Hanuši
|
Dobro jutro so . Evo mene , da po dolgem času lahko častim s . Vidim, da ste čist not padle v droge , pa zdej, ko boste mamice postale . No mal heca. Kar se tiče teh porodnih načrtov je pa po moje tako, da bolj, ko imaš izdelanega, prej se ti bo kaj šfizlo. Maja mi je rekla, da so najbolj veseli tistih porodnic, ki znajo samo dihat in to je to. Jaz sem 1x že rodila, pa mi je rekla, da naj niti slučajno ne pričakujem, da bo v drugo isto. Sem pa zelo vesela, ko sem v MŠ izvedela, da imajo zopet maske s tistim plinom za dihat. Ker jest sem bila kar dober zadeta od plina, ampak tok prisebna, da sem še vse vedla kaj se dogaja okrog mene. Ker dostikrat smo se hecali na ta račun pa mi je ta kolegica rekla, ja sej zdej pa teh mask ni več. HB, da so jih nazaj uvedli, ker jaz jo bom sigurno zahtevala. To bo pa po mojem tut moja edina zahteva, za vse ostalo se bom pa njim prepustila. Pa ja punce čim manj na to mislit, ker psiha dela svoje. Kok se jih je nehal odpirat zaradi prevelikega strahu. Ven morajo prit, zdej pa a bojo skočil ali pa lezli, pa ni od nas odvisno. Punce, sej junijke bomo pa ja hrabre, a ne?!
< Sporočilo je popravil Hanuši -- 16.4.2009 7:58:21 >
|