pipika 13
|
Pa sem s pregleda. Vse je ok. Naš otročiček je zaenkrat z glavico obrnjen navzdol. Pritisk ok, samo slabokrvna sem, kljub železovm tabletam. Zdaj so mi povedali, da naj še več jem rdeče meso, rdečo peso in zeleno zelenjavo. Drugo je vse ok. Sva se zmenili, da grem 9. 11, na boniško. Torej delam samo še ta teden, potem imamo v šoli počitnice in potem še delam prvi teden v novembru, da učence ocenim. Potem pa bolniška do porodniške - čeprav nimam zaenkrat še nekih problemov. Mislim, da me hoče dati na bolniško zaradi moje starosti in preventive. Pa saj je ok, sem zadovoljna, ker res že čutim, da ko pridem iz službe, da sem čisto crknjena. Dobila sem tudi paprije za socialno. Bova z dragim uredila to ta teden. UZ pregledi: do sedaj sem imela vedno UZ pregled, vsaj za par minutk, da je lego vidla in glavico in srček. Res na vsakem pregledu ne meri otroka. Samo na hitrco pogleda, če je vso ok.. Ne vem, koliko jih je bilo do sedaj teh UZ, mislim, da 5x. Danes je bilo enako (za 3 minute pogledat lego, srček, glavico, plodovnico in konc). To mi vedno nardedi brezplačno. Mi jpa je predlagala, da naslednji UZ, če hočem, bo pa konkreten z vsemi meritvami in da ga bom morala plačat. Sem rekla ok, saj gre za otroka in trajalo bo sigurno pol ure, tako kot je takrat morfologija. Torej naslednji UZ imam 3. 11. Sem vsa vesela, da do sedaj vse kaže ok, ker sem bila kar prestrašena in prizadeta zaradi dogajanja z BeeBee. Bodite optimistične in pazite nase. Jejte zdravo, pa četudi gre gor kaka kila, samo, da je otrok v redu. S kilami se bomo obremenjevale po porodu. Lep dan vsem