|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
21.10.2009 9:12:41   
zalbi
beebee - iskreno sožalje...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
21.10.2009 9:22:12   
terida
BeeBee, iskreno sožalje tudi od mene! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
21.10.2009 9:27:32   
ShopGirl
Sem prižgala svečko za Anjo Tio... Drži se, BeeBee.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
21.10.2009 9:50:58   
*nivea
BeeBee iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
21.10.2009 10:27:46   
taraji
Joj, punce, mene je tale novica od naše Bee Bee čist sesula.
Že tako sem neki slabe volje, nataknjena, hormonsko občutljiva in depresivna zadnje par dni, tole me je pa čist podrlo.

samo še črne misli mi hodijo po glavi.Vem in verjamem, da bo z našimi sončki vse ok, vendar si kar ne morem pomagati in pregnati te črne misli.

Pomirja me dejstvo, da sem bila v ponedeljek na pregledu in je z mojo pikico vse v redu, lepo raste, pa tudi voda je bp, hemoglobin mi narašča, pritisk nizek, sem delala pa tudi test za sladkorno in je vse v mejah normale.

Pa tudi pikica v trebuščku je zelo živahna - brc sicer ni ne vem kakšnih vendar so pa premiki kar konkretni, saj mi trebušček kar valovi.

Za seznam: naslednji pregled 2.11.2009 - ja od sedaj naprej imam preglede na 14 dni.

Afrodita - jaz bi na tvojem mestu poiskala drugo mnenje - verjetno bi šla na samoplačniški UZ da ti povejo prave številke, saj je ta teža za tedne kot si noseča res prenizka - če ti je g. sploh povedala pravo številko.

Nč, tolk zaenkrat - želim vam lep dan, brez stresov in božajte svoje sončke.

La vita e bella

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
21.10.2009 10:35:07   
Momtobe
Že ves čas od njenega rojstva hodim brat to temo, samo zato, da bom videla kakšno dobro novico ... user posted image vse besede so odveč.

Mene je ful prizadelo, tako da si lahko le mislim, kako boli tebe BeeBee in tvoje najdražje. Anja Tia user posted image , trudila si se, pa ni šlo ..

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
21.10.2009 10:40:37   
pipika 13
Pa sem s pregleda.
Vse je ok. Naš otročiček je zaenkrat z glavico obrnjen navzdol. Pritisk ok, samo slabokrvna sem, kljub železovm tabletam. Zdaj so mi povedali, da naj še več jem rdeče meso, rdečo peso in zeleno zelenjavo. Drugo je vse ok. Sva se zmenili, da grem 9. 11, na boniško. Torej delam samo še ta teden, potem imamo v šoli počitnice in potem še delam prvi teden v novembru, da učence ocenim. Potem pa bolniška do porodniške - čeprav nimam zaenkrat še nekih problemov. Mislim, da me hoče dati na bolniško zaradi moje starosti in preventive. Pa saj je ok, sem zadovoljna, ker res že čutim, da ko pridem iz službe, da sem čisto crknjena. Dobila sem tudi paprije za socialno. Bova z dragim uredila to ta teden.

UZ pregledi: do sedaj sem imela vedno UZ pregled, vsaj za par minutk, da je lego vidla in glavico in srček. Res na vsakem pregledu ne meri otroka. Samo na hitrco pogleda, če je vso ok.. Ne vem, koliko jih je bilo do sedaj teh UZ, mislim, da 5x. Danes je bilo enako (za 3 minute pogledat lego, srček, glavico, plodovnico in konc). To mi vedno nardedi brezplačno. Mi jpa je predlagala, da naslednji UZ, če hočem, bo pa konkreten z vsemi meritvami in da ga bom morala plačat. Sem rekla ok, saj gre za otroka in trajalo bo sigurno pol ure, tako kot je takrat morfologija.
Torej naslednji UZ imam 3. 11.

Sem vsa vesela, da do sedaj vse kaže ok, ker sem bila kar prestrašena in prizadeta zaradi dogajanja z BeeBee.

Bodite optimistične in pazite nase. Jejte zdravo, pa četudi gre gor kaka kila, samo, da je otrok v redu. S kilami se bomo obremenjevale po porodu.
Lep dan vsem

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
21.10.2009 10:47:47   
ShopGirl
Mene je tut tale novica pretresla. Avtomatično pomisliš, da bi se lahko tudi sam znašel v tej situaciji.

taraji, jst se tut kdaj počutim podobno kot ti, pa najbrž nisva edine...hormončki delajo svoje. Meni pomaga, če mal pogledam oblačila, ki jih imam pripravljena za našo dojenčico, če se umirim in si skuham kak dober čaj...zraven preberem kakšno sproščujočo knjigo o nosečnosti. Zamotim se tudi s pečenjem, kuhanjem,... Probam si tut v živo predstavljat sebe z dojenčkom, kako jo bom mirila med jokom, previjanjem,... Kako se bova crkljali...
Skratka, pomagaj si s takimi stvarmi/dejanji/mislimi,... ob katerih ti postane toplo pri srčku.

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
21.10.2009 12:49:09   
tintara
Beebee: moje sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kljub vsemu njenemu in vajinemu trudu ter trudu zdravikov, včasih ne uspe. Žal. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Z vama v mislih,

T

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
21.10.2009 13:00:02   
tintara
Afrodita: tudi jaz ti svetujem enako kot ostale. Otrok take male teže ne sme imeti. Sem prepričana, da je nima, ker bi te ZAGOTOVO poslala naprej v porodnišnico, pa naj bo nadomestna ali pa kakorkoli. Zagotovo bi zagnala paniko, ker bi to pomenilo, da se otrok v tebi ne počuti dobro in ne prejema dovolj snovi (pa ne zaradi tvoje prehrane, ampak zaradi problemov s funkcioniranjem posteljice).
Ker zagotovo nisi mirna, ti tudi jaz svetujem drug pregled. Ta te bo verjetno pomiril, če pa slučajno potrdi prvo možnost pa bodo primerno reagirali. Kar čakati se pa ne sme.

Je morda možno, da si preslišala sprednjo 1000? Da bi imela skoraj dve kili ali ti je vrednost vpisala? Ker kolkor zdaj berem vaše ostale vrednosti, bi ti lahko tudi pri skoraj dveh kilah navrgla, da je pač malo naroben rok. Pri vrednostih pod kilo pa skoraj ne morem verjet, da ne bi reagirala (sicer si ne zasluži licence).

pojdi do drugega zdravnika, samoplačniško in boš kmalu videla kako je s tem. Držim pesti, da si preslišala vrednost 1000 spredaj in da bo vse v redu.

Drži se, t

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
21.10.2009 13:34:02   
blondy_81
Po moje nas je kar precej takih, ki nas obdajajo raznorazni strahovi, da bi šlo kaj narobe. Mene moj večkrat miri naj ne delam panike, pa naj manj berem določene zadeve (tudi forume), ker potem ratam žalostna, panična in živčna. Sem zadnje čase precej žalostnih zgodbic slišala, da kar ne morem odmisliti vsega tega. Ampak moramo mislit pozitivno, ker drugače se lahko samo požremo od skrbi.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
21.10.2009 14:19:28   
ShopGirl
Men ne sam da je moj rekel, naj ne berem forumov, to sm slišala tut od večine prijateljev, mladih staršev, itd. Vsak ki ima 5 min časa mi reče "joj, sam izogibi se teh forumov, te babe sam paniko zganjanjo".

Žalostne zgodbe se dogajajo. Potem je najboljše da tudi TV-ja ne prižgem, ker sem itak vsakič čist zgrožena nad vsem kar se dogaja, tut radia boljš da ne poslušam, ker tut oni poročajo o žalostnih dogodkih, najboljše da se izogibam tut časopisom, ker noter je pa črna kronika,...

Ne moreš se izognit slabim novicam. Jst sm nekak prišla do tega, da kar bo pa bo... Če nama je namenjeno, da se tut nama zgodi kaj slabega, se žal bo. Bom pa naredila vse kar lahko, da to preprečim. Če se vseeno, bog ne daj, zgodi, pa upam da bova dovolj močna da bova z roko v roki šla skozi to.

user posted image , boste videle, vse bo še OK - kmalu bo tu december.

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
21.10.2009 15:19:49   
maya2
BeeBee: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nimam besed, le user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas.

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
21.10.2009 15:45:34   
vagica
Iskreno sožalje, BeeBee user posted image ............mala Anja Tia RIP user posted image

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
21.10.2009 17:15:49   
araz
Punce jest sem bila pa danes naročena na pregled in pridem pred ordinacijo pa zaprto user posted image .
Piše, da dela samo dopoldne. Sem bila jezna kot 100user posted image . Komaj čakam na vsak pregled potem pa se mi to zgodi.
Pa sem šla še enkrat preverit kaj mi je napisala v materinsko in se jest nisem nič zmotila.
Tako, da jutri pokličem, pa ima da me vzame.

Drugače pa tudi mene take zgodbe zelo prizadanejo. Tudi sama sem dobila od vseh mogočih navodila naj ne berem foromov in raznih takih zgodb. Ampak to je življenje. Žal se vse prevečkrat poigra z nami. Tudi sama sem že marsikaj doživela.
Tako, da moramo gledat optimistično naprej in misliti samo na pozitivne stvari.
Čeprav bolj, ko se bliža PDP bolj me skrbi če bo vse ok. Pa smo tam - pa moj optimizem user posted image

(odgovor članu vagica)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
21.10.2009 18:01:26   
tulpika

BeeBee iskreno sožalje. user posted image za Anjo Tio.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
21.10.2009 18:07:59   
ShopGirl
araz, jst sm zadnjič sama zamočila glede datuma pregleda, pa so me vzeli še isti dan ko sem poklicala in se opravičila... Tako da bodo tut tebe sigurno vzeli - ker so sami krivi. Pa že tok si visoko noseča, da si ne morjo privoščit da te ne bi user posted image  

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
21.10.2009 18:16:11   
ammam
Iskreno sožalje, BeeBee. Naj jo angelčki čuvajo.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
21.10.2009 22:12:06   
triperesnadeteljica
Pozdravljene punce!
Sem še ena decemberska nosečka ,ki vas je do sedaj samo od daleč brala, zdaj , ko sem prebrala kaj se je zgodilo BeeBee , mi je pa grozno pri duši, imam doma tri zdrave sončke in čakamo četrtega, ki naj bi se rodil 16.12. V vsem veselem pričakovanju in pripravljanju stvari za novega družinskega člana , tudi mene vsake toliko prešine misel-Ali bo vse ok? Ali bo dete zdravo?
Pa vem , da o tem ne smem razmišljat......
BeeBee iskrene sožalje....naj jo angelči čuvajo...

(odgovor članu ammam)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
21.10.2009 22:31:49   
bejbibu
BeeBee joj tole me je pa čisto vrglo iz tira!! Ne vem kako naj ti pomagam oz. kaj naj ti rečem da ti bo boljeuser posted image user posted image !!!
Iskreno sožalje............želim vama, da se čimprej postavita na noge!! v mislih smo z vama!!! Držita se....mala Anja Tia pa je sedaj najlepši angelček, ki se je rešil muk!!!!!

Srečno....................user posted image user posted image

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
22.10.2009 8:53:41   
taraji
Dobro jutro, drage souser posted image na tale deževen dan.

Ja kje pa ste vse? A ste vse že doma in lahko za razliko od nekaterih ki še pridno delamouser posted image user posted image sedaj poležavate - no, saj vreme je temu tudi primerno.

Pa da vam povem mojo včerajšnjo dogodivščino - po enem mesecu odločanja glede barve sem se končno odeločila kakšen voziček bom izbrala (barvo namreč) in greva včeraj z mojim dragim prek spleta ta voziček naročit - pa se nekaj zatakne pri plačilu - ne gre in ne gre naprej. Nakar moj dragi možek ugotovi, da ima na kartici mastercard po defoltu 630 EUR limita, nakup pa je prišel nekaj čez 800 EUR. No, naj povem, da je ta njegova mastercard edina mednarodna plačilna kartica, ki jo imava, ker nekako pač nisva zagovornika plačevanja s karticami. In ta kartica naj bi bila nekako za rezervo - predvsem na kakšnem potovanju - na njej pa omejitev - ja pametno, nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, sej potem je moj dragi uredil stvari in v roku treh dni dobiva povišan limit na kartici.

Kljub dežju - naj vam sije sončekuser posted image user posted image user posted image

La vita e bella

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
22.10.2009 9:04:03   
blondy_81
Dobro jutro,

mene je kr mal groza. Naša punčka se je tako zelo umirila, da sem občasno kar panična. Navajena sem bila na divjega otroka, ki ni dal miru, sedaj jo pa komaj pripravim da kej zamiga. Ful me je strah. Sej jo čutim tudi čez dan, samo ful malo. Moram prav začet štet gibe.

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
22.10.2009 9:17:39   
*nivea
jutro

blondy81 tak je blo z mano s ponedeljka na torek, da je mala user posted image fejst mirna bla.... sem sprobavala vse kaj mi je na pamet prišlo, da bi jo kak aktivirala, pa nič... te v ponedeljek ponoči je enkrat le zabrcnila..pa v torek dopoldan malo... v torek zvečer pa se je te začel cirkus, in ta sedaj kar traja... tak da sem zdaj pomirjena... me je danes ob sedmih zbudila, pa sve te obe zaspale nazaj...
tak da je res, da majo kaki taki bolj miren dan, pa te druge dneve hočejo to vse nadoknaditiuser posted image

aja, drage moje user posted image jaz sem pa že drugi dan na dopustu.. in uživam... služba je pozabljena vsaj za eno letouser posted image

dobrodošla triperesnadeteljica user posted image user posted image user posted image

no, počivam na dopustu sicer ne...sem to bolj včeraj.. danes pa je mama doma in okna čistive, pa zavese pereve pa tak...
malo migamuser posted image

mejte se

Neposredna povezava do sporočila: 2923
22.10.2009 9:21:22   
blondy_81
Enostavno se ne morem navadit na to, da je tako mirna, ker sem res navajena razbojnika imet v trebuhu in potem se po moje za brez veze sekiram. Bolj gremo proti koncu, več strahov imam. Danes ponoči sem na papirju na wc-ju zasledila 3 kapljice krvi in sedaj čakam če se to še kaj pojavi. In sem v skrbeh še zaradi tega.

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
22.10.2009 9:25:15   
vijolca
Joj, Blondy, te čisto razumem, pri meni je zelo podobno. Enkrat sem že pisala o tem, pa se je stanje malo popravilo, zadnja 2 dni pa me spet bolj skrbi. Včeraj sem klicala G in mu razložila situacijo (še vedno čutim gibe, le zelo nežne in krajše sklope, če je prej en sklop trajal po 20 min, je zdaj pogosto samo 5 min in spet uro ali 2 nič). Na koncu dneva še vedno pridem do vsaj 11, ponavadi do 13 sklopov, je pa to popolna razlika od 13 sklopov pred dvema tednoma, ko mi je pri strani hotela nogica ven pogledat). G je rekel, da dokler čutim gibe, ni nobene panike (sem pa danes prvi dan 33. tedna), da pač otroku zmanjkuje prostora, lahko je tudi tako obrnjen, da gledajo nogice noter, če pa se zmanjša frekvenca gibov (torej ne več vsako uro ali dve ampak bolj poredko) pa naj le pridem. No, in danes zjutraj sem že bila skoraj na tem, da grem, ker je ponavadi ravno zjutraj aktivnost največja (oz. enaka kot zvečer, ko je gibov pravtako dosti), danes pa se beba kar ni hotla niti pretegnit. Pa sem šla po žlico nutele, pa jabolko in grisin, da je začela malo migat. Tak da za naslednjo uro ali dve sem spet pomirjena, ne izključujem pa možnosti, da grem še danes do G. Ni pa to vse skupaj prav nič prijetno, ne... 

Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Telesno kaznovanje
lenkav

Ste bili kot otrok kdaj tepeni?

Enkrat ali dvakrat (27%)

Občasno (38%)

Pogosto (13%)

Zelo pogosto (6%)

Nikoli (15%)

Število vseh glasov: 528

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!