|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
1.6.2009 8:40:49   
tecka
Oj.
Bolj se bližajo PDP, več sporočil je že navsezgodaj zjutraj...
Moje prebavne motnje so, izgleda, mimo. Sem pa še čisto švoh in bi kar spala.
Mah, kakšno pospravljanje - se mi nič ne da, čeprav me ene pajčevine na stropu v kopalnici zelooo motijo. Sva se z user posted image zmenila, da jih posesa on, pa je seveda "pozabil". Danes ima pa puljenje zoba in valjda ga ne bom še s tem sekirala. Je pa to na srečo v "najini" kopalnici, "Srečkotova" je tip top in ga že čaka, le Srečkotu se nikamor ne mudi.

Jaz imam pregled v četrtek in sem nameravala lepo iti na "izlet" v LJ. Pa je včeraj tašča naredila cel halo, da ne smem več voziti in da bo ona vzela dopust. Jaz pa bi bila takooo rada malo izven doma, če bo še vse v redu, seveda.

Lep dan vam želim.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
   RE: Junijke 2009 - 2.del
1.6.2009 8:42:13   
tej_a
Dobro jutro punce;

Dons je pa za mano grozna noč - pa sm se skos čudla, kako vam je nekaterim slabo ipd. Meni se je začelo zvečer - ko se mi je meglilo pred očmi, v ušesih sm slišala svoj odmev, ko sem kej povedala in sm šla za vsak slučaj lepo spat. Pol se je pa začel - noro kakšen glavobol, da sm pol noči z obkladki ležala, da ne govorim o slabosti - predvidevam, da od bolečine!

Zdej sm malenkost boljš, čeprav glavo še kr dobr čutim, želodec pa čakam, da vidim, kako bo reagiral na manjši zajtrk...!user posted image

Ne vem, a so to hormoni?user posted image

Pa enako kot Lenika in Hanuši opisujeta, tudi mene premikanje tamalega kr dobr boli!

Joj joj, kaj me še čaka! V prvi nosečnosti ni bilo niti približno tako - vse ful lažje, brez težav, lavfala sm okol kot sonček do zadnjega trenutka!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
   RE: Junijke 2009 - 2.del
1.6.2009 9:12:36   
loveforever
DOBRO JUTRO JUNIJKEuser posted image user posted image  VESELE SPREHODE V PORODNIŠNICO
NADALJNE DNI!!!
 
donna22 - iste težave kot jih opisuješ imam jaz pribljižno že 4 dni. sploh k ležim in vstanem me spodaj zaboli in je občutek kot da bi me htel raztrgat, grozna bolečina, tako da dejansko po prstih hodim. tudi ko sem šla v trgovino me je kr naenkrat sredi trgovine zagrabl, da sem noge kr skup dala in na prstih stala, grozno boleče. in to se mi ponavadi naredi ko se otrok ful prestavi al pa ko trebuh otrdi. sem pa slišala od kolegice da naj bi dojenček pritiskal na živec zato je to ... tako da ne vem, vsekakor bo kmalu a ne?

mala princeska- joj oprosti upam da te nisem prizadela, ja seveda mojjaka gre danes al pa je že na v P.... oprosti sem mal preveč sladkega včeraj pojedla pa se mi je že bledlo...

princ princeska- nevem če se jih da še kje dobit, baje da ne obstajajo več, v lekarni jih ni za dobit vsaj pri nas neuser posted image

janci f Jaz imam jutri pregled plodovne vode, pa imam šele v petek (5.6.) rok - ha si me nasmejala s tem s tavkom, šele v petek rok user posted image user posted image user posted image  pa to je ja ta teden punca haloooooouser posted image user posted image user posted image  - glede pediatra, js sem ga imela čas zbrati 3 mesece po rojstvu otroka, do takrat lahko uporabiš svojo zdravnico ali pa dežurno oziroma tistega pediatra ki ima čas,... tako da meni je kr patronažna ki je prišla na dom k dojenčku zrihtala zdravnico

pokec 3609. veliko sreče na ctg-ju, mogoče je pa zadnji user posted image

deja777 enako tebi, drži se!!!

punce veste kaj pa jaz komaj čakam?? vsekakor user posted image  in pa KAVBOJKE. Tak moćno jih pogrešam da dobim skor solze v oči koj v omari gledamuser posted image . pa kako majčko ki NI RAZTEGNJENA,.... p kake lepe ČEVELČKE,.... pa nevem ka še vse, me je zdle zadnje čase mal začela psiha,

včeraj sem mojemu user posted image  začečela jokat da ni nč zraven mene, pa da more stalno bit hčerkica na sredini ko ajamo, da bi blarada jds tud zram njega, da ko bo dojenček pa tak nebom več vedla da še sploh mam možeka ker bom tak 2 metra narazen spalauser posted image  mislim sama seb se smejim

Tako zdj pa mislim da sem vse napisala, zraven sem pojedla en velik kos potratne potice, spila 2 deci jabolčnega soka, zdj pa mam ko me šravfauser posted image user posted image user posted image

se vidmo kasenj, upam da bo kaj novega

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
   RE: Junijke 2009 - 2.del
1.6.2009 9:52:06   
kaminek
dobro jutro še od mene!

mojjaka: zdele pa že zagotovo vse za tabo. upam, da je s teboj in bebico vse OK!

počasi že kapljamo junijke v P, superca. to pomen, da bom lohk tud jst kmalu šlauser posted image

loveforever: joj, tud mene mikajo vse "ta stare" stvari. kolk bo jih rada nase nataknila; od oblačil do čeveljčkov. pa še tko je, ko ne morš, te najbolj mika in vse je super the best, ti pa lahko samo od daleč gledašuser posted image . no, sej bomo menda pa še kdaj kej nase navlekleuser posted image .

jst imam eno strašno veliko željo in sicer glede poteka poroda: želim si namreč, da bi še zadnjo noč zelo dobr spala, potem bi se zjutraj lepo vstala, nazajtrkovala in nato kr naenkrat bi me začel matrat. lepo bi svojga poklicala v službo, naj me pride pobrat domov, da greva v P. po prihodu v P pa da bi rodila v roku do maximalno 10 ur. user posted image sej, če bo pa trajalo manj časa, pa tud ni slabouser posted image

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
   RE: Junijke 2009 - 2.del
1.6.2009 10:00:35   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Hanuši, pa je Hana rojena prav na 4.junija?

Aja kar se pa tiče premikanja, se mi zdi, da se moj bejbi vse bolj premika in rine prav boleče. Ne vem, kaj je to.


Ne, neuser posted image Hana je 4.januar, ampak ravno datumsko se mi poklapajo pregledi 3.1.2000 pregled, 4.1.2000 rodila.

lenika, tut meni se tko boleče razteguje, da me včasih kar malo skupaj potegne. Na momente imam občutek kot bi se na suho drgnil, da nima več plodovnice dovoljuser posted image . Samo na zadnjem pregledu 5 dni nazaj mi je rekla, da plodovnice je še dovolj.


Ja meni se tudi na čase zdi, da se tako drgne ob stene trebuha, da kar poka notri.user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
   RE: Junijke 2009 - 2.del
1.6.2009 10:13:02   
bačko
Naty-Taja mislim da je bolj vreme tisti dan vplivav na njo.Hval apa za vse informacije.
Donna iste bolečine imam jaz že skoraj en teden.Danes pa me še posebej boli.Se pa kar malo bojim ker sva z Žano sami doma.Da me ne bi slučajno kaj prijelo.Ker predim prideta tašča in tast iz Ljubljane na Ig bi kar nekaj časa trajalo.Najraje bi videla da je Žana kar cel teden pri njima in da je moj doma.Ali pa da se vse začne ko je moj popoldne doma.


(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
   RE: Junijke 2009 - 2.del
1.6.2009 10:19:15   
loveforever
kaminek- ja js bi tud tak, da bi se fajn naspala, in zjutra na dan PDP-ja šla na kavico, malo se načvekala ( ker je ravno sobota), pol bi pa lepo se najedla in bi dobila popadke in šla,....
al pa v nedeljo zvečer da sem čez vikend lahko še z družinico... ka pa veš mogoče bo pa celo prav takouser posted image

naty taja- si dobila mail??

zdle grem k sosedi na obisk, potem pa speglat par cotk za ta malo, da bo mel moj dragi kupčke narete kaj ji bo za v vrtec oblekel, upam d ajih ma 5 dovolj....

no grem pa se slišmo

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
   RE: Junijke 2009 - 2.del
1.6.2009 10:22:07   
July08
Dober dan souser posted image !

Sem ravno s pregleda pri G....in nič novega....čakamo user posted image Ko se bo princesa odločila, se pač bo. Jo pa res komaj čakam!!!

Mojsonček super, da se tako fajn štimate z malo Zojo. Uspešno naprej!!!user posted image

Skoz mislim na Mojjaka...sej zdej po moje že vsa srečna stiska user posted image .

Sicer pa vidim, da nas vse že pestijo kakšne težave. Mene stalno špika v trebuhu, pa večino časa je trd ko kamen. Nimamo kaj kot potrpeti in čakati na svoje user posted image . Ko jih bomo stisnile k sebi, bo takoj vse pozabljeno.

Jaz moram sedaj našo kužiko v bolnico peljati k ortopedu. Upam, da ji bojo fajn poštimali zlomljeno nogico.

Želim vam lep dan, pa se slišimo popoldne.


_____________________________

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
   RE: Junijke 2009 - 2.del
1.6.2009 10:23:43   
bamoocham
Dan.

No se kr vidi, da se je junij začeluser posted image
Pridno pišeteuser posted image Js sem spala do 9h, že imela en obisk, kolegica je prišla na čvek. Zdj pijem kavico in nekaj bo treba pojest, je Neža čist mirna.

Mojjaka je pa verjetn že mamicauser posted image sem se ponoči kr naprej na njo spomnila.

Je treba it neki prigriznat, se beremo kasneje.

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
   RE: Junijke 2009 - 2.del
1.6.2009 10:29:54   
bjondi
Lsica-tnx za vzpodbudo...sej nama bo ratal e ne...evo dans celo perem prvi stroj cunj  user posted image za pikota-no cunce so od naše Karin,mi jih je brat vrnil...sicer tetra planice grem definitivno nove kupit ker sem čist zaprane nazaj dobila,pa avto sedež moram poflikat ker je tudi strgan nazaj prišeluser posted image ...


Joj si pa vsi tako belijo glave kaj bomo mel ,pa zakaj ne povemo...al midva res ne veva...pol pa govorimo da naš piko al pa Karin pravi dojenček in vsi napalijo da bo fantek...pol pa moja mama navija da nau nč narobe če bo še ta 6 vnukinja in ne vnuk user posted image ...pol tast prav da bo punčka ,če mi je brat vrnil cunje od karin...ja kupovat ne mislim nič novega pač je nekaj vmes roza ,veliko pa nevtralnega-treba je vse oprat ,če ne vemo kaj bo...kaj si dajo eni dela...



Tej_a-mene je pa eno noč pred tabo glavobol dajal kot že dolgo dolgo ne...no na konc sem po prebedeni noči le vzela pol lekadola in začorila nazaj...pojma nimam zakaj sem ga imela...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
   RE: Junijke 2009 - 2.del
1.6.2009 10:36:43   
Snoopyka
živjo souser posted image in mamice!

js sm dans mal dlje pančaka, k ponoč res nism mogla spat, ker mi blo vroče, pa žejna, pa lačna (ob 2 zjutraj sm šla jest sendvič), pol sm zaspala, pa me ob 5 zbudo , ker je šel delat (vedno mi da lupčka preden gre enega meni enega pa na bušija za njegovo pupiko), no pol pa sm končno spala in se zbudla 9.45  zdj pa rem spet nekaj jestuser posted image

pokec
dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

mojjaka user posted image user posted image user posted image držim pesti da zdej že pridno cartašuser posted image



sabsa iskrene čestitkeuser posted image

user posted image

smrke ta24 iskrene čestitkeuser posted image

ah in seveda lp za vseuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Snoopyka -- 1.6.2009 10:40:53 >


_____________________________

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
   RE: Junijke 2009 - 2.del
1.6.2009 10:46:47   
bamoocham




user posted image

                JUNIJKE IN user posted image , KI  SO MALO POHITELI

=======================================================
 NOSEČKA               DATUM ROJ.     PDP      OTROK            MERE
=======================================================
1. *alina*                  16.04.           02.06      LARA     2040 g   43 cm  user posted image
2.  mojsonček            13.05.           12.06      ZOJA     2630 g  49 cm    user posted image
3.  Mateja.Luka.Nik   09.05.           05.06      NIK       2200 g   51'5cm user posted image
4.  tinca84                 21.05.           02.06      NIK        3550 g   50 cm   user posted image
5.  Knutek                  18.05.           27.06      NIK        2690 g   47 cm   user posted image
6.  Minča                    30.05.           03.06      NEJA      3200 g   51 cm   user posted image
7.  sončki                   26.05.           05.06      MARKO  3380 g   51 cm   user posted image
8.  dreamhorse          26.05.           03.06      ŽANA     3970 g   53 cm   user posted image
9.  sabsa                    27.05.           24.06      SARA     2750 g   49 cm   user posted image
10. smrketa24          26.05.           01.06      MATEJ    3285 g   51 cm   user posted image



(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
   RE: Junijke 2009 - 2.del
1.6.2009 10:51:30   
pokec3609
ojla punceuser posted image   .....evo mene nazaj doma. bla na ctg ju, risal popadke na 3 minute k nor, ki sem jih čutla tko tko, pa sestra pravi, da so pa to popadki direkt za v porodno.
.....rečem, o to pa ne, me še nč tolk ne boli, da bi mogla it že rodit.
čakam, da te popadke pregleda G, še on reče isto, pol vprašam kak je z bebico, če bi lohk še mal počakal,......me gleda......no pa pol naredi še pregled in amnio ter reče, da lahk počakamo, če res ne bi rada imela umetnih.
.....doda, da sicer naj pridem v sredo nazaj na ctg, sam kolkr on misli, da bom prej pršla.
zdej pa čakam.....baje da manjkajo sam bolj močni, me prav zanima kolk bolj močni.....itak n vem kak naj bi zgledal moji popadki, saj poznam samo umetne.
bomo vidl, popadke še zdej čutm enak kot prej, neki me špika .....upam da zdržim  vsaj tolk, da moj dragi pride ob pol štirih iz službe, pol pa tut če grem.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
   RE: Junijke 2009 - 2.del
1.6.2009 11:12:31   
bačko
Pokec veliko sreče če greš še danes roditi!user posted image user posted image user posted image Bom mislila nate!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokec3609)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
   RE: Junijke 2009 - 2.del
1.6.2009 11:15:27   
Tira
Ojla!

Me ni blo cel vikend kle gor, pa vidim, da kr rojevateuser posted image

ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM IN OČKOM user posted image user posted image

Ja zdej je pa res že junij in gremo lahko vse počas, ane. Jz mam danes CTG popoldne. Sam itak se mi še nč ne dogaja, še vse mirno.

Mojjaka upam, da že držiš svojo štručko v naročju user posted image


(odgovor članu pokec3609)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
   RE: Junijke 2009 - 2.del
1.6.2009 11:17:42   
Hanuši
Ja pokec očitno si naslednja, a odprta pa še nisi?

Držim pestke za čim lažji in čim krajši porod.user posted image user posted image

(odgovor članu pokec3609)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
   RE: Junijke 2009 - 2.del
1.6.2009 11:22:37   
Hanuši
July vso srečo s tvojo user posted image . Upam, da ne trpi preveč. Ma kok je to zanimivo, k za ene je user posted image aliuser posted image isto k vsi ostali družinski člani, ne vem eni jih pa majo zato ker pes pa pri bajti mora bit, pa tut, če je cel dan na ketni v pesjakuuser posted image .

Pa valjda vso srečo tut tebi, če boš mogla še ti kje ostat. Da ne boš slučajno zaradi skrbi za kužiko, spregledala svoje popadkeuser posted image user posted image user posted image . Mal heca mora bit

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
   RE: Junijke 2009 - 2.del
1.6.2009 11:27:20   
biba14

Pozdravljene....
Tudi pri nama se še nič ne dogaja,no, saj do konca imam še 18 dni ampak sem že tako naveličana te okornosti, potenja, bolečin, tečnobeuser posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Sva se z user posted image zmenila, da jih posesa on, pa je seveda "pozabil".



Moj pozablja že 3 tedne-pa je sesanje edina stvar,za katero sem ga prosila. Potem pa kdo pride na obisk in je po tleh vse zaprašenouser posted image ...itak da vsak pomisli, kok sem jaz lenauser posted image .

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
   RE: Junijke 2009 - 2.del
1.6.2009 11:28:27   
lino
Hojla.

Pokec držim pesti in ti priznavam, da si full flegma...jst ne bi upala domov, če bi imela na 3 min popadke...user posted image user posted image

Jst sem sedaj spalnico prestavila (2 omari-manjša regala, da ne bo pomote, sem premenjala tk, da mi gre sedaj povijalna miza lepo noter...sva se včeraj z dragim pogovarjala kk bi lahko kaj stalo in mi ni dalo miru...jih bom 100% slišala, ko pride domov, ampak se mi tk fajn zdi, ko sem lepo skupi postavila...user posted image js)

Sedaj se grem pa stuširat in user posted image peljat lulat...potem moram pa še njega skopat (ga sedaj kar nekaj časa nisem, ker ima vneta ušesa, ampak je tk mastn od teh krem, ki mu jih not dajem, da ga danes moram...pol bo pa do večera v hiši) in pa potem še mal pospravim...kuhat pa ne rabim, ker mi niso pustili nič doma.user posted image

Glede starih kavbojk...mene tut tk matra...upam, da sploh še kdaj spravim svojo tolsto rit v katere...si bom pa sedaj verjetno na razprodajah nakupila kaj poletnih oblekic...(kdaj se začnejo razprodaje???)...

Iiiii kk sem pozna, grem pod tuš in dol čakat na zibelkouser posted image kk cajt bežiuser posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
   RE: Junijke 2009 - 2.del
1.6.2009 11:30:11   
Anonimen
no moj ctg pa je bil lep. nič ne kaže popadkov in v sredo moram nazaj na ctg, če me seveda prej kaj ne zvije- kar pa ne kaže da se bo kmalu zgodilo.user posted image  me pa ni G nič pregledal samo vprašal me je kako se počutim in ker ctg zgleda ok sem lahko šla. user posted image

joj pa bo spet veselo na ctg-je hodit.

nič grem nekaj delat pa vas pozneje preberem

(odgovor članu Hanuši)
  Neposredna povezava do sporočila: 4770
   RE: Junijke 2009 - 2.del
1.6.2009 11:32:14   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: biba14


Pozdravljene....
Tudi pri nama se še nič ne dogaja,no, saj do konca imam še 18 dni ampak sem že tako naveličana te okornosti, potenja, bolečin, tečnobeuser posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Sva se z user posted image zmenila, da jih posesa on, pa je seveda "pozabil".



Moj pozablja že 3 tedne-pa je sesanje edina stvar,za katero sem ga prosila. Potem pa kdo pride na obisk in je po tleh vse zaprašenouser posted image ...itak da vsak pomisli, kok sem jaz lenauser posted image .


veš kaj biba nič se ne sekiraj. Si pač noseča, če pa kakšnega kej moti naj pa stran pogleda. Mi smo tut zadnjič dobil obiske, jest pa še celo kuhno od kosila. Pa je še moj reku, če pospravi, pa sem rekla, da bom sama, sam mal kasneje, ker zdele sem pa čist utrujena. Pa je kolegica, k ma drugač vse v piko spican'n kr mal gledala, sam jest se nisem dala motit. Ona ma sam sebe pa 1-sobno stanovanje za rihtat, jest pa vrt pa hišo, pa vse, pa še nosečka sem. In se nisem popolnoma nič sekirala

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 1.6.2009 11:35:15 >

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
   RE: Junijke 2009 - 2.del
1.6.2009 11:48:36   
biba14
Pokecuser posted image , upam,da se čim bolje razpleteuser posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
   RE: Junijke 2009 - 2.del
1.6.2009 11:53:50   
biba14
Kavbojke : jaz jih tudi pogrešam...pa sem jih zadnjič tako mal za foro poskusila gor dat in sem jih dobila le do kolen...obupno me je sram, kakšna user posted image bom po porodu..in se že kar vidim kakšno stradalno dieto bom mogla tolčt, ko neham dojit user posted image . Najbolje,da si jo kar napišem...saj user posted image mi je obljubil,da mi bo pomagal in bova skupaj športala ( jaz da shujšam on pa da se spet mal nabilda )...bom videla,kaj od tega se bo uresničilo.

< Sporočilo je popravil biba14 -- 1.6.2009 11:54:35 >

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
   RE: Junijke 2009 - 2.del
1.6.2009 12:16:08   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi
...evo dans celo perem prvi stroj cunj  user posted image za pikota-no cunce so od naše Karin,mi jih je brat vrnil...sicer tetra planice grem definitivno nove kupit ker sem čist zaprane nazaj dobila,pa avto sedež moram poflikat ker je tudi strgan nazaj prišeluser posted image ...



Bjondi so pa:
user posted image Packi. user posted image Jaz zapranega in stganega ne bi nazaj dajala. Bi novo kupila, sploh za bližnje sorodnike. Eni so pač flegma in se jim j*** za vse, še dobro da nismo vsi taki.

Pokec srečno v porodno. user posted image user posted image user posted image

July srečno s kužiko.

V sredo bo očitno pestro, ko nas ima veliko te znamenite CTG-je user posted image user posted image user posted image .
Le katera bo rodila 03.06.? user posted image user posted image user posted image

Jaz pa se še kar sama furam in danes sva se s sestro pri zdravniku hecali, kaj če me v Žabjeku pri ciganih zvije. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem rekla, da oni bi pa že vedeli kaj naredit, sam user posted image bi še za svojega vzeli. user posted image user posted image user posted image (mal heca mora bit).




_____________________________

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
   RE: Junijke 2009 - 2.del
1.6.2009 12:28:23   
manna
Pozdravljene
Najprej ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM IN OČKOM!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Sploh si ne predstavljam kako se počutite v čisto prvih dneh, najbrž človek še ne dojame tako hitro da je že mimo.. Si predstavljam da samo gledaš in gledaš svoje detece in počasi dojemaš da je res že zunaj. Komaj čakam!!!
Mi imamo še en teden do roka, pa so mi vsi govorili da bo prej in da moram zdržat vsaj do 35. tedna. Glej ga zlomka, nazadnje se bom pa načakala do konca!! Pa seveda mene tudi vsi že gnjavijo "kdaj bo, kdaj bo" Kako zoprno! Kaj pa jaz vem kdaj bo..   Zdaj me že moj dragi drugače gleda se mi zdi; tako previdno, kot da bom vsak čas kaj dala ven iz sebe.

skuštrana: Ja, jaz sem naročila Mutsy-ja v baby centru v LJ, danes naj bi KONČNO prišel. Po 14 tednih čakanja sem že skoraj obupala da ga bomo sploh dobili. Še dobro da naša pupika tudi še pridno čaka v trebuhu (mogoče čaka ravno svojega mutsy-ja) Ja, tam ko naročaš ti pokažejo vse kataloge z vsemi barvami, vsaj nam so jih. Imajo ful bolj debele kataloge, tako da je vsaka barva vozička in izvedba posebej na listu. Pa zraven imajo tudi slikce vseh dodatkov kar obstajajo.


(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?