|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
1.7.2010 9:41:58   
sinskaT
Samo na brzinco, ker moram laufat za dvema (!) lumpkoma : ) Naš Nikson je ful aktiven, shodil z 11 meseci in zdaj bi rad že kar tekel..marička, športanja mi res ne manjka - se prav veselim kopalk hehe user posted image

Speli - jaz sem pri H. ful pazila kaj jem, pa je imela krčke..pri niksonu pa nič (že v P sem jedla vse..od solate, jabolka, banan...) pa je bilo vse ok - tko da moj nasvet je po zdravi pameti, pa ne se preveč omejevat, ker se boš počutila prikrajšano in se bo to poznalo na okusu mlekca ; ) hec hec ampak sej veš kaj je moj point.

osmice - vsaj to mi je prihranjeno - jih sploh nimam (prednost drobne čeljusti oz. je to gensko? ker moja mama jih tud ni imela).

Pleničke - prodala sem punčkasti pralne, tko da smo zdej začel s spodnjimi hlačkami...pa sploh ne štekam te naše bejbe. Ima kahlico pred nosom, polula se pa zraven user posted image Bo že.

Faza Jaz sem tvoj dojenček ! - kaj je zdaj to?? naša ma nek flash, ko pravi, da je dojenček in se obnaša kot dojenček, pa bi dudo, pa flaško, pa v voziček, pa bi se nosila, pa skos mami sem tvoj dojenček a ne?! pa slikice bi gledala ko je bila dojenček..sploh ne vem kako naj reagiram? Vem, da bo minilo ampak je malo nadležno, ker imam filing da ji tudi zato ne gre tole brezpleničkarstvo.

Kmal gremo na Kolpo, pa na morje..komi čakam, da se mal spojičem (bo mamica šla zraven user posted image ) Tako si bom dovolila še kakšno knjigo vzet s sabo, pa upat, da bova z MMjem tudi kdaj sama user posted image user posted image

Majček - sem ful vesela, da bosta naši aprilčici sovrtičkarici to bo še vsega hehe..pa pokliči kaj v avgustu..ko boste doma, da gremo na en pred-ogled vrtca ;)

Roberta - kako ste se odločili glede varstva? Uživaj v drugi polov
ički user posted image

Vsem lep pozdrav in uživajte maximalno!




_____________________________

♪♫♪♫♫


(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
   RE: Aprilski srčki 2008
1.7.2010 12:48:15   
Roberta69
Sinska, glede vrtcev še čakam odgovor na pritožbo in upam na človečnost odločujočih in torej na ugodno razrešitev prošnje user posted image - nisem obupala, ker močno verjamem, da bi bilo tako edino prav...
Verjetno bomo šli za par dni s kolegi in otročki na Kolpo, pa ti javim in če boste slučajno glih dol, se lahko vidimo...

Drugače pa tudi jaz že ful čakam morje, ampak če nisem obremenjena z varstvom sem pa z zadevami glede dela, pa zdaj imam 1001 stvar za porihtat, pa nikjer ne dobim potrebnih informacij, itd... pa tudi glede morja ne delam ne vem kakšne evforije, ker bom v bistvu celo prihodnje poletje na porodniški in bom že takrat izkoristila user posted image .

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
   RE: Aprilski srčki 2008
3.7.2010 13:15:13   
Roberta69
Začuda so ugodili moji prošnji user posted image ... prvo veselje smo doživeli, nisem pa glih zadovoljna, ker smo pristali na lokaciji, ki je na pogled user posted image , sicer si nočem delat črnih scenarijev že v naprej, ampak med to enoto, ki smo jo dobili, in ostalimi tremi je, vsaj na videz, razlika ogroooooooomna. Malce me tudi itak skrbi, ker imam tako slabo izkušnjo s tistim drugim vrtcem in tukaj je tudi vse skupaj zelo majhno (stavba in vrt), naokrog ni nobenega zelenja, same ceste... mi je pa MM rekel:" Kdor izbira, izbirek dobi user posted image "... Kaj čem, kadar gre za dobrobit otroka pač kompliciram user posted image . Zdaj ne občutim več take evforije (pred vsemi temi dogodki, sem komaj čakala jesen, itd.)... 

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
   RE: Aprilski srčki 2008
3.7.2010 14:10:06   
SpeliG
Sam na hitro; sem zasledila, da je Srčekgirl rodila fantička Žana, iskrene čestitke!!user posted image

Ej, pa res se moram pohvalit-Lea nam že par zaporednih noči spi od 22.30 pa do 5 zjutraj (pred tem je "samo" do 4). Če tako ostane bom presrečna, je pa res ,da si v drugo zaslužimo bolj zaspani "model".
Martina je namreč tak sveder, da še dandanes ponoči govori v spanju, se smeji,...In naju seveda zbuja, jao...Lea bo pa po mamici in bo bolj "pridna", ha ha..

Bodite v senčki in lepo se imejte!

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
   RE: Aprilski srčki 2008
3.7.2010 19:08:55   
Roberta69
Srčekgirl, vse čestitke user posted image

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
   RE: Aprilski srčki 2008
21.7.2010 8:30:04   
sky77
ojla

Da nas malo dvignem ker smo padle že na 3. stran

Jaz sem še vedno kinder jajček. Tamaledva imam doma in uživata na polno

Javite se kaj

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
   RE: Aprilski srčki 2008
27.7.2010 11:53:06   
SpeliG
Pozdravljene, pa kje ste vse???

Tale stran bo res čisto zamrla...Sej vem, vsi ste na morju oz. na počitnicah, samo jaz sem domauser posted image . No ja, sej ni tako hudo, se hladimo v bazenu, ampak zdaj se je tudi zunaj malce ohladilo. Mi smo zdaj v redu, prejšnji teden pa je bilo malo krize. Martina je namreč uspela prehladit ušeska prvič v življenju in to pri zunanji temperaturi 34 stopinj! Tako da je dobila svoj prvi antibiotik in za vsako žlico posebej smo se pregovarjali z njo, joj...

A vaši tudi kaj trmarijo? Kar nekaj bi uveljavljala svojo voljo, zlasti pri oblačenju. Saj sem še kar tolerantna, ker se zavedam da bo vedno bolj razmišljala s svojo glavo in ne z mojouser posted image , ampak meja mora biti.
Lea pridno raste, zdaj smo sicer prišli v obdobje krčkov in se jih pa tokrat očitno ne bomo izognili kot pri Martini. Dobro, ni preveč hudo, ampak jo pa kar zvije občasno. Toliko o tem, da dojene otroke manj matrajo krčki; pa Leo dojim, Martina pa je imela tisti zoprni Aptamil AR-pa nič krčkov. To je čist od otroka odvisno. Sicer pa ful napreduje in včeraj se mi je premierno zagledala v oči in se na široko nasmejala! Sem imela kar solzne oči in zdaj kar tekmujemo, kdo jo bo nasmejal in pritegnil njeno pozornostuser posted image .

Sky, upam, da čimprej dobiš svojo štručko v naročje in da ti še zadnji del nosečnosti čim lepše mine. Je pa ziher ful težko, z dvema malčkoma in velikim trebuhom, a ne? Drži se!
Ostale pa , poročajte kako ste in lep pozdrav!

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
   RE: Aprilski srčki 2008
27.7.2010 18:19:03   
Roberta69
Ojla,

mi smo pa malce prekinili dopust, ker je nekaj obveznosti uletelo vmes, drugače je pa Liam noro užival na morju in resno razmišljamo o tem, da bi si omislili svojo prikolico in tako priden je postal v določenih rečeh, da je kar veselje user posted image . Zdaj lahko res rečem, da smo se dokončno nehali dojiti in kaj nam je to prineslo, MAMA fazo user posted image , ampak saj sem si je nekako želela, a ne user posted image . Saj ni prehudo, je pa prav smešno, da vsakič, ko izginem izza vogala, zaslišim besedo mama user posted image . Potemtakem lahko potrdim dejstvo, da dojenje nudi vso potrebno bližino in ko se neha, te otrok "potrebuje" veliko bolj kot prej user posted image . Je pa to za sabo prineslo malce več "miru", namreč Liam zdaj nič več ne koraka v svojo smer, ampak za mamo user posted image (oz. odraslim) in ne morete si predstavljat, koliko manj energije dnevno porabimo... poleg tega zdaj veliko bolj na ziher hodimo ob cesti, skratka je tegale našega škrata ene 100x lažje obvladat user posted image in lahko kdaj pa kdaj celo "počivamo" user posted image .


Na uvodnem sestanku za vrtec sem se tudi čisto navdušila (prej sem bila malo skeptična zaradi dodeljene enote, zdaj sem pa spoznala, da ima veliko prednosti user posted image )  in imam ful dober občutek, tako da še teh skrbi ni več in se z Liamom že veselo pripravljava (miselno) na nove jesenske dogodivščine user posted image .


Skratka pri nas je spet vse lepo super in dnevno odkrivamo nove čare starševstva, sivih las pa HB skoraj ni user posted image . Malce me skrbi le Liamov odnos do naše kužike, ker kar ne najdem načina, kako mu preprečit, da bi jo vsake toliko časa "maltretiral" - sem poskusila že na vse načine, pa kar nekako ne razume, da to ni igra, da psički res ne paše (sedaj ga ima celo tako dovolj, da ga ob teženju šavsne - saj morda se sliši grozno, ampak jaz sem si mislila, saj če ga bo malo prestaršila, bo vsaj vedel, da ji to res ne paše, Liam pa samo malo zastoka in pride k meni, naj mu kao popiham roko... če imate kakšno dobro idejo, kar na dan z besedo).


Uživajte na morčku, v hribih, na bazenu ali doma...

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
   RE: Aprilski srčki 2008
28.7.2010 8:16:43   
trnuljčica
Pozdravljene,
sem opazovala zadnje dni tole našo stran... in je res zamrla. Sedaj pa vidim da se izboljšuje.
Skratka imeli smo se super, bi šeuser posted image ...sedaj pa je v službi 200% obremenitev in kar kriza tako da bom bolj prisotna jesen,i ko mine tale avgust in bom zadihala samo z 1 amb.
Špeli: trma- si mi privabila nasmeh z vprašanjem...No, pri nas je z rastjo malega princa iz četrtletja v četrtletje boljše. Je pa res, da smo vlagali kar veliko naporov v njeno obvladovanje do sedaj in upam da bodo rezultati sledili. Sicer je pa to potovanje dokončno pokazalo, da je sicer princ veliko manj trmast,ko se dogaja vsako uro 200 na urouser posted image . Tako da imamo rahel problem, sedaj ko je ta teden izven vrtca (da ne bi plačali polne cene zaradi 5 dni), in se mu vidi da se premalo dogaja. Tako da ga babi pelje z vlakcem po mestu, pa on bi stalno na jon, pa bus, tramvaj, pa vlakec- metro... Pa 9 urni zamik in ponoči buden kot čuk od 12.30 do 4-5, podnevi pa ob 16 zaspan(pa ne spi)... No se izboljšuje- danes je prespal noč. Tako da bom šla vsaj prespana v službo popoldan.user posted image

Me je pa tvoje vprašanje spomnilo na včerajšnji dogodek na otroškem igrišču( ne v povezavi s trmo- no tudi, bolj nevzgojo). Ma kriza res, niti ne morem opisati situacije. Razen, da rečem GROZA. Sva po 15 minutah gledanja te tragedije z malim odšla. Skratka 7 ali 8 letnik je takšno trmo in nevzgojenost izvajal do enega otročka na igrišču, da sta se z njim ukvarjala mama, babi in dedi. In : NIČ. Niti kaznovan ni bil. Na koncu je pljunil proti mami in nič. Vam povem, da kaj takega pa res ne doživiš. In veste kaj je rekla- dedku, ko je njemu! ne njej pribilo, da to pa je šlo čez vse meje: Pustite ga pri miru- to je zato ker silimo vanj.?????? Nisem za fizično kaznovanje, samo ta otrok je bil tako v afektu- prav nalašč je svojce ignoriral in neupošteval- da je bilo groza. Edina stvar, ki je nam opazovalcem bila kristalno jasna, je bila da očitno temu otroku nihče ni nikoli v življenju rekel NE. Skušala ga je pomiriti z odvrnitvijo pozornostiuser posted image , podkupovanjem,... kazni pa ni bilo. Še rekel ji je, ko je zagrozila, da bo dedi vrnil igračo v trgovino- a ti si mi pa kaj kupila???? Niti pobrala ga ni in kaznovala z tem,  da bi šel domov... Imela je še zraven 1,5 letnika- ki je bil ta čas prepuščen sebi. Na koncu je dedi jezen (nanjo, nanj, nase ker si ga brez njenega dovoljenja ni upal kaznovati) in nemočen odšel.
Da ena odrasla ženska nima spoštovanja do same sebe, če ne do drugih, da jo lastni otrok takole obdeluje...user posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
   RE: Aprilski srčki 2008
28.7.2010 8:55:05   
misa79
Ojla.

No pa je tudi naš forum spet malo zaživel. Mi smo bili prejšnja dva tedna malo na morju in malo po izletih, pa pri babicah in dedijih....tako da nam ni bilo dolgčas. Zdaj pa se je treba spet navadit na službo.... Ja ni kaj delat je treba.....

Trnuljčica tud naš je tak, da se mu mora skoz nekaj dogajat, drugače je čist nesrečen in trmari 100/uro. Pa taka čveka je ratu, da sem ful vesela, če utihne za kakšno minutouser posted image . No sej ga je prav lušno poslušat. Zadnjič nas je nasmejal, ko ga je ati vprašal, če bo priden, on pa nazaj: Kaj Miha dubu?user posted image user posted image Ja že nas vrtijo okoli prstkov, pa vsako stvar tako hitro pogruntajo, da je kar malo strašljivo....

Drugače smo brez pleničke že kar en čas, fazo mama pa imamo še vedno - bolj ali manj intenzivno. Imam pa eno vprašanje. Ali ima katera kak nasvet, kako lahko malega odvadim šarit po mojih lasih? Zdaj mi jih prav navija in cuka. To pa lahko traja tud eno uro, če ne more zaspat. Pa boli ko user posted image .Dela pa to že čist podzavestno. Na pol v komi. No sej bo minil, sam jaz ne bi rada bila plešastauser posted image .

Zdej pa delat, da si bom zaslužla spet kakšen dopust.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
   RE: Aprilski srčki 2008
4.8.2010 8:49:53   
sinskaT
Ojla

pa smo spet doma (za kratek čas user posted image ), po ne/pisanju sodeč vidim, da ste vsi bolj kot ne na dopustih. Pa novopečene mamice kako ste? Speli super, da ste se tako lepo ujeli. In Roberta, fino za vrtec.
Tudi pri nas je kar zalaufala kahlica ali še raje kar wc. zdaj mam ful malo pleničk za prat, ko tamauček tudi najraje rožice zaliva user posted image Kako pa v vrtcu kaj vzpodbujajo neuporabo pleničk ali je že večina 2 in pol letnikov brez, saj ne vem?

Trip trap - ima mogoče katera kontakt od prodajalca za Stokke trip trap po ugodnejši ceni?

Sem hotela kaj več pokomentirat, pa mi  nekaj povezava nagaja...tako da samo pošiljam pozdravčke in uživajte še naprej!


_____________________________

♪♫♪♫♫


(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
   RE: Aprilski srčki 2008
4.8.2010 19:41:11   
resnično srečna
no pa je minil tudi moj dopust z Izo...saj vikendi še bodo...sva pa preživeli 4 tedne na morju in 1 teden v Ljubljani...luksuz...

Iza sicer v petek spet potuje (za vikend grem še zraven)...potem bo pa prvič ostala sama z očkom in sestrico...morda še z babico...ampak po mojem ne bo problema...ker imamo res eno zelo samostojno bitje...pleničk tudi mi nimamo več...smo suhi tudi preko noči...in to čisto brez problema...no ta se pokaže samo takrat, ko njo zagrabi lulat sredi kakega nemogočega kraja...in potem mrzlično iščeva kako travico...ali pa stranišče...ampak ni take panike...sva se že zverzirali...

trma se včasih pokaže...pa njena volja...ampak tudi jaz sem ena bolj ostrih mam...boš - ne boš...in ne prosim več...sem jo imela kak teden bolj na ostro in sem bila zelo dosledna...in sedaj uboga na prvo besedo...hvala bogu ker za pregovarjanje in prošnje, da me uboga nisem...

težave s kakanjem so sicer še in to je tudi vse kar nam kazi idilo...ampak nekaj že mora biti...in počasi smo se že zverzirali kako in kdaj ukrepati...samo upam pa, da tudi tole fazo prerastemo...

drugače pa glede akcije smo na istem...ljubi to, da se okrog nje dogaja...obožuje letala, ladje, tovornjake in traktorje...pa živali...in to tako, da kar cvili ko zagleda kaj njej ljubega...

včasih se zna kaj skujati in pokazati užaljenost ampak jo mine tudi zelo hitro...obožuje glasbo in ples...v vodi je bila srečna dokler je dovolj topla (26+)...ko se je shladila jo pa ni več tako veselilo plavanje in skakanje pa tunkanje...

govori tudi že vse mogoče...začela je lepo tvoriti stavke, malo jo še hecajo spoli in sklanjanje...ampak tudi to bo počasi...včasih je še ne razumemo dobro, ker kako črko poje...in tako se je zgodilo, da je MM podrl kupčka (slišalo se je kot beee), ona pa je komentirala: Tati ovca...

no sva umirala od smeha in šele čez čas ugotovila, da ni mislila nič slabšalnega le pokomentirala je : tati kolca...jah takle imamo...

v vrtec se pridemo pokazat vsakih 14 dni za 1 teden, da ne bo kasneje prevelike krize in je prav srečna...otroci v vrtcu pa so vseli nje...imamo srečo, da je manjkala takrat, ko so bila nadomeščanja drugih...1 dan je sicer morala biti tam, ker sem jaz imela sestanek in se je prvič zgodilo, da smo jo dobili razkuštrano in neurejeno (je že prava dolgolaska)...v glavnem nam je lepo...

SinskaT kar se odvajanja od kahlice tiče...je pa v vrtcu predvsem odvisno od vzgojiteljic...naši imajo kahlice in vse redno posedajo...ampak eni naredijo več, drugi manj...saj veš zrelost, navade....

v glavnem kar vztrajaj tudi pri Niksonu pa bo lahko hitro suh, ko ima vzgled pri sestrici...nam je brez pleničk prav fino...

uživajte...se še kaj javim...

pip

G

_____________________________

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
   RE: Aprilski srčki 2008
6.8.2010 14:08:04   
Roberta69
O, kako pridno se vedno več aprilčkov uspešno odvaja pleničk user posted image user posted image . Pri nas ta čas še ni nastopil... sem se pa zadnjič nasmejala, ko je nekdo rekel, da koliko pubertetnikov pa navsezadnje nosi plenice user posted image .
Pri nas v vrtcu nisem dobila občutka, da bi na tiste, ki bodo jeseni še v pleničkah, gledali kaj bolj črno, so pa pripravljeni na sodelovanje s straši, v smislu, da jih nekako istočasno navajajo na kahlico/stranišče.


Sinska
, meni je kolega omenjal eno varianto cenejšega Stokkeja...


Drugače pa je Liam en mali navihanček, ampak se ob "vragolijah" skos tako lepo smeji, da se kar ne moreš ujeziti nanj user posted image . Na morčku je bilo super, jaz sem sem pa prov vesela, da se je ohladilo, ker meni poletje že v osnovi ne potegne preveč (je tok vroče, da kar ničesar ne moreš početi) in komaj čakam zgodnjo jesen, ki je takoj za pomladjo moj najljubši letni čas, če bodo pa tmperature takšne, kot so sedaj, smo pa že skoraj tam user posted image .


V kratkem nameravam naročiti/kupiti neko pograd varianto in še najbolj sem razmišljala v smeri pograda z izvlečno posteljo, če bodo trije otročki oz. v napoto tretja vsekakor ne bo in če imate kakšne fajn linke, ideje oz. če veste na kak način je kdo rešil "problem" treh otročkov v eni sobici user posted image , kar povejte.


Trebušne dogodivščine Liamovega bratca so pa tako intenzivne, da se včasih čudim, da ne pokuka na plano user posted image , bo pa kar fino, ko trebuščka ne bo več, je vseeno vsak dan večji, pa kar nekako v napoto user posted image , čeprav moram pa potrkat, da me dejansko skoraj nič ne ovira, za Liamom lahko še vedno normalno letim, ga nosim in dvigujem in se ne obremenjujem preveč, ker če narava ni poskrbela za to, da obstoječega otroka na račun prihajajočega ni treba nikakor "zanemarjati", potem pa tut user posted image . Ker se bomo tokrat potrudili, da do rojstva izberemo ime user posted image , je user posted image predlagal enega, ki mi je bil na začetku čisto mimo, zdaj mi pa postaja vedno bolj všeč in ga prihajajoči član morda celo dobi (je pa moška oblika imena ene aprilčice user posted image ).




(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
   RE: Aprilski srčki 2008
7.8.2010 11:06:27   
JABOLKO3
Živijo!

Da se še jaz na kratko malo javim... no, nismo vsi na dopustih, pri meni je ravno nasprotno... za seboj imam tri tedne, ko sem bila v službi od 7h zjutraj pa do večera, nekajkrat do 9h ali 10h. Zdaj je zadeva mimo, v službo grem še 2 dni, nato pa dva tedna dopusta... in res že komaj čakam. Danes se trudim malo hišo in cunje in otroke (MM je ušel v službo) spraviti v red, ker za nameček mi je še gospa, ki je hodila pomivat tla in likat, začasno odpovedala.... no, sem poiskala novo, danes je bila na ogledu in v ponedeljek začne. Poleg tega pečem torto, ker jutri praznuje naš srednji zaklad svoj sedmi rojstni dan - malo prej, ker bomo potem na morju.
Ko berem o vaših brez-pleničnicah mi je kar malo nerodno - pri nas še nič uspeha na to temo. Sem ga nekaj popoldnevov puščala brez plenice, pa ni bilo prav nič napredka - kahlica prazna, tudi na WCju nič napravil, po 5 minutah pa lužica... vmes, ko me ni bilo prav dosti doma, se tako MM ni potrudil okrog tega, tako da je sedaj še nekaj upanja, da se kaj premakne med dopustom... sicer pa bo ko bo... se tolažim s tem, da so fantki na splošno kasneje suhi... Je začel pa sedaj govoriti in žlobudrati in to kar naprej, je prava klepetulja... se mu večja dva smejita, ko ga včasih nič ne razumeta, on pa s tako vnemo razlaga. Na splošno je nezahteven otrok, zna se tudi celo uro sam igrat ali 'brat' knjigice... kdaj pa tudi kaj ušpičit in delat škodo.

Moram nazaj na delo... lepo se imejte, pa kjerkoli že ste...

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
   RE: Aprilski srčki 2008
8.8.2010 18:31:14   
trnuljčica
Za tiste ki ste na dopustu in za tiste, ki garate... Toplo priporočam tole branje: Očkov kotiček, Damjan Šinigoj.

Obsataja možnost da ste jo že prebrale, zlasti tiste ki že imate več nadebudnežev. V tem primeru je za atije. user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
   RE: Aprilski srčki 2008
8.8.2010 18:31:56   
trnuljčica
Ups, Damijan Šinigoj.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
   RE: Aprilski srčki 2008
10.8.2010 15:18:19   
Ketrin
Drage moje...

za tiste, ki še ne veste... sky je včeraj rodila fantka BORa....

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
   RE: Aprilski srčki 2008
10.8.2010 21:38:58   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Drage moje...

za tiste, ki še ne veste... sky je včeraj rodila fantka BORa....



Iskrene čestitke Sky.user posted image user posted image user posted image Naj bo zdrav in živahen fantek.user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
   RE: Aprilski srčki 2008
13.8.2010 12:05:54   
novopecena
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica
Iskrene čestitke Sky.user posted image user posted image user posted image Naj bo zdrav in živahen fantek.user posted image



še naš podpis pod citat user posted image


_____________________________

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
   RE: Aprilski srčki 2008
13.8.2010 16:04:13   
Roberta69
Sky, čestitke!

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
   RE: Aprilski srčki 2008
14.8.2010 20:59:32   
SpeliG
Sky, iskrene čestitke za fantička Bora!!user posted image
 
 
Mi smo v redu, se še vedno borimo z Leinimi krčki, ki me včasih naravnost ubijajo; včasih sem imuna, včasih bi najrajši jokala z njo...Ampak zdaj je stara že 2 meseca in gremo boljšim časom nasproti. Sicer pa je zlat dojenček, spat jo dajemo ob 22 in mi spi skoraj do 7 zjutraj! Potem se podoji in spet spi za 3 urice!user posted image  No, ampak potem je konec in začne se nov, glasen dan:)))
Vseskozi se borim z dojenjem in raznim pametovanjem ljudi okrog mene. Večina jih meni, da Lea sploh nima krčkov, ampak je ves čas lačna in zato jočeuser posted image . In naj ji čimprej dam flaško...Jaz pa se sprašujem, ali bi res lačen dojenček prespal noč, pa tudi s težo napreduje?! Nevem, zaenkrat še vztrajam in se polno dojiva, itak že od začetka ne prenese ne flaške in ne dude.

Martina je prava velika sestrica, ki pa se začenja učiti, da je treba igrače deliti s sestrico. V sredo imava sistematski pregled za v vrtec, ruzak in potrebščine so že nabavljene in ona vsa navita kdaj bo že šla v vrtec.:)))

Lepo se imejte, uživajte v preostanku poletja!!

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
   RE: Aprilski srčki 2008
16.8.2010 10:35:31   
sky77
ojla

Hvala za čestitke. Kot je že ketrin sporočila smo 9.8. z ekspresno dostavo dobili fantka Bora z merami 3620g in 51 cm. Rok in Brina sta navdušena nad malim. Bi ga samo božala in crkljala. Se pa še vedno nista zmenila čigav je Bor, tako da imamo na trenutke kar pestro ko se skregata/stepeta/.... Smo pa sami štirje, ker mora ati delat. Ampak se kar lepo rihtamo. Sicer bolj počasi, ampak nam gre. Je pa Bor res priden dojenček; spi in je.

špeli dej probaj iz svoje prehrane izločit mleko. Mogoče se krčki potem umirijo

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
   RE: Aprilski srčki 2008
16.8.2010 17:30:30   
trnuljčica
Špeli zaupaj sebi in svoji intuiciji. Noben Lee ne pozna bolje kot ti. Razni "nasveti"- presliši jih...

Nasploh bi bilo res škoda, da bi opustila dojenje, ko vama tako gre. Ni nobenega razloga za to. In kot si rekla resss lačen dvomesečnik ne bi prespal noči. Poleg tega lepo napreduje - a neuser posted image user posted image .
Tisti pravi krčki tako minejo po začetnih mesecih. Lahko pa res probaš izločiti npr mleko... A menim da bi imela tudi ponoči krče ob alergiji nanj.. Naš je iz celo noč spečega dojenčka( pri dveh mesecih) začel jokati skoraj celo noč, podnevi pa nič spal. Skratka krči skoz, a bolj ponoči.

Hej (veliko za šalo) moj bi moral biti pol stalno lačen- ko se je stalno jokaluser posted image . Pa se ob tem izdatno rediluser posted image ...


Mi smo pa pridelali angino. Sedaj štrikamo z varstvom, ker so ostali bolni bolj pomembniuser posted image ... Eh, ta moja služba. Raje ne razlagam, da me je mali čakal z babi celo dopoldan(38-40 st), da pridem iz službe in ga peljem dr. Ker sem bila edina v službi in ne morem manjkati.... Moj pa ravno dežuren...
Ziher dobim spomenik user posted image user posted image user posted image .


(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
   RE: Aprilski srčki 2008
16.8.2010 18:54:29   
SpeliG
Trnuljčica, res si zaslužiš spomenik...!user posted image  A ni to grozno, ko moraš pustit svojega bolnega otročka zaradi službe, ma to je res poden. Jaz se spomnim, da je bolno Martino peljala k pediatru moja sestra, ker mene nikakor niso hoteli spustiti iz službe. Potem je pa še pediatrinja komentirala, da kakšni so to starši, da mora teta pripeljat otroka k zdravniku...Kot , da nisem že itak imela slabo vest do Maribora in nazaj! (glede na to, da sem Gorenjka je to kar velika razdalja, by the wayuser posted image )
Kar se tiče krčev, sem že probala izločit mleko, pa ni nič drugače. To sem storila zelo kmalu po  začetku krčev, ker zaradi Martinine alergije na KM imam nekaj izkušenj v zvezi s tem. Čeprav mi je ful čudno, da je pri Martini tako hitro izzvenela, pri letu in pol je kar ni bilo več?! No, saj, hvalabogu, ampak se mi zdi kar hitro za neko alergijo.
Saj vem, da se ne smem ozirat na komentarje, ampak saj veste kako je, ko ti že sosed čez cesto reče "Joj, vaša punčka pa res veliko joka" ali pa "Kaj pa ješ, da jo tako matra". Potem so vsi zdravniki in jako pametni, jaz pa že itak izmučena od njenega joka. Čeprav se mi zadnje dni zdi, da je že nekoliko bolje. Sem pa tja je že kakšen dan, ko nima niti enega napada joka. Potem sicer sledi dan, ko joče skoz po malem, a bo že. Zaenkrat še ne bom nič spreminjala, mi je res škoda prenehat z dojenjem, ko se tako zelo rada doji. In zame je to nekaj čist novega, ker pri Martini ni uspelo, z Leo gre pa tako preprosto..Je pa res, da sem pri Martini vedela aha, spila je npr. 200 ml, torej ne joče iz lakote, pri Lei pa tega pač ne morem vedeti.
Bo že..
Pa upam, da se tvoj fantiček čim prej pozdravi in mine zoprna angina.

Sky, ti pa bi rabila spomenik za materinstvo, da si sama s tremi malčki, vsa čast. Jaz sem utrujena že od kombinacije dveh malčic...


(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
   RE: Aprilski srčki 2008
16.8.2010 21:52:34   
trnuljčica
Saj naš je dobil visoko vročino že včeraj, samo nisem želela da ga pelje k pediatru tašča- iz istega razloga kot si ga ti navedla (teta)... Že tako me je že 2x dr pomenjivo gledala, ker zadnje 2x nisem šla na bolniško...user posted image V službi so mi pa svetovali, da naslednji teden bom lažje manjkalauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Še v večje veselje mi  je delati 2 amb hkrati,ko se ljudje  zunaj skraj stepejo kdo je bil prej... ti pa pred očmi jok tvojega malčka, ko si ga pustil v varstvu z vročino naj te čaka 8 ur da prideš domov... Ker kaj bodo drugi, če te ni...
Eh jutri še preživimo varstvo, potem bo pa ati 3 dni na bolniški...

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?