Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
 Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
 Natisni
Natisni

požrejo in vzamejo vse kar potrebujejo od nas-pravi parazitki
  požrejo in vzamejo vse kar potrebujejo od nas-pravi parazitki 

slabo lahko ob katerikoli uri dneva, lahko tudi cel dan in noč, trajajo slabosti ponavadi v povprečju do 12. tedna, obstajajo pa takšne, ki jim je slabo čisto celo nosečnost in takšne, ki jim ni nikoli.
  slabo lahko ob katerikoli uri dneva, lahko tudi cel dan in noč, trajajo slabosti ponavadi v povprečju do 12. tedna, obstajajo pa takšne, ki jim je slabo čisto celo nosečnost in takšne, ki jim ni nikoli.  vedno od 126 - 118, pa me je pri spodnji meji samo opozorila, da je to pač normalno, da če bi pa padel pod 110, pa bi morala jemati železove dodatke.
   vedno od 126 - 118, pa me je pri spodnji meji samo opozorila, da je to pač normalno, da če bi pa padel pod 110, pa bi morala jemati železove dodatke. 
			 ... meni je tolk slabo, včeraj zvečer spet... pa ne morem bruhat, da bi se vsaj tako olajšala
  ... meni je tolk slabo, včeraj zvečer spet... pa ne morem bruhat, da bi se vsaj tako olajšala  ... Mene pa še vedno muči prehlad in glavobol, kar je "dobitna" kombinacija s slabostjo. Sem včeraj cel dan kar preležala.
  ... Mene pa še vedno muči prehlad in glavobol, kar je "dobitna" kombinacija s slabostjo. Sem včeraj cel dan kar preležala.   ampak si bom zdaj še privoščila..
  ampak si bom zdaj še privoščila..