|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009 - 2.del
30.5.2009 11:40:41   
ana**
Jutro!

Jst sm ponoči spet bolj slabo spala. Me je v križu špikalouser posted image  Upam,da vas ne prehitim user posted image user posted image
Proti jutru je nehalo in sm zaspala nazaj do 11ih user posted image


Babe nehajmo zdaj z temi komentarji user posted image  Tko kot ste rekle, pač jim je dolgčas.. Me mamo pa pametnejše debate kot pa se ukvarjat z temi... ne bom rekla kaj user posted image


Torbe za v P še kr nimam pripravljeneuser posted image  Pa vidim,da glede na moje špikanje si jo bom kr danes pripravila. Da ne bom še pol mojega gnjavila z tem, tko pomoje ne bo vedel kje se ga glava držiuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 476
   RE: Julijke 2009 - 2.del
30.5.2009 11:50:42   
elevitka
No jaz sem si torbo za v P pripravila, edino nevem zakaj vsi omenjajo stvari za novorojenčka naj naknadno prinese ati ... če pa imam pol torbe prazne - a ne morem vzet s seboj že jaz? Kao vlačit čim manj stvari ? tiste 4 plenice in mini cotike pa res zavzamejo ogromno prostora.

Se pa mi zdi da bomo vse vzele preveč oblekic za malčke (ker si ne predstavljam da bi pri 30 stopinjah otroku ob odpustu oblekla 2 majčki, pajacek, pa še kak kompletek čez in ga po vrhu pokrila še z odejico - se mi revež skuha)

tako da jaz imam 2 varijanti pripravljeni eno z kratkimi rokavčki body in tanke bombažne žabice in plenico za pokrit, in eno bolj toplo varijanto z dolgimi rokavi  in kompletek pa seveda odejico.

_____________________________

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 477
   RE: Julijke 2009 - 2.del
30.5.2009 11:56:06   
Anonimen
Čau, jst tut še nimam torbo pripravljeno, imam pa stvari za v P (zame in za bebija) na previjalni v vrečkicah(da se prah gor ne nabira) in če se slučajno kej prej spomne pokukat ven, bo user posted image  sam naložu to v torbo in mi prinesu. Mi je pa oblubu novo torbo in zato še ni nič not, ker še torbe ni domauser posted image .

(odgovor članu elevitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 478
   RE: Julijke 2009 - 2.del
30.5.2009 13:04:18   
sinskaT
Ojla po dolgem času!

Julij je vse bližje in po prebiranju zadnjih strani, sem tudi sama pripravila torbo za v P. (namerno bom spregledala debato o poimenovanju, ker je res čist mim, da se da komu sploh obregnit ob to. In btw. mi je izbrano poimenovanje všeč user posted image ).

Tudi meni se zdi, da bo v primeru poletne vročine čist dovolj, če bo imel novorojenček ob odhodu iz P oblečen bodi, sp. del žabic, kapico, štunfke in pa čez pleničko - zaradi sonca. Kaj menite?

Naš buši pridno raste, na zadnjem pregledu sem imela preverjaneje rasti in ustreza dejanskim tednom, tko da ne pričakujem kakšnega velikana, niti prezgodnega poroda (vsaj upam user posted image ). Naslednji pregled bom imela šele v 37. tednu, CTG baje tudi in se mi zdi to ful predolgo za čakat... imam pa tudi jaz že občasne lažne popadke in zjutraj rabim nekaj časa, da si naštelam medenico user posted image , drgač pa ni prehudo. Tudi Hano kar dosti prenosim, čeprav že hodi.

Jaknik - ti boš rodila v NM, če se ne motim...te lahko povprašam koliko porodnic je v eni sobi in kdaj imajo obiske? Kako je s preskrbljenostjo z vložki, mrežastimi gatkami.. Hvala.
Upam, da bom v prihodnje imela (ali pa si vzelauser posted image ) več časa za ta forum in se kaj več javim,

lepo se imejte!


_____________________________

♪♫♪♫♫


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 479
   RE: Julijke 2009 - 2.del
30.5.2009 14:03:03   
dd77


Ciao babuške.....

Jaz sem od danes uradno leto dni gospodinja, ha ha ha

Uglavnem, za vse ostalo forumi,ankete....mah moja mama je vedno rekla za dobrim konjem se prah dviguje...torej tiste ki niso zanimive niti v oko ne padejo...če se razumemo.

Samo da vam sporočim,tiste ki imate kartico kluba v baby centru je od danes za 19,99 eurov koš za pelenice tisti ki jih ovije v 6 slojno folijo tako da ne spušča vonjav in bakterije.Notri jih pride ker jih spreša, 28 komadov.

Uglavnem na začetku sem mislila da je brezveze pol ko sem pomislila kako smrdi poleti še posebej, blato od dojenčkov mislim da je pametno....ker tudi nerabiš metat non stop smeti.

Poceni je tudi ker vem da so kolegice še lani kupovale za 40-50 in več eurov.

No tako samo da vas obvestim

Ciao najbolj znane forumke...HA HA HAAAAAAAAAAAAAA

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 480
   RE: Julijke 2009 - 2.del
30.5.2009 14:14:39   
Anonimen
siniskaT - V NM porodnišnici sta po dve mamici v sobi in dve sobi(torej 4 mamice) si delijo kopalnico in WC, ki sta pred sobama ločeno. Je pa zelo poskrbljeno za higieno in so čistilke res nonstop tam.
Kar se obiskov tiče so: pon-pet   10.30-11.30
                                   sob, ned, praz.   13-17
No, sam moj drugi je imel neko bakterijo, pa je bil zdravljen z antibiotiki in so bili obiski prepovedani, razen za mojo mami in mojga user posted image  . Sm mela pa tut eno super cimro, ki tut ni mela glih obiskov, je vsem naročila, da naj ji raj telegram pošlejo in jo pridejo pogledat šele čez kak mesecuser posted image .

Vložki in mrežaste gatke - dve leti nazaj je blo tako, da si dobil in vložkov in mrežastih gatk kolk si pač rabu, s tem, da so raje vidli, da si z gatkami mal šparovuser posted image . No in ker sm jst precej močno krvavela prvih par dni, mi je blo že prov nerodno non-stop govort in prosit kaj rabim, pa mi je mami prinesla in gatke in vložke, tako da sm rabla mal njihove, mal pa svoje. Je pa res, da sem takrat rodila junija in je bla taka gužva v P, da smo bli ko v mravljišču (vse sobe zasedene, ni blo panike jit kak dan prej domov-tiste s CR...).  Sm si pa za tokrt že pripravila in gatke in vložke tudi za v P, če bo slučajno spet kaka gužva.user posted image

(odgovor članu sinskaT)
  Neposredna povezava do sporočila: 481
   RE: Julijke 2009 - 2.del
30.5.2009 14:15:55   
Anonimen
Aha, kar se pa kozmetike, cunj...za user posted image  tiče, je pa tut vsega dovolj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 482
   RE: Julijke 2009 - 2.del
30.5.2009 14:19:34   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: dd77

Samo da vam sporočim,tiste ki imate kartico kluba v baby centru je od danes za 19,99 eurov koš za pelenice tisti ki jih ovije v 6 slojno folijo tako da ne spušča vonjav in bakterije.Notri jih pride ker jih spreša, 28 komadov.



sem vidla, sem bila ravno danes v bc, trenutno imajo kar nekaj dobrih stvari v akciji, pa všeč mi je k majo ob sreda dan za cotke in ce kupis nad 50eur mas v reklami bon za 10, sicer ne vem katera je sprasevala pa se mi ne da brskat strani nazaj - kompletek za odhod iz porodnišnice, jaz sem zelo lepe vidla v bc...po mojem bom kar enga kupila...user posted image

drugače pa ravno kuham kosilo k je dragi iz službe prisel, popoldne bo pa delovnouser posted image

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 483
   RE: Julijke 2009 - 2.del
30.5.2009 15:06:13   
sinskaT
O super za info. Jaknik! Hvala...samo mi ni jasno, a med tednom pa popoldne ni obiskov? PA če te že gnjavim, še eno vpr: ali obstaja kak prostor kamor lahko greš (ala igralnica - imajo npr. v Postojni - je fino za starejše sorojence), da nisi v sobi/ pač otročka odpelješ s sabo. Sem bila že parkrat tam, pred leti..ampak takrat me to spljoh ni zanimal, tko da sem vse pozabilauser posted image .

No, če bova slučajno kje skupaj v P, sem ti dolžna eno kavo oz. čajček user posted image .

Katrinka - uspešno delovno soboto želim! Saj ti boš bolj nadzorni, a ne? Kakšnega hudega dela ne priporočam zadnji mesec user posted image , baje sem jaz v 1. nosečnosti (natančneje moj user posted image ) tako ostala brez plodovnice.


_____________________________

♪♫♪♫♫


(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 484
   RE: Julijke 2009 - 2.del
30.5.2009 17:15:48   
Anonimen
Joooj, seveda da so, sam sm pozabla napisatuser posted image  in sicer od 14.30 - 17.00. Prostora za obiskovalce pa tut jst nism opazilauser posted image . Po mojem ga ni, al pa je, pa ne vem. Ja, sm pa zmeri za kak čajček al pa kavico.user posted image

(odgovor članu sinskaT)
  Neposredna povezava do sporočila: 485
   RE: Julijke 2009 - 2.del
30.5.2009 17:34:17   
ana**
..

< Sporočilo je popravil ana** -- 30.5.2009 17:35:33 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 486
   RE: Julijke 2009 - 2.del
30.5.2009 18:22:01   
zoga08
Hoj, čvekice!user posted image
Danes sem ful vesela in dobre voljeuser posted image .
Danes sva z mojim šla zapravlat. Sva v Šparu kupla 20 bodijevuser posted image (dolgi, kratki in brez rokavov), ker so bili znižani 3x bodi= 5,5 evr. Sicer niso ravn nevtralnih baru ampak bomo že ponosili neglede na to al bo fant al punca. Sva pa pogledala mal cunjice za iz porodnišnice in se odločila, da bo šel moj v nabavo z listkom z navodili kaj rabi, ko se user posted image  rodi. Se je sam javil za tovrstno nalogo in mu zaupam da bo že kaj kupil da ne bova šla z user posted image  v pižami domov.user posted image

V Milerju sem si kupla 3 modrčke za dojenje. Hvala vam za inf. o ceniuser posted image , ker sem prhranla ravn za dva modrčka ker so v navadnih trgovinah od 20 evr naprej.

Aja pa še moj avto sva prodala tako, da imava sedaj samo enega. Upam, da se tip do pon. ne premisliuser posted image .

Glede nosečniških težav, kaj je že res to??user posted image
No hecam se meni malo noge zatekajo pa prebavo imam čudno drugač se pa ponoči obračam kot invalid v postelji zbudim še mojega pol se mi pa še smejiuser posted image . Na wc grem 2x tud user posted image spi od 23 do 8, upam da tako ostane. Podnevi je pa akcija čeprav sem v 36t user posted image še vedno izvaja akrobacije po trebuhuuser posted image .

Pozdravčka in uživajte v sončku.


_____________________________

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 487
   RE: Julijke 2009 - 2.del
30.5.2009 19:02:36   
monty
čaO!

Glede komantarjev- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dajmo pisat še večje "neumnosti" bodo mele vsaj babe kaj brat. Sej veste enim je dolg čas, pa potem svoje lene rit tle gor naslajajo, ker nimajo drugega dela.  nima smilsa, v glavnem da me vemo kaj je point vsega. In točn tko kot je dd rekla, folk se vedno vpikne v tisto na kar so ljubosumni. Tako, da šimfanje je lahko tudi hvala, če le znaš pogledat s prave strani.

Tudi jaz sem od včeraj uradno na dopustu in nato na porodniški. Men je blo prav čudno it iz službe, moja šefica pa z user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v očeh. Me je prav presenetla, ker do zdaj nisem mela ravn feelinga da me bo poglrešala kot osebo, bolj jo je strah da ne bi prišla nazaj, ker mi pač delo ni okej tle.

drugače pa moj trebušček ni več trebušček ker sem že kot žoga, čeprav sem milina proti nekaterim nosečnicam. vse še gres samo pranja se mi pa ne da lotit. ker ne morem kr vse v ene stroj nadevat, ker mamo zlene, rumene,  rdeče, modre... cotke in ne bi rada naredila prave mavrie iz vsega. sploh ne vem kako bom to izvedla, mogoče bom une najbolj čudne kr na roke oprala.

men se je previjalana že razdišala, zdaj pa vohamo otroško posteljico user posted image . bo že sej mam še pet tednov čas.

držte se!

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 488
   RE: Julijke 2009 - 2.del
30.5.2009 21:06:10   
anci banci
oj

ali katera že čuti kake popadke?
prejšnjo noč sem se zbudila zaradi bolečin in "šraufanja" 2x.. sem mislila da moram iti na wc in ko sem prišla sem ugotovila da me ne tišči na wc... šfraufanje in otrdevanje trebuha se je pa kr nadaljevalo... sem po nasvetu iz materinske šole predihala in je bilo za nekaj časa ok... potem pa spet.. po kaki urci in pol mi uspelo zaspati.. amapk zjutraj zopet iste težave in danes se mi to ponavlja že cel dan
bolečina se iz trebuha seli na križ, na momente taki občutki kot da bom dobila user posted image
sicer ne ponavlja redno (pod to mislim na 5, 10 , 15 min...) amapk na urco al na 2 pa potem je spet nekaj časa mir,..
predivedam da so to lažni popadki ampak že ti bolijo

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 489
   RE: Julijke 2009 - 2.del
30.5.2009 22:15:47   
Svet
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

oj

ali katera že čuti kake popadke?
prejšnjo noč sem se zbudila zaradi bolečin in "šraufanja" 2x.. sem mislila da moram iti na wc in ko sem prišla sem ugotovila da me ne tišči na wc... šfraufanje in otrdevanje trebuha se je pa kr nadaljevalo... sem po nasvetu iz materinske šole predihala in je bilo za nekaj časa ok... potem pa spet.. po kaki urci in pol mi uspelo zaspati.. amapk zjutraj zopet iste težave in danes se mi to ponavlja že cel dan
bolečina se iz trebuha seli na križ, na momente taki občutki kot da bom dobila user posted image
sicer ne ponavlja redno (pod to mislim na 5, 10 , 15 min...) amapk na urco al na 2 pa potem je spet nekaj časa mir,..
predivedam da so to lažni popadki ampak že ti bolijo


anci- jz sem skor zihr, da so to lažni popadki...jz sem jih mela pri obeh prejšnjih nosečnostih. Obakrat sem bla hospitalizirana, po par dni, terapija Buscupan. Tko da če maš kako tableto doma, 2-3 dnevno, pa bo...lažje...tm do 37 tedna jih ješ, pol pa ni treba več, k loh rodiš:))))

Drgač se pa men moje dete tok premetava po trebuhu, da me kr ornk boli...In jz si želim ene 3 tedne prej rodit...itaq, da bi blo moje dete že dost veliko in da bi blo vse ok, itaQQQQQ,...3 tedne je velik...pol bi šli loh že kr kmal kam na počitnice:)))

sej ne da sem neučakana....mal sem no...ampak tud prakrično bi mi blo bolj...k v 3 tednih lih najdeš tist ritem, ki ga v začetku loviš- točno veš kaj dojenčku paše, kok česa, kdaj je lačen, kdaj ima krče-..

Joj, babe, a ve veste, da se je zdej treba kokr se da naspat, k pol nas čaka kokrkol bojo pridni, manj spanja kot zdaj....

No, ne bom več pametna...grem spat. Nočko, pa se beremo!

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 490
   RE: Julijke 2009 - 2.del
30.5.2009 23:20:57   
bybyka_1987

IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

oj

ali katera že čuti kake popadke?
prejšnjo noč sem se zbudila zaradi bolečin in "šraufanja" 2x.. sem mislila da moram iti na wc in ko sem prišla sem ugotovila da me ne tišči na wc... šfraufanje in otrdevanje trebuha se je pa kr nadaljevalo... sem po nasvetu iz materinske šole predihala in je bilo za nekaj časa ok... potem pa spet.. po kaki urci in pol mi uspelo zaspati.. amapk zjutraj zopet iste težave in danes se mi to ponavlja že cel dan
bolečina se iz trebuha seli na križ, na momente taki občutki kot da bom dobila user posted image
sicer ne ponavlja redno (pod to mislim na 5, 10 , 15 min...) amapk na urco al na 2 pa potem je spet nekaj časa mir,..
predivedam da so to lažni popadki ampak že ti bolijo

to se meni tudi dogaja pa mi je G rekel da so lazni popadkiuser posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 491
   RE: Julijke 2009 - 2.del
31.5.2009 8:31:16   
anci banci
sem jaz tudi tega mnenja da so lažni popadki, ampak malce straha je pa še vedno prisotnega
glede bosupana (imam ga doma) bi pa raje vprašala ginekologinjo, če ga lahko vzamem (zaradi moje sladkorne)

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 492
   RE: Julijke 2009 - 2.del
31.5.2009 11:51:33   
ana**
Hello user posted image

Kosilo se že kuha tko,da bom bolj kratka da se mi ne zasmodi kaj user posted image user posted image

Jst mam že tut lažne popadke.In je G. rekla da dokler niso redni na 5minut nimam kaj za nardit.

Svet uff... tut jaz bi najraje da bi se user posted image  vsaj kakšn tedn prej rodil user posted image  Se mi zdi,da je najbolj tečno čakat tiste zadnje dni,ko ne veš kdaj bo pa čakaš in čakaš user posted image  Sem že na začetku nosečnosti rekla,da samo da ne grem čez rok pa bom srečna user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 493
   RE: Julijke 2009 - 2.del
31.5.2009 11:53:48   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca
Punce, katere boste/bomo pa kej sms-e sprejemale in objavljale, da se naša družbica povečuje? A se bomo to kej zmenile???


Bi se lahko zmenile, ja! user posted image  Pa da potem da ena na Rodili smo..
Lahko da kakšna,ko ima na začetku PDP pa kakšna,ko je bolj na koncu.. Kaj rečete?

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 494
   RE: Julijke 2009 - 2.del
31.5.2009 11:55:42   
ana**
Katrinka vidim,da sm pozabila datum za naslednji pregled - 12.6.
Pomoje mi bo tut CTG spet delalauser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 495
   RE: Julijke 2009 - 2.del
31.5.2009 14:45:01   
sinskaT
Ja Zoga08 sem videla v Sparu, da je neko gužvanje pri otroških cotkah, pa me je moj mogu kar na silo stran zvlečt, ker imamo vsega še preveč. In super za ugoden nakup!

Monty - vidiš kako si nenadomestljiva v službi user posted image , to je ful lepo slišat, da še obstajajo takšni človeški šefi.

Glede lažnih popadkov se tudi pri meni že nekaj dogaja ampak nič posebnega, pač čutim, da se bližamo ciljni ravnini user posted image . Sempa ravno včeraj začela še z malinovim čajom, pa da vidimo, če bo deloval tudi tokrat.

Svet - si vsak večer rečem, danes grem pa prej spat, da se naspim še ta zadnji mesec k pol nevem kako bo in seveda mi ne ratuje najbolje user posted image . Pa saj se itak ne da v naprej naspat, samo upamo lahko, da bodo naši julijčki pridni kar se spanja tiče.


_____________________________

♪♫♪♫♫


(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 496
   RE: Julijke 2009 - 2.del
31.5.2009 16:00:42   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Joooj, seveda da so, sam sm pozabla napisatuser posted image  in sicer od 14.30 - 17.00. Prostora za obiskovalce pa tut jst nism opazilauser posted image . Po mojem ga ni, al pa je, pa ne vem. Ja, sm pa zmeri za kak čajček al pa kavico.user posted image






Nov režim v NM porodnišnici, ki velja od 1.6.2009 naprej.

Sicer nam je Metka rekla da so samo popoldne od pol treh do petih in to samo za najožje. Se pravi mož in starši. Največ v sobi sta lahko dva.
Je pa moj možek videl da so tudi dopoldne, sicer ne vem v kakšnih terminih.
Tako da ne vem kdo ima prav. Ko boste hodile na CTG v bolnico, je spodaj pri sprejemni en velik rdeč letak-plakat k piše gor kako in kaj!!

Predvsem mi je všeč, da samo še najožje člane not aspustijo!!user posted image user posted image user posted image

Prostor za obiskovalce je....saj mislim...enkrat sem že bila not, samo ne vem če je še!

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 31.5.2009 16:01:49 >


_____________________________

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 497
   RE: Julijke 2009 - 2.del
31.5.2009 16:51:54   
bybyka_1987
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

IZVIRNO SPOROČILO: Češnca
Punce, katere boste/bomo pa kej sms-e sprejemale in objavljale, da se naša družbica povečuje? A se bomo to kej zmenile???


Bi se lahko zmenile, ja! user posted image  Pa da potem da ena na Rodili smo..
Lahko da kakšna,ko ima na začetku PDP pa kakšna,ko je bolj na koncu.. Kaj rečete?

pomoje dabi blo blo najbols da prvo una k je proti koncu pol pa une k so na zacetku da objavjo une k so na koncu a ne


(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 498
   RE: Julijke 2009 - 2.del
31.5.2009 17:02:16   
Svet
IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987

IZVIRNO SPOROČILO: ana**

IZVIRNO SPOROČILO: Češnca
Punce, katere boste/bomo pa kej sms-e sprejemale in objavljale, da se naša družbica povečuje? A se bomo to kej zmenile???


Bi se lahko zmenile, ja! user posted image  Pa da potem da ena na Rodili smo..
Lahko da kakšna,ko ima na začetku PDP pa kakšna,ko je bolj na koncu.. Kaj rečete?

pomoje dabi blo blo najbols da prvo una k je proti koncu pol pa une k so na zacetku da objavjo une k so na koncu a ne




bi si blo pa res fajn gsm številke izmenjat...

ana**- ja, res upam, da rodimo kak teden, 2 prej...pa da bo vse ok....

sinskaT- upam, da se tvoje besede o spanju julijčkov pozlatijouser posted image

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 499
   RE: Julijke 2009 - 2.del
31.5.2009 17:29:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27




Nov režim v NM porodnišnici, ki velja od 1.6.2009 naprej.

Sicer nam je Metka rekla da so samo popoldne od pol treh do petih in to samo za najožje. Se pravi mož in starši. Največ v sobi sta lahko dva.
Je pa moj možek videl da so tudi dopoldne, sicer ne vem v kakšnih terminih.
Tako da ne vem kdo ima prav. Ko boste hodile na CTG v bolnico, je spodaj pri sprejemni en velik rdeč letak-plakat k piše gor kako in kaj!!

Predvsem mi je všeč, da samo še najožje člane not aspustijo!!user posted image user posted image user posted image

Prostor za obiskovalce je....saj mislim...enkrat sem že bila not, samo ne vem če je še!



Koooončnoooo!!!user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





3 pogoste stvari, ki pri nosečnici povzroč...
Pretirano nekritično sprejemanje informacij v nosečnosti lahko vodi v razvoj tesnobe. Kako preprečiti, da se pojavi stra...
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?