|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
26.8.2010 9:59:37   
simvir
Po dolgem času sem si vzela malo časa za rr.

Sicer sem že od sredine julija v službi, vendar sem imela do zdaj noro stanje, sem celo nadure delala, zdaj se je pa vse skupaj malo umirilo. Drugače sem si pa še za eno leto podaljšala 6-urni delavnik, nato bom šla pa verjetno na 7 ur.

Na morju smo bili že junija in potem v prvi polovici julija, zdaj pa v začetku prihodnjega tedna še računamo na kak izlet do obale in še kam...spet potrebujem malo oddiha. pa na čarobni dan bomo šli, če bo le vreme zdržalo, smo bili tudi v Lipici in je bilo super.

Zdravje nam zadnji teden spet nagaja, vsi smo prehlajeni, T. ima zopet laringitis - pa sta bila v vrtcu celih 9 dni med celimi počitnicami. no po enem tednu je že teklo iz nosa. Zdaj ju filam z imunoglukanom, mupijem...upam da bo kaj zaleglo.

Drugače je T. navihanec da je kaj, govori kot profesor, včasih celo lepše kot N. Od drugega morja je suh, sam pove za lulat in kakat, ponoči se zbudi za lulat in včasih celo sam opravi (ima pa vseeno ponoči še pleničko ker je občasno malo mokra - nasploh lula velikokrat) potem seveda vseeno zavije v spalnico. Zelo dobro se že vozi s kolesom s pomožnimi koleščki (N. pa že brezuser posted image ), pa s traktorjem, malo sedaj poskuša na skiroju. Drugače pa uživa v igri z bagri, traktorji, tovornjaki v pesku ali peskovniku.

Sem pa pred 14 dnevi naredila verjetno najbolj noro stvar v svojem življenju - skočila sem s padalom v tandemu z letala. Bilo je noro dobrouser posted image , še vedno pa nisem videla svojega posnetka in ga komaj čakam. Smo se 4 kolegice iz družbe (vse mamice 2 otrok) odločile da naredimo nekaj zase v letu ko vse praznujemo 30. In smo rekle da balon, ki je bil tudi v igri, ostane za 60-kouser posted image .

Lepo se imejte v teh zadnjih počitniških dneh, pa javite se kajuser posted image .

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
   RE: Aprilski srčki 2008
26.8.2010 16:01:34   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: simvir

odločile da naredimo nekaj zase v letu ko vse praznujemo 30. In smo rekle da balon, ki je bil tudi v igri, ostane za 60-kouser posted image .



user posted image Bravo Simvir.
Po takšni dogodivščini bo vožnja z balonom res bolj za šestdeseta.user posted image user posted image user posted image
Imaš pa pogum!user posted image



Tule je pa sicer mrtvilo, vsake toliko pogledam gor in ker vas ni mi ni do monologov...user posted image

A ja naš tudi res lepo vozi trikolesnika...

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
   RE: Aprilski srčki 2008
30.8.2010 20:12:21   
Roberta69
Tale stran res zamira, nimaš kaj, aprilčki odraščajo user posted image ... pri ta novih (oktrobrkah) je pa tok pestro, da ne folgam, je pa zanimivo spremljat forum kot drugorodka user posted image in šele pred kratkim sem ugotovila, da je na RR-ju še en kup precej uporabnih forumov. Sem pa tok u izi, nosečnost je šla skoraj neopazno mimo in Liam se zelo veseli bratca, čeprav sploh ne vem, če razume, kaj to pomeni user posted image .


Nič, mi se zaenkrat še kar 100% posvečamo našemu aprilčku (kaj pa vem, dojenčku v trebuščku je po moje čist fajn in zaenkrat še nič ne rabi user posted image ) in jaz sem vsa vzhičena, ker gremo pojutrišnjem že v vrtec - jupi!!!! Mal me je sicer strah, ampak načeloma sem pa skoraj prepričana, da bo tokrat to tisto pravo user posted image . Je pa prišlo do neke spremembe in so v zadnjem hipu spet malo prevekslali skupine, tko da vzgojiteljic sploh še videla nisem... je pa mal manjša skupina, 15 otrok, večina 2007 (ampak bolj jesenčki) + 2 otročka 2008 (jan. in feb.), prihajata pa Liam in še en fantek (08 maj), v prvotni "postavitvi" naj bi se jih uvajalo pa na novo 6 (to mi  je slabše, da bosta samo dva na novo, je pa tudi res, da nekaterih čez poletje ni bilo in morajo ravno tako spet čez neke vrste uvajanje).

V glavnem jaz želim vsem vrtičkarjem, tako novincem (za te še predvsem držim pesti) kot starim mačkom, lep začetek in zabavno vrtičarsko leto 2010/11!

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
   RE: Aprilski srčki 2008
1.9.2010 15:12:27   
sinskaT
Vidim, da tudi Sky ponovno ziba - čestitam! 

Ojla kje pa ste, aprilčice 2008?! Sem prišla malo pogledat kaj je novega, pa nič kaj ne pišete..

No pri nas je prišlo do skoraj nemogočega. Tudi za tamaučija so našli mesto v vrtcu, tako da bosta N.&H. oba v isti enoti, le eno sobico narazen user posted image . Sprva je bil kar šok, ker sem bila ziher, da vsaj do novega leta ne bo prostora in mali je tak cartelj..ampak tudi korajžen, tko da zanj me ne skrbi kako bo. No čisto majčkeno že ampak to je vse normalno kajne. Sicer mi še vedno ne gre v glavo kako bo tamala zaspala, ne da bi jo kdo stiskal in tamauči brez zizi ampak ok..pravijo da je v vrtcu čisto druga pesem. Upam na najboljše, pripravljena tudi na malo manj dobro. Imam pa olajševalno okoliščino, da se nam ne mudi z uvajanjem..

Tudi jaz želim vsem vrtičkarjem, kot  tudi tistim, ki bodo doma ali pri varuškah, lep začetek in velik koš zdravja.




_____________________________

♪♫♪♫♫


(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
   RE: Aprilski srčki 2008
3.9.2010 10:01:38   
JABOLKO3
Živijo!

Novo šolsko leto je tu... večji letos v 4. razred, kar pomeni nov učitelj, razred in garderoba na popolnoma drugem koncu šole, kot smo bili vajeni v prvi triadi, začetek ocenjevana... v 2. razredu nič posebnega, razen da je včeraj prinesel domov list papirja, na katerem naj bi vsak dan označili, ali je tisti dan vadil branje... in smo se posledično že prerekali, kaj je mus in kaj ne... Jure pa je premeščen v popolnoma novo skupino - nove vzgojiteljice, novi otroci, le igralnica je ista kot lani. Zaradi vsega tega sem vzela te tri dni dopust, da se uvedemo in navadimo brez stresa. Sicer sem pa tudi jaz potrebovala kakšno uro prostega časa, saj sem imela zadnje dni v službi spet grozljivo norišnico, ker med mojim dopustom kolegi niso naredili, kar smo se zmenili in sem morala potem vse sama. In ker sem sedaj v miru sama doma - sicer z namenom, da vsaj malo pospravim bajto - se malo oglašam.

Na dopustu smo uživali - Jureta smo morali ves čas imeti na očeh, ker je kar čez glavo zakorakal v vodo, z rokavčki se je naučil malo plavati, najboljše je bilo pa z mamico na blazini. Večja dva sta se zabavala po svoje in ker oba lepo plavata, mi je na plaži celo uspelo prebrati 2 knjigi. Ker smo bili na morju v času polne lune, so ati in starejša dva uživali tudi v nočnem skakanju s pomola. Plenic se še nismo znebili - na morju je bil na plaži nagec in je samo začudeno gledal, če je kaj priteklo po nogah. Doma mi sicer zadnje dni včasih pove, da Juje lula, a ko ga damo na kahlo ali WC še vedno ni nič. Tako da nas čaka še nekaj truda okrog tega.

Jaz sem kar v redu, le hudi glavoboli se mi vsake toliko pojavljajo zadnje čase, pa zaenkrat pripisujem zadevo stresu v službi, malo pa sumim tudi sinuse, zato grem konec oktobra na MR glave, pa bomo vse videli - tudi količino pameti, hi hi. Še vedno pa nisem našla toliko časa zase, da bi se resno lotila hujšanja... glede tega sem kar v začaranem krogu in to me jezi, a obupala še nisem.

Kje ste ostale aprilčice? A katera kaj ve, kako je z Big mammo, se že kako leto ni nč oglasila? Pa Trnuljčica - pogrešam potopis z vašega potepanja v Ameriki - nekaj podobnega tudi mi sanjamo... nekoč...

Lepo se imejte!


(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
   RE: Aprilski srčki 2008
11.9.2010 12:27:52   
Jo@n
Daaan,
da nas malo dvignem na prvo stran, če bomo tako pridne s pisanjem, nas bodo še ukinili z RR user posted image .

Še ena srečkauser posted image  se javlja, rok imam februarjauser posted image . Za mano so že prvi pregledi, tudi prve skrbiuser posted image , ki pa so, kot kaže, bile brez potrebe. NS me je v kombinaciji z DHT (tudi EMŠO je imal malo zraven) namreč uvrstila med nosečke s povečanim tveganjem, zato sem imela ta teden amniocentezo, rezultati bodo znani čez dobre 3 tedne, hitri samoplačniški (kako pa drugače) test pa je ovrgel možnost trisomije na 3 kromosomih, kjer se najpogosteje ponavlja. Tako da sedaj malo lažje živim in spim user posted image

J. še ni povsem jasno, kako ima mami dojenčka v bušiju, počasi pa dojema, da ga mami ne more nosit čez cel sprehod in da skakanje po bušiju ni dovoljeno. Novo šolsko leto je začel z novo vzgojiteljico, druga je ostala, pa z menjavo igralnice in kot kaže vse skupaj doživel rahlo stresno... Kljub temu, da je že od julija suh, je v sredo iz vrtca prinesel celoten asortiman mokrih cunj, še celo vzgojiteljica me je klicala, kaj je, ker na kahlico ni naredil nič, čez minutko v hlače pa celo poplavo... In to 4x, dokler ni zmanjkalo vseh rezervnih cunj. Ki jih ni do sedaj še nikoli.... V vrtcu so problem rešili s pleničko za spanje in domov je prišel v majčki sovrtičkarja, doma smo se malo poigrali, pogovorili, uvedli nalepke za pridno in dosledno "bom povedu za lulat" in ga naslednji dan napotili v vrtec z ruzakom, kot da gre najmanj na tedensko letovanje. No, mulo je domov prišel v istih cunjah od zjutraj. Pol pa bodi pametenuser posted image .

Drugače pa govori kot strgan dohtar, ponavlja gibe in mimiko, da včasih samo gledamo, od kod jih pobira, najbolj je navdušen nad radiem in pesmicami, vožnja s kolesom mu še ne gre, šele zdaj osvaja čare poganjalca, saj je bilo čez poletje veliko drugih zmot in je poganjalec osamljeno stal v kotu... Naročila sva mu taveliko posteljo od Flexe, saj bo moral svojo odstopiti novemu družinskemu članu-ici, pa tudi tale mali kinderpet mu postaja prekratek... Sicer se vedno zavleče v kakšen kot in z glavo tišči v stranico, ampak se mi zdi da to le ni to user posted image . Če ima še katera namen kupovati, v Lesnini imajo -10% na Flexo.

Toliko od mene, želim vam lep in sončen vikend, morda pa se jutri kje srečamo na GR, kjer poteka otroški bazar.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
   RE: Aprilski srčki 2008
13.9.2010 18:42:14   
JABOLKO3
Živijo!

Kakšno je to zanemarjanje RRja - se nam javi nova nosečka, pa par dni nikjer nobene, da bi ji čestitala, jao!

Jo@n - čeprav sem ti že čestitala, ti z vsem veseljem še enkrat tukaj - za naročilo novega člana v vaši družini, za dobre rezultate preiskav, za tvoje dobro počutje... Uživaj v drugem krogu!

Vsem ostalim nosečkam in nenosečkam pa lepe jesenske dneve.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
   RE: Aprilski srčki 2008
14.9.2010 0:34:33   
scorpiogirl
khm ... se pokorno (končno) še jaz malo oglasim user posted image sem forum čisto zanemarila ... sicer prebrala sem nekaj, za pisanje pa zmanjka časa/volje/energije ...

najprej Hvala vsem za čestitke user posted image pa seveda ... Joan, čestitam!!! Pa super, da je vse ok user posted image verjamem, da je bilo kar stresno ... sedaj pa toliko bolj uživaj, je user posted image res en tak lep čas user posted image

No, upam, da vsi novi in stari vrtičkarji in šolarji uživajo v vrtcih/šolah user posted image Nal je nad vrtcem še vedno navdušen, gre z veseljem tja. Poleti je imel en mesec "počitnic", smo se skupaj doma crkljali ... pa je po enem mesecu s takim navdušenjem zakorakal v igralnico, da MM še lupčka ni dobil za slovo user posted image sicer je sedaj malo krizice, ker so s septembrom zamenjali vzgojiteljico. Pa tudi to že ponehuje, čeprav nam je vsem še vedno kar malo hudo, ker je šla ...

"dolgujem" vam še porodno zgodbo (uf, kako je že daleč tole ...), pa imam ravno čas in še dovolj energije, da se malo razpišem user posted image
pa, saj je kar kratko vse skupaj ... na petek sem imela amnioskopijo (že pred rokom, ker je bila plodovnica pri Nalu že v 38. tednu in 5 dni zelena), naročila me je za ponedeljek, čeprav me je skozi vrata spremila z besedami, da bom "tako ali tako prišla že prej nazaj". Je bilo že vse ready-steady, le Lucijan še ni imel nobenega namena iskat izhoda, je raje plaval še nekje v višavah user posted image No, Nala sva v petek poslala za vikend na počitnice k mojim staršem (da ne bi bilo treba ga vozit k njim, če bi se sredi noči kaj začelo), tako da bi se v soboto lahko še fajn naspala, če ne bi mene od 6h zjutraj motili popadki ... niso bili kaj prida močni, so bili pa redni in kar tapravi user posted image no, MMja sem spravila še na sprehod (čeprav se je nekaj branil, če bi mi slučajno kje med hojo voda odtekla user posted image ), pa se popadki okrepili niso, so bili pa kar na 5 minut, tako da sem se vseeno odločila, da se gremo pokazat v P.
Odprta sem bila že 5cm, spodaj že vse zmehčano, ampak naše dete bi še kar plavalo user posted image user posted image z MMjem sva dobila čisto svojo sobo (v Kranju moraš imet kar srečo, da je tolk frej, da ti privoščijo svojo sobo user posted image ), tako lepo, s fency porodno mizo user posted image , dobila sem še antibiotik za streptokok, potem se je pa počasi začelo ... v P sva prišla okrog 3h popoldne, v porodni smo bili okrog 4h, ob pol 5h mi je zdravnica predrla mehur, da je odtekla voda in prisilila našega korenjaka k izhodu ... še dobro, da me je babica opozorila, da znajo biti popadki (prej jih CTG sploh ni zaznal, čeprav sem jih jaz kar čutila) po predrtju mehurja precej močnejši user posted image je imela kar prav, ker se je potem kar konkretno začelo. Kmalu sva z MMjem ostala kar sama v tisti najini sobici ... nekaj sva se še hecala, MM je štopal čas med popadki, pa še zdaj ne vem, kaj user posted image je blo tega treba, ker sem kmalu imela popadke itak enega za drugim ... je bilo naporno, ampak 15 minutk čez 5 je bilo že vsega konec, saj so mi na trebuh dali našega velikana user posted image
to je v glavnem to ... je bilo kar hitro vse, ampak precej intenzivno ... vsekakor pa bolj naporno kot pri Nalu (kdo je že rekel, da je pri drugem lažje???user posted image ), kar je sicer logično, saj je bil Lucijan kar 4cm daljši, 600g težji, pa 1,5cm večji obseg glavice je imel kot Nal ob rojstvu user posted image pa mi ob vseh silnih ultrazvokih moja draga G ni nikoli omenila, da bo mogoče kaj večji kot je bil Nal user posted image (ob tem, da je sestrični, ki je rodila maja, na vsakem UZ komentirala kaj glede teže/velikosti, pa je bil na koncu skoraj enak piščanček kot prvi user posted image ). No, ker sem imela zlato babico, sem jo odnesla brez šivov user posted image user posted image user posted image

Nal pa je tudi pogumno prenesel vikend paket pri dedku in babici, pa tudi to, da mene ni bilo doma ... sta z MMjem prišla v nedeljo in ponedeljek v porodnišnico na obisk, pa je imel hitro dovolj malega bratca in majhne sobice ... po pol ure je obakrat padla komanda "ati, greva". Sva bila pa s "Cijanom" prva njegova misel zjutraj user posted image ja, je veliki bratec komaj dočakal, da pride naše dete ven iz trebuha user posted image
kakšnih hudih izpadov ljubosumja nismo bili deležni user posted image user posted image user posted image Bravo, Nal! user posted image je bil nekaj časa malo bolj cmerast, pa razvil je selektivni sluh, ki mu služi še danes user posted image user posted image bratca zelo rad lupčka in boža ... treba je zelo pazit, ker mu tudi rad tlači dudo v usta. Ko je bil Lucijan rojen, bi najraje imel svojo dudo noč in dan v ustih ... zato se je tudi pogosto valjala kje po tleh, saj je bila najbližje, če smo ga kaj razjezili, pa je letela duda po zraku ... nekaj časa smo še opozarjali, da se duda ne sme valjat po tleh, enkrat je bilo pa tega dovolj in je romala v smeti ... je bila prvi večer kar kriza, pa se je MM pogumno držal in ni popustil, tako da je Nal že tudi brez dude user posted image

uf, pa sem se grozno razpisala, tako da ne bom ničesar komentirala, ampak se bom samo poslovila in se odpravila spat do naslednjega dojenja user posted image

uživajte, pa kaj se razpišite, da bo večje veselje kukat med aprilčke user posted image


_____________________________

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
   Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
14.9.2010 14:35:15   
Roberta69
Ojla, prosila bi za eno uslugico in sicer Tosama bo prenovila eno igrišče in zelo bi bila vesela, če glasujete za Vrtec Viški vrtci - enota BIČEVJE, ker je res potrebno obnove. Ni skoraj "nič" dela (samo en klik), je pa žal omejeno na 1x/dnevno.

FUL HVALA user posted image user posted image user posted image !!!!

Sledi povezavi: KLIK za igrišče


Drugače sem pa bolj leteča, preberm drugič, vidim edino, da je še ena nosečka user posted image - srečno!

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
14.9.2010 17:01:44   
misa79
Evo, glas oddan. Če bo po sreči, bo tudi naš korenjak enkrat uporabnik tega igrišča.....

user posted image user posted image user posted image za novo nosečko. Čim lepšo nosečnost in lahek porod.

Več pa drugič, ko bo več časa......

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
15.9.2010 8:54:14   
sky77
Joan čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa tamalega zrihtat. Ima prvo srečanje s P

p.s. smo v čakanju vabila iz P za testiranje za tuberkolozo user posted image

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
15.9.2010 11:19:32   
SpeliG
Joan, iskrene čestitke za bušija!user posted image
 
Ja, ja, naši aprilčki so že pravi otročki in vedno več jih je že v vlogi starejšega bratca oz. sestrice. No, Martina je čist nalimana na Leo, noro jo ima rada. Nikoli ni bilo izpadov ljubosumja, od prvega dneva jo je vzela za svojo, skoz jo lupčka in boža.  In zdaj je vedno lepše, kajti Lea ima že tri mesece in ful opazi Martino, se ji smejčka in jo zvedavo opazuje.
Lea je izredno nezahteven dojenček, zlasti odkar so jo pri 12 tednih zapustili zoprni krčki. Spat jo dajemo ob 21.30 in spi do pol 7, nakar jo dojim in spi dalje do 11 - zdaj recimo še  vedno spi in imam čas pisatuser posted image ...Jaz vmes ob pol 8 zbudim Martino in greva proti vrtcu.
Naša Marti je namreč novinka v vrtcu in gre skoz boljše. Prve tri dni je bila navdušena, je skor tekla notri. Potem ji je sledila streznitev, da je tja treba vsak danuser posted image . Tako je prejšnji teden jokala vsako jutro, ko sem jo oddala. Pa moram priznat, da mi niti ni bilo težko, ker menim, da delam prav in da ji tam nič ne manjka. Včeraj smo imeli roditeljski sestanek in so potrdili moje domneve, Martina se tam umiri čist takoj in se je ful dobro ujela s skupino, mi že omenja svoje nove prijateljčke...
Ah, zdaj pa se je Lea zbudila in zahteva svojo joškouser posted image ...Se javim kasneje, lepo se imejte!!

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
15.9.2010 12:58:05   
Roberta69
IZVIRNO SPOROČILO: misa79

Evo, glas oddan. Če bo po sreči, bo tudi naš korenjak enkrat uporabnik tega igrišča.....


O, a res... jaz sem fuuul zadovoljna, ko bo kaj več časa malce napišem, kakšne dogodivščine smo imeli pri uvajanju user posted image ... končni rezultat je pa prov zmaga - upam, da ostane tako čimdalj user posted image ... se pa zna zgodit, da bosta potem najina aprilčka skupaj...

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
16.9.2010 11:07:56   
sinskaT
Kakšna lepa novička! Kaj novička, Novica user posted image ..Jo@n čestitke in naj nosečnost lepo poteka in se zaključi z zdravim čudovitim bejbijem..iii sem vesela za vse vas, ki ste nosečke ali pa že imate male štručke doma. Tako hitro gre vse to, eto naš frajer že teče, ne samo hodi, ponavlja besede (po svoje user posted image ) in se mi zdi, da je šlo njegovo prvo leto kar mimo mene saj je H. še vedno "taglavna" beri bolj zahtevna. V vrtcu ji je luštno, le spanje še ni osvojila...no kaj sem vam rekla, da je naša res orto kar se tega tiče. Nč dol ne pade, kot ste mi tukaj pisale user posted image energije ima še toliko, da je škoda dneva za spanje  -ja ni po jusu narejena to itak že vem user posted image .

Scorpio - kako lepa porodna zgodba in tole z dudo uff, se kar ne spravim, da bi jo naši vzela - zdaj itak ne, ko je začela z vrtcem..itak jo porajta le za spanje in če je kaj res sitna, tako da me ne skrbi. Je toliko odtehtala, da ima pri meni še vedno častno mesto in dobi medaljo za pomoč pri ohranjanju mojih mirnih živcev.

SpeliG - lepo da vama gre dojenje in da vsi uživate user posted image

Roberta - zdaj moraš imet že kar okrogel buši kajne. In fino za vrtec..napiši kakšno prigodo, me prav zanima kako je pri drugih..jaz nimam slabe besede za rečt čez v.Orlova - res fajn vzgojiteljice in na sploh uvajanje, pa vse se da zmenit..

No takole, še kaj postorit pa z N. v vrtec po H...s ponedeljkom pa z obema, pa da vidimo to štorijo user posted image .
lp




_____________________________

♪♫♪♫♫


(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
16.9.2010 11:20:23   
Roberta69
Sicer imam ful dela, ampak tko paše mal razbit monotonost user posted image .


Jaz sem imela glede vrtcev nedavno cele travme, ko "sva" poskusila s tistim privatnim s koncesijo, kjer je bilo, kakor koli obrnem, vse narobe. Nikoli ampak res nikoli ne bi ponovno pristala na to, da otroka pač oddaš v vrtcu in se bo že navadil user posted image - takrat sem se pač prvič znašla v takšni situaciji in ne vem zakaj, pač nisem odreagirala "normalno", ampak sem se kar "slepila" in poslušala druge, da se bo že vneslo, čeprav sem po parih dneh dobro vedela, da to pač ni to in otroku tega niti slučajno ne privoščim. Jaz danes trdno verjamem, da če otrok joka (OK, recimo da mi je sprejemljivo, da kdaj malo potečka (ampak ne zares joka), ker ima pač slab dan oz. bi raje počel kaj drugega, kot bil v vrtcu), dotični vrtec/varstvo zanj ni najbolj ugodna rešitev in ne verjamem, da se pač navadi oz. da če se že vsak je (kar v bistvu ne drži), se bo tudi on (je pa drug user posted image to, da starši ponavadi nimamo izbire - na voljo imamo večinoma en vrtec, če sploh, itd.). Ko sva se z Liamom pripravljala na novi vrtec, sem bila skos okupirana s tem in sem se tudi na trenutke prepričevala, da druge itak ni (no, lahko bi počakali še kakšno leto), da je v življenju pač tako, da se je treba nekako uokviriti (vrtcu se morda še lahko nekako izogneš, šoli pa pač ne)... Uvajanje je bilo na začetku peklensko (jaz sem na trenutke mislila, da bom kar umrla)... ne vem, ali je na to kaj vplivala Liamova slaba izkušnja, skoraj zagotovo. Ko sva prvi dan prišla in vstopila v igralnicu, so otroci sedeli za mizo in zajtrkovali (tako je bilo tudi vedno, ko sva prišla v prejšnji vrtec) in Liam je šel ta prvo sekundo ven in začel govoriti, da naj se obujeva in greva domov... poskusila sva še enkrat, pa je bilo enako... v tretjem poskusu user posted image sem mu povedala, da ne grem nikamor, da bom z njim tam in potem sva se šla veselo igrat. Skoraj takoj si je našel prijatelja - ta najbolj živahnega fantiča v skupini, ga stiskal, se z njim lovil, itd. in na koncu sploh ni hotel domov user posted image . Naslednje dni sva "počela" enako, le da je šel že od doma z veseljem user posted image . Problem je bil, da je v moji prisotnosti dobil kar nek pogum ali user posted image v rit in na trenutke tako razgrajal, kar počel je reči, ki jih drugače ne počne (jaz sem bila čisto obupana in utrujena, ker sem bila vsako sekundo na preži, da ne bo kaj ušpičil user posted image ). No, ko smo prvič poskusili, da bi odšla, se je v njem razbesnela taka jeza (ne žalost), da si ne morete predstavljat... strahoten, histeričen jok (ampak v jezi)... no, jaz sem vseeno odšla (zgolj v zbornico) in čez nekaj časa mi je vzgojiteljica sporočila, da ni mogla verjet, da je lahko v takem nežnem fantku toliko jeze user posted image , da je mislila, da bo kar celo garderobo razgnal user posted image , potem se je umiril in se šel lepo igrat v igralnico. Ker smo prišli do spoznanja, da se, ko me ni, obnaša čisto drugače (vzorno, pozitivno, itd.), smo se odločili, da je bolje, da nisem tam. Vzgojiteljici je pomagal odpeljati voziček z zajtrkom in rekla mu je, naj mi gre dat lupčka, ker grem v službo in res, stopi v igralnico, pride do mene, mi da lupčka in pomaha user posted image ... naslednji dan naredimo enako, vendar Liam stopi k meni in me prime za roko, z vzgojiteljico takoj pomisliva, da tokrat pa ne bo šlo tako gladko, potem pa dobim zopet lupčka in mali škratek me odpelje do vrat, potisne ven in pomaha user posted image - ja, jaz sem bila neskončno srečna. Zdaj še noben dan ni bilo panike, zjutraj gre z veseljem od doma, v vrtcu je vse v redu, še zaspi celo prvi (sicer zanalašč vstajava ob 6-ih, da je do 13-ih ja že utrujen user posted image ). Zelo sem vesela tudi, da sem lahko spremljala program, ker se mi zdi, da res na enkraten način preživijo dan (toliko različnih reči kot jih počnejo v enem dnevu, kaj šele v celem tednu, doma niti slučajno nisva počela), pristop in delo vzgojiteljic mi je zelo všeč (spodbujata jih, da bi čim več opravil počeli samostojno, skušata jih usmerjati, da spore rešujejo sami, veliko plešejo, pojejo, ne priganjata jih k ničemur, pomagajo pripravljati in pospravljati mize za obroke, zato vse traja dalj časa, ampak jim je všeč, itd.), seveda se najde tudi kakšna malenkost, ki mi ni po godu user posted image , ampak gre res za malenkosti. Jaz upam, da bo ostalo tako, nisem še čisto ven iz hudega, ker me vsi "strašijo", da je precej verjetno, da se kmalu naveliča in začne protestirat... jaz zaenkart nočem razmišljat v tej smeri... važno, da je danes super user posted image .

O, če bi tako hitro pisala, ko delam user posted image .

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
20.9.2010 23:44:56   
scorpiogirl
Čerrrrrrrr user posted image

Sinska, sem se nate spomnila, ko gledam tole, kakšno je na Barju user posted image ste pri vas ok?
pa druge Aprilčice ... kako ste odnesli ob teh poplavah, je kar strašljivo tole user posted image

Roberta, je tako super brat, da si (sta) zadovoljna z vrtcem user posted image ane, kako je vse lažje, če otroček zjutraj tako pohiti v igralnico, da si moraš še poljubček kar izborit, ker skoraj nima časa user posted image
no, pri nas so pa letos s tem vrtcem kar težave user posted image upam sicer, da so prehodne, mi pa vseeno kar ne dajo miru ... sicer sem se že razpisala tukaj, tako da ne bom še enkrat sitnarila s tem, me pa zanima tudi mnenje aprilčic, če se bo kakšni dalo mal pokomentirat user posted image sicer pa upam, da pretiravam user posted image

ker je ura že pozna, je najbolje, da se odpravim spat ... se oba škrata ponoči zbujata, tako da se je kar težko naspat

lahko noč user posted image


_____________________________

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
22.9.2010 10:39:35   
Roberta69
No, evo, kar porodniška se mi začne naslednji teden (a že user posted image ) in imam samo še ta teden čas za zrihtat uradne zadeve, ker potem javna uprava stavka (bom raje tiho). Delo se pa še ne bo končalo, bom najbrž stisnila kar do konca user posted image ...


Tale naš Liam me vsake toliko časa preseneti s kakšno prov hudo... v kozarec si je nalil mleko in radensko user posted image , potem je pa noter potisnil čokolado in rekel: "chocolate flavour", sploh nisem mogla verjet, kaj je pogruntal user posted image user posted image . Drugače je pa baje drugim prov zanmivo opazovat našega škrata, ker ko sem jaz zraven, govori 99% samo v angleščini, mogoče je včasih zraven kakšna besedica v slovenščini, ko me pa ni, pa preklopi na slovenščino, se pa pozna, da je oči bolj tihe sorte in slovenščina še malo peša user posted image , ampak bo že nadoknadil - ni za bat. Kahlica nam še ni čisto zalaufala in mi je kar nerodno, da morata vzgojiteljici vohat tisto stvaritev, ki jo Liamova ritka pridela user posted image . Ja, Sinska, moj trebuh je zdaj že kar konkreten user posted image , no, kakor se vzame (se mi zdi, da je približno tak kot pri Liamu), nekaterim se tudi zdi, da bom že kar rodila user posted image , pri oktobrkah so pa večinoma same suhice, tako da moj trebušček (ki načeloma spet ni tako ogromen) nič ne izstopa, kot je pri aprilčkih (sem se takrat prov bala, da je kaj narobe, da je otroček premajhen, itd.) in ene tri sploh nimajo nič trebuha, se ne hecam, mogoče max. ene 10 cm od telesa (težko opisat). Drugače nič ne gnezdimo in redko beseda nanese na novega člana, kaj pa vem, je z drugimi zadevami toliko dela ali pa z MM-jem takšna pač sva, da tega kar ne omenjava user posted image . Zanimivo je pa to, da kljub temu, da o prihajajočem dojenčku skoraj ni govora, Liam dojenčka nestrpno pričakuje, skos boža trebušček (no, tudi skače po njem, saj malce popazim, da me ne bi glih strahotno butnil, drugače se pa nič ne obnašam, da je kaj drugače), ga stiska, se pogovarja z bratcem user posted image ... in še ena zanimiva, pri imenih smo približno tam, kot smo bili pri Liamu user posted image , je pa pred časom MM prišel na dan z enim imenom (ki mi je bilo na začetku čisto mimo, potem mi je pa na nek način postalo všeč, po drugi strani mi je pa smešno in čudno user posted image ) in glej ga zlomka, Liam si ga je zapomnil in zdaj skos pravi, da je (to ime) v trebušku oz. da je tako ime njegovemu bratcu user posted image - to se mi zdi pa ful kjut user posted image , tako da ga znamo že iz tega razloga obdržati, pa še rešeni smo tako user posted image . Drugače malce pogrešam fiz. aktivnost, sem bila pri Liamu bolj fit, ker zdaj je tu pač Liam in za kakšno "resno" razgibavanje skoraj ni možnosti, sicer se nekaj trudimo in gremo čimvečkrat na Rožnik (je glih super sprehod do tam, potem pa še malo v hrib), ampak včasih se Liam ne bi vozil v vozičku, pa bi hodil, zraven pogledal 1000 in eno rožico, storž, polža, gobo, itd., potem bi se nosil (tukaj pa moram priznat, da mi je v hrib kar težka, ampak je mali škrat tako uvideven user posted image , da če mu po nekaj minutah povem, da me boli hrbet, zleze dol) in vse skupaj traja sto let i+ni pa od tega nekega haska. Scorpio, ti je G naredila test za streptokok ali kako so vedeli? Za vrtce sem ti pa nekaj napisala tam... je pa res to ena velika sreča, če otročku vrtec/varstvo ustreza. Kaj pa tiste, ki ste na porodniški zdaj rečete svojim škratkom, če vas recimo vprašajo, zakaj "morajo" hoditi v vrtec?
Sinska, ko si ta drugič zanosila, si sploh nisem želela biti na tvojem mestu oz. mene je bila takrat kar groza oz. jaz nikakor nisem bila "pripravljena" na to, zdaj se mi zdi pa enkratno, da imaš škratka s tako majhno razliko (veš, če se odločimo za še enega, bomo šli najbrž tudi bolj v eden za drugim varianto, ker bi jaz rada čimprej imela otročke, ne dojenčke user posted image , pa te takrat še kaj povprašam user posted image ). Jaz se prov veselim, da bo imel Liam bratca in da bo imel prihajajoči dojenček Liama user posted image . Kako pa kaj spite, mislim, kakšen spalni aranžma user posted image imate zdaj? Pri nas je zdaj že nekaj časa Liamova postelja prislonjena na zakonsko, ampak gre nekako kar spat v svojo, vendar ponoči velikokrat pristane na moji ali MM-jevi glavi user posted image , ne vem, kakšno foro ima, da se vedno namesti na povštr/glavo user posted image . Dojenček bo v zibki, ki je sploh še nimamo user posted image , kako bo pa za naprej, pa ne vem. Liam ta velike postelje sploh še nima, tako da smo zaenkrat itak tu, kjer smo, edino MM bo najbrž ob prihodu dojenčka spet pobegnil na kavč, ker bo najbrž preveč gužve, hrupa user posted image .

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
22.9.2010 13:37:32   
sinskaT
Takole na hitrco, da vas ne bo skrbelo (hvala Scorpio user posted image )..

Mi smo HB ok, imamo hiško na višjem (še dobr, da so kaj mislili, ko so delal načrte na tem barju itd..), tako da smo presrečni, da smo na suhem. AMpak okoli nas pa... user posted image ...ne vem no, to ni normalno koliko vode je to in ljudje so nesrečni, hiše zalite user posted image user posted image user posted image pa namesto, da bi ta nesreča kaj zbližala sosede, jih je še bolj razdvojila,ah kaj čem vam govort..v glavnem, menim da imamo velikansko srečo (nekdo nas čuva user posted image ) in upam, da bomo lahko kaj pomagali tistim, ki so jo slabo odnesli.

Vrtec - super  za Liama, da mu je tako všeč in Scorpio..nimam nasveta, ker sem še čisto sveža v tem -dejte se pogovort, da ne bo šlo na slabše.

Pri naši bejbi je situacija super i zelo rada gre v vrtec, sedaj ko je še bratec zraven pa sploh ni problema. Sem se bala, da bo hotela k njemu v skupino in ko greva domov, z nama..pa naju skoraj ne šmirgla - le občasno pride do vrat kjer jih delijo sanitarije (imajo okenček na spodnjem in zg. delu), pa si mahata in držita rokice skupaj - tako kjuttt!!! To se res ne da opisat, ko vidiš kako se imata rada user posted image . In ja, Roberta, tudi meni ni bilo ravno super, ko sem zvedela, da bomo tako kmalu zopet pestovali ampak se dejansko vse obrestuje! Lepo je. In ko pogledam za nazaj, ni bilo težko, le občasno naporno to pa res.

Sem malo zašla - torej naš edini problem glede vrtca je ta, da tamala sploh ni zaspana in ne more zaspat! Kakšna idej?

Že res, da teče šele 3. teden ampak enkrat bo morala začeti tam počivat no. Je pa drugače dobre volje in vse, tako da za vzgojiteljice ni problem.

Spanje - zdaj smo že "stari mačkoni" in si nikakor ne pustimo soliti pameti kako naj bi bilo primerno..enostavno delam po občutku tako kot nam vsem odgovarja -to je, H. v svoji sobici na veliki postelji, ki se da po potrebi raztegnit (jo da ati spat in kadar ga rabi, tudi ostane oz. pride nazaj ;)
Jaz dam tamaučija spat, ima še vedno posteljico ob zakonski in ko svoje odziza, se prekobaca v svoj kot in mirna bosna :)))

Lepo se imejte in oglasite se kej,... pogrešane... Majček recimo, kdaj pride Brina k "Muckam"? user posted image




_____________________________

♪♫♪♫♫


(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
   Aprilski srčki 2008
3.10.2010 15:46:14   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT


Že res, da teče šele 3. teden ampak enkrat bo morala začeti tam počivat no.






Prejšni teden se je zgodilo neverjetno..v vrtcu...tamala se je sama ulegla na ležalnik, se stisnila k svojemu medotu in zaspala v roku 2-3min!..in tako vsak dan do zdaj.. Ko sem tole slišala od vzgojiteljice, me je skor na rit vrglo.

Drugače ste pa zelo zgovorne, aprilčice drage user posted image a smo že čisto passe?..bom kmalu imela monologe tukaj gor user posted image .

lp

< Sporočilo je popravil sinskaT -- 3.10.2010 15:47:55 >


_____________________________

♪♫♪♫♫


(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
   RE: Aprilski srčki 2008
6.10.2010 9:10:16   
scorpiogirl
Dobro jutro, aprilčice drage user posted image
ker jo nujno rabim, postrežem še eno kavico ostalim, če bo katera priletela naokrog user posted image

ma, sem še sedaj v šoku od jutranjega dretja user posted image pa že ponoči je bila cela žurka ... Lucijan se normalno zbuja na 2-3ure, tu ni kakšnega pretresa (ne v +, ne v - user posted image ), Nal se je pa non stop zbujal pa jokal, pa ga je blo strah, pa ... ma, tole se zdejle vleče že cel mesec, sam tako hudo pa vseen ponavadi ni ... zjutraj pa tud cela drama ... ne maram teh nogavic, pa teh hlač, pa čevljev ... sem ga še vprašala, če bi katere druge (nogavice, hlače ...), pa tud ne ... še dežni škornji ga niso premamli user posted image mislim, katastrofa ... pa jokat, ne grem v vrtec user posted image pa ga prepričujem, pa kostanj in krompir bojo danes kuhali, pa nič boljše ... sem se kar zjokala, ko sta z MMjem šla skozi vrata ... ne vem, če bom dočakala te govorilne drug teden, je tole čist tumač ...

pa še mal na lepše teme ...

Sinska, super, da je Hana ugotovila, da so tud lepote spanja v vrtcu user posted image pa tolk je krasno prebrat, da otroci uživajo v vrtcu ... je bila lani taka milina, ko je Nal z veseljem vstal za v vrtec, prav tekel je tja user posted image Pa fajn, da ste dobro odnesli ob poplavah ... se še predobro spomnim, kako je bilo grozno v Železnikih in tega ne privoščim nikomur ... pa naši takrat niso imeli škode, je pa vseen grozno gledat tako uničenje v okolici ...

Roberta, moja G me ni nič testirala za streptokok, čeprav sem imela ful pogosto vnetja user posted image me je pa poslala na amnioskopijo skoraj dva tedna pred rokom (ker je bil Nal rojen z 38. tedni pa je bila zelena plodovnica), tako da mi je tam G še za streptokok bris vzel ... ma, sem mal hecno izpadla, ko sem prišla rodit, pa me G sprašuje, če so mi že pri prvem porodu odkrili streptokok, jaz pa nič vedla o kakšnem streptokoku user posted image user posted image user posted image
Liama si pa kar predstavljam ob odkrivanju novih okusov user posted image so res tako posrečeni, ko vsak dan kaj novega odkrijejo pa nas presenečajo z izumi user posted image boš videla, kako bo luštno, ko bo še dojenček user posted image jaz se kar topim, ko Nal Lucijana lupčka, pa mu razlaga, da ne sme rok tlačit v usta ipd user posted image
aja, Zakaj mora v vrtec? ... Nal sicer še ni vprašal tega (zadnje čase vpraša "A ne grem v vrtec?" al se pa kar odloči, da ne gre ...), dokler je šel tja z veseljem, mu sploh ni prišlo na misel, da ne bi šel (čeprav sem bila jaz že doma). Če bi vprašal, bi mu pa najbrž odgovorila, da zato, ker tam uživa, pa se igra, pleše, ustvarja, ima prijatelje, ki jih ima rad, pa dobro se jé tam (to pri Nalu sploh pali, ker mu je hrana v vrtcu ful všeč user posted image ) ...

no, sem se spet razpisala (se očitno premalo oglašam, pa mi ne rata v par vrstic vsega spravit user posted image ) ... dajte si še ostale vzet mal časa, da ne propade tale tema čist ... pa vsekakor uživajte maksimalno user posted image


_____________________________

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
   RE: Aprilski srčki 2008
6.10.2010 11:25:43   
Roberta69
Evo, sem pa glih rekla, da nas grem malce spravit na prvo stran, pa vidim, da je bila že Scorpio pridna user posted image .


Scorpio, ful škoda, da se je Nalu tako zataknilo pri vrtcu in upam, da čimprej mine, si pa predstavljam, kaj doživljaš in me je kar groza. Ko sva se z Liamom takrat uvajala v ta prvo varianto, sem jaz mislila, da bom dobesedno umrla. Liam gre pa res zdaj v vrtec z velikim veseljem in ko rečem, da je čas za odhod, že vzklikuje "jupi, jupi" (to sem mu jaz celo poletje govorila, ko sem ga pripravljala na novi vrtec), v igralnico gre z veseljem in me sploh ne vidi več user posted image . Bila sem tudi že na govorilnih, vse je OK, otroci ga imajo baje radi, izvedela sem kakšno novo reč, kakšna zadeva se je pa v vrtcu izrazila drugače, kot jo vidim jaz user posted image . Za streptokok pa tudi jaz v prvi user posted image nisem imela pojma, zdaj so pa oktobrke o tem razglabljale in sem ugotovila, da je lahko ful smotano (sepsa pri otročku težave z očmi, smrt), tako da me bo G na naslednjem pregledu testirala (ji je na zadnjem glih zmanjkalo testerjev).


Sinska, kaj boš pa zdaj, ko si "frej"? Si boš privoščila malce uživancije ali imaš kaj ogledano? Aja, sem enkart napisala, da imam jaz en kontakt za Stokke, ko si spraševala.


Pisat sem se pa spravila predvsem zato, da povem, da je pa naš škrat iz vrtca prinesel tudi trmo user posted image , no, tudi leta so glih ta prava. Ko ste pisale o takšnih in drugačnih pripetljajih v zvezi s trmo, sploh nisem vedela, za kaj gre... Zdaj se je pa začelo tudi pri nas user posted image . Z MM-jev sva bila ob prvih izpadih čist user posted image user posted image user posted image in nisva vedela, ali se mu je čist zmešalo (tako da prov ni gladek) ali kaj je zdaj to (po pravici povedano, se še zdaj nisem privadila na to in takrat nisem čist ziher, če je vse kul). Kakšne to počne user posted image , kar brca naokrog, skoraj renči, se repenči, itd. in vse to za prazen nič, sploh ni nekega konkretnega razloga user posted image in potem meni nič, tebi nič, pride v prostor čisto nasmejan, kot da se ne bi nič zgodilo user posted image . O, joj, ampak to je tako naporno, da zdaj en malček razumem starše, da so veseli, da gre njihov otrok v vrtec ali varstvo user posted image ... sva Liamu že povedala, da če tega ne omili, bo šel kar v rejo, mi2 sva si namreč zamislila "pridnega" otroka user posted image user posted image user posted image . Drugače se mi pa, ko ga napade togota/trma/jeza, tudi ful smili, ker vidim, da ful trpi in je v bistvu v stiski user posted image , pa mu ne znam pomagat user posted image .


Novi user posted image se pa kar približuje, jaz pa še čisto zaposlena user posted image in Bog ne daj, da me kaj prehiti, sploh še nimam časa za to user posted image user posted image user posted image . Upam, da čez vikend zaključim tole zadevo in bo potem približno mir... vseeno bi rada kakšno reč za prihajajočega škratka pripravila, pa morda malce mirneje zadihala... drugače sem čist v izi glede poroda in se mi zdi to še daleč, potem me pa MM mal vrže iz tira, ko mi reče, da me komot za 14 dni prehiti, to bi bilo pa že zdaj, zdaj user posted image in o, neeeeee. Mi je pa super, da ne bom imela nobenih skrbi glede Liama, ker zdaj, ko se ne doji več, moja prisotnost ni več nujna user posted image in v soboto ga grem na ta račun še orng zažurat user posted image .

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
   RE: Aprilski srčki 2008
7.10.2010 18:55:33   
lepa posadka
Drage aprilčice in aprilčki,

vsi smo že v pogonih in lovimo te male škrate skozi nove dogodivščine in to se odraža tudi na naših ''''praznih'''' straneh. In prav je tako. Tudi pri nas ni dolgčas, a hudega tudi ne.

Tomaž je radovedni navihanec in povsod ga je dovolj. Vse nas pokomandira a se na koncu vsem tako prikupno stisne, da ga imamo vsi zelo radi. Včasih si zamašimo ušesa, včasih oči, včasih skupaj zapojemo, se lovimo... skupaj jokamo in kričimo. Kot, da je pri vas kaj drugače, kaj?

No, nekaj jesenske romantike prinašam na te strani in vsem privoščim slastnih kostanjev, sladkega grozdja, pisanih barv gozda... pa dovolj zdravja :-)

Pa pa.

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil lepa posadka -- 7.10.2010 18:56:16 >

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
   RE: Aprilski srčki 2008
8.10.2010 15:43:05   
sinskaT
Ojla
tele lepe jesenske fotke so me prav razveselile, Posadka - lepo, da si se oglasila in popestrila našo stran. Verjamem, da je tudi pri vas pestro..
..Roberta - si spraševala kaj sedaj počnem, ko sta tamala v vrtcu..hehe, sliši se idealno ampak dejansko je bil naš Nikec do sedaj le 4x v vrtcu in še to z menoj ; ) se nama nič ne mudi. Hana pa je ta teden tudi doma, ker je fasala neko trebušno virozo (in naj omenim, da sem se tudi jaz nalezla...ufff)..in če je tamala doma, je doma seveda tudi tamauček.
In tako...mi ni dolgčas user posted image user posted image .

Scorpio - nimam pametnega nasveta za vrtec..želim vam, da bi Nal zopet z veseljem šibal v vrtec user posted image .

se še javim...me vlečeta stran


_____________________________

♪♫♪♫♫


(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
   RE: Aprilski srčki 2008
9.10.2010 9:43:04   
sinskaT
Bom še tukaj prilepila, če bi slučajno katero zanimalo

Prodam 4kom POP IN aio pralnih pleničk, 2x rumena in 2x nežno oranžne barve. So zelo lepo ohranjene, rabljene le 3 mesece. Nekako sem ugotovila, da sploh ne pridejo na vrsto. Če katero zanima, naj mi javi in lahko poslikam..in za eno prijazno ceno se da zmenit. Zraven dodam še en nočni booster.

Po želji zelo ugodno zraven dodam še 2x pralni plenički Bumgenius organic, več rabljeni, a še vedno uporabni.

Info preko zs

lp user posted image


_____________________________

♪♫♪♫♫


(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
   RE: Aprilski srčki 2008
12.10.2010 7:26:18   
resnično srečna
pozdravljene...

tole pišem zeloooo po dolgem času...namreč odkar je pri nas spet služba na programu (pa očitno ne bo dolgo) je časa vedno manj...

Iza in vrtec...ker smo malo menjali pomočnice, pa ker je večja in pametnejša (beri veliko misli s svojo glavo), pa gotovo tudi zato, ker ve, da jaz odhitim potem naprej v službo so ji postali naši vikendi sveti...tudi Iza ne gre v vrtec več v galopu ampak bi bila raje z mamico in očkom doma, prebirala knjigice, plesala, hodila na dolge sprehode, pa po trgovinah (prava ženska!!!)...ampak ker to pač ne gre...se potem veseli toliko bolj vikendov...vsak večer pred spanjem vpraša kaj bo naslednji dan...in ko zve da vrtec (Iza reče vertec) je takoj malo šobice in odgovor : "ok, potem pa vrtec"...

Iza in spanje...eh še vedno smo orto spalni...do 20e ure se spokamo v posteljo, obvezen je klepet pred spanjem, pravljica, glasba...opoldne pa tudi doma mrkne za 2-3 ure...v vrtcu pa vsaj 2x na teden ne mrkne...se pusti božat, pa premetava...očitno ji prisotnost drugih ne da spati...ali pa jih zna malo oviti okrog prsta (za to je Iza ekspert numero uno)...

Iza in wc...pleničke so sicer pase...ampak žal so naši problemi s kakanjem še vedno vsakodnevno na programu...sicer kričimo nič več ne med kakanjem...ampak hodi pa kakat pod prisilo...grožnjami s svečko (ne, tega zagotovo ne delam z veseljem ampak iz nuje)...Prolaps rektum je bil 2x spet na obisku...pa ga sedaj že 2x ni bilo...no vabim ga ravno ne...me prav spravlja ob živce...in upam, da se poslovi kmalu za vedno...in ne da ga slaba 2 meseca ni in ko ravno dobim upanje, da je daljna zgodovina spet malo pride in mi zagreni dneve...Iza ga je pa navajena...in ga sprejema kot neko nujo (in potem se tudi s svojimi plišci igra in jim popravlja ritke pa natika sebi rokavice)...v glavnem skušamo biti dosledni s prehrano, sirupi za mehčanje, rednim odajanjem...in samo upam, da nam v bližnji prihodnosti to uspe...

Iza in zdravje...trkam...razen enega smrkljastega napada (5 dni) je Iza zdrava...ne smrklja, ne kašlja...viroz ni...5ke so zunaj...imamo pa trenutno boksarski videz (beri zgornja ustnica)...je bila na vrtiljaku in v pijanskem stanju pobegnila MMju ter padla direktno na ustka...je dobila lekcijo...pa kozarec ledu od enega kjut natakarja...in sedaj ponosno razlaga vsem, da se pijan ne sme teč...ouuu jeee...

Iza in gibanje...pleši, pleši pleši...šejkaj, migaj, ritaj...hoče glasbo in potem bi plesala in plesala...sprehodi so lahko dolgi...in že premaga kar precejšnje razdalje...na telovadbo bova hodili ob petkih...kar meni sicer ne paše preveč (imam po telovadbi z Izo še svojo odbojko in je potem res petek za metek, vikend pa muskelfibrast)...v glavnem imava željo pa še kam na kake plesne urice...pa še nisem dobila kake dobre ponudbe, ki bi bila terminsko usklajena z našim urnikom...

Iza in govor...khmmm govori in sploh ne neha...tudi črko R...in to zelo poudarjeno...deklamacije ji že gredo in to tako kot morajo...z vemi poudarki, tako da je bila tudi tovarišica v vrtcu presenečena...je rekla, da kaj takega od 2,5 letnega otroka ni pričakovala...kako je z njenim sluhom ne vem...in se ne sekiram...dokler govori in to vse...potem očitno tudi sliši...

v glavnem Iza raste...se vidi po hlačah, robu mize, ki je že daleč pod njeno glavo, zapletenosti vprašanj, ki včasih ostanejo brez odgovora, ker je staršem vzelo sapo....

raste in se razvija...mi pa skušamo vsaj delčke tega ujeti v škatlico, ki se ji reče fotoaparat...še več teh drobcev pa ostaja v naših srčkih...in jih privlečemo na dan kadar nam je hudo ali težko...

uživajte...in shranjujte drobce... 


_____________________________

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?