Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

kako lepo!
Jaz tudi že komaj čakam, danes pop. bom poklicala za datum. Hvala tudi tebi za idejo. Povedala pa bom delodajalcu, ker res ne bi rada delala v negativnem okolju, oz. bi me bilo strah, da bi mi kaj zamerili. Bom povedala tako kot je, potem naj se oni odločijo, pol se bom pa še jaz naprej v skladu s tem.
se trudim bit čim bolj optimistična. Iz KR si? super, jaz sem veliko tam, ker je moj fant od tam
od +, mislim da je mojega malo strah, pa ga niti ne silim.
), ko pa sem bila noseča z drugim, sva se
poročila, tako, da sem med drugo porodniško dobivala starševski in čist mali otroški dodatek....za to rundo bomo pa še videli kaj bomo spackali, saj sem zdej nekaj časa zaposlena....
....meni še nikoli noben G ni rekel, da se nebi smelo
.
itak nisva vedela da je ratalo, ampak za boga, zdi se mi pa da od takrat dalje več nisva
, ampak kaj hočemo - moji sta
.
tukaj,
, ki ste se pofočkale v zadnjih dneh!
Jaz, recimo, imam apetit samo v popoldanskem času, pa še to bi jedla samo slane stvari, trenutno sem v fazi krompirja
. Jaz pa sem prevelik firbec in ne bi mogla vzdržat še do januarja brez da bi vedela kaj nosim pod srčkom
.