|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kuhana smetana za torto
18.5.2009 21:11:58   
Ni novih sporočil
nynna
Slišala sem da se da smetano za recimo nutelino torto tudi skuhati (z nutelo vred), da je pol taka krema veliko bolj trdna in na splošno boljša. Če katera dela na ta način bi me zanimalo, ali to pomeni da smetano skupaj z nutelo zavreš, ali samo pogreješ. Pa nekje sem zasledila da se to potem ohladi in naknadno še stepe, kar mi pa sploh ni logično. Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kuhana smetana za torto
18.5.2009 21:27:18   
Ni novih sporočil
Felicita
men sicer nutela torta pride čist super z močno ohlajeno smetano pa navadno stepeno... kakorkoli, mene so učil, da smetana nikoli ne sme vret, tko da ne vem kako je s tem oz. se jo pomoje potem samo pregreje.

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kuhana smetana za torto
19.5.2009 8:09:09   
Ni novih sporočil
robinzon
Za nutelino naredim, kot je napisala Felicita, za čokoladno kremo pa vzamem tričetrt litra sladke smetane in 35 dag ali več gorenjka jedilne čokolade. Segrevam toliko časa, da se čokolada popolnoma raztopi . Ohladim, dam v hladilnik in drugi dan stepem v trdo kremo. V zadnjo, ko sem delala to kremo, sem vzela namesto gorenjke  preliv iz pekarne Vrhnika, pa krema ni bila tako čvrsta in zelo hitro se je stepla. Ponavadi traja kar par minut, da se začne gostiti. Marsikatera je pojamrala, da se krema ne naredi, pa se, samo dolgo časa jo je treba miksat. Najbolje je z ročnim mešalnikom, do željene trdote in da se ne sesiri.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kuhana smetana za torto
19.5.2009 8:09:59   
Ni novih sporočil
pety78
Jaz jo prevrejem, no v bistvu jo zagrejem tako, da čist mal vre, dokler se vsa čokolada ne stopi. Pa jo potem do trdnega stepem, res pa je, da potem ne naraste več tolk.

_____________________________



(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPT: Najbolj preprost sladoled pod soncem
Tale bananin sladoled je pripravljen v petih minutah, primeren pa je tudi za vegane in najmlajše otroke, ki se šele spoz...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16

Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?