|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
7.10.2009 19:26:39   
tulpika

araz full lepooooooo user posted image !!!

midva sva bila tudi danes na CSDju. Sem obrazce sprintala kar že prej, jih potrdila v službi...tako, da sem danes samo oddala in referentko poprosila, da pregleda, če sem vse pravilno izpolnila (včasih se kljub svoji izobrazbi počutim kot en "debilček" user posted image , ko je treba izpolnjevati te birokratske obrazce...a je res težko narest ene čist simpl obrazec?)....no kakorkoli že, vse je bilo ok izpolnjeno + uredila sva še očetovstvo. Hitro in neboleče je bilo user posted image .

danes sem preveč utrujena za na telovadbo. Se je šola mal zavlekla pa nisem dobr spala...tamalemu se je full kolcalo ehehhe...kaka zabava sred noči user posted image . Upam, da bo danes bolje. Grem pojest čokolinček pol pa horizontala user posted image .

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
7.10.2009 21:41:52   
araz
Danes je pa bil naporen dan. Norišnica v službi in MŠ, ki je trajala več kot 1,5 ure. Cel dan samo sedenje, pa tako lep dan je bil.
Ko sem prišla domov, sem šla takoj na en sprehod, ki mi je zelo pasal.

Punce jest sem pa danes dobila tak grozen občutek oz. kot en strah, kaj če bom zmogla skrbeti za mojouser posted image user posted image .
Nam je na MŠ danes predavala ena fiziotarapevtka in potem še ena pediatrinja in me je resno zaskrbelo. Sicer prvo sem bolj slabo slišala, vidla pa itak nisem nič kako naj bi se "rokovalo" z dojenčkom. Meni se je vse skupaj zdelo tako zakomplicirano user posted image . Ampak verjetno vse to potem delaš čisto nagonsko oz. se nekako znajdeš. Najbolj, da začnem mal vadit na kakšni lutki.
Prav grozno se počutim, ko se mi take misli podijo po glavi.

Nič, grem kar ležat, ker  sedenja je bilo danes res že preveč in me že vse boli.

Pa lahko noč vsem.

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
7.10.2009 22:50:06   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: araz

Punce jest sem pa danes dobila tak grozen občutek oz. kot en strah, kaj če bom zmogla skrbeti za mojouser posted image user posted image .

Brez skrbi da boš.... ko boš dobila svojo malo pikico v roke sploh ne boš razmišljala o tem a je prav al ne.... mama ve da je prav user posted image So pa takšni strahovi po mojem kar normalni zdaj ko se nam bliža dan D user posted image

Mene že en teden daje tole tiščanje navzgor, želodec mi je prestavilo v požiralnik user posted image , težko sedim, ko pa govorim pa ostajam brez sape, kaj šele če se spravim po stopnicah....user posted image

krči v nogah: večino noči se mi izmenjujejo, malo v levi malo v desni, pijem magnezij, kadar je hudo si dam gor led, ampak nič ne pomagauser posted image ima katera kakšen dober nasvet?

CSD: tudi jaz sem sredi urejanja zadev, mi je tolk enih zadev naložila, bom ziher kej pozabila user posted image

Lepo se imejte, pa čimmanj nosečniških tegob user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
7.10.2009 22:57:32   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: araz

Mi smo tud imeli porod na MŠ čisto na kratko in še to brez filmčka. Ampka saj bodo že v porodnišnici povedal kako in kaj - vprašanje pa je, če jih bom ubogala user posted image .

Le ubogaj, se splača.... meni so po porodu vsi tam rekli, da se lahko zahvalim le svoji poslušnosti, da je šlo na koncu vse tako lepo (po 13 urah je bil že čas), ker sem bila 'dobra kandidatka' za komplikacije....

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
8.10.2009 4:47:51   
Anuš
joj, te sanje: včeraj sem se zgleda prevrnila na hrbet in sem ta čas sanjala, da mi je otroka izželo, tako da so ga bile same kosti s kožo?!?user posted image . Mislim, da je bila malo "kriva" naša debata o položajih za spatuser posted image

: rada bi hodila, sam po svoje se mi pa tudi ne dauser posted image . Mi gre cel dopoldan. Verjetno bom na konc vzela zapiske od prejšnjič, pa od ene kolegice...

araz: a to govoriš o handlingu z otrokom? Jst sem skor doktorirala s tamalouser posted image user posted image user posted image . Ampak znam pa še zdej- vsaj mislim si takouser posted image .

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
8.10.2009 4:50:16   
Anuš
Danes imam pregled in imam pred sabo še akrobacije z britvicouser posted image . Odlašam do konca s tem... Držte pesti, da bo vse okuser posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
8.10.2009 8:14:16   
vijolca
Dobro jutro user posted image , dober dan Anuš!

Pregledi: Mi smo pregled imeli včeraj, otroček lepo raste, no malo manjši bo, razen če misli bit 2 tedna po roku še skvoter. Ampak se mi pa zdi, da se me pri G prav izogibajo, naslednji pregled imam namreč čez 6 (!) tednov, na prvi dan porodniške. Jaz tega sploh ne razumem, je to legalno? Sestra mi najprej še reče, da naslednjič se pa čez kak mesec vidimo, 18. bo vredu? Jaz pa, a ni to čez 6 tednov? Sestra pa, ja no, pol pa čez dober mesec... user posted image Torej včeraj sem dopolnila 30. teden, naslednjič bom pa 36. Sej vem, da zdaj ni več UZ, za CTG je pa tudi še prehitro, ampak kri in vodo so mi pa do sedaj 2x pogledali. Tolažim se vsaj s tem, da če je do sedaj bilo vse OK, lahko upam, da se ne bo kaj spremenilo...

Gibi: Shopgirl, štetje gibov ni slaba ideja, le da je štetje vsakega giba čez cel dan rahlo nepraktično. Enkrat sem že napisala, da sta 2 metodi za štetje, prva pravi, da vsak dan ob istem času, takrat ko navadno počivaš, šteješ posamezne gibe, ki jih mora biti v roku 1 do 2 ur vsaj deset. To najdeš predvsem v tuji literaturi (jaz sem jo našla v knjigi What to expect when you are expecting) in straneh. Pri nas (v MŠ) pa ti povejo, da si zapisuješ sklope (!) gibov preko celega dneva. To delam včasih tudi sama. Kar sama sem si naredila tabelo, kjer so v stolpcu zapisane ure na 30 min, in si pri vsaki (pol)uri označim, če sem znotraj prejšnjih 30 min čutila gibe. Križci si lahko sledijo tudi zaporedoma, torej ob 14.00, 14.30, 15.00,... vendar pazim, da so med posameznimi sklopi res pavze. Če se otroček začne gibat ob 14.25 in traja vse do 14.40, naredim pri 14.00 X pri 14.30 pa ne. Ko delaš to nekaj dni, postane kar zanimivo opazovat, da je očitno v enem delu dneva bistveno bolj aktiven kot v drugem.

Kolcanje: očitno je ta teden osvojil to lekcijo, ker jo pridno vadi kakih 3x na dan. Je prav hecno ja...user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
8.10.2009 8:56:49   
ShopGirl
Dobro jutro drage moje user posted image !

Upam da ste se naspale ponoči, za mano ni glih uspešna noč, sem se skos neki zbujala in praskala - naenkrat me je začela srbet koža. Krnekiuser posted image

blondy, ja midva kupujeva stanovanje... Večjim stanovanjem je padla cena kar konkretno, sva bla na ogledu 85 m2 velikega stanovanja ki bi se lani prodal za cca. 200.000 eur (LJ moste), zdaj pa ima nastavljeno ceno 160.000 eur - po mojem mnenju bi se jo dalo še kaj spustit...user posted image  Se pa prodajajo tut novogradnje dosti ceneje kot so se - velik je neprodanih stanovanj. Midva ičševa sama (nepremičnine.net) in prek dveh posrednikov (najina znanca). Kar se tiče banke se ti (razen če nimaš kakšne dobre veze v določeni banki), splača it na čimveč bank in zbirat različne ponudbe. Nekatere banke ti bodo ponudile super obrestno mero z nižjim pribitkom kot kakšne druge, ampak bodita pozorna predvsem s čim vse to pogojujejo (prenos poslovanja, mastercard, online, zavarovanje kredita, življenjsko zavarovanje,...). Predvsem zavarovanja so lahko zelo draga, ker če bosta mela obrok kredita cca. 400 eur (skupaj), pa še vsak dve polici, se kar nabere in maš hitr kr naenkrat "obrok" 500 eur -  pa še neki je full pomembno če ne kr najbolj pomembno - EURIBOR je tko nizko kot še nikoli, v petih letih bo najbrž že višji, v desetih pa kdo ve kok bo - lahko zraste z 1,2 na ne vem kakšno cifro, in to je najbolj grozno (ker ne veš kaj bo). Midva imava izračun za trenutni euribor in če bo zrastel na 4 (pa 4 je iluzija, euribor nima omejitve pri rasti)... pa je razlika pri obroku kr konkretna (cca. 100 eur). Naredita si dober finančni načrt, to naj vama bo osnova, postavita si omejitve (tok loh plačujeva in še vedno normalno živiva tudi če obrok zraste za 100-200 eur), in predvsem mejta v mislih tut najslabšo možno situacijo (povišanje obroka, možen izpad dohodka z ene strani,...). Vsem obstoječim stroškom se kmal pridruži še strošek za vrtecuser posted image   Jemanje stanovanjskega kredita za 25-30 let je res velik zalogaj in full stresno obdobje - jst sm tut čist fertik in me je zelo strah na trenutke. Ampak, slej ko prej morš v to, razn če nimaš bogatih staršev ali pa če ne deduješuser posted image
Upam da te nisem zamorila,..., nedvomno lastno stanovanje odtehta vse te skrbi! V to morm verjet user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2633
8.10.2009 9:11:09   
ShopGirl
araz - boš vidla, najprej se bomo vse nove mamice mal lovile (jst sm včeri mojemu na MŠ rekla "o shit, a bo najina punčka sploh preživela ko jo dobiva midva v rokeuser posted image "), pa full bomo štoraste - ampak men se zdi da to pač vse spada zraven. POL bomo pa razturale! Ker če delaš ti iste "vaje" iz dneva v dan, nimaš druge kot da obvladaš! Vse bo super, sm prepričana.

vijolca - vedno znova sm presenečena nad tem, kok mamo različne G. Ne vem, men se zdi pregled na 4 tedne normalno, jst mam skos tko. Pa vedno poudari, da če bi blo karkoli narobe naj pridem prej. Drugač mam pa zelo lepe izvide (vsaj tko pravi), pa mi vsakič kontrolira kri in urin + pritisk in težo. In men je to full v redu.
Jst tut štejem sklope. Vsak gib mi je nemogoče zapisat user posted image  Po sklopih mi je tut bolj logično in bolj prav. Všeč mi je tvoja tabela, bom mal preplonkala user posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
8.10.2009 9:21:30   
ammam
Glede baby handling-a... sem na YouTube našla dober video, posnet v eni od slo porodnišnic.
LINK

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
8.10.2009 9:26:07   
ShopGirl
haha dober link - a ste vidle kok je otročku pajacek predolg po nogicah? user posted image

(odgovor članu ammam)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
8.10.2009 9:28:41   
ammam
Isto sem jaz pomislila. Pa to v porodnišnici, kjer so itak povečini vsi zelo majceni. Se spomnim, ko sem pred leti v LJ rodila mali dve, mi je bilo tako smešno, ko je vse mahedralo.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
8.10.2009 9:38:09   
ShopGirl
user posted image  Revčki mali, kr zgubijo se v teh pajackih user posted image  Ampak link je pa super...kakšna prijazna sestra...pa dojenček je prav LEP! Enak handling so nam kazali pri negi dojenčka - sam da na lutki...tole je čist neki druzga ko vidš živo bitjece.

(odgovor članu ammam)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
8.10.2009 9:47:38   
ammam
Ja, pa ko ga imaš enkrat zares v rokah, je še posebno težko. 

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
8.10.2009 10:09:49   
natasa28
Kakšno tabelco ima Vijolca, ker po mojem si bomo res vse počasi morale te sklope gibov zapisovat?
Če se ne motim jih moraš med 8. uro in 17. uro naštet 10?
Beleženje pa tudi ne škodi že iz stališča lastne evidence, pa še gin. lahko pokažeš če ga zanima.

(odgovor članu ammam)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
8.10.2009 10:09:55   
Zibka
Pozdravljene!
Sem s pregleda:
še vedno imamo user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Čeprav pa moram rečt, da sem upala, da bo (spet) fantek.  Zgleda, da sem se res od začetka tako navadila na fantka, da tele spremembe še nisem čisto predelala user posted image
No, verjetno se sliši čudno, ampak sem govorila sedaj že z dvema puncama, ki sta imeli podobno izkušnjo in pravijo da je lahko ta sprememba kar kriza...in je res. Ne morem si pomagat, ampak še zmeraj mam v mislih fantka. Se bom že navadila. Moj mož je pa danes prvič izrazil posebno veselje- da je bolj navdušen nad punčko user posted image
Torej, naša user posted image se je obrnila z glavico navzdol user posted image user posted image , je pa malce bolj suhcena (to vsekakor ni po mamici user posted image ). Obseg trebuha je malo manjši, ostalo kar nekako ustreza pdp.
Naslednji pregled 30.10.
Pa še nekaj novega: vprašam, če dobim tisti papir za na CSD in mi G odgovori, da ga ne potrebujem več- da na našem CSD velja zgolj vpis PDP v Materinski knjižici. Upam, da nebo drugače, ko pridem tja... Urejala bom naslednji teden, sporočim kako bo. Smo napredni, a? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Izkoristimo baje še zadnji sončen in topel dan! 

(odgovor članu ammam)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
8.10.2009 10:26:11   
blondy_81
vijolca tole, da so te naročili čez 6 tednov je pa totalno mimo. Men so se pregledi začeli na 14 dni, pa sem v 31. tednu (po mnenju G, glede na zadnjo menstruacijo pa v 32. tednu - to mi nikol ne bo jasno zakaj razlika, ampak ok).

Shopgirlful ti hvala za tvojo obrazložitev glede stanovanj. Me je kr strah vsega skupaj, ampak enkrat bo treba jt v to...slej ko prej se bomo mogli soočit s tem.

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
8.10.2009 11:15:31   
ShopGirl
Evo, sem bla v knjižnjici. Sm si izposodla "Moj porodni načrt" in "Dojenček - navodila za uporabo". Bom rajš mal brala kot da skos na forumu visim user posted image  
Pol sm seveda mogla zavit še v eno drogerijo in mimogrede zapravla več kot sem nameravala - itak.

blondy, ja enkrat je treba... Komi čakam, da najdeva in kupiva - da se začne opremljanje,... Jst si tut želim limat nalepkice na stene otroške sobice user posted image  Pa da mam dejansko PROSTOR, ker v garsonjeri ga je vedno premalo.

Jst sm tut slišala da se nam bodo začeli pregledi na 14 dni, sam sem mislila da je to spet kakšna posebnost moje G user posted image  Ja, vedno bolj ko se približuje PDP, bolj nas bodo mel na očeh...

Zibka, full fajn da se je obrnila na glavico, težo ma pa še čas pridobituser posted image  Ste pa res napredni v vašem koncu (glede CSD-ja mislim) user posted image  Si pa kr predstavljam, da more bit user posted image  težko se navadit na drug spol - ker si tok časa mislila da je user posted image ! Jst bi tut mela težave s tem...

natasa, vijolca je v svojem postu opisala kako si si je sama nardila tabelco za vpisovanje gibov.

Neposredna povezava do sporočila: 2643
8.10.2009 11:25:13   
*nivea
živjo user posted image

blondy81, jaz sem tud po zadnji menstruaciji že 33.teden, po nuhalni pa malo manj. samo je G rekel, da bo vpisal tisti ta prvi pdp kot tapravi..pa naj mu bouser posted image

zibka, meni je referentka na csd rekla, da če nimam tega papirja od G, da lahko tud materinsko prinesem, pa je to kao isto user posted image
glede user posted image in user posted image - mene tud skrbi, da bi mi zdaj na pregledu rekel, da nosim user posted image , bi bla fejst šokirana, glede na to, da sem cotike pa vse dobila bolj v barvi deklice.. pa še navadila sem se, da nosim punčko

sem pa danes dobila papirje z lj o višini plač, sem bla kar presenečena glede na hitrostuser posted image
grem pa čez en teden urejat papirje, mam zobarco, pa te vse v enem opravim.

tintara, hvala za podatke kako se izpolnjujejo obrazciuser posted image
aja, jaz sem tista z pdp 2.12., pa se mi porodniška začne 4.11. tak da oktoberska plača mi se več ne šteje, ker ga komaj petega dobimouser posted image
nema veze.. glavno da jaz odštevam dneve, da še samo 8x grem v službo in sem potem 10dni na dopustuuser posted image

sem pa bla včeraj v BC, si nakupila nalepke Decofun za na steno, sem pa izbrala motiv kmetije, da bodo živalce na strehi user posted image

aja, jaz sem do zdaj mela preglede na 4tedne, pa tega naslednjega mam tudi tak. potem bi se pa naj začeli na 2tedna, zadnji mesec pa vsaki teden. mi je pa rekel, da bom zdaj mela UZ in CTG

mejte se in uživajte v brcikah user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2644
8.10.2009 12:17:53   
anaj22
ojla srečke user posted image

a se me še spomnite, vas že 3 dni berm pa mi ne rata nič napisat, no sedaj upam da bom končno lahko vse pokomntirala.

So me zdnje dni mal hormončki dajal, pa sem bla bol slaba družba, po novem me boli sramna kost za po.... se mi zdi da se prmikam kot trminator user posted image

BeeBee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  želim ti da se vse dobro izeče zate in za tvojo princesko

kozmetika: na začetku sem uporabljala hladilno mazilo iz lekarne, bepanten, mandelnovo olje (tudi za kopanje), fiziološko raztopino, alkohol, sterilne zloženčke ( za čiščenje popka), vatko, toto krpice za umivanje (za 1x uporabo), mustelin šapon za novorojenčke proti temencom, mustelin gel za novorojenčke za kopanje, mustelino trdo mili sem uporabila 2x, kasneje pa kremo za obraz, gel za umivanje, kremo za ritko vse od bubchena, pa praško pasto če je bila kdaj vneta ritka

oblačila za dojenčak: novorojenčki so si ful različni, če ima otroček ob rojstvu 50cm bo nosil št. 50 in kajsneje 56, lahko bo zelo hitro pridobival na teži in bo hitro tudi na 62, lahko pa teža počasi naršča in bo št. 56 in kasnje 62 nosil ful dolgo. Jaka je bil ob rojstvu velik 55cm in je nosil oblačila št 56 dobra dva tedna, 62 smo imeli 3 mesece, št. 68 približno 4 mesece. Potem pa se malce umiri.

igralni center: mi smo dobili dva za darilo, tko da vam predlagam da mal počakate z nakupom, ker ga prvi mesec res ne potrebujete

jogi: mi imamo dormeo in je meni osebno čist ok

splana vreča: pri Jaku nijno zlo ker se skoz odkriva, sem jo pa pri njem začela uporabljati pri ene 3. mes. ko se je začel bolj premikati

pleničke: bomo uporabljam take za enkratno uporabo, začela bom pa z št.2, tko kot pri Jaku, če bodo pa ful prevelike bo šel pa oči po manjše itak je zdej ža tapravi strokvnjak pri nakupu plenic in pri previjanju.

shopgirl: samo da je vse ok, no da niso bili popadki ampak samo krči

tulpika in araz: super sobici user posted image user posted image

zalbi: super za faksuser posted image

tintara: upam da končno ugotovijo, kaj je z tvojo prebavo, ker res že predolgo traja

blondy81: plodovnica je ponavadi brez vonja, tko da če drugič ne boš sigurna kaj teče malce povohaj (brez zamere), pa če se ob tem še mal čudno počutiš se je treba it kar v P pokazat. Nočem nobene strašit, sam je sedaj čit možno da bi kateri tud že voda odtekla.

summmer725: EA ne hvala, se bojim igel v hrbet; izcedek iz dojk že celo nosečnost; bolniška - sem večino doma, grem v trgovino, na sprehodo, ampak kej prevč okol hodit pa jaz ne morem, me kakšen večji napor hitro kaznuje in pol so krči na sporedu cev dan

paket: bomo vzeli dinarčke, nam najbolj prov pridejo

papirji: meni je prejšnič ful pomagala delavka na CSD-ju, itk sem pa ful stavri pozabla jo bom spet nadlegovala z vprašnji

za vse opravljene pregled in nakupe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ravnokar dobila odločbo iz ZZZS-ja in sem na bolniški do 13.11.2009 pol pa porodniška in sam čako še na dan D

Uh pa mi je le uspelo napisat romanuser posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

Neposredna povezava do sporočila: 2645
8.10.2009 12:30:13   
anaj22
Pa sem še mal stvari pozabla pokomntiratuser posted image

araz: sploh ne razmišlaj da ne boš znala z user posted image , nagon naredi svoje, pa hitro se ulavfaš, sploh ko ti nehajo pod prste gledat.

Ena je rekla da je treba babice pri porodu poslušat, je res je ful ti pomagajo, no saj meni so. Ko je blo treba dihat itak nisem znala, pa na koncu nisem več čutla popadkov mi je itak babica govorila kdaj naj pritiskam, pa je bil sam finiš ful kratek.

Handling: tale posnetek je iz KR porodnišnice in mislim da na posnetku je fizeoterapevtak. V KR dajo na to ful povdarka in sestre so kr prpravlene pokazat kao pa kaj je treba, čeprov meni je bl podrobno vse razložila patronažna k je pršla in si je res vzela čas, ker prvič moža ni blo zraven je drugič še njemu ves razložila. Ker pri nas je kopanje očijeva naloga od vsega začetka. Ja pa sodelovka rodila v LJ P pa jo vprašam če so ji kej pokazal handling me je pa sam debelo pogledala.

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
8.10.2009 13:05:09   
*Mojca*
Dan!!

Da se še jaz malo javim. Za enkrat sem uredu, delam še 2 tedna pol pa dopust in porodniška. Po eni strani komaj čakam, po drugi pa se bojim da mi bo dolgčas, ker je Luka v vrtcu.

Edino stvar, ki na hitro vem da bi jo morala komentirat je glede pregledov. Jaz imam preglede vedno na 5-6 tednov, tako da se ne sekirat. Dokler je vse uredu ni panike.

Glede izcedka iz nožnice se je to meni dogajalo prvič. Enkrat je bila pod mani lužica na kavču in sem šla takoj v P, kjer so mi povedali, da je to kr pogosto. Ker se anatomija nožnice spremeni in se izcedek nabira, potem pa naenkrat špricne ven. Če pa bi bilo to bolj obilno, takoj v P. Tam imajo eno barvilo s katerim takoj vidijo al je plodovnica al ne.

Tako, zdaj pa grem delat naprej. Se javim kaj kasneje!

pappapaaa

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
8.10.2009 14:38:43   
orhideja75
da vam javim ... včeraj sem imela pregled in je bilo vse ok. le naše dete se je odločilo, da bo lepo sedelo v maternici. in me kar skrbi kako bo. namreč moj drugi porod se je končal medenično. in ne bi rada šla še 1x skozi vse to.
naslednji pregled imam 28.10. in bomo videli kako bo. če bo še vedno medenična vstava, bom rekla naj mi kar napotnico za CR napiše.
delam pa sam še naslednji teden
lepo bodite in božajte svoje bušije.
me pa zanima, če gre katera rodit v Postojno?

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
8.10.2009 14:41:35   
blondy_81
Bo šla katera med vami na Jesenice rodit??

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
8.10.2009 14:52:06   
araz
Ojla user posted image

user posted image jest imam spet ful pestro v službi. Ampak še tukaj mal pokomentiram potem pa domov user posted image

Glede pregledov. Do sedaj sem imela na 5 tednov od sedaj naprej pa na 14 dni (je rekla moja g. da od 30 tedna naprej naj bi bili pregledi nekje na 14 dni).

Orhideja75 moja tud skoz sedi v maternici (dosedaj še na vsakem pregledu). In tudi brca mi skoz spodaj, včasih je prečno ampak večino pa kar sedi.
Imam pa tud jest namen rodit v Postojni - če bo vreme to dopuščal in če ne bo kaj kritičnega.

Grem domov, dost imam službe za danes.
Se oglasim še kaj zvečer.

Popoldne greva pa z teto mal po trgovinah - sigurno bo kaj kupila user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 presenetljivih dejstev o nosečniškem tre...
Pogled na rast nosečniškega trebuha je nekaj posebnega in občutek res prekrasen, ko veš, da tam raste ljubezen tvojega ž...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?