Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ni nič kaj lepo, ko ga premetuje. Upam, da bom čimprej zdrava in lahko brez skrbi uživam v
. Upam samo, da vsa ta zdravila - ki jih sicer baje v 
, ker si zaradi pikice ne upam vzeti antihistaminika. Ja, je pa res, da kašelj je dolgotrajen, samo kolikor sem te jaz razumela, se ti vleče več kot 1 mesec, s tem da si še ATB jemala. Ne vem no, to je pa too much.
ti pa imaš celo dva naenkrat... Nič, pri tretjemu bo treba pa kar v posteljici navaditi od začetka (razen če kupite dvojno družinsko posteljo
jemala najprej Tifol, nato pa kmalu prešaltala na Centramed MAMI, ki se mi zdijo zelo dobre in za daleč najugodnejšo ceno. Te jemljem tudi sedaj.
za razkritje! zdaj bo lažje, ko ti ne bo treba odkljukat "anonimna" na sporočilu
mogoče pa le ni situacija ista, in bo še vse ok, misli pozitivno, čeprav vem da je težko ob vseh teh zgodbah
), od 6m dalje pa tudi v svoji sobici....zdaj imata pa tudi že oba velike postelje