Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Tinca 84... .........joj kako si me ganila s tvojo zgodbo...ti kar malo zavidam, da je za tabo Mora bit pa res ganljiv, lep trenutek in spomin.... Upam, da čim prej dočakam, saj sem prvorodka
Evo, js sem iz pregleda. Vse je ok, naša pupa ima 2881g, je kr konkretna babnca za 36 tednov, tako da se lahko zgodi, da bo prej. No je rekla g, da bo verjetno prej, ker je tudi posteljica že fejst kalcinirana, pa še zatekam. Tako da bi naj po njenih izračunih rodila tam okol 17.6. Naslednji pregled imam 10.6., ampak mislim, da ga ne bom dočakala Naredila mi je test za streptokok (brezplačno), in sem negatvna. Tudi če mi ga ne bi naredila, bi naši pupiki pri porodu naredili ta test. V Sg ga menda zdj vsem naredijo. Mi je pa dala tisto račko v nožnico, ko mi je vzela bris, in me je TK ZABOLELO, kot bi še 1x nedolžnost zgubila.cTk da je še za seks sploh nisem spraševala, če lahko.
Tinca, zelo lepa porodna zgodba!!! Ko bi šlo pri meni tako hitro.
Glede kg pa raje ne govorim, ker sem 5kg dala gor v 1 mesecu (zaradi zatekanja).
Tinca 84... .........joj kako si me ganila s tvojo zgodbo...ti kar malo zavidam, da je za tabo Mora bit pa res ganljiv, lep trenutek in spomin.... Upam, da čim prej dočakam, saj sem prvorodka
Tinca res lepa zgodba, HVALA TI, da si jo delila z nami...sem se tudi jaz kar , čeprav nisem prvorodka, sem pa podoživela feeling izpred 10 let. Sedaj pa lepo uživajte.
Evo, js sem iz pregleda. Vse je ok, naša pupa ima 2881g, je kr konkretna babnca za 36 tednov, tako da se lahko zgodi, da bo prej. No je rekla g, da bo verjetno prej, ker je tudi posteljica že fejst kalcinirana, pa še zatekam. Tako da bi naj po njenih izračunih rodila tam okol 17.6. Naslednji pregled imam 10.6., ampak mislim, da ga ne bom dočakala Naredila mi je test za streptokok (brezplačno), in sem negatvna. Tudi če mi ga ne bi naredila, bi naši pupiki pri porodu naredili ta test. V Sg ga menda zdj vsem naredijo. Mi je pa dala tisto račko v nožnico, ko mi je vzela bris, in me je TK ZABOLELO, kot bi še 1x nedolžnost zgubila.cTk da je še za seks sploh nisem spraševala, če lahko.
Tinca, zelo lepa porodna zgodba!!! Ko bi šlo pri meni tako hitro.
Glede kg pa raje ne govorim, ker sem 5kg dala gor v 1 mesecu (zaradi zatekanja).
Grem jest, je moj kuhal.
Bamoocham tudi jaz sem danes izvedela, da sem negativna na streptokok in mi je G rekel, da mi bo izvid kar po pošti poslal, če se slučajno ne vidimo drug teden... Ampak sedaj se bova pa morali dogovorit za ta rok, a ne??? Kdaj ga bova določili in skupaj dihali??? Jst bi šla tam nekje od 4.6. pa do 11.6....al, ko bi bilo tk lahko rečt...
Bamoocham tudi jaz sem danes izvedela, da sem negativna na streptokok in mi je G rekel, da mi bo izvid kar po pošti poslal, če se slučajno ne vidimo drug teden... Ampak sedaj se bova pa morali dogovorit za ta rok, a ne??? Kdaj ga bova določili in skupaj dihali??? Jst bi šla tam nekje od 4.6. pa do 11.6....al, ko bi bilo tk lahko rečt...
Lino, js pravim tam nekje 10.6.-mi je simpatičen datum. Če pa se slučajn odloči, da pride kasneje, pa 15.6...ka praviš?
Pozdravljene junijske ! Po dolgem času se vam javljam.Mi smo pohiteli,rodili smo v 34 2/7 tednu, fantka NIK-a, 2690 g in 47 cm.PDP je bil 27.6. sedaj smo že doma in se veselo cartamo!! Pozdrav vsem mamicam,ki so že in tistim ,ki to še boste.
======================================================= NOSEČKA DATUM ROJ. PDP OTROK MERE ======================================================= *alina* 16.04. 02.06 LARA 2040 g 43 cm mojsonček03.05. 12.06 ZOJA 2639 g 49 cm Mateja.Luka.Nik 09.05. 05.06 NIK 2200 g 51'5cm tinca8421.05. 02.06 NIK 3550 g 50 cm Knutek 18.05. 27.06 NIK 2690 g 47 cm
< Sporočilo je popravil bamoocham -- 25.5.2009 19:38:00 >
Pozdravljene junijske ! Po dolgem času se vam javljam.Mi smo pohiteli,rodili smo v 34 2/7 tednu, fantka NIK-a, 2690 g in 47 cm.PDP je bil 27.6. sedaj smo že doma in se veselo cartamo!! Pozdrav vsem mamicam,ki so že in tistim ,ki to še boste.
čestitke mamici atijo in malemu Niku....lepo se cartajte
čestitke mamici atijo in malemu Niku....lepo se cartajte
Čestitke še iz moje strani.
Lahko noč drage so , pa naj bo čim bolj mirna in čim manj WC-jev vam želim...
danes sem pa že od 5-ih pokonci. Tamali se je premetaval in jamral pol noči...potem pa ga je moj kar na sredino dal...pa je bilo konec spanja zame pa še lulat sem morala laufat...zdaj pa čakam da grem na CTG....mogoče me tudi to malo daje...evo zdej si bom kafe nardila, pa še vam častim
aja, pa srečno vsem, ki se odpravljate v Rim ali pa ste od tam že prišle
Tudi js sem že pokonc. Od 6h, ko sem pogledala na uro, pa nisem mogla nazaj zaspat. Sma se z mojim kr v dnevno potem prestavila, on na sedežni še drema, js ne morem več. Bom probala ta čaj pit, ko pravijo da je za odvajanje vode, koprivin se mi zdi, da je. Pa bit kak dan na sadju in zelenjavi, ker zatekam ko . Tolaži me to, da je pritisk ok.
======================================================= NOSEČKA DATUM ROJ. PDP OTROK MERE ======================================================= *alina* 16.04. 02.06 LARA 2040 g 43 cm mojsonček03.05. 12.06 ZOJA 2639 g 49 cm Mateja.Luka.Nik 09.05. 05.06 NIK 2200 g 51'5cm tinca8421.05. 02.06 NIK 3550 g 50 cm Knutek 18.05. 27.06 NIK 2690 g 47 cm