|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 13:29:04   
gogabojan
Pa saj dojim. Saj bi morale kile ostati al pa se nižati. Ne pa da se še redim. Saj vem da to ni recept za hujšanje in to.... Jem v redu, gibam se več teža pa kr gor ...Oh joj joj.

Janja Lučka, nič ne bo od sadne kupe. Od sadne solate pa ja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Glede piknika, pa je meni vseeno, sem bila prej dop. še full vesela, da bi se ga udeležila, sedaj pa user posted image user posted image user posted image user posted image , kolikor se poznam, se ne bom prikazala. Kompleks zaradi teže. Zdaj pa same seštejte 2 + 2 =  zmešana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 13:33:55   
gogabojan
Glede zelenega blata.

Če je dojen, je zato, ker kao je bolj vodeno mleko bilo. Pa zato ker ga napihuje in krčkov.

Kar pa se tiče sčitnice sem pa jemala Vobenol celo svojo mladost. Ko pa so zamenjali tablete (vobenol več ne obstaja), pa sem fulll slabo prenesla tablete. Tako da so jih opustili. Sem pa šla na endokrinološko ambulanto, kjer so rekli, da se bom pač morala navaditi na takšen način življenja.

Vseeno hvala, jolly, za spodbudne besede. Ampak to mi res nev nič pomagalo. K sem fullllll user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ah, pozabte na to. Sm se morala sam spovedat. uffffffffffffffff

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vedno imam smolo zgleda

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 13:34:26   
jolly123
Gogabojan pri ščitnici ti ne bo pomagala nobena dieta, ne dojenje. Najbolje da greš k dohtarju, da ti jo pregleda in dobiš zdravila, če so potrebna.

Sicer pa...a misliš da smo me manekenke al kaj user posted image user posted image Tko da nič se sekirat glede piknika, smo vse na + + + še pa još user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 13:35:15   
Lucka1
draga gogabojan - če je kriva ščitnica se HITRO naroči pri zdravniku, daj kri in bodo videli kaj in kako - pa dobiš zdravila in bo stvar poštimana user posted image user posted image user posted image preden ti čisto obupaš.....da pa te zaradi kil ne bi bilo na piknik, pa lepo prosim odmisli - kake pa tveziš, saj smo vsee sorte tu gori, no user posted image user posted image user posted image user posted image

za sadno solato/kupo se pa zmenimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 14:15:27   
afnica mala
gogabojan- joj, ne bom ti rekla, da se ne sekiraj, ker te čist razumem. Ti čist vse dol pade. Kot sta ti rekli že jolly in lucka- bo treba pri zdravniku poštimat, pol boš pa ko manekenkauser posted image  Za piknik pa le glej, da prideš- večina ima težave s čim- jaz z mozolji- kot bi bila stara 15 let.

mi2 sva s sprehoda, no, pa bo spet čas za papico. Prej mi je pojedla 80ml, s tem da je že po 20ml štrajkala in ven metala, potem sem z žvižganjem in cincanjem prišla na 80user posted image , pa še 50ml krompirčka- korenčka; ne vem a bo zmeri tko s hranjenjem pri njej? se ji prav pozna, če par dni štrajka- je že zgubila šlaufke na rokicah in v lička jo je tud vzeluser posted image



(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 14:46:12   
iraira
Da nebi slučajno tega naredila, da te ne bo na piknik zaradi kil!!!!!!!!Te poiščem tam na Vrhniki pa boš vidla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa pojdi k zdravniku, ker ščitnica niso heci drugače. Otroci te rabijo in tvoj user posted image  tudi, zato se spravi čimprej k doktorju!!!!!

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 14:51:38   
iraira
Pa nobena dieta ne pomaga drugače pri ščitnici kakor sem jaz seznanjena......je treba najprej zdravila papat pa potem hujšat!!!

Drži se gogabojan...pa tako kot je že jolly rekla mi tukaj nismo nobene manekenke, verjetno ima vsaka kakšno stvar ki bi si jo spremenila...ampak tako pač je...

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 14:58:04   
gogabojan
HAHA.

Sm se malo nasmejala. Evo smo s sprehodka. Nas je dež ujel. HVALA ZA BESEDE.

mA Super ste napisale. Na vrhniki pa me najdete takoj, saj sem od policajev soseda. Mamo isti parkirni placuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Bog vam (če vrjamete vanj ali ne) nakloni srečo in zdravja vašim otrokom in ostalim družinskim članom za dobre misli. Nisem fulll pobožna (moja mama pa ful), pa se me malo loteva njene ........ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 14:59:05   
gogabojan
Punce, zaj sem videla. Ma mali čist zagnojene okice. A bo vseeno cepljen jutri?????
Bošček, do zdaj jih ni imel, zdaj pa se mu vidi gnojček.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 15:05:25   
evelin
Gogabojan poskusi mislit na kej druga kot pa na te kile.
Js sem najprej tut bla čist vesela ko sem pršla iz porodnišnice ko so kile tk hiter zginleuser posted image . No pol čez 2 mesca je pa spet začelo it vse goruser posted image  in še kr gre po malem gor, nč kaj dol. Zdej pa sem rekla da se mi ne da še s tem kilam trenutno ubadat, ko se user posted image  ne bo več dojila bom pa lepo eno dieto udarla pa bo (sicer sem to že vlkrat rekla.....user posted image )
Aja pa še vedno polno dojim, tk da js absolutno ne verjamem tem vražam da grejo kile z dojenjem dol.

_____________________________

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 15:21:13   
Marisha
Joj, Bejbe pa ve ste čist naspidirane user posted image  user posted image , komaj vas dohajam!

Par dni me ni bilo na RR pa sem komaj prebrala vse za nazaj (pa še to zelo površno) user posted image  user posted image .

Ej, Gogabojan ne sekiraj se glede kilaže, mislim, da nas je na RR kar nekaj, ki imamo malce preveč kg. Pa kaj pol user posted image . Meni so tako ali tako bolj všeč ženske, ki imajo malce več!  Ti bom pisala ZS pa se bova zmenili za kakšen krog po Vrhniki.

Čedallje bolj se mi dozdeva kdo si in mislim, da sem te celo v porodnišnici videla. A si bila na D oddelku, tako kot jaz?

Pa mislim, da sem te prejšnji teden videla na avtobusni pri Mercatorju (Loka) čvekati po telefonu in sem se ti malce nasmehnila???!!! (No mogoče pa nisi taprava user posted image ) No, pa saj je že zadnji čas, da se spoznava a ne?

No, drugače pa moj Markec že pridno papa kašice. Za danes ima pripravljen korenček in cvetačo user posted image . Moj user posted image  se je čist nakremžil, ko je videl kaj bo Mark dobil za malico user posted image .

Oh, škoda, ker dežuje user posted image .

No, se vam še kaj javim, seveda, če mi bo Mark to dopuščal.

Lep pozdravček,

Marisha


(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 15:24:14   
Marisha
A ja, Gogabojan prosim za dovoljenje, če ti lahko napišem ZS?  user posted image  user posted image  

Lp, Marisha user posted image  user posted image

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 15:37:53   
ajetam@
o zdej smo pa kar drugje ?

midva sva bila pri pediatru in smo se zredili tko da smo končno na 6kg prilezli..
zdele pa papca korenčka. prvič zelenjavico user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 15:39:39   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala



mi2 sva s sprehoda, no, pa bo spet čas za papico. Prej mi je pojedla 80ml, s tem da je že po 20ml štrajkala in ven metala, potem sem z žvižganjem in cincanjem prišla na 80user posted image , pa še 50ml krompirčka- korenčka; ne vem a bo zmeri tko s hranjenjem pri njej? se ji prav pozna, če par dni štrajka- je že zgubila šlaufke na rokicah in v lička jo je tud vzeluser posted image





S čim jo pa hraniš? Samo s flaško ali ji probaš mleko dajat tud po žlički?

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 15:41:01   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

o zdej smo pa kar drugje ?

midva sva bila pri pediatru in smo se zredili tko da smo končno na 6kg prilezli..
zdele pa papca korenčka. prvič zelenjavico user posted image



A mu je všeč? Jaz bom jutri prvič probala s krompirjem, jabolko, banane in korenje je že osvojil user posted image Danes je še nekaj piškota v jabučka in korenčka dobil, najprej se je neki kremžil pol je pa kar pojedel vseh 60 g user posted image

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 15:43:09   
jolly123
Vsake toliko bom ponovila, da boste zih spolnile!!

ANKETA!!! KDAJ IN KJE NAJ BO PRVI PIKNIK - SREČANJE OKTOBERK!!



http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=cQuqv7PHKe_2fzoOXV7gc2bw_3d_3d

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 15:44:25   
iraira
Jolly jaz sem dala moji krompirček pa ga je kar jedla samo potem ga je vsega ven zbruhala....

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 15:44:32   
jolly123
Joj pa tok bi se rada nekaj pohvalila, pa kadar se pohvalim je pol ziher spet vse pokvarjeno user posted image Bom raje še malo počakala, da se bom lahko 100 % pohvalila user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 15:45:06   
iraira
sem takoj izpolnila no jolly ne se jezat

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 15:45:16   
ajetam@
ja je pojedel. sem se bala da ne bo maral. sicer je proti koncu začel jambrat ampak mogoče ker je že bil sit ker je pred tem že jedel kašico.drugače jabučka in banano je tudi že da bo še naprej lepo jedel. ej meni ni jasno zakaj je zdej ta forum drugačen. dol imam neko drevo in morem vsak post kliknit na novo. kako to popravim ??? full je bedno

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 15:45:30   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Jolly jaz sem dala moji krompirček pa ga je kar jedla samo potem ga je vsega ven zbruhala....


A res, uf bogica. Se je mogoče preveč najedla? Koliko si ji pa dala, da ne bom še jaz pretiravala user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 15:45:44   
iraira
Pa ja nisi user posted image ?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 15:46:14   
gogabojan
Marisha mislim da ja. Da sem to jaz. Kajti tam tudi delam. Saj me ni za zgrešiti. Lahko mi pošlješ zs.

Ti povem čisto iskreno. Kadarkoli sem se sprehajala, ko sem prišla z štajerske nazaj, sem gledala mamico, ki bi se sama sprehajala, pa če si to ti. Pa sem te mislila vprašat, kakšen voziček imaš. Hehe, da bi te spoznala.

Na žalost, se te pa glih ne spomnim.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 15:46:49   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

sem takoj izpolnila no jolly ne se jezat


user posted image user posted image Nič se ne jezam user posted image Sam bom vsake toliko ponovila, da bojo še druge za zih videle, če se jim lih ne da za nazaj brat.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 15:47:00   
iraira
Samo par žličk ( tistih njenih tamejcanih)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?