|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Obupana totalno
6.4.2009 13:58:10   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: mika
joj Rija, biksaš ga s takšnim načinom. Res je, imaš vso pravico, ampak jaz takšnega odnosa ne bi mogla imeti, ne.

nekaj takega sem imela tudi sama v mislih... se pridružim

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Obupana totalno
6.4.2009 13:58:56   
rija
Tanja, če se ne motim ima vsak razpis tudi določen datum, do kdaj se zbirajo prijave. Torej pokličeš dan ali dva po izteku tega roka, da dobi delodajalec vse prošnje.



_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Obupana totalno
6.4.2009 14:02:16   
Tanja55
Super, hvala rija.  user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Obupana totalno
6.4.2009 14:04:26   
tanikaa
user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Obupana totalno
6.4.2009 14:06:02   
rija
tanikaa, še meni malo pustiuser posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Obupana totalno
6.4.2009 14:10:11   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: rija

mika, pa zdaj si sama napisala: najprej bi poslala na mail, ker je delodajalec tako hotel, potem pisno in še poklicala bi....torej idealno.....user posted image  ne vem, v čem je potem problemuser posted image




user posted image user posted image user posted image ja, sej res....mene ne bi mogli zgrešituser posted image user posted image user posted image user posted image

Eh, v mislih sem imela, če e-maila  ne bi dobila, pisno prošnjo pa bi vrgla v koš.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Obupana totalno
6.4.2009 14:12:15   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: rija

tanikaa, še meni malo pustiuser posted image


Just for you. user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Obupana totalno
6.4.2009 14:18:41   
mika
V redu mika, kako pa potem v tak odrocen kraj sploh dobis informacije o prostih delovnih mestih? Ker ja res, vsak majhen kraj nima knjiznice, pa vseeno kam ven iz kraja tud gres a ne? in na nek nacin tud do tja prides? Ni razprava zdej tle o + in - posiljanja prosenj po elektronski posti, ampak o tem, kako naj clovek ve, kaj bo palilo pri kadrovnikih.
 
Tanja, tukaj je tema o večih stvareh. Pojdi od začetka, pa boš našla post od Tne V, kjer se sprašuje kako si lahko Avtorica posta sploh privošči internet, če pa je na DSP. To me je ra.zpizdilo. Če je človek potreben pomoči, pa mora bit brez vsega, da bo pomoč dobil. In internet je danes nujno zlo, ne pa luxuz, kot si ga nekateri predstavljajo.

Tanja, sej se strinjam s tabo, samo sva se malo zgrešili....moj cinizem ni bil namenjen tebi, ampak tistim ki razmišljajo tako, kot sem zg. napisala.

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Obupana totalno
6.4.2009 15:10:21   
Tanja55
jap mika, sej zdej vidim na kaj si cikala...je pa res, da sem sama prvo zastavila to vpr. riji v zvezi s tem klicanjem potem ko posljes ponudbo oz. pac odgovoris na oglas. Namrec sem trenutno v tem zosu in tole dnevno pocnem, pa me je resno zanimalo mnenje ljudi "z druge strani"user posted image  torej, delodajalcev. Sem sla pa zdej se nazaj gledat cel tale post in sem vidla, da je Pika Zoja dala zelo lep odgovor na moje vpr, tko da hvala, sem ga prej spregledala.

Bom pa, ce smem, zastavila se eno konkretno vpr. Prijavila sem se na oglas, ki je prisel po elektronski posti in ponudbo sem poslala po elektronski posti. Nic ni bilo napisano do kdaj se zbirajo ponudbe, samo e-naslov in telefon za morebitna vprasanja. Torej, zdej bom pocakala en teden in potem poklicala. Se vam zdi tak nacin v redu? Poslala sem CV in spremno pismo, kot je bilo zahtevano.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Obupana totalno
6.4.2009 15:50:12   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: mika

user posted image user posted image user posted image ja, sej res....mene ne bi mogli zgrešituser posted image user posted image user posted image user posted image



no, pa smo prišli do bistva user posted image


tanja, ti pa kar pokliči in vprašaj, kako daleč je zadeva.....pa obilo sreče ti želim.user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Obupana totalno
6.4.2009 15:52:48   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonica 24

In sem profesorica matematike in sem poslala preko 100 prošenj
in nikjer na celem štajerskem ne rabijo matematika.





Matematične inštrukcije so zelo iskane, pa še zelo dobro se da zaslužiti.

_____________________________

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu pikapolonica 24)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Obupana totalno
6.4.2009 17:12:35   
Anonimen
kot vedno niste dosledne pri prebiranju: v koš so prošnje letele, ker sem jih zahtevala v elektronski obliki, striktno, pa se iskalci zaposlitve niso niti malo potrudili, da bi tej zahtevi ustregliuser posted image


Sama bi jih verjetno tudi dala na levi kupcek, v tem primeru, razen ce bi se mi profil ne zdel zelo zanimiv (kar pa je pri prodajalki tezko verjetno). Meni je to povrsnost in nespostovanje osnovnih pogojev, ze v startu, ce pac izrecno napises, da prijave sprejemate po elektronski posti.

Kar se tice samega klicanja je situacija razlicna, odvisna tako od velikosti podjetja kot od panoge. Ne predstavljam si, da klice vseh 200 ali vec kandidatov, ki se prijavijo na razpis. Ali mogoce, ce je to razpis za npr. komercialista, bi to se prenesla, ker se od njih pricakuje velika mera samoinicitive, pri razpisu za arhivarja pa bi to smatrala kot nestrpnost. Tako da je odvisno tudi od delovnega mesta, na katerega se prijavljam.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Obupana totalno
6.4.2009 17:14:39   
Anonimen
Prijavila sem se na oglas, ki je prisel po elektronski posti in ponudbo sem poslala po elektronski posti. Nic ni bilo napisano do kdaj se zbirajo ponudbe, samo e-naslov in telefon za morebitna vprasanja. Torej, zdej bom pocakala en teden in potem poklicala. Se vam zdi tak nacin v redu? 


Meni ja.
Poklicala bi 3 do 5 dni po tistem, ko sem poslala ponudbo.


(odgovor članu Tanja55)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Obupana totalno
6.4.2009 17:28:02   
ronja
ampak kljub vsej lakoti in brezizhodnosti pa se vseeno redkokateri da dvigniti rit in priti.....user posted image

rija, če bomo v krizi, grem prvo tebi pucat, velja? Na crikvenico mam pa jaz malo boleče spomine, čeprav kraj sam ni napačen. Me je pa stal pol leta bergel, ker dalmatinci zelo divje vozijo.
mi smo imeli zdaj razpis za prosto delovno mesto in sem vse prošnje, na katere ni nihče poklical, zabrisala enostavno v košuser posted image

Ej, rija, dobro, da te mamo! Si bom zapomnila, ko bom morala prošnje pošiljat, v prvo sem mela zegen, da sem se temu izognila, ampak se mi zdi, da mi to ne uide

pikapolonica24, začni inštruirat matematiko, zato VEDNO dobiš delo, pa ni slabo plačano, pa še fajn delo je, napredek pa z mladimi maš opravka, fino. Pa če to delaš par ur na dan, vsak dan, pa še čez vikend, potem se nabere čisto lepo za eno plačo.
Če drugje ne dobiš službe, ker delaš magisterij, pa ne bit blesava, pa jim tega ne povej. Napiši, da si diplomirala, pa konec. Saj ne bojo šli gledat, kje še kdo kaj naprej dela, če delaš to v prostem času, jih nič ne briga. Jaz gotovo ne bi povedala, da delam dr., če bi iskala službo v šolstvu, nisem neumna!
Babici dovoli stike z vnučko, pač v tvoji prisotnosti, če je res tako nevarna, pa bo zadeva rešena, ti boš obdržala tamalo, ne bo treba noben posvojitve, pa je.
Dejstvo pa je, da z naravnanostjo: "poiščite mi službo", le te ne boš dobila... Probaj dobit službo kje izven štajerske, se boš pač vozila, boljše kot nič, če bi rada imela redno službo.

V prejšnjem postu Od TIne V, tisti ki prejemajo DSP naj ne bi imeli interneta,ker je predrag. se pravi da se pri delodajalcih, ki sprejemajo prošnje samo po e-mailu ne bi mogli zaposliti.

No, saj do interneta se da priti tudi drugje, zastonj internet res ni taka reč najt: knjižnice, šole, fakultete, celo internetkafeji ga imajo nekateri zastonj, ali pa kak kolega. pa če ni glih knjižnice v vsakem kraju, šola je pa skoraj povsod. Tak da tudi če ga doma nimaš, ker varčuješ, še vedno lahko pošlješ tisto eno prošnjo...

Meni se zdi logično, da človek ne more intervjuvat vseh 250 ali 300 ali še več ljudi, ki pošljejo prošnjo. seveda torej naredi selekcijo, eni na podlagi tega, da ljudje ne pokličejo, eni zato, ker pokličejo. Pač, včasih bom padla ven, ker ne bom po pravilih tega delodajalca - saj ima pravico, saj on izbira... Mogoče bo zato tudi on na izgubi, če bi bila v tem delu dobra. Ampak to je njegovo tveganje.

Če ne zaupaš emailu, pač pošlješ prošnjo na mail in po navadni pošti.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Obupana totalno
6.4.2009 20:54:44   
*Vijolica*
http://www.ringaraja.net/forum/m_3768316/mpage_70/key_/tm.htm#3993211

še ena resnica od pikapolonice24..a ji še vedno verjamete vse zgoraj napisano?????

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Obupana totalno
6.4.2009 21:10:26   
benika
Kaj pa je tam tako spornegauser posted image Sej ni nikjer zanikala, da si želi otroka in da ne delata na tem.

Pa še odgovor na tvoje vprašanje...jaz ji ne verjamem že od samega štarta.


< Sporočilo je popravil benika -- 6.4.2009 21:11:13 >

(odgovor članu *Vijolica*)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Obupana totalno
6.4.2009 23:53:30   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: rija
oba delava, pa nekak dalje od crikvenice ne pridevauser posted image

To si si pa čisto sama kriva. Ti v Crikvenico, zaposleni(m) pa kupiš dopust v Grčiji. user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Obupana totalno
6.4.2009 23:55:25   
rija
to je investicija v dobrega delavca user posted image

tega pa me je naučil moj bivši direktoruser posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Obupana totalno
6.4.2009 23:57:45   
Kerensa*
Ti le investiraj... samo ne se potem pritoževat čez Crikvenico. user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Obupana totalno
7.4.2009 0:00:28   
rija
saj se v bistvu ne....user posted image  mi v tem trenutku najbolj odgovarjauser posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Obupana totalno
7.4.2009 0:01:46   
Kerensa*
No, vidiš... volk sit in koza cela. user posted image

Zgodb okrog prvotne teme je pa res... "malenkost" too much. user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Obupana totalno
7.4.2009 0:03:38   
rija
ne vem....ker ne "zasledujem" uporabnikov user posted image user posted image user posted image

pa če laže, naj laže.....saj jaz nisem nič na slabšem zaradi tega....user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Obupana totalno
7.4.2009 0:04:10   
Kerensa*
V tem se pa strinjava. user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Obupana totalno
7.4.2009 8:50:13   
Gordana-3

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

user posted image



Kar se tice samega klicanja je situacija razlicna, odvisna tako od velikosti podjetja kot od panoge. Ne predstavljam si, da klice vseh 200 ali vec kandidatov, ki se prijavijo na razpis. Ali mogoce, ce je to razpis za npr. komercialista, bi to se prenesla, ker se od njih pricakuje velika mera samoinicitive, pri razpisu za arhivarja pa bi to smatrala kot nestrpnost. Tako da je odvisno tudi od delovnega mesta, na katerega se prijavljam.


uh, očitno se ne zavedaš, kako pomembno je delo arhivarja. tudi ta mora biti v veliki meri samoiniciativen, v veliki meri. vprašaj samo kakšno tajnico na šoli, ki poleg tajniškega dela opravlja tudi delo arhivarke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Obupana totalno
7.4.2009 17:26:29   
Klemy82
Ok, sem se prebila skozi celotno temo,,, napornouser posted image

Ampak, če poskušam odgovorit Pikapolonici.... khm, bliža se izpitno obdobje, čas popravcev in mature in profesor matematike z inštrukcijami služi velike pareuser posted image

Naj ti omenim, da v Ljubljani stane 1 šolska ura inštrukcij za matematiko za srednjo šolo  7-10 eur, pa če računaš 5 eur za 45 minut maš še zmeri velik. Jaz na tvojem mestu bi šla do vseh mladinskih klubov, šol, faksov, knjižnic v okolici in pustila listke, da inštruiram matematiko, sigurno imaš kakšno kolegico, ki kje uči pa naj te priporoča... edin po kakšnih radiih pa časopisih se ne bi kej dost oglaševala, ker te zna kak inšpektor obiskat...baje so kr pridni zadnje čase...user posted image
Moja sošolka si na ta način zasluži celo štipendijo vsak mesec pa ni prfoksa matematike. user posted image




(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?