|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
6.4.2009 8:33:01   
Isabellabina
Dobro jutro

user posted image user posted image user posted image user posted image BRINA  vse najboljše!Pa ostani pridna punca še dolgo let....



Sasy----upam ,da bo z malim vse o.k.

Srečka---hudirja,a ti je kaj težko ,ko gre sine takole ven žurat?????Te kaj skrbi????Pa super za srebrno,bo pa naslednjič zlata!Jao ,saj vem ,da naši bambinoti že odraščajo in bo sedaj takšna in drugačna zabava kar večkrat na redu...ampak ,mene je kr user posted image .

Antibiotiki---jap,tud jaz upam ,da ga še dolgo ne bom uporabila pri sedaj najmlajšemu...pa skoz smo nekaj prehlajeni ,a HB antibiotika ni bilo potrebe nikoli dobit.

Vročine---no našega Jakoba je kuhalo cel teden do sobote popoldan,in kakor je vročina prišla ,je tud šla.Danes jo sploh ni imel nič.Samo je pa ful čudno pri njem...vročina je narasla do 39.7 in ko sem mu dala Calpol je padla na 38.3 ampak on je še kar veselo dirkal okrog.Ker pa ni bilo nobenga druzga znaka že zraven ,ga nisem nič peljala k zdravniku.Upam ,da se mi pa tole slučajno ne povrne.

Darila---ma pri nas je polno teh igrač in zaenkrat nebom nič kupovala.Tricikla imam pa tudi dva,sicer že malo oslabljena in znucana ,a še vedno dobra za vožnjo po tem pesku pri nas okrog.Jaz mu bom raje malo cunj kupila,ker sem šla gledat zalogo od Jakoba,pa je vse kar precej obrabljeno in načeto,ker je bilo že tudi nošeno od tavelzga fanta in pa nekaj je prinešeno od drugih.Tako ,da bom šla raje v nabavo cunj,gostom pa bom tudi rekla ,da raje vidim ,če dobim kakšen bon ali pa denar,kot pa igračo.

Posadka----jap,kokr so že ene ugotovile ,če bi te prvič videla nikoli nebi verjela ,da si 4 krat rodila.Res si super!user posted image user posted image ...Nohtki od Laure so pa narejeni iz gela in so prav lepi za pogledat.


Drugače pa tudi pri nas veselo puščajo noski in šiba baby vac in operil(samo za spanje) pa se preguramo čez dan.Saj bo boljeuser posted image ....



< Sporočilo je popravil big mamma -- 6.4.2009 8:35:46 >

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Aprilski srčki 2008
6.4.2009 8:46:49   
sky77
Dan

Naš dan se pa ni začel preveč obetavno. Najprej je Rok že malo čez 5 rogovilil, potem sta se z mojim nekaj spičla in posledica je bila, da sta zbudila Brino. Je bila ob pol 6 že čisto na spidu. Sem jo samo mojemu dala in se obrnila na drugo stran. Jaz zaradi njega ne bom trpela pomanjkanja spanja. No sej kej dolgo nisem spala, ker je Rok začel bruhat. Jeeej, pa smo spet doma. Sicer je bil ful jok, da on gre v vrtec, ampak je bil tako bogi, da je zaspal v trenutku. Me prav zanima kaj mu je, pa zraven upam da ne bomo vsi zboleli.



BRINA VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN

user posted image

Srečka čestitke M za 2. mesto na DP. Ob večji minutaži bodo drugo leto garantirano zmagali

Ups, neki sem hotela še pokomentirat in evo, ementaler na delu user posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Aprilski srčki 2008
6.4.2009 9:05:03   
simvir
Dan!


Jaz se čez dobro uro odpravljam na teren in se malo pripravljam, na hitrco sem pa še tu preletela dogajanje.

Najprej BRINA vse naj, naj, še naprej tako razveseljuj mamico in očka.


Tudi naš vikend je bil pester, v soboto smo bili sami (brez očka, ki je nekje pomagal) in smo najprej spekli mafine, potem smo šli pa z babi na velikonočne delavnice, delali okrasne pirhe, kupili bršljanovo butarco in nekaj lončenih posodic, pop. smo pa še pico pekli, pa posadili ribez... Včeraj je pa moja sestra praznovala, pa z ruzakom smo šli en džiro. Je bil res noro lep dan.

Kolesarjenje - mi pa nismo za take zadeve oz. bi bili, če bi bilo okrog nas malo več ravnine, tako da bomo bolj po sprehodih, je tudi Nejc že zelo priden za hodit, tako da nam kar gre. Zaenkrat ne bomo kupili sedeža za na kolo, v bistvu bi morali kuputi dva.

Tricikel smo tudi mi morali zadnjič zašvasati, ker je po dveh letih razpadel. Ampak mislim da bo zdaj zdržali še Tevža. Babi in dedi naložita dva vnuka vsakega v svoj tricikel, Nejc pa zdaj hodi zraven in gredo na sprehod. Morajo en del bolj ob glavni cesti, pa je tako bolj varno kot da šibajo vsi naokrog.

Spet vidim da je nekaj bolnih, čimprej se pozdravite.

pa pa



(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Aprilski srčki 2008
6.4.2009 9:05:23   
Jo@n
Jutro!

Brina, vse najboljše!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pri nas je vse po starem, vikend je minil kot bi mignil. V soboto sem MM poslala na trening varne vožnje na štajersko (darilo ob okroglem RD), midva z J pa sva ostala doma, malo pospravljala, še več se crkljala in uživala. Po eni strani sem si želela it pogledat kako trening varne vožnjeizgleda, a mi   celodnevno oponašanje nomadskih ljudstev skupaj z J ni preveč dišalo. Pa še vreme se je izmenjevalo iz ene skrajnosti v drugo, in domov sem dobila MM v barvi pink panterja user posted image . Včeraj smo jo popoldne mahnili kar na Bled, je bilo tako luštno lovit sončne žarke in se po dolgem času potepat brez bunde in kape. user posted image

Danes pa sem tudi že spokala malega princa v varstvo, preobula MM avto, odnesla en kup v čistilnico in skonzumirala kofe. Zdaj študiram, kaj čem pozajtrkovat, potem pa bom v delovnem elanu nadaljevala dan. Popoldne skočimo obnovit zaloge plenic in pogledat tricikel za morebitno rojstnodnevno darilo. Hvala vsem za komentarje, saj če bi bila midva kaj bolj kolesarja (in bi ževeli malo manj v hribu) bi tudi sedež za kolo doživel realizacijo... Tako pa bo tricikel morda prišel bolj prav po terasi in bližnjih sprehodih...

Hvala da ste me spomnile na tisto igralo s kroglicami za treniranje fine motorike, ga moram poiskat v omari in poslat v uporabo. Smo ga že davno, davno od nekoga user posted image  dobili za darilo.


Tejcha, velkm bekuser posted image .

BM: a mi lahko na ZS pošlješ cifro dekline, ki dela nohte? Pa ceno, lokacijo... Mogoče se pa z njo zmenim.

LP: super za lepo pohajanje s kolesi in lepa fotka z butarcami. Pošto verjetno dobiš danes, upam da bo ok, me je pečica nekaj za..bavala.

Lep dan vam želim!


(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Aprilski srčki 2008
6.4.2009 9:16:19   
resnično srečna
uuu Jo@n super pridna si bila že danes...ej bejba je ponedeljek...si še cel teden frej...he he...

BM...itaq da me skrbi...ampak veš so sami fantje...pa ne konzumirajo alkohola pa cigaret in še kaj hujšega...so pod nadzorno težko roko trenerja...in mojemu mulcu kar zaupam...jih ima tako nakratko, da si pred treningom vedno umije glavo, da nima kakega želeja gor...trener ne dovoli...pa na trening vedno teče 30 minut prej, da ja ne bi zamudil...tko da ni panike...

sem pa vesela, da je v športu...tako ni časa za sumljive družbe...


_____________________________

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Aprilski srčki 2008
6.4.2009 9:23:29   
Tanja555
Ojla, najprej čestitke Brini za njen 1. rojstni danuser posted image user posted image user posted image . Lepo praznujuser posted image ,
pa Matevžu za 2. mesto na državnem prvenstvu, BRAVOuser posted image user posted image user posted image . To je pa res lep uspeh!!!
 
Neli spi (je danes prehitro vstala), sem jo morala spet uspavat z dojenjemuser posted image . Se je user posted image  celo uro, potem sem pa spet popustilauser posted image . Rada bi se namreč počasi poslovila od dojenja. Sva se že skoraj nehali dojiti, zdaj pa bi se pa spet skoz dojila in mi ni nič več jasnouser posted image .
 
Danes bi bil moj prvi dan službe, tako pa se lahko še crkljavauser posted image .
 
Vikend je bil super, malo smo še praznovali, tokrat so kolegi in je bilo prav fajn. Neli je pa uživala v vsej pozornostiuser posted image .
 
Mi imamo tricikel, kolesarimo pa ne. Sem pa včeraj po dolgem času pretekla cca 3 km in mi je prav pasalo.
 
No lepo se imejte, jaz pa grem izkoristit teh nekaj trenutkov miruuser posted image .

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Aprilski srčki 2008
6.4.2009 10:26:31   
SpeliG
Oooo, smo že na Otrocih...Ampak mi imamo še dojenčka?!user posted image  No, temu dojenčku so dnevi šteti, ta vikend odraste v otročka.

Na hitro se tukaj pofočkava, sem malo iskala kje sploh smo zdaj. Vikend je minil kot bi mignil, cele dneve smo bili zunaj in uživali v sončku, hvalabogu sem končno oprala Martinino bundico in jo pospravila.

Darila za rd; Martina bo od večine dobila kakšna zunanja igrala, ker imamo velik vrt, od babice pa Pametnega kužka - da se bosta pogovarjala, ko bo zunaj dež... Praznovanje bo v nedeljo, ker naša mala dopolni 1. leto ravno na velikonočno soboto, ko imamo vsi kup dela in ne bo šlo stlačit še rojstni dan. Mislimo imeti bolj v stilu piknika, upam da nam bo vreme naklonjeno. Sicer pa Martina odpira sezono rojstni dni, okrog so sami aprilčki; najprej to soboto ona 1. rojstni dan, naslednjo soboto MM okroglih 30., potem naslednjo moj ati 56.... Ni kaj, druzga otročka nikakor ne smemo naštimat na april, torej najboljš da julija z MM spiva v ločenih sobah, ha ha...

Brina, vse najboljše ob tvoji prvi svečki, da bi ostala zdrava, mala navihanka, v  veselje in ponos atiju in mamici, ter veliko brezskrbnih otroških trenutkov!!

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Aprilski srčki 2008
6.4.2009 10:42:08   
Isabellabina


Uh,evo sem bila spet pridna in vse posesala,pomila po tleh,ker v soboto sploh ni bilo časa.Punce dajte mi povedat...tiste ,ki imate puzzle...a jih vsak dan umivate?Kako se spopadate z umazanijo pod puzlami in kako jih ve čistite?Ker men se bo počas skegljalo od tega čiščenja.Vedno vse zdirat ,vse pomest in pomit spodaj ,sestavljanje nazaj...user posted image jao,zjutraj to naredim in zvečer lahko ponovim vajo!!!!!!Me ima ,da bi jih kar pospravila,ker itak šiba sedaj povsod in je le malo časa na njihuser posted image


Jo@n---dobiš cifro,ko pride MM z malice!(ga ne smem motiti pri jediuser posted image user posted image user posted image !Če se boš pa odločila zanjo ,se bova pa morali kar mi2 zmenit,da te odpeljem tja ,ker je možnost ,da se izgubiš v tistih "rovtah"user posted image hec,hec......

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Aprilski srčki 2008
6.4.2009 12:07:05   
malamalinca
Oj frajle, sem vas komaj nasla....

Punce drage moje, spodaj je povezava na mojo anketo. Prosim vas, da jo izpolnite in mi tako pomagate pri dokoncanju mojega studija, ki se ze vleceee, vleceee,.......


Bodte iskrene in se to...vasa anonimnost je resnicno zagotovljena. Prisezem!

HVALA, HVALA, HVALA, 100X HVALA

https://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=qqRY_2b5LYvZOJlM1wMgnRcA_3d_3d



_____________________________

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Aprilski srčki 2008
6.4.2009 16:49:58   
NiLe
Danes je bil super dan - sonček nas že od jutra razvaja in greje, s Tio sva pohajali in se zabavali v dbori družbi, v živo sva čestitli naši današnji slavljenki BRINI - pa ji še tule 1x zaželim: Draga sončica Brina, lepo praznuj in pridno pihaj svečko ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

do pred 1,5 ure, ko sem mislila, da se mi bo sesul svet ... namreč, zaradi moje nepremišljenosti oz. trenutek nepozornostiuser posted image , je Tia padla oz. se skotalila po stopnicah, visokih cca. 3m, direkt na ploščice user posted image ... punce, jaz se še sedaj tresem, user posted image in sploh ne morem priti k sebi. Še dobro, da je v tistem prišel domov MM, ker drugače bi se mi snelo, takoj je poklical na urgenco in govoril s tamkajšnjo dežurno in nato še z našo P, ki sta nas pomirili, da če pikica ni bila v nezavesti, če ne bruha, da je to dober znak ... ampak mene tako groznoooo skrbiiii, da me bo pobralo.Po 15 min. joka, sem jo uspela potolažiti in na čelu ima gromozansko buško ... čeprav je bil njen čas za spanje, sem jo pustila budno, nato je bila ful živahna, veliko je spila in jedla, sedaj pa spi pol urce, jaz pa ležim zraven nje in jo čekiram. Načeloma sta obe zdravnici rekli, da naj jo opazujemo in če bi se stanje poslabšalo, naj pridemo ... ampak mene je strah noči ... ne vem, no ... ful sem prestrašena in grozno mi je ...

Po prvem šoku sem se zjokala in položila glavo na mizico, ko sem futrala Tio,  ona pa me je pobožala in me tako lepo pogledala s tistimi svojimi lepimi učki ... kao, da naj ne bom žalostna in zaskrbljena ...ampak meni se srce trga, ko jo pogledam in me njena buška opominja na mojo neprevidnost ... grrrrrr  


_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Aprilski srčki 2008
6.4.2009 17:19:53   
sinskaT
Ojoj NiLe držim pesti, da je vse v redu! Sigurno je saj je Tia gibčna in trdoživa deklica user posted image

Brini pa vse najboljše od nas4!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

♪♫♪♫♫


(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Aprilski srčki 2008
6.4.2009 20:23:00   
Jo@n
Joj Nile, mi gredo kar lasje pokonci, ko tole berem. Držim pesti da bo vse v redu.
user posted image  za vse vas!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Aprilski srčki 2008
6.4.2009 20:44:26   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna


SinskaT...lepo da ste uživali v toplicah pa srečali tud Majčko...to je bilo zabave a?...pa da se ti krasno počutiš...sicer pa še dva meseca in boš spet pestovala malo štručko...joj fouš, fouš...



Bo treba kar tri mesece še čakat, no vsaj upam, da se user posted image ne bo mudilo prekmalu ven.

Drugače pa čestitke tvojemu sineku za srebro! In tebi za take lepe rime našim slavljencem.

Bi kaj več napisala ampak če verjamete al ne, mene je danes to sonce (in Hana ter njena štirica, ki je na pol vzunaj, ma kar malo razmesarjeno revica, samo ni tko hudo kot pri sprednjih) tok zmatralo, da prvič odkar sem noseča, dejansko ČuTiM, da sem noseča in komaj čakam, da se dam na kavč pa Gospodinje pogledam...
Lahko noč!


_____________________________

♪♫♪♫♫


(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Aprilski srčki 2008
6.4.2009 21:33:32   
sasy20
NiLe user posted image user posted image user posted image upam da je s Tio vse ok in da bo noč normalna....pa ne očitaj si...si najboljša mama ....boš vidla da bo pikica ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Aprilski srčki 2008
6.4.2009 21:45:54   
resnično srečna
eto še mene...Iza že panča...končno...ni danes skoraj nič od 9.30 zjutraj...

NiLe...te popolnoma razumem...spomni se male dojenčice Ize kako je letela po stopnicah...sva bila oba z MM neprevidna...hvala bogu so moji refleksi naredili svoje...tresla sva se pa oba...in tudi občutek krivde je bil prekleto težak...s Tio bo pa vse ok...buška bo pa kmalu izginila in ostal bo le še grenak spomin, ki bo opomin, da so naši otroci kot strela...

SinskaT...počivat bejba...verjamem, da je naporno...so naši cukri ravno v najbolj napornem obdobju...med samostojno hojo, plazenjem, odkrivanjem sveta, dobivanju zobkov...tako da kar poliči sedaj počasi babico na pomoč...pa ti bodi nosečnica...pa bodoča mamica...ampak jaz sem ti še vedno fouš he he...

SpeliG...super, da bo toliko zabav aprila...mi imamo obe punčki 15.4. tako da smo Daši ravno danes kupili zeloooooo drago igračo...upam, da bo dosegla namen...namreč dobi lutkovno gledališče s 5 lutkami...je pa tako narejeno, da lahko vseh 5 lutk sam upravljaš...in bo zanimivo še meni he he...tako da je fino, ker bo organizacija zabave samo 1x he he...torti pa seveda dve...pa ta mesec bo tudi na knap šlo he he...ampak vse se da...

BM...jaz puzzle večkrat dnevno posesam...če pomivam tla s H2O s tem tudi očistim puzzle...ko so pa res svinjski...jih vrzem pa v pralni stroj...imamo jih pa skoraj čez celo dnevno sobo...pa en del otroške sobe...je pa res, da imamo že 13 let stare puzle in so res kvalitetni...se ne razdirajo in pod njimi ni svinjarije...robove pa presesam...

mala malinca...jaz sem rešila anketo...ljubiju sem pa link s prošnjo poslala na mail pa bo to naredil ju3...

Tanja555...čestitke za 3 kilometre...pa res je fino, ker smo lahko še malo doma ja...glede dojenja pa: ja tudi Iza se je prejšnji teden več dojila...danes pa samo zjutraj...ampak jaz ji doma kar dovolim...zunaj sem pa začela takrat, ko bi ona pila...kar malo ji preusmerit pozornost...pa kar gre no...

eto bejbe...dejmo dejmo dejmo malo še pisat he he...sicer je bilo pa danes res krasno vreme in z Izo sva bili skoraj cel dan zunaj...

smo pa danes naredili nakup stoletja...sva za 30 ojrov dobila lepo zakonsko posteljo 180x200...sedaj morava kupit sicer še jogi...ampak vseeno sva fino prišla skozi...je sicer razstavni eksponat...ampak ker gre postelja v Strunjan se niti ne sekirava, če bo kje kaka praskica...je bila prepoceni...

joj sem vmes morala z mojim nekaj papirjev izpolnit...da končno vloge za vrtec oddam...pa da vidimo če bo kaj sreče...

pip

G




_____________________________

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Aprilski srčki 2008
6.4.2009 21:53:05   
lepa posadka
Nile... lahko si predstavljam, da si prestrašena. Mislim na vas, pa naj noč mine hitro in brez pretresov.

Brina... vse najboljše!!!  Le bodi sonček vsej svoji okolici še naprej :-)

user posted image
Sinska... ti pa si le privošči tudi nosečniške utrujenosti :-)))

Malinca... oddala. Upam, da hitro končaš vse skupaj :-)

BigMamma... jaz pa puzzle samo posesam, ko pač sesam. Umijemo jih 1x na vsake tri kvatre... Pač sestavljene dvignem in ponavadi uspe brez hujšeha rušenja :-) Nisem pa perfekcionist, tako da me kakšna packa na njih sploh ne moti.

Joan... danes še ni prišlo, bo verjetno jutri. Pa hvala še enkrat.

Speli... vi pa fajn žurajte to pomlad. Jupiii :-)

Tanja... ja, super, da sta z Neli lahko še doma... pa se tudi z dojenjm tako ne mudi. Morda pa te kar preseneti in sama zaključi :-)

Srečka... ja super za Matevža, četudi ni bilo zlato... pa tako za las... to res boli :-)

Pa vsi bolančki... čim prej se pozdravite. user posted image

Pri nas je bil spet pester, a simpatičen dan... tole sonce je res krasno. Danes je bilo tako toplo, da sva s Tomažem samo v srajčki zunaj hamljala... njemu je vsa ta spomladanska animacija zunaj enkratna. Se mu pa toliko več dogaja, da še bolj nemirno spi. Pa danes mi je z ene butarice Bršljanove kroglice dol pobiral... sem ga našla s črnimi usti. Menda je to strupeno... ?! Upam, da mu ne bo še slabo.

Porcelan... jah ženske, danes sem ga pa tudi jaz uporabila. Skrajno sem navdušena nad občutkom. Sem pa trapa odrezala tisti repek še preden sem prvič probala... in sedaj se kar mučim z ''izvadenjem''. Katere mišice hudiča naj vse opravijo? Kakšen nasvet prosim?  Občutek pa enkraten... Sploh ne vem, da se kaj dogaja!!! Jupi. Malo sem brala navodila kako zadevo namontirat... pa si sploh ne predstavljam... No, saj bom... še dobro, da sem še doma, da se tega ne učim ravno v službi :-))) Saj se pripravljam kot za h porodu :-)))

Krista... varčevalni ukrepi... jah, na dan z njimi... četudi ne zaradi krize... v vsakem primeru bi lahko bili v kakšnih primerih bolj premišljeni. No, za nas mislim.

Tejcha... vidva pa le pogumno, hihi, pa ne zaradi mene :-)))) The crowdier, the merrier. Hec, hec.

Trnuljčica... upam, da je bila noč boljša, kot so bila pričakovanja, pa da vaju je danes razganjalo od energije in sta se potepala po sončku... če ne, pa naj bo nocojšnja lepša :-)))

Sicer pa upam, da nas na tem forumu najdejo vse izgubljene duše... štajerke in druge. Jih že kar nekaj pogrešam.

Bodi dovolj... danes si želim prej v posteljo.


(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Aprilski srčki 2008
7.4.2009 7:20:32   
sasy20
Jutro!

Malinica....anketa oddana...pa srečno pri diplomi.....

Včeraj sva cel dan preživela zunaj...od 9 pa do 18...vmes pa sva le prišla domov pojest-Nik- kosilo se previt in spet okoli....dop sva preživela v super družbi...samih deklet user posted image  Nik je haru med puncami...ja prov lušno je bilo spet malo čvekat....
V laboratori nama ni bilo treba...je P rekla da bomo v sredo vidli kako pa kaj......meni se zdi da je ok in da mu nič ne manjka...spi - ponoči lepo...če dan pa je navihan kot vedno...ga ni za vstaviti...je včeraj spal vse skupaj čez dan 35 min...pa je bil ob 21:30 še čist na spidu....
Zdele še spančka tako da bom jaz lahko v miru spila kavico....

NiLe kako je Tia?
Srečka a Iza je pa včeraj štrajkala s spanjem? Ja je bila v družbi samih....ja nespalnih modelov....user posted image ...no pa vseeno upam da se ni kaj nalezla....
Pa čestitke Matevžu za drugo mesto...no sej drugoleto bo pa zlata padla....

Posadka tale fotka je pa prov luštna...res super zgledaš...pa cela tvoja posadka tudi...jaz komi čakam da se odpravimo na kolo....je za rd Nik dobil čelado in sedež....tako da bomo počasi odvihrali novim dogodivščinam s kolesom tudi mi....

Sinska in Majček lepo da sta uživali in se nakopali....mal počitka pa tudi paše.....
Pa Brina kako je luštna ko raca...joj cuker mali....

BM jaz sem puzle samo sesala...dvignila sem jih...v upanju da se mi ni vse zrušlo posesala spodaj in to je bilo to...sem  jih pa že umaknila....ker malega moti pri porivanju svojih avtomobilov, in poganjalcev....tako da jih nimamo več....

Tejchi dorodošla spet nazaj.....


No uživajte v sončku......

< Sporočilo je popravil sasy20 -- 7.4.2009 7:21:36 >

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Aprilski srčki 2008
7.4.2009 7:28:10   
simvir
Jutro!

Vidim da nas je kar nekaj prijavljenih, škoda da nimam več časa, bi lahko kakšen čvek udarileuser posted image .

Nile tudi meni je šlo na jok ko sem brala. Upam, da je bila noč ok in da ni bilo hujšega. Mi mo že dvakrat padli s posteljice, pa je bilo na srečo vse ok.

Malinca anketo rešim takoj ko utegnem.

Posadka sem že hotela enkrat vprašati če si že sploh rabila porcelanuser posted image . Saj bo šlo, boš videla. Prvi mesec se malo loviš, potem pa steče. Meni je res super ta zadeva, hvala tistim ki ste nekaj mesecev nazaj načele to debato.

Mi imamo sedaj čez puzle en tepih s cesto, tako da tisto vsake toliko posesam, spodaj pa bolj redko, se pa nabere tudi tam svinjarija.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Aprilski srčki 2008
7.4.2009 7:54:32   
Jo@n
Jutro!

Vam želim le sporočiti veselo novico: aprilček Domen (z nami je hodil na plavanje in se nam pridružil na srečanju na Lj. gradu) je danes zgodaj zjutraj dobil sestrico Hano.

user posted image  user posted image  user posted image


Čestitke!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Aprilski srčki 2008
7.4.2009 7:59:24   
sasy20
Čestitke mamici, očiju, Domnu za sestrico HANO....lepo cartanje....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Aprilski srčki 2008
7.4.2009 8:51:45   
Tejcha
Ojla!

Minuta lufta ... :)

Nile, vse bo OK!!! verjamem pa, da imaš še vedno gumijasta kolena. Mi smo proti koncu februarja čofnili s postelje. Ne vem, kaj točno se je zgodilo, ker je bil z njo možek. Igrali so se na postelji in naenkrat bumf ... Mala je nehala dihat in je nisva mogla spravit k sebi. Cela vijolična, nič ni dala od sebe ...  Še sedaj postanem cela trda, ko se spomnim. Potem pa HB hitro ukrepanje: umetno dihanje, rešilec, z lučkami na urgenco ... Ostali sva na opazovanju, mala je bila že, ko smo se pripeljali v Celje, čist ql. Od srca so se mi odvalili Julijci ... Pa nekak sama sebe prepričujem, da bo še svašta in da je res treba bit previden, obenem pa pripravljen na vse.
Res pa je, da je prava mala trma in sedaj ugotavljamo, da če se orng razjezi, kar zalepne. Rešitev? Samo pihnit je treba vanjo, pa se skulira.

Brina in mala Hana, VSE NAJLEPŠE!!!

Puzli: js posesam, če so gor packe, obrišem z vodo, drgač pa romajo kar v pralni stroj cca 1x na mesec, odvisno od tega koliko so umazani. Imamo jih pa v otroški, mulca se pa igrata predvsem v dnevni na tepihu - ta pa je zihr na 14 dni žrtev vapa, brez sesalca si pa sploh ne predstavljam bit. Ga imamo ves čas priklopljenga.

Punce, a žihr vprašam o kakšnem porcelanu govorite?

Krista, tudi pri nas uvajamo varčevanje pri vsem. Predvsem pa pri elektriki. Me je skoraj kap, ko sva prejela poračun. Ta mesec bom delala predvsem za elektriko ... :(. Že tako plačujeva kar visok znesek na mesec, sedaj pa še tole. Se mi zdi 60€ na mesec in sedaj 170€ poračuna malo tumač ...

Šibam v akcijo, je minuta že mimo ...  

_____________________________

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Aprilski srčki 2008
7.4.2009 8:55:24   
resnično srečna
Jutro...

a ni lep dan...he he pa dobrodošla na svet Hana...

jaz perem že 1 stroj perila...pa Iza spi že 1 podaljšek...potem greva pa ven...tako paše po sončku vandrat...

eto pa se oglasim kasneje...trenutno sem še malce zlimana he he




_____________________________

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Aprilski srčki 2008
7.4.2009 9:11:25   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Tejcha



Punce, a žihr vprašam o kakšnem porcelanu govorite?




http://crtast.blogspot.com/2008/07/lunette-menstrualna-skodelica.html




_____________________________

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Aprilski srčki 2008
7.4.2009 9:19:56   
Jo@n
Jutro,
kavica počasi prijemlje, zato sem razpoložena za komuniciranje...

Upam, da se Nile kmalu oglasi, da je s Tio vse v redu.

Tejcha, a pri vas je bilo pa tako pestro, ko je princeska čofnila s postelje. Joj, saj si sploh ne predstvaljam, to je pa res grouzno. Verjetno starši takrat iz zadnjega kotička telesa potegnemo vso razsodnost da pravilno ravnamo, pa znanje, za katerega smo bili vedno prepričani, da ga nikoli ne bomo rabili... Še dobro, da se je srečno končalo.

Posadka, pa si le prišla na svoj račun pri porcelanu user posted image . Saj je prav, biti tako dolgo brez user posted image  je že nespodobno do ostalih, ki jo doooolgo prenašamo. Mislim, da nisi nič mimo usekala, če si repek pristrigla, mene je motil, mi je brez repka, kot da je ne bi bilo. Filing pa itak zakon, tako da se včasih (skoraj) veselim, da pride na obisk. user posted image  Joke... Pri odstranjevanju pa je treba malo napet tiste mišice za iztis, ki se jih uporablja pri porodu. Baje, ne bi vedela... user posted image

Tejcha, govorimo o menstrualnih skodelicah. Mooncupih, lunettkah ipd. Velika večina nas ima Ladycup (pinkcup, greencup, ...), ker je lepih barv in polovico cenejši, pa nekaterim sem malenkost pomagala, da so prišle do njega preko ebaya. Po domače se mu reče pa češke šalčke, ker jih delajo čehi user posted image  user posted image  user posted image

Varčevanje: pri nama je tako, da imava varčne žarnice, računalnik sicer trenutno kar veliko laufa, TV nimava prižganega za brez zveze. Delno se ogrevava na klimo, ker je 3-5x cenejše kot na kurilca, je pa posledično račun za elektriko višjiuser posted image . Zato sva jeseni menjala dobavitelja (šla iz Lj na Ce), ki nima progresivnega zaračunavanja, ta mesec pa na pocenielektriko, ker se nama pozna 5-10 evrov pri mesečni položnici, pa še prvi mesec ti častijo položnico. Tako da če sva samo do novega leta pri njih, bova kar nekaj prišparala. Kje drugje pa ti za 5 minut dela pade dobrih 100 evrov z neba? Ni pa menjava noben bav bav, edino pogodo je treba podpisat in vrnit do vsakega 10. v mesecu, da velja od prvega naslednji mesec. Se pa splača pri večjih porabnikih, če imate položnico za 20 evrov, pač ne.

Glede drugih prihrankov pa je tako: pri hrani gledava da ne kupujeva zasoljenih izdelkov, ampak sva pa kar jedca in bi se na ta račun dalo kaj prišparat. Zlasti pri čokoladah, sladoledih, ... Ostale nakupe (zlasti večje) pa skoraj doktorat narediva, da najdeva najboljšo in najugodnejšo varjanto. Včasih kaj kupiva tudi preko ebaja, če pride s poštnino ceneje kot v slo.

Uf, zdaj sem se pa razpisala, grem pogledat, če mi bo tako laufalo tudi na drugem področju user posted image  user posted image  user posted image . Ja, pol pa svizec...

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Aprilski srčki 2008
7.4.2009 9:39:20   
Krista28
Evo, anketa izpolnjena, jo bom pa posredovala še možu, tebe bom pa za pomoč prosila pri sestavljanju moje ankete....sej bo tud tem dost blizu...haha, ampak o tem na zs...

Pri nas smo pa bolančki....ne, pa ne K. ampak je malecka dobila vročina in poln nosek, zdaj pa izkašljuje, kar je priteklo v grlo....jao...zdej ko bo treba v službo...saj ne vem al naj vzamem bo, al naj kar lanski dopust do konca pokoristim.user posted image ....pa ni kriv vrtec, ampak smo jo kar samo prehladili...pa tud trojke so otečene in bela pika se vidi na dlesni, sam po moje ne bo še ven prišlauser posted image , v glavnem baby vac in fiziološka _ upam da prišparamo ušeska...noč je bila temu primerna, Kristjan pa zadnje čase lepo prespi brez zbujanja...priden...

Šparanje: PVčeraj smo lepo lučke zamenjali v dnevni in kuhinji...sva kupila z manj žarnicami in še te varčne...pa so me luči manj prišle kot same žarnice...prej je porablo 600W zdaj pa 63W...razlika, a ne?pa tud nakupujeva v določenih trgovinah, pa gledava da ni pretečenih rokov oz. ne delava velikih zalog v hladilniku...pa perilo perem in likam na pocen tok...pa z enim avtom bova v službo hodila...ja jaz moram plačevat parkirišče...sej bo, ampak pri najinih plačah drgač čez mesec ne bova pršla...pa račune po ta novem piševa/seštevava...Posadka, glede premišljenosti se pa tud jaz strinjam...sem kar impulzivna, pa to ni vedno najbolj fan, se pa čl. z izkušnjami in leti kar umiri...

Nile, kako ste preživeli noč....so mi šle kar solze, ko sem brala, te pa čist zastopim, in to se res lahko na mimogrede vsaki zgodi, sploh kjer so še večji otroci, ki pustijo vrata ali ograjce odprta...

Brinček, vse najboljše...

Kakšen čvek...in jaz zadnji teden doma in me ne pokličete??? Men se zdi kot konc sveta glede teh prostih uric...user posted image


< Sporočilo je popravil Krista28 -- 7.4.2009 9:45:19 >

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?