veselka
|
jutro, ponoči me je zopet zvilo v spodnjem delu trebuha. šibka in konstantna bolečina se je začela že zvečer (kot menstrualne bolečine) in trajala vse dokler okrog dveh zjutraj nisem odšla lulat. potem se je vse skupaj poslabšalo. iz trebuha se je bolečina razširila na noge in potem še na ledven del, pa še padec krvnega tlaka zraven, da sem bla na koncu čist boga in tko je blo približno 1 uro. potem je začelo popuščati. a ima še katera kaj podobnega? vsa stvar je precej podobna mojim občasnim mesntrualnim težavam (takrat je sicer še hujše), samo da zdaj ni bruhanja, pa tudi slabo mi ni. vetrov tudi ni bilo, ne prej, ne vmes, ne potem, tako da verjetno nima veze s prebavnimi motnjami. G mi je predpisala 3 magnesole na dan, pa me je kljub temu kasneje ponoči zopet krč v mišico na nogi kako ste pa kej z otekanjem rok/nog? meni se od nočnega počitka nič ne zmanjša. nazadnje sem kake 4 dni s počivanjem doma spravila zadevo na normalno, samo mi je potem po 1 km sprehoda zopet vse zateklo in je še kr otečeno. roke - dlani pa imam tako zabuhle, da prav boli, če pokrčim prste. no, vsaj moj brca kot zmešan. zdej ko je tudi nad popkom, se mi zdi da se prav vrti v trebuhu, ker ga v 1 min začutim na vseh možnih koncih trebuha. najbolj smešen občutek je pa ko mi za trenutek na mehur pritisne, ker me v trenutku prime lulat in potem takoj mine . moj je prou , ker se odziva z brcikami tudi nanjga in potem se pogovarja z . ful prisrčno zgleda vse skupaj