|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
7.9.2009 9:29:13   
lesk80
Lep sončen pozdrav.

Dajte mi malo pomagat. Do sedaj sem bila brezposelna, z septembrom pa bom dalje zaposlena z 500 € plače ali bo porodniška po mojih izračunih 378 € ali se motim. Se mi zdi bolj ko berem po raznih forumih manj vem.

_____________________________

JANUARJA bomo trije kozorogi

(odgovor članu lesk80)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
   RE: Januarke 2010
7.9.2009 10:35:25   
Boka
hejla!

kiA, jaz sem se zredila 1 kilo do sedaj. se pozna, da sem bila brez apetita prvo trimesečje. Ma sej bom dobila kmalu kaj več gor se mi zdi user posted image

MAŠKA, maš pestke!!! user posted image

Andreja, jao, boga user posted image Močna navijam zate in za tvojega srčka!

lesk, jaz nimam pojma, kako se to računa.

sem hotla še pisat, pa moram letet, ma pes neke litanije spodaj user posted image

_____________________________

1+1=5 :)

(odgovor članu lesk80)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
   RE: Januarke 2010
7.9.2009 12:06:02   
kemo
pozdravljene
lesk80 glede porodniške pojdi na spletno stran od csd lj šiška kjer se da vse fajn izračunat sam pa moreš vnašati bruto plačo tk da ne vem al maš 500 neto al bruto tam si lahka preračunaš

andreja a je že kaj novega držimo pesti zate in za tvojo user posted image

no mi se pa še kr ubadamo s pisanjem diplomske naloge sm ostala pri grafih pa mi ne gre a zna katera v tanovih officih delat grafe v exelovi tabeli bi rabla mal pomoči
no drugače pa kr gre bebica veselo brca, drug teden mamo morfologijo tk da komaj čakamo da vidimo kaj je, so se mi pa začele pojavljati bolečine v križu, pa želodec me občasno boli aja pa še dihanje če ležima na hrbtu je oteženo a ma mogoče katera od vas astmo in more jemati ta razpršila no k js jo mam sam sm jih nehala jemat k sm zvedla da sm noseča sedaj mam pa kontrolo pa ne vem kaj bo???

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
   RE: Januarke 2010
7.9.2009 12:27:49   
Žaži
Joj, jaz dobivam večino že take brce, da me včasih kar zvije skupaj, pa vse nekje čisto nizko, sploh ne vem kako ji ti z rokicami in glavo rata, ker je že v glavični vstavi in je vse čisto spodaj, pa v mehur in nekam zadaj v danko, skoz si jo moram kar malo gor popravljat, da malo neha. Pa križ me skoz boli, g. pravi, da je posteljica zadaj in da tudi user posted image leži bol zadaj, tako da ni čudno, da me skoz spodaj nekaj tolčeuser posted image .


lesk, za izračun pa idi da csd šiška, tam lepo vse vpišeš, pa neto moraš vpisovati, ne bruto in ti bo izračunalo.

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
   RE: Januarke 2010
7.9.2009 12:37:43   
Gwendolen
Oj, še jaz malo z novičkami!user posted image

Andreja, še vedno stiskam pesti, da boš rešena negotovosti. In to čim prej!user posted image user posted image user posted image

Brce pa jaz čutim od prejšnjega tedna tako nedvoumno, da res vem, da je TO TO, pa tudi zdajle me prav luštno brca. Čutim jih tam nekje na sredini med popkom in sramno kostjo, najbolj seveda, ko me spredaj brca. Čeprav mislim, da počasi že vem tudi, ko me zadaj, ker takrat imam pa v črevesju potem kako veselje.

Ja, pa tudi moj čmrlj definitivno ne spi 90% dneva. Sem do danes mislila, da je bolj večerno dete, ampak vidim, da tudi čez dan ne počiva. Še vedno do sedaj sem bila ob taki uri aktivna in sem letala okoli po hiši in kaj delala. Takrat pa še ne čutim oz. ne zaznam brc. Danes sem pa nekam lena, ker je bil ful naporen vikend in zdajle lepo na levem boku počivam in so seveda brce takoj tu.

lp


_____________________________

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
   RE: Januarke 2010
7.9.2009 13:14:38   
andreja 07
punce user posted image user posted image
ampak od srečeeeeeeeeee,pogovor je mimo in CERAR JE TADRUGA MARIJA,pa da ne bo kera mislila da se norčujem,čakala sem ga od četrtka vsak dan polno dvomov,nakazanih vprašanj idej osplavu k itak drugo ni smiselno so rekli nekateri user posted image pršla dol me je tko pozdravu,ko da bi mi bil oči prve besede "vse bo še dobro,tuki se vlezte da pogledamo kaj se da narest.

Da gor sondo jaz itak pomoje tud dihala nism prvo kar smo vidli je mali navihanc pokazal svoje premoženje ampak v tem trenutku me to ni niti malo zanimalo poiskal je tumor ga ooznačil začel meritve pretokov in meritve same gmote  ,ki pa NISOOOOOOOOOOOOOOOOO NIČ VEČJE OD ČETRTKA tko da tuki imam +. ko si je meritve natančno ogledal pa je sledil pogovor-brez začuden ali zgrožanj ali povzdigovanja glasu,tiste k ga poznate vete kaj vse lahk prčakuješ od njega,bog ne daj pa da ma slab dan.

Situacija je sledeča tukaj morm ležat pod vsakodnevno dozo še en teden potem bo spet naredil UZ in nato pade odločitev ali grem domov ali ne.Kar mi danes ni pomnbno.Ne bo me operiral,ne bo mi sprožil poroda pač pa bbom mela samo terapijo dokler se bolečine ne umirijo,če pa se izvidi kaj poslabšajo in da bo res slabo je pa reku da bo pa moral ukrepat ampak da se bova prej pogovorla kaj ma namen nardit.Je pa ta stvor kot mu jaz rečem na prednji steni postelce tko da ni anfok ampak jaz Cerarju zaupam.


Zmeru je še korenjaka kar do zdej sploh ni ,in moj :sm_heart:zaostaja v rasti samo1DAN  user posted image user posted image :elephant1:zelo živahhno skače to tud sama občutim sam ne še tok dab lahk 10 x na dan čutla.



_____________________________

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
   RE: Januarke 2010
7.9.2009 13:17:30   
Gwendolen
Jeeeeeee, andreja, jeeeeeee!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo da bi bilo še naprej tako!


_____________________________

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
   RE: Januarke 2010
7.9.2009 13:45:08   
nincrli
Super Andreja! Le tako naprej!


Moj tud bolj odzadi leži, ker je rekla na morfologiji, da se je na zadnjo steno vgnezdo al neki takega. Tak, da jaz domnevam, da je bolj zadi, brce tud bolj spodi čutim. Če bi bil bolj spredaj bi ziher mela že večji trebuh, tak pa še zdaj tisti, ki ne vejo za user posted image mislijo, da sem se zredila. O legi pa ni nč rekla. Do kdaj se tej more obrnit?

Me pa drugače desna noga fajn boli, zgleda res nekje na živc pritiska, pa ne vem a bi šla k zdravniku, mogoče bi me na kakšno fizioterapijo dala... Sam se mi tolk ne lubi leat pr teh dohtarih, pol pa bom čakala 2 uri, da bom na vrsti pa bo kje rekla, da nč ne more. Ma saj zdaj sem se nekot navadila na to bolečino... Bom vidla...




_____________________________

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D


(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
   RE: Januarke 2010
7.9.2009 13:55:26   
MMMojca
Super Andreja, še naprej držim pesti!

Jaz svojega nosim zelo verjetno bolj odspredaj, saj je moj trebušček že kot žogica. Brce pa tudi jaz čutim bolj odspodaj, v mehur. Me pa ponoči, ko spim na bokih, noge bolijo. Vem, da naj se ne bi spalo na hrbtu, ampak vsako toliko moram, da me noge nehajo boleti. No, saj če na hrbtu ležim, me pa križ začne.
Bo že. Pol poti je za mano, morfologijo imam pa v ponedeljek. Komaj čakam!

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
   RE: Januarke 2010
7.9.2009 14:03:58   
Žaži
Super Andreja, samo tako daljeuser posted image

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
   RE: Januarke 2010
7.9.2009 14:33:29   
Boka
Andreja, super user posted image user posted image user posted image kar tako naprej user posted image

žaži, tako kot si ti brce in lego opisala, se lahko samo podpišem user posted image

_____________________________

1+1=5 :)

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
   RE: Januarke 2010
7.9.2009 15:25:06   
tinncyka
Andrejauser posted image user posted image user posted image user posted image ,  še tako naprej!! držim pesti zate!!!

_____________________________

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
   RE: Januarke 2010
7.9.2009 16:53:05   
ksenci

kemo, jao, jz mam tud probleme z grafi pri diplomskiuser posted image sm se zadnjič dva dni hecal z njimi pa ne znam točn! sicer sem nardila izpit statistiko na računalniku z 9 ampak sm skor vse pozabla in bom mogla kolegice s faxa mal pocukat za rokav če se še kaj spomnejo

oh andreja kako sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image se večkrat spomnem na tebe veš! ti kr lepo počivaj, naj ti prinesejo kakšno knjigo al pa nekaj kar maš rada in se zamoti. naredi si kolker se da lep teden in bodo pol vidl kaj in kakouser posted image pa čestitke tvojmu korenjakuuser posted image




(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
   RE: Januarke 2010
7.9.2009 17:23:06   
majčyca
Andreja - le tako naprej user posted image user posted image zdaj pa le počivaj in naj ti hitro mine ta teden v bolnici.

Jaz pa brcike ponavadi čutim bolj spredaj, včasih pa tudi v mehur, še vedno pa jih ne čutim čez dan, ko sem aktivna. Komaj čakam na morfologijo in 3D, da vidim, kako pikica raste, da mi potrdi spol, ... ampak bo treba počakat še dobrih 14 dni...



(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
   RE: Januarke 2010
7.9.2009 17:46:52   
nony
No evo mene iz morfologije vse je ok vse na svojem mestu....sem si oddahnila....smo vprašali za spol ampak je bil lump in se je skrival tko,da ne vemo kaj bo....ima pa 630 gramov..je reku da po teži prehiteva za 4 dni....:)

_____________________________

Upanje ostaja....

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
   RE: Januarke 2010
7.9.2009 17:50:23   
grahek85

IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Grahek85 in Zala01 ter vse, ki ste se zanimale za Muro 4 - jutri je ta voziček v BC spletni akciji za 30 % ceneje!!!! barva je 2009 - tango red + črna. Skratka, pride te okrog 300 EUR nov.


AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zamudila!!!!!!!!!!!!!!! Pa tega sva hotlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Groza!!!!!!



Andreja
, supeeeeeer!!!!!!!!!!! Samo da ste se nekam premaknili in da je stvar bolj na jasnem! Izgleda čisto ok, tako da zdrži še ta teden pa bo. Vmes pa z mani čvekaj pa bo nitro mimouser posted image user posted image




Drugače imam pa ju3 končno morfologijo, upam da tokrat zares. Da ne bo šlo spet kaj narobe. Mater sem jezna zaradi tega vozička, kar tema se mi dela pred očmi, sem spregledala... Ufffffuser posted image user posted image user posted image  


_____________________________

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
   RE: Januarke 2010
7.9.2009 17:50:34   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: nony

No evo mene iz morfologije vse je ok vse na svojem mestu....sem si oddahnila....smo vprašali za spol ampak je bil lump in se je skrival tko,da ne vemo kaj bo....ima pa 630 gramov..je reku da po teži prehiteva za 4 dni....:)


user posted image
hehe, bolš da ma preveč gramov kot premalo user posted image




_____________________________

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D


(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
   RE: Januarke 2010
7.9.2009 18:22:40   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

IZVIRNO SPOROČILO: nony

No evo mene iz morfologije vse je ok vse na svojem mestu....sem si oddahnila....smo vprašali za spol ampak je bil lump in se je skrival tko,da ne vemo kaj bo....ima pa 630 gramov..je reku da po teži prehiteva za 4 dni....:)


user posted image
hehe, bolš da ma preveč gramov kot premalo user posted image



Ja se čist strinjamuser posted image

Pa tut ostalim čestitam, da ste vse ok in da lepo napredujeteuser posted image user posted image user posted image Uf, še predno nam bo dobro jasno bo že kr treba rodit... Ah sam da bo. Pa da smo vse okuser posted image


_____________________________

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
   RE: Januarke 2010
7.9.2009 21:13:43   
ellie
andreja 07 user posted image  samo, da se je premaknilo naprej. Naj ti hitro mine ta teden..


Jaz sem pa danes kar malo user posted image . Včeraj me je začelo nekaj bolet v spodnjem delu trebuha...ob določenih gibih. Je pa bolečina podobna tisti pri M. Najhuje je, ko imam poln mehur in grem lulat. Takrat me ful boli. Tak da sem danes šla v porodnišnico na pregled...in so me hotli noter zadržat. Ampak sem rekla, da grem domov. Ker vse kar bi mi nardili, bi mi vzeli kri. Ležim pa lahko tudi doma. Tak da jutri zjutraj kar takoj šibam v laboratorij pa počakam na izvide. Potem pa do G, da pogleda, če ne gre slučajno za kakšno vnetje. So mi pa danes nardili UZ in je z user posted image  vse ok. Srček lepo bije, gibi so takšni kot treba, velikost primerna starosti. Je pa rekla, da brez izvidov krvi ne more nič rečt. Lahko, da gre za kakšno vnetje, ali pa samo raztezanje. Tak da komaj čakam jutri...da vidim, kaj je narobe. Mi je pa zanimivo, da mi pdp že od 1. pregleda ostaja enak. Tak da vsaj user posted image  napreduje tak kot trebauser posted image .


Zdaj pa grem dalje počivat...lep večer še naprej

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
   RE: Januarke 2010
7.9.2009 21:59:56   
grahek85
Oj ellie. A veš da mene tudi včasih tako hecno zvije bolečina, res čisto isto kot pri menstri. Samo ni razlik glede na polnost mehurja, to je pa res. Daj ju3 čimprej javi, kako boš opravila, ok? Pa fajn počivaj.

No, jaz grem tudi v miževo (še vedno razkurjeno žalostna zaradi vozička), ju3 zvečer vam pa javim, kako bo z morfologijo. Sem že nestrpna da je joj!

Lepo pančajte! 

_____________________________

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
   RE: Januarke 2010
7.9.2009 23:33:08   
tinncyka
user posted image  
 
user posted image
 
 
 
 
user posted image
 
 
 
user posted image
 
 
PDP           NICK (starost)  (?user posted image ,?user posted image  )   KRAJ       PREGLED        SPOL
 
01.1.2010   maja08(30)       (3user posted image , 1user posted image )       ?           ?               user posted image
01.1.2010   naja6(?)            (?user posted image , ?user posted image )     MB           ?               user posted image
01.1.2010   sassy0(28)        (2user posted image ,1user posted image )    Medvode       ?             user posted image
02.1.2010   Kika99   (27)     (1user posted image ,0user posted image )      ?          15.9./29.9.09    user posted image
02.1.2010   polho3006(33)   (1user posted image ,0user posted image )         ?     21.9.09             user posted image
02.1.2010   blueeyes*(29)    (2user posted image ,1user posted image )        MB          ?            user posted image user posted image
02.1.2010  nincrli(24)            (2user posted image ,0user posted image )           ?       23.9.09        user posted image
03.1.2010  memole80(?)      (2user posted image ,1user posted image )        ?                ?          user posted image
03.1.2010  polkadus(33)      (3user posted image ,1user posted image )     LJ                ?            user posted image
03.1.2010  nony (27)            (1user posted image ,0user posted image )     NG          7.9.09                user posted image
03.1.2010   tinkara333(25)  (2user posted image ,1user posted image )       Trbovlje     ?               user posted image
03.1.2010   lejla969(39)      (2user posted image ,1user posted image )           NG      29.9.09       user posted image
03.1.2010  hruškica84(24)   (2user posted image ,1user posted image )    Sežana        ?              user posted image
04.1.2010  ugi(35)                  (2user posted image ,1user posted image )   Vrhnika      16.9.09      user posted image
04.1.2010  alex17(32)             (1user posted image ,0user posted image )     Litija         ?             user posted image
06.1.2010   Pikica86(22)      (2user posted image ,1user posted image )          ?             ?            user posted image
06.1.2010  *zmajčica*(23)      (1user posted image ,0user posted image )     Bela Kr.     ?         user posted image
07.1.2010   oton(32)              (2user posted image , 1user posted image )        ?            ?           user posted image
08.1.2010   grahek85(24)     (2user posted image ,0user posted image )      LJ         8.9./24.9.09     user posted image  
08.1.2010  hummer(?)          (?user posted image ,?user posted image )          ?           ?             user posted image
09.1.2010   Aurea(?)             (2user posted image ,1user posted image )         ?              ?           user posted image
09.1.2010  nika9(30)          (2user posted image ,1user posted image )        ?                 ?            user posted image
10.1.2010   nikita 33(33)        (1user posted image ,0user posted image )    ?         23.9./9.10.09  user posted image
10.1.2010  miska1(32)           (2user posted image ,1user posted image )       LJ            ?         user posted image
12.1.2010  KiA***(33)         (1user posted image ,0user posted image )     LJ            10.9.09         user posted image
12.1.2010   Maisha(24)           (1user posted image ,0user posted image )         ?           ?           user posted image
12.1.2010   ThinLizzy(28)       (2user posted image ,1user posted image )      KR           ?             user posted image
12.1.2010   Anna86(?)          (?user posted image ,?user posted image )            ?            ?         user posted image
12.1.2010  kleopatra28 (35)  (4user posted image ,2user posted image )   Nemčija           ?          user posted image
12.1.2010   tinncyka(19)        (2user posted image , 0user posted image )     CE         21.9.09          user posted image
12.1.2010  viking95(36)        (1user posted image ,0user posted image )           LJ           ?           user posted image
13.1.2010  Nattoule(32)       (2user posted image ,1user posted image )           LJ       18.9.09           user posted image
13.1.2010   Žaži(30)              (2user posted image ,1user posted image   Strunjan         ?               user posted image
13.1.2010  Ježman(28)          (1user posted image ,0user posted image )        LJ             ?            user posted image
13.1.2010  ksenci(23)           (2user posted image ,1user posted image )         CE             14.9.09     user posted image
14.1.2010   TiSta(26)           (3user posted image ,1user posted image )      KR              ?             user posted image
14.1.2010   tuliipa(27)           (1user posted image ,0user posted image )      Il.B            ?             user posted image
14.1.2010   kejti(36)           (3user posted image ,0user posted image )        CE             ?             user posted image
14.1.2010  sisi77(32)        (2user posted image ,0user posted image )     Ptuj         18.9.09            user posted image
14.1.2010   MAŠKA(34)       (4user posted image ,1user posted image )         CE      7.9.09                 user posted image
15.1.2010   Zala01(31)           (2user posted image ,1user posted image )        LJ         ?                user posted image
15.1.2010  a.jrad1(28)       (2user posted image ,0user posted image )     MS             7.9./22.9.09     user posted image
15.1.2010  anita goitan(31)   (2user posted image ,1user posted image )     Kamnik   22.9.09           user posted image
15.1.2010  miklarom(37)      (2user posted image ,1user posted image )      CE         ?                 user posted image   
16.1.2010  majčyca(23)        (1user posted image ,0user posted image )    Ljutomer   23.9.09         user posted image  
16.1.2010  Isabelle(?)        (1user posted image ,0user posted image )         ?             ?               user posted image   
17.1.2010  Ksantipa77(31)     (2user posted image ,1user posted image )            ?          ?            user posted image
17.1.2010  pika-poka (26)     (2user posted image ,1user posted image ) Portorož         ?           user posted image
17.1.2010  tweety83(26)   (1user posted image ,0user posted image )          ?              ?            user posted image
18.1.2010  little angel(?)       (1user posted image ,0user posted image )           ?          ?             user posted image
18.1.2010  nincy*(23)         (1user posted image ,0user posted image )       Mengeš      29.9.09     user posted image
19.1.2010  Tretjinka(30)      (4user posted image ,2user posted image )            ?        ?                user posted image
19.1.2010  kemo(?)              (3user posted image ,0user posted image )         CE    14.9.09            user posted image
20.1.2010  takeŽi (27)          (1user posted image ,0user posted image )         NM      ?                 user posted image
20.1.2010  tančir(31)             (2user posted image ,1user posted image )       CE        6.10.09         user posted image
20.1.2010  Boka(24)             (1user posted image ,0user posted image )           LJ         ?            user posted image
20.1.2010  *BellaLuna*(29)      (3user posted image ,1user posted image )           LJ        ?           user posted image
20.1.2010  Encijan(39)             (2user posted image ,1user posted image )  Štajerska    ?             user posted image
20.1.2010  andreja 07(?)          (?user posted image ,?user posted image )  Dolenjska       ?            user posted image
21.1.2010  poopek(?)       (1user posted image ,0user posted image )           ?              ?              user posted image
21.1.2010  Gwendolen(29)  (1user posted image ,0user posted image )       Zasavje           ?          user posted image
21.1.2010  reni70(38)        (3user posted image ,2user posted image )        LJ           11.9.09         user posted image
21.1.2010  felicia(?)          (2 user posted image ,1user posted image )                 ?           ?            user posted image
22.1.2010  Tekica(?)           (?user posted image ,?user posted image )            ?             ?            user posted image
22.1.2010  lesk80(29)         (2user posted image ,0user posted image )            MB       ?               user posted image
23.1.2010  soncnica76(32)   (1 user posted image ,0user posted image )   CE                ?                  user posted image  
23.1.2010  hamsin28(?)          (? ,? )   ?                ?                    user posted image
24.1.2010  Nadian(?)                (?user posted image ,?user posted image )     CE           ?             user posted image
24.1.2010  MMMojca(35)       (1user posted image ,0user posted image )          ?    14.9.09              user posted image
24.1.2010  Nikita_(28)           (1user posted image ,0user posted image )           MB          ?              user posted image
24.1.2010  D.anna 76(33)      (3user posted image ,1user posted image )          ?        11.9.09          user posted image
25.1.2010  pajcevina(26)        (2user posted image ,1user posted image )        LJ      14.9.09      user posted image
25.1.2010  areskaa(?)         (1user posted image ,0user posted image )          ?        15.9/30.9.09      user posted image
25.1.2010  senmoi(29)        (1user posted image ,0user posted image     Slovenj Gradec       ?       user posted image    
25.1.2010 
ellie(27)             (1user posted image ,0user posted image )         ?            18.9./29.9     user posted image  
26.1.2010  karolina*(30)       (2user posted image ,1user posted image )           ?             ?           user posted image
26.1.2010  vesna_14(28)     (5user posted image ,3user posted image )  Savinjska     18.9.09        user posted image
27.1.2010  marijaa(?)             (2user posted image ,1user posted image )    ?                   ?           user posted image user posted image
27.1.2010  mmfm(26)            (1user posted image ,0user posted image )        LJ               ?               user posted image
28.1.2010  Hana76(33)         (1user posted image ,0user posted image )        MB          ?            user posted image user posted image
28.1.2010  lidijajenko(25) (2user posted image ,1user posted image )        KR                 ?            user posted image     
30.1.2010  quellle(32)         (4user posted image ,1user posted image )  Gorenjska  16.9./5.10.09   user posted image
30.1.2010  Oren(24)          (1user posted image ,0user posted image )       ?                  ?             user posted image
______________________________________
 
TRENUTNO NAS JE 83 SREČK user posted image S 86 SONČKI NA POTI   user posted image user posted image user posted image user posted image


Z NAMI SO BILE TUDI:
ursulina - zdaj februarka user posted image
neon user posted image
pikica36 user posted image
katra55 user posted image
natasaxy user posted image
Teni user posted image
kenya user posted image



KORENJAKI, PRINCESKE IN PRESENEČENJA:
user posted image - 16
user posted image - 11
user posted image - 59
 
PREGLEDI:
 
SEPTEMBER

grahek85 - *08.9.2009* - morfol.
KiA*** - *10.9.2009* - morfol. 
D.anna 76 - *11.9.2009*
reni70 - *11.9.2009* - morfol.
kemo - *14.9.2009* - morfol.
pajcevina - *14.9.2009*
MMMojca - *14.9.2009* - morfol.
ksenci - *14.9.2009*
Kika99 - *15.9.2009*
areskaa - *15.9.2009* 
vesna_14 - *18.9.2009*
ellie - *18.9.2009* 
ugi - *16.9.2009*
quelle - *16.9.2009* - morfol. 
sisi77 - *18.9.2009* - morfol.
Nattoule - *18.9.2009*
polho3006 - *21.9.2009*
tinncyka - *21.9.2009*
anita goitan - *22.9.2009*
a.jrad1 - *22.9.2009*
nikita 33 - *23.9.2009*
majčyca - *23.9.2009* morfol. in 3D
nincrli - *23.9.2009*
grahek85 - *24.9.2009*
ellie - *29.9.2009* - morfol.
Kika99 - *29.9.2009* - 3D-4D
lejls969 - *29.9.2009*
nincy* - *29.9.2009*
areskaa - *30.9.2009* - morfol. 
 
OKTOBER
 
quellle - *05.10.2009*
tančir - *06.10.2009*
nikita 33 - *09.10.2009* - 3D
 
 
 
 
user posted image
 
 
 
 
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
 

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj: 
 
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

 

  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI  
  •             

  • Še nekaj uporabnih strani:

    NUHALNA SVETLINA 
          SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    OTROČARIJE                   ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                        NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
     
    BABY BOOK   


  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

    LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC



  • nosečnost in delo:

    TUKAJ                                      TUKAJ  



  • urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

    Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka



    _____________________________

    TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

    14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

    (odgovor članu grahek85)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4896
       RE: Januarke 2010
    7.9.2009 23:35:16   
    tinncyka
    IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

    Oj ellie. A veš da mene tudi včasih tako hecno zvije bolečina, res čisto isto kot pri menstri. Samo ni razlik glede na polnost mehurja, to je pa res. Daj ju3 čimprej javi, kako boš opravila, ok? Pa fajn počivaj.

    No, jaz grem tudi v miževo (še vedno razkurjeno žalostna zaradi vozička), ju3 zvečer vam pa javim, kako bo z morfologijo. Sem že nestrpna da je joj!

    Lepo pančajte! 


    tudi jaz mam podobne bolečine občasno - navadno so to dnevi v mesecu ko sem imela prejuser posted image .

    grahek85 srečno jutri na pregledu
    glede vozička - boš že drzga našlauser posted image

    _____________________________

    TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

    14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

    (odgovor članu grahek85)
    Neposredna povezava do sporočila: 4897
       RE: Januarke 2010
    8.9.2009 7:57:26   
    a.jrad1
    Dobro jutro so-januarke 2010!

    Jaz sem včeraj tud opravla morfologijo, in je vse ok, plodek tehta že krepko čez 400 g, ampak ni nam hotel izdati svojega premoženje med nogicami - tako da bo res presenečenje do tazadnjega user posted image !

    lep pozdrav vsem!

    (odgovor članu tinncyka)
    Neposredna povezava do sporočila: 4898
       RE: Januarke 2010
    8.9.2009 8:37:10   
    MAŠKA
    Pozdravljene čvekice!

    Najprej user posted image user posted image user posted image  za Andrejo, še naprej bomo stiskali pesti, mora uspet!

    Jaz pa sem imela včeraj morfologijo, moja g je bila sicer na dopustu, nadomeščala jo je ena mlada in je bila super! Pravi, da je vse OK, za spol je možek odločno rekel, da ne želimo vedet in čeprav sem buljila v ekran, nisem nič videla. Je pa rekla, da bi bilo tudi bolj težko videt ker je otroček še v medeniči vstavi.

    naslednji pregled imam 6.10.
     
    Pozdravček vsem!

    _____________________________



    Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
    (Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

    (odgovor članu a.jrad1)
    Neposredna povezava do sporočila: 4899
       RE: Januarke 2010
    8.9.2009 9:18:44   
    nincrli
    Dobro jutro!

    Mene je pa včeraj, ko sva bila na sprehodu nekaj pikalo v spodnjem delu trebuha, sam potem doma je minilo, tak da je blo raztezanje verjetno.
    Me je pa prve mesece bolelo takrat, ko bi drugače mogla dobit menzis, tak da je to nekam povezano...

    Zgleda, da bojo moje joške ostale iste, nč ne rastejo. Na začeku so se za stotinko povečale, zdaj pa nč več. Ah škoda, sem upala na mal večje user posted image

    Zgleda, da se nam obeta spet lepo vreme. Zdaj je prav super, ko ni une user posted image vročineuser posted image

    Lep dan vsem!


    _____________________________

    Optimism always works!!!
    Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D


    (odgovor članu MAŠKA)
    Neposredna povezava do sporočila: 4900
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:





    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
    Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




    Nos.
    пеперутка16

    Kako majhnim otrokom čistite nos?