|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
2.3.2009 23:36:03   
Dream
Gogabojan vidim, da so vmes prišle že novice in HB, da je operacija uspela. Verjamem pa, da jo precej boli - bo morala še pridno delat, da se bo vzpostavilo nekak normalno stanje.

No, sedaj grem pa tudi jaz v nočko, moj tut smrči za znoret. Lepo nočko vsem skupaj!

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
2.3.2009 23:36:41   
Dream
O, bravo, smo že na 2. strani user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 7:04:53   
jolly123
Shit a ste normalne???? Ste naklomfale kot da boste dobile kako nagrado za 2. del user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Iraira a je dr. Vesna Bartoniček?? Ti verjamem da ti je mora če je taprava.






Taprava bo ja. Komaj jo razumeš kaj ti hoče povedat včasih.

Danes sva bile tam in je bila čist kulll, dala je eno kremico za gljivice pa v torek se prideva pokazat in če bo ok. bomo cepljeni.

Jolly posvetovalnico ima ob torkih. 


Joj sej res, ob torkih...sem čist pozabila, valda kaj sem pa mislila, če mava midva drug teden v torek cepljenje. Mogoče se pa srečava, kdaj ga pa maš??


IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Mene pa zanima kdaj lahko dam otroku kruh za papat?


JAZ JI ŽE DAJEM  





Uf, sta pohitele user posted image Naš komaj jabolko prebavi, kaj šele kruh user posted image


Punce kdaj in kje bo naš piknik ??

< Sporočilo je popravil jolly123 -- 3.3.2009 7:05:33 >

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 7:13:38   
Dream
Dobro jutro!

A še vse spite? Ste včeraj preveč zagrewto tipkale? user posted image  No, danes vam kuham kavico in čaj, ko se že ravno odpravljam v kuhinjo narest zase: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj veste, dodatke si pa same izberite.

Spali smo v redu, edino jaz bi še lahko malo potegnila, pa se je Matic nekaj premetaval in je varuška skoz neki plozala zraven mene. In sem raje dvignila svojo ta zadnjo, da grem še malo potelovadit, preden se zares zbudi.

Bodite v cvetju dopoldne (ne vem, če bom kaj veliko pisala, ker dobim obisk), pa upam, da ste se zmenile za lepo vreme. Včeraj je bilo tu tako dolgočasno, da je joj. Dež, megla, veter, oblaki - cel dan "kr neki".

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 7:42:03   
lena35
Dobro jutro še od mene ,mi imamo danes cepljenje in se je že včeraj pripravjal je bil siten ko user posted image .  Drugače vas pa redno berem pisati pa mi ne rata tk veliko.Čez vikend sem imela veliko obiskov tk da sem komaj čakala da bo večer ,pa še malega so samo cartali zato je pa bilo včeraj pestro.Imam malo slabe vesti ker sem nehala črpat ,saj mleka je še dovolj sam ga pit ni hotel ,zdaj pa morem paziti da ne dobim mastitisa.Nikakor noče usahnit je pa kr pestro ko  ti še kr neki ven kaplja.user posted image
Se vam javim ko pridemo s cepljenja.
Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko ste take čveke da smo že v drugem delu.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 7:42:28   
jolly123
ANKETA!!!!

Ker mam preveč časa sem nardila anketo, kje in kdaj naj bi bil naš piknik. Zdaj pa vse izpolnit potem se bomo pa dogovarjale naprej user posted image


http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=cQuqv7PHKe_2fzoOXV7gc2bw_3d_3d

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 7:52:22   
Pšemek
Dobro jutro!

Sem vedela, da vam bo uspelo priti na drug del. Za nami je spet ena sormalna noč - spanje vse do 3h. Dream, hvala za kavico. Sem jo spila ob reševanju jollyjine ankete. Moja Nejka je pa danes takoooooo dobre volje. Mislim pa, da bom ostala brez ene njene dekice, ker jo bo pojedla. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

gogabojan  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za tvojo mami, da bi čim prej okrevala user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 8:07:49   
afnica mala
Dobro jutro

2. stran-user posted image user posted image

že nekaj časa vas nisem brala- vse od četrtkovih palačinkuser posted image

vikend je bil fajn, se glih pohvalim, da Neli do 14h sploh ni v naročju- takrat smo šli na teraso sedet- včeraj pa katastrofa- vsaj zame, ker tega nisem navajena.
Ob 3h zjutraj jo pridem nahranit- ona gleda. Po hranjenju jo dam nazaj v posteljico- ne vem kolk je kaj spala- ker joka ali oglaša pa se ne ponoči. Jedla nič, jokala ves dan- v iber, se mi zdi, da je bila ves dan zaspana. Pa prehlajena je bogica- mogoče jo moti to. Danes se je ponoči spet nekaj premetavala- sem jo hranila 2x pa je pojedla vsega skupaj 130ml. Upam, da bo vsaj danes kaj jedla.
Zdaj sedi na ležalniku in me gleda, ko ji žvižgam in ogovarjamuser posted image

mož je že 14 dni bolan, zato jo imam večinoma jaz. Nimam časa za kak samostojni šoping, kavico, oddih in sem sitna ko user posted image

uglavnem, čakam na boljše dni
lepo se imejte

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 8:11:56   
gogabojan
Dobro jutro punce.

Dream - hvala za čaj.
Pšemek - hvala za lepe besede. (če si bila v lj, ko si rodila, v kateri sobi si bila)

No da povem naš malček je spal od 21.30-07.30. Je kr parkrat tako hudo med spanjem zajokal, kot da ga nekaj fulll boli. Ampak je zaspal brez dude nazaj HB. Vam pa moram povedati, da moj user posted image fullllll renčiuser posted image . Kot kaki kuža ko renči. A še kateri dela to user posted image ????????????????????????????????????? Nevem al od bolečin, al takooooooo hoče nekaj povedati, pa mu ne rata.user posted image user posted image user posted image

Aja, danes sem, preden se je malček zbudil, vse pripravila za cepljenje. Pa pogledam, ob kateri uri imamo. Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidim, da ga imamo jutri. Jaz pa že celi mesec mislila da danes koza zmešana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Toliko za enkrat.

Aja, moj otrok je čist navdušen, ko ima neko palčko za zobek brusituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in jo premetava iz leve roke v desno. Z desno si daje v usta. BO DESNIČARuser posted image user posted image user posted image . Ko pa jo ima v levi, pa se krega na desno roko, kje je palčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Aja pa še to, ko sedi nagec (včasih ga damo) tako maščevalno gleda v svoje nožne prste. Enkrat ga je že dal v usta, več pa mu ne ratauser posted image user posted image . Pa se takoooooooooooooooo krega na njegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Evo zdaj pa še vam dam mal časa da čvekate.

Jolly a ta anketa velja za vse??

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 8:17:11   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan


Jolly a ta anketa velja za vse??



Ja itak!!! Sej ste vse vabljenje na piknik oz. je mišljeno, da SE VSE DOBIMO!!! Zato pa zbiramo mnenja kdaj in kje, da potem večina zmaga user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 8:25:53   
evelin
Dobro jutro,

user posted image user posted image user posted image  za 2.del in user posted image user posted image user posted image  že za 2. stran.

Mi smo spet prespali celo nočuser posted image . Pri nas je tako oblačno vremeuser posted image  tk da zgleda da bo danes sprehod pod dežniki. user posted image  je šla nazaj spat, js pa grem zdej neki pojest

_____________________________

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 8:29:55   
čebelka77
evo, da se še jaz pofočkam na drugem deluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...........................
laknerš  kruh naj user posted image ne bi dobivali do vsaj 10 meseca, oz še bolje do 1 leta.to je seveda priporočilo strokovnjakov,zarad glutena. Jaz osebno mislim da je še mal za počakat izbira pa je seveda tvoja,user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 8:30:01   
gogabojan
Jolly meni je tak vseeno kdaj bo piknik. Se pridružujem večiniuser posted image user posted image user posted image .

Evelin, mi ko nismo vedeli kaj bomo imeli, smo se zmenili, da če bo punčka, ji bo ime Maša.



(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 8:32:06   
iraira
Midve imava ob 11-h, upam da se srečavauser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 8:32:16   
gogabojan
punce eno vpašanje. vedno mešam to. jaz imam zraven nicka krogec in plusek. Saj vem da to določa spol, se mi zdi da je ženski. Toda jaz imam dva fantka, tako da, kako naj to popravim. Nisem še vešča z tem formom veliko.


(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 8:35:05   
čebelka77
jolly123 sem izpolnola anketo,upam da se udejanji.
gogabojan super za tvojo mami

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 8:35:16   
evelin
Lepo ime, a ne?
Js pa že ko sem bila stara 5 let sem rekla da ne bi bila Eva (oz. zakaj mam tk grdo imeuser posted image )in bi bla rajš Mašauser posted image user posted image user posted image , pa so mi lepo razložli da si ne morš kr tk spreminjat imen,...... In pol sem rekla da če bom js mela kdaj punčko bo Maša, pa so pol vsi rekli, da si do poroda ponavadi spremisliš-pri men ni blo tk in imamo Mašo

_____________________________

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   [Brisano sporočilo]
3.3.2009 8:35:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu čebelka77)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 8:35:55   
jolly123
IraIra jaz pa ob pol desetih, verjetno se pol vsaj pri P ne bova srečali, prideš pa lahko k meni na kavo, sem od zdravstvenega 2 minuti z avtom.

Gogabojan ta spol je mišljeno kot tvoj spol in ne otrok ;)

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 8:36:46   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77
laknerš  kruh naj user posted image ne bi dobivali do vsaj 10 meseca, oz še bolje do 1 leta.to je seveda priporočilo strokovnjakov,zarad glutena. Jaz osebno mislim da je še mal za počakat izbira pa je seveda tvoja,user posted image


zdaj baje pravijo, da se z glutenom lahko začne že po 6 mesecu. Pri Niku sem začela po 8 mesecu (z glutenom). Nimam pojma, kdaj sem začela prav s kruhom. Po moje tam nekje.


A res a to so nove smernice zdaj? Ja to precej olajša zadevo, ker je toliko stvari z glutenom user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   [Brisano sporočilo]
3.3.2009 8:42:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 8:42:36   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IraIra jaz pa ob pol desetih, verjetno se pol vsaj pri P ne bova srečali, prideš pa lahko k meni na kavo, sem od zdravstvenega 2 minuti z avtom.


Če bo tamala razpoložena po cepljenju  pa prideva res....ti si tam pri vodovodnem ne? Sem včasih živela na Kidričevi pa mi je znan ta konecuser posted image . Bi bilo fin o da se srečava pa mal počvekava še v živo

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   [Brisano sporočilo]
3.3.2009 8:45:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 8:49:34   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.


jolly, a sta že boljš? A prideta v četrtek na telovadbo?




Ne vem še bomo vidli kaj še bo, dokler ma še drisko se moramo izogibat otrokom, sicer je skoz bolje. Upajmo da mine do takrat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 8:50:41   
iraira
gogabojan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo mami, vidiš je pomagalo ko smo navijale zanjouser posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?