|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: občutek, ko se otrok izgubi
21.4.2009 10:00:46   
skuštrana
Uh, meni se je tudi enkrat izgubila starejša punca oz. je odtavala. V nakupovalnem centru, še sedaj ne vem kje je bila in kaj je počela, kar naenkrat je ni bilo ( pa sem drugače takšen freak kot Jančika in jo imam vedno v vidnem polju). Bila je stara 2l in pol, s prijateljico sva letali kot nori in iskali, ko sva mislili na informacije se je pa kar pojavilauser posted image Imam jo na sumu, da je odšla dol po navadnih stopnicah, nazaj se je pa pripeljala po onih pomičnih, ampak ko se tega spomnim me se še danes stresem. Hvala bogu da je bilo vse ok.
Sicer ji nisem dala po riti, ker jaz ne funkcioniram tako, se pa trudim razumet situacijo in ker točno vem kako je bilo tistim mamicam in atijem, ki se jim je to zgodilo jih ne obsojam, saj, večini je itak potem žal in bi verjetno odreagirali drugače, če ne bi imeli čisto "zamegljen um". Jaz zase vem, da sem ga ta trenutek imela in da se pravzaprav sploh dobro ne spomnim kako in kaj, vem samo da sem tam letala kot kura brez glave. Grozna izkušnja.



_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: občutek, ko se otrok izgubi
23.4.2009 12:01:00   
Zanica
Jaz se spomnim ko sem se enkrat izgubila na tržnici očetu. Mislim da sem bila stara okoli 4-5 let (nisem šla še v šolo). Vglavnem, nekako sem se izgubila, na tržnici je bilo res ogrooomno ljudi. In ena teta, ki je tam prodajala me je dala gor na svojo mizo in sem tako iskala atija, in ko sem ga videla, sem se začela dret TATAAAAAAA, in me je takoj iz sredine opazil, in se je smejal! On nikoli ni neke panike delal, vsaj jaz to nisem nikoli opazila...

Enkrat sem se pri 7 letih izgubila v Grazu v Avstriji, ko je bila vojna na Hrvaškem, smo šli gor k moji teti. In smo nekega lepega dne šle z sestro in očetom v sprehod, na en hrib kjer nismo še bili nikoli (vse peš od stanovanja) in nekako sem se jaz izgubila (nekaj sem se skregala z sestro in se užalila) in naenkrat ne vidim ne sestre ne očeta!! Začela sem jokati, slabo sem znala nemško, ampak neke osnove sem vedela... Hvala bogu je to bila ena soseska mestnih vil, in me je ena gospa opazila kako jokam, me je povabila v svoj vrt, dala kozarec soka, in ko sem se umirila, sem ji povedala ulico kjer živim, in ona mi je počasi pojasnila kako se vrnem domov, in sem se sama vrnila!! Oče se je spet smejal, kot da ni bila nevemkakatragedija da sem se izgubila v tujem mestu in da nisem poznala jezika tako dobro..... Pol sem bila ponosna sama na se, kako sem uspela najti pot domov user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: občutek, ko se otrok izgubi
24.4.2009 12:01:25   
ALWAYS LARA
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA

zato js v trgovini nikol ne puščam mulcev da letajo okol ampak ju mam v vozku! nakupovalnem. tut če smo same, dam obe na vozek! obvezno!


Ne moreš dati 5-letnika na vozek. Še za roke ga v praksi ne moreš skoz držat, ker z eno roko voziš voziček, z drugo pa držiš otroka.... a potem s tretjo vzameš nekaj iz police? Še celo če hodiš s košaro okrog, pride do tega istega problema... kaj šele če imaš dva otroka + vozek+ nekaj moraš vzet iz police...skratka...lahko je bit pameten.


no sicer ne vem kok so tvoji otroci pri petih letih veliki ampak moja 5 letnica k je velika 118 in ima 22 kil se kamot še usede v nakupovalni voziček in to na zložljivi stolček, ki je na vozičku, tamala 3 letnica pa sploh. tut če imam obe in smo same dam obe v košaro, ena sedi na sedežku, ena pa not v košari. al pa vzamem avto voziček, ena sedi not v avtku ena pa gor na vozičku.
ja v h&m ju sem pa zarad tega k ne smeš not z vozičkom že mela probleme in zato skor nikol ne hodim več sama z mulci tja. oz sploh zelo redko ali nikoli več ne grem v tako neprijazno trgovino!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: občutek, ko se otrok izgubi
24.4.2009 14:24:45   
ronja
je pa ful zanimivo, da sem dobila vtis, da je ulla, kljub temu, da ne tepe svojega otroka, precej napadalna, pa malčič sarkastična, pa svojeglava.

Ma, blaža, ulla se na rr spuca, pa kdaj še tašči kako ojštro pove, potem je pa lahko z otrokoma ko mucauser posted image - boljše kot obratnouser posted image . Mal heca; ma ona ima samo tak način, ni slaba puncauser posted image , samo pač tak pove, vsak po svoje, saj ma največ ona probleme zato, če jo kdo narobe razume zaradi načinauser posted image . Se strinjam, da deluje napadalno - ampak saj veš: pes, ki laja, ne grizeuser posted image . To je pač en tak obrambni mehanizem: "grrr, lej kak sem hud, boljše, da se ne zezaš z mano" - v resnici je pa lahko čisto prijazen kuža not, ki nobenemu nič hudega noče, samo dela se bolj takega hudegauser posted image .

recimo kača tud ni že po defoltu napadalna, pa večina kr skače in se trese če sam rečeš uf, lej kača

Ja, imaš prav, samo je pa to precej nagonski strah: zadnjič smo šli s tamalima na bioexo (no, zdaj jih bom pa še jaz slišala, kaj otroke vlačim med kačeuser posted image ), pa sta se tudi kar stiskali k nama, ju je bilo malo strah. Res pa so bile nekatere kače ogromne in niso bile vse v kletkah. Ronja pa je sicer lepo pobožala eno kačo, je bilo pa naju bolj strah, ker bi jo ona kar stisnila - smo vsi 3je (z lastnico kače vred) mal zatrepetali - no, potem jo je lepo pobožala, pa je bilo vse ok. Ampak je bilo pa obe tamali starh, čeprav midva nimava nekega odpora do kač. Ampak v naravi so tudi strupene kače in zato se je naravno najboljše kar vse izogibat, da ne bi slučajno napačne stestiral...

Midva sva sicer čisto preveč spontana/neodgovorna/karkoliže - tamalih nimava privezanih, nimava jih skoz v vozičku, pa Ronja hitro odluta. Ampak a bo boljše, če jo non stop čuvava, pa da ne sme nič sama raziskovat? Ok, saj je neprijetno skoz za njo skakat, ne rečem, zadnjič so se nama nebesa odprla, ko je mami mela tamalo, pa sva šla samo s tamičkeno nekam (ne vem po kaj že, je iblo pa ful fajn, ker ni bilo treba non stop šibat sem pa tja). Ne vem, jaz ji pustim tudi, da ni ves čas tik poleg mene, ker se mi zdi to dobro za njeno samozavest. Jo pa hočem videt, jasno.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 54
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?