veselka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Picabo Dobro jutro! Za mano MF. Presrečna, da je z detecem vse OK, vse organčke smo pogledali. Tako, da sem sedaj mirna, četudi ne čutim brcik (že prej me ni to ne vem kako skrbelo), saj je prezgodaj, tako, da Tanik vse skrbi s tega področja stran. Se je pa v moji materinski knjižici pojavila nova beseda (meni do sedaj neznanka) DIETA! Preveč sem se zredila, tko da punce, ne se zanašat tko kot jst, da lahko vse jem, brez slabe vesti, ni res! Jaz sem se zanašala na to, da lahko pojem do 300 kalorij na dan več in sem kar ob kosilu vzela še tortico, piškotke... Skratka v realnosti je stanje drugačno. Pošteno sem bila okregana (od sestre in G), moja naloga je sedaj (v bistvu je še malo hujše, nalogo je dala mojemu dragemu - in on je nalogo povsem resno vzel), da na drugi pregled pridem z enakimi kg, kot jih imam do sedaj. In največji hec pri vsem je? Da sploh nisem vidno porejena, izgledam normalno. Toliko o tem. Morda zato, ker imam 170 cm in se razporedi, da se vsaka kilca ne vidi... Še vprašanje za Bety in Veselko: izmerila mi je dolžino MV in je 3,6 cm. Je rekla, da je to OK. Prosim povejta mi še vajini ugotovitvi. Veliko bi lahko še napisala pa ne bom, toliko za1x. Srečno! ja kolk pa je teh tvojih kg? jaz sem se do včeraj že za 13 kg zredila, pa mi nihče ni rekel ne bu ne mu. zdej jih imam okroglih 70 . ne vem kolk mam dolžino MV, je samo 2x zdej rekla, da je ustrezna. v knjižici so sicer neke cifre, sam ne znam razbrat čemu pripadajo, prejšnji teden je cifra 49, včeraj 45, verjetno mm. nisem ziher. drugih številk ni.