|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Konec je...
5.6.2009 13:26:41   
vanilla
Princeska, kot prvo, me zanima, ali ima on kakršen koli povod, da sploh lahko tako razmišlja? S tem ne mislim, da ti ne verjamem, ker ti itak najbolje veš, da sta oba otroka njegova, vendar, ali si imela tudi kakšnega drugega moškega vmes, da potem on to misli?
Kot drugo, obstaja test DNK in naj spusti svoj ponos malce nižje in naj se gre ta test delat, če nikakor noče verjet.
Kot tretje, kje pa je potem on preživel noč in tako lahkomiselno pustil tebe in oba otroka, ter se odstranil, da si ga potem TI morala kontaktirat in iskat prva? Vsaj na enega otroka bi lahko pomislil, če že za drugega ne verjame, da je njegov!

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Konec je...
5.6.2009 13:44:04   
princeska29
povoda nima!!na test ne bo pristal ker je predrag prespal je po mojem v hiši ki jo delamo (prvo nadstropje je končano in opremljeno in smo se letos po končani šoli od starejšega sončka mislili vsi skupaj vselit)a nikol se ne ve

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Konec je...
5.6.2009 13:57:44   
vanilla
Hm, če praviš, da povoda nima... Kako ti potem zaupa oz. kakšna je potem vajina zveza: ali temelji na pogovorih, ali temelji na temu, da drug o drugem vesta vse? Ker meni recimo moj ne more pod nobenim pogojem tega očitati, ker vedno ve, kje sem, s kom se družim, kako razmišljam itd. Kako lahko potem tvoj misli kaj takega, če pa sta že toliko skupaj in naj bi se načeloma poznala do potankosti???
Ker če lahko verjame eni totalno iks osebi namesto tebi, ki si njegova življenjska sopotnica in partnerica, potem mislim, da tu nekaj ne štima pri njemu in posledično tudi ne v vajini zvezi.
Ko se bo pomiril, se poskušajta pogovoriti in se najprej vprašati kje v osnovi škriplje med vama, da on lahko izrazi tako resen in velik dvom kot je očetovstvo!
Mogoče je pri vama že nasplošno luknja v komunikaciji in je to posledica vsega tega... Mogoče pa je on enostavno en velik kreten, o katerem bi jaz dodobra razmislila, če bi še bila v zvezi z njim!
Vem, da ni lahko, vendar v prvi vrsti se morata pogovoriti kot odrasla človeka, brez prepira in brez očitkov.
Zaenkrat ne moreš narediti veliko. Pomiriti se mora in takrat se lahko vsedeta in data karte na mizo.

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Konec je...
5.6.2009 14:03:36   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: princeska29

...nato mi je povedal da mu je od moje sestrične partner rekel da mlajša hčerka ni njegova ampak od nekoga drugega..

in kako ta tip to ve, a je on očeuser posted image user posted image user posted image user posted image
mislim no, kok so moški nezreli, rajši eni **** osebi vrjame, kot pa lastni partnerki ... poskušajta se pogovoriti, drugače pa se vprašaj, če reš hočeš takšnega tepca za moža
upam, da se srečno iztečeuser posted image

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Konec je...
5.6.2009 14:40:19   
mateyka
eh, če res hočeš bit z njim, naredi dnk test in čao. če bo preveč pameten okoli cene, mu samo vabilo pošlji, vse ostalo ti uredi. pa kaj, pa pljuni denar za to, če ti je res tako pomembno. ne vem zakaj ne bi pristal - torej ima vajina dolgoletna veza ceno, ki je zanj predraga??? mogoče pa noče vedet ali je oče.. aka hoče končat vajino vezo in je "predrago" en fajn izgovor?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Konec je...
5.6.2009 14:50:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: princeska29

...nato mi je povedal da mu je od moje sestrične partner rekel da mlajša hčerka ni njegova ampak od nekoga drugega..

in kako ta tip to ve, a je on očeuser posted image user posted image user posted image user posted image
mislim no, kok so moški nezreli, rajši eni **** osebi vrjame, kot pa lastni partnerki ... poskušajta se pogovoriti, drugače pa se vprašaj, če reš hočeš takšnega tepca za moža
upam, da se srečno iztečeuser posted image



mogoče je pa on oče user posted image

sicer pa ja, verjeti vaški opravljivki ali pa lastni družini...user posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Konec je...
5.6.2009 16:48:37   
Vijoličarka
Tole je pa res do konca blesavo. Malo hecna partnerska zveza, v kateri gospod mož znori na podlagi ene čveke. Po moje gospodu možu tole družinsko življenje s teboj ne odgovarja in je tole samo izgovor, da bi lahko 'častno' pobegnil.

Normalen moški se bo čveki smejal v obraz. Sumičav moški, ki ima svojo ženo in otroke rad, bo naredil test DNK, ne glede na to, koliko to stane. Hinavec, ki samo išče nekaj, da bi se gladko izvil iz situacije, ki mu ne odgovarja več, pa bo vztrajal, da je čveka enega moža od neke sestrične božja beseda, tako licemersko za razpad zveze okrivil partnerko ali pa, če bo v zvezi z njo ostal, bo to vedno razlog za njegovo stresanje lslabe volje in uveljavljanje dominance.

Ne bi se jaz jokala in prosila. Tudi pod razno ne. Eksplodirala bi! Kako si drzne, hinavec, besedi ene čveke verjeti! Ti si mu partnerka toliko let, pozna te, oziroma bi te moral poznati. Kako si drzne na podlagi neke čveke tebe že kar zdravo za gotovo obtožiti in zganjati takega hudiča! Če ima probleme in ti ne verjame, naj gre narediti ta prekleti test. Če ga noče, potem naj verjame tebi. Kako si drzne s tako lahkoto odpovedati otroku, ki je rasel pred njim?

Ti si tista, ki mora užaljeno povzdigniti glas. In on je tisti, ki bi moral prositi odpuščanja.

Glede stroškov imam pa zanimivo idejo. Zmenite se s tem božje vsevednim partnerjem od sestrične, da greste delati test očetovstva in ko se bo izkazalo, da je tvoj mož tudi oče, naj kar lepo tale čveka plača test. A si upa? Ko je tako siguren vase, da take stresa okoli?

Po moje tvoj mož testa noče delati, ker v bistvu ve, da na tem ni nič. In tako bi izgubil orožje, s katerim te obvladuje in izsiljuje.

Jaz bi ga brcnila v rit. In če že ne prej, bo moral ob ločitvi uradno izbodbijati očetovstvo in takrat testu ne uide. Zato bi mu postavila ultimat: ali zdaj ali pa potem.

_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Konec je...
5.6.2009 16:54:04   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka
Normalen moški se bo čveki smejal v obraz.

Normalen moški bo vprašal vsevedneža, če je takrat svečo držal, da je tolk 100% v svoje besede.user posted image

(odgovor članu Vijoličarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Konec je...
5.6.2009 16:56:51   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: princeska29

jaz vas prosim za en nasvet!!!mogoče bom dolga mogoče zmedena zato oprostite za vse.
v vezi sem 13 let in in imava 2 sončkanajine težave so se začele pred kakimi temi leti a sva jih za zdaj uspešno rešila do prejšnega tedna.iz službe se je vračal vedno slabše volje in na začetku sem vse pripisovala stresu v službi in utrujenosti dokler mi ni vse skupaj prekipelo in sem ga vprašala da mi naj že enkrat pove kaj je narobe.izjavil je da jaz že vem in jaz sem mu povedla da če bi vedla ne bi spraševala.nato mi je povedal da mu je od moje sestrične partner rekel da mlajša hčerka ni njegova ampak od nekoga drugega.sploh me ni želel poslušat ko sem mu hotela dopovedat da to ni res in da sta oba otroka njegova.včeraj se sploh ni vrnil domov in em mu poslala sms da se zaklejem pri bogu in pri vsem kar imam na tem svetu rada da sta otroka njegova a mi ni odgovoril.zjutraj sm mu ponovno poslala sms in še tudi ni bilo odgovora!!!!svetujte mi kaj naj naredim in kako ga naj prepričam o vsem.ljubim in bi rada najino zvezoohranila saj je zame on tisti s katerim bi rada preživela svoje življenje


Pa saj to ne morem verjeti...user posted image  Res ne.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Konec je...
5.6.2009 17:07:25   
Taddy78
Ne morem si pomagat...pa imaš res pravega kretena!!!Bogi otroci.
Od kdaj pa na podlagi govoric kar pustiš ženo in dva otroka? Res je kreten in bi za njega bila dobra samo brca v rit !!!!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Konec je...
5.6.2009 17:14:23   
Bambi D

IZVIRNO SPOROČILO: princeska29

jaz vas prosim za en nasvet!!!mogoče bom dolga mogoče zmedena zato oprostite za vse.
v vezi sem 13 let in in imava 2 sončkanajine težave so se začele pred kakimi temi leti a sva jih za zdaj uspešno rešila do prejšnega tedna.iz službe se je vračal vedno slabše volje in na začetku sem vse pripisovala stresu v službi in utrujenosti dokler mi ni vse skupaj prekipelo in sem ga vprašala da mi naj že enkrat pove kaj je narobe.izjavil je da jaz že vem in jaz sem mu povedla da če bi vedla ne bi spraševala.nato mi je povedal da mu je od moje sestrične partner rekel da mlajša hčerka ni njegova ampak od nekoga drugega.sploh me ni želel poslušat ko sem mu hotela dopovedat da to ni res in da sta oba otroka njegova.včeraj se sploh ni vrnil domov in em mu poslala sms da se zaklejem pri bogu in pri vsem kar imam na tem svetu rada da sta otroka njegova a mi ni odgovoril.zjutraj sm mu ponovno poslala sms in še tudi ni bilo odgovora!!!!svetujte mi kaj naj naredim in kako ga naj prepričam o vsem.ljubim in bi rada najino zvezoohranila saj je zame on tisti s katerim bi rada preživela svoje življenje


Živjo, Princeska!

Najprej nekajkrat globoko vdihni in se zamisli nad dogodki. Tvojega partnerja sama najbolje poznaš. Ali je imel v preteklosti že kakšne podobne izpade?
Če je odgovor da, potem je možno, da ima neke vrste vedenjsko motnjo in te na takšen način skuša obvladati. To seveda velja pod pogojem, da za takšno sumničavost nima razloga.
Če je odgovor ne, potem pa mislim, da je to en velik izgovor, kot ti je povedala že Vijoličarka. V tem primeru bi prej rekla, da ima on kakšno drugo in se skuša na takšen način umakniti iz zveze. Če se še pogovarjata, ga kar direktno vprašaj. Po tolikih letih se lahko vsaj iskreno pogovorita.

Upam, da bosta zadevo odgovorno rešila, da ne bosta trpela otroka, ki nista nič kriva.
Lep pozdrav.

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Konec je...
5.6.2009 17:24:03   
Anonimen
Tole je pa res do konca blesavo. Malo hecna partnerska zveza, v kateri gospod mož znori na podlagi ene čveke. Po moje gospodu možu tole družinsko življenje s teboj ne odgovarja in je tole samo izgovor, da bi lahko 'častno' pobegnil.

Normalen moški se bo čveki smejal v obraz. Sumičav moški, ki ima svojo ženo in otroke rad, bo naredil test DNK, ne glede na to, koliko to stane. Hinavec, ki samo išče nekaj, da bi se gladko izvil iz situacije, ki mu ne odgovarja več, pa bo vztrajal, da je čveka enega moža od neke sestrične božja beseda, tako licemersko za razpad zveze okrivil partnerko ali pa, če bo v zvezi z njo ostal, bo to vedno razlog za njegovo stresanje lslabe volje in uveljavljanje dominance.

Ne bi se jaz jokala in prosila. Tudi pod razno ne. Eksplodirala bi! Kako si drzne, hinavec, besedi ene čveke verjeti! Ti si mu partnerka toliko let, pozna te, oziroma bi te moral poznati. Kako si drzne na podlagi neke čveke tebe že kar zdravo za gotovo obtožiti in zganjati takega hudiča!


Vijoličarka, full dobro :)).

Resevanje, raje izživljanje, lastnih problemov na tvoji kozi, na skrajno manipulativen in primitiven nacin, ki je v osnovi obsojen na propad.

Absolutno nezadovoljen s svojim zivljenjem bi krivdo obesil tebi. Ne morem verjet, smesno mi, je do konca.

(odgovor članu Vijoličarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Konec je...
5.6.2009 18:11:21   
Tonchka
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka

Tole je pa res do konca blesavo. Malo hecna partnerska zveza, v kateri gospod mož znori na podlagi ene čveke. Po moje gospodu možu tole družinsko življenje s teboj ne odgovarja in je tole samo izgovor, da bi lahko 'častno' pobegnil.

Normalen moški se bo čveki smejal v obraz. Sumičav moški, ki ima svojo ženo in otroke rad, bo naredil test DNK, ne glede na to, koliko to stane. Hinavec, ki samo išče nekaj, da bi se gladko izvil iz situacije, ki mu ne odgovarja več, pa bo vztrajal, da je čveka enega moža od neke sestrične božja beseda, tako licemersko za razpad zveze okrivil partnerko ali pa, če bo v zvezi z njo ostal, bo to vedno razlog za njegovo stresanje lslabe volje in uveljavljanje dominance.

Ne bi se jaz jokala in prosila. Tudi pod razno ne. Eksplodirala bi! Kako si drzne, hinavec, besedi ene čveke verjeti! Ti si mu partnerka toliko let, pozna te, oziroma bi te moral poznati. Kako si drzne na podlagi neke čveke tebe že kar zdravo za gotovo obtožiti in zganjati takega hudiča! Če ima probleme in ti ne verjame, naj gre narediti ta prekleti test. Če ga noče, potem naj verjame tebi. Kako si drzne s tako lahkoto odpovedati otroku, ki je rasel pred njim?

Ti si tista, ki mora užaljeno povzdigniti glas. In on je tisti, ki bi moral prositi odpuščanja.

Glede stroškov imam pa zanimivo idejo. Zmenite se s tem božje vsevednim partnerjem od sestrične, da greste delati test očetovstva in ko se bo izkazalo, da je tvoj mož tudi oče, naj kar lepo tale čveka plača test. A si upa? Ko je tako siguren vase, da take stresa okoli?

Po moje tvoj mož testa noče delati, ker v bistvu ve, da na tem ni nič. In tako bi izgubil orožje, s katerim te obvladuje in izsiljuje.

Jaz bi ga brcnila v rit. In če že ne prej, bo moral ob ločitvi uradno izbodbijati očetovstvo in takrat testu ne uide. Zato bi mu postavila ultimat: ali zdaj ali pa potem.


Točno tako. Pa to je res neverjetno, s kakšnimi tepci morajo eni živeti. Groza!

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Konec je...
5.6.2009 18:45:35   
Bambi D
Punce, saj se strinjam s tem kar govorite, ampak vseeno je treba upoštevat, da imata dva otroka.
Če je človek samski, ni takšen problem zadevo zaključit in je mir. Z otroci pa je vseeno vredno stvari razmisliti,
se pogovoriti in poiskati neko pametno rešitev. Saj ne živimo v telenoveli. Posledice nepremišljenih odločitev nosijo še najbolj otroci!

Pogovor in racionalno ravnanje sta edini pameten nasvet. Brca v rit je pa zadnja opcija, ki je itak vedno možna.

(odgovor članu Tonchka)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Konec je...
5.6.2009 23:13:04   
princeska29
tako punce končno malo časa in da vam odpišem.danes ga spet ni blo na spregled in sem popizdla.najprej sem poklicala od te sestrične dragega in ga izprašala od kod njemu te uzjave!po dolgem prepiru in izbruhu moje jeze mi je povedal gdo je krivec za to izjavo.nato sem še lepo poklicala tistega frajerja in mu povedala par krepkih za povrh pa je zraven mene poklicat mojega partnerja in mu povedat da so to izmišljotine in da je princeska njegova hči.ne vem kako je dragi odreagiral a poslala sem mu sms da ga kljub vsemu ljubim in da ga pogrešamo.jutri ga pokličem da vidim kakšno je stanje in kako naprej.jaz sem odločena se potrudit da nama uspe in upam da se je tudi on

(odgovor članu Bambi D)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Konec je...
5.6.2009 23:14:30   
mama2009

Pogovor in racionalno ravnanje sta edini pameten nasvet. Brca v rit je pa zadnja opcija, ki je itak vedno možna.

Bravo Bambi D

Pogovor pogovor in še enkrat pogovor, a je žal dandanes tako da se res premalo pogovarjamo.

(odgovor članu Bambi D)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Konec je...
5.6.2009 23:16:42   
mama2009
res upam da vama bo uspelo. držim pesti za uspešen pogovor

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Konec je...
6.6.2009 6:55:58   
loredana
Ne vem zakaj tako sprenevedanje in zatiskanje oči.....Kakšen pogovor, kakšno reševanje veze, zato morata bit oba. Tukaj je pa več kot jasno da enemu po domače dol visi.

Malo več samospoštovanja svetujem vsem skupaj.

(odgovor članu mama2009)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Konec je...
6.6.2009 11:19:06   
**NiNa**
Jaz sem pa svojega moža vprašala kako bi on reagiral, če bi mu nekdo rekel, da hčerka ni njegova. Pa je rekel takole: ja pa kaj pol, ja kaj je pa otrok kriv. Jaz sem že od vsega začetka njen ati in ona je moja! Testa zagotovo nebi šel delat. Ko sem možu pokazala tvoj post je rekel, ja kaj - drugo ma. Sedaj ko je hiška skoraj gotova bo lepo z njo v njej tudi živel. Zato ti tudi ne odgovarja na sms-je, ker mu vse skupaj dol visi.  


(odgovor članu loredana)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Konec je...
6.6.2009 13:41:15   
karmy
IZVIRNO SPOROČILO: **NiNa**

Jaz sem pa svojega moža vprašala kako bi on reagiral, če bi mu nekdo rekel, da hčerka ni njegova. Pa je rekel takole: ja pa kaj pol, ja kaj je pa otrok kriv. Jaz sem že od vsega začetka njen ati in ona je moja! Testa zagotovo nebi šel delat. Ko sem možu pokazala tvoj post je rekel, ja kaj - drugo ma. Sedaj ko je hiška skoraj gotova bo lepo z njo v njej tudi živel. Zato ti tudi ne odgovarja na sms-je, ker mu vse skupaj dol visi.  




se strinjam..poceni bi jo rad odnesel... ožemi ga ko cunjo user posted image


_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Konec je...
6.6.2009 16:00:35   
ronja
Princeska, vseeno mu vsaj predlagaj DNA test za ugotavljanje očetovstva. MOgoče mu bo samo to dovolj, da bo vedel, da si 100%, da sta otroka njegova. Ker je to drago, lahko pogledate za začetek krvne skupine - svojo lahko izveš na krvodajalski akciji, recimo. Obstajajo dolečene kombinacije, ki so mogoče in določene, ki niso. Recimo, če sta vidva oba 0, potem vajini otroci ne morejo bit drugega kot 0, mutacije so izredno redke. Sveda pa lahko dobiš otroka skupine 0 tudi s komerkoli drugim, ki ima tudi skupino 0, ne samo s svojim lubijem.
Če ima on ogledanega potencialnega kandidata za očeta mlajše hčerke, naj pa še njegovo krvno skupino izve, pa se bo mogoče pokazalo, da itak ni mogoče (če je recimo potencialni kandidat AB, potem otrok ne more bit 0, pa seveda imaš potem še omejitve glede na to, kaj si ti - mama, itd...)

Sicer se pa podpišem pod Vijoličarko, tudi jaz bi eksplodirala, ne pa da bi ga prosila, naj mi verjame. Kaj hudiča se pa gre? Ne rečem, da ne bom nikoli varala, amapk če me bo direkt vprašal, mu pa ne bom lagala, to ve!
Ni pa nujno, da hoče je to samo izgovor - saj navsezadnje se o testu še niti menila nista, mogoče bi mu odleglo, če bi ga predlagala, tega še ne vemo... Tudi še ni pustil otrok, samo 1 noč je drugje prespal, da si malo ohladi glavo... MOgoče je samo popolnoma nesamozavesten moški, ki zelo zaupa drugim ljudem in premalo svoji ženi...

Zato se tudi to ceno (za test) splača plačati za mir na duši in za lep zakon (čeprav je treba malo delat na zaupanju, če pride do tega, da je ta test sploh potreben)... Ampak če ne gre drugače, je to ipak način, še vseeno je ceneje kot ločitev... Povej mu ta argument!

Sicer pa se pogovori z njim, povej mu, da si užaljena in žalostna in zelo razočarana, da verjame nekomu x bolj kot tebi, da ti je žal, da ti ne zaupa, ampak da res nima razloga za to... Povej mu to, kar si napisala tu gor: da ga imaš rada in da je on tisti, s katerim si želiš ostat do konca življenja... Ampak ne kakorkoli: da želiš imeti lepo zvezo, ki temelji na zaupanju, torej naj ti pove, če ima on kaj za bregom,d a tebe kar tako sumi in če nima, lahko naredita test, če želi, sicer pa naj ti zaupa in normalno živita dalje.

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Konec je...
6.6.2009 17:58:27   
Vijoličarka
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

MOgoče je samo popolnoma nesamozavesten moški, ki zelo zaupa drugim ljudem in premalo svoji ženi...



Princeska, če je tvoj partner takšne sorte, potem mora resno nekaj narediti sam s seboj. Res je, obstajajo ljudje, ki so tako sumičavi, tako nesamozavestni, da kar naprej vohunijo  za svojimi najbližjimi in takoj vzamejo za sveto resnico vse, kar jim kdo čez njihove domače čvekne. Ker se bojijo, da niso ljubljeni, da niso spoštovani, da jih imajo za norca, da bodo ostali sami.

In žal, s svojim vedenjem pehajo tiste, ki jih imajo radi, stran od sebe.

Ker ne morejo razumeti, da niso domači tisti, ki jih imajo za norca, temveč čveke, katerim nasedajo.

Žal obstaja kar lepo število ljudi, ki jim je v poseben užitek, da takega labilnega človeka napolnijo z lažmi, ker jim je všeč, ko gledajo, kako ga pred njihovimi očmi razjeda sum, kako trpijo, kako znorijo - to je vir neizmerne zabave.

Nikoli si ne bi mislila, da taka zloba obstaja, ampak ljudje so se mi direktno hvalili, kakšno baklo so prižgali, kakšne laži nalagali na ogenj in kako so ob tem uživali, ker je labilnež čisto ponorel. Ob taki zlobi sem v sebi dobesedno podivjala, vendar nisem pokazala, ker so morda prav to v lastni užitek čakali... No, sem pa jih vprašala, kje je njihova vest. Zaradi njihove laži bo npr. zelo trpela nesrečna žena. A odgovor je bil zelo lahkoten, češ, saj si je sama kriva, ko je s takim tepcem poročena. In potem me je zanimalo, če so tudi otroci sami krivi, da imajo takega tepca za očeta, pa so me grdo gledali, ker kvarim zabavo.

Možno je torej, da je tvoj mož tak labilnež in so ga zavohali take vrste krvosesi.  Žal ni nobene zaporne kazni ali prisilnega dela za tovrstne zlobneže, torej mora mož spremeniti sebe. Če se boš plazila okoli njega, ter na vse mogoče načine hranila njegove frustracije, ne boš pomagala ne njemu, ne sebi in še najmanj otrokom. Žal v praksi ženske največkrat počnejo prav to. Mogoče potrebuje, da mu dobro sfrotiraš glavo, mogoče potrebuje terapijo. V glavnem, mož mora res nekaj narediti sam s seboj.


< Sporočilo je popravil Vijoličarka -- 6.6.2009 18:01:10 >


_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Konec je...
6.6.2009 18:56:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka

Žal obstaja kar lepo število ljudi, ki jim je v poseben užitek, da takega labilnega človeka napolnijo z lažmi, ker jim je všeč, ko gledajo, kako ga pred njihovimi očmi razjeda sum, kako trpijo, kako znorijo - to je vir neizmerne zabave.


Aha. Imela take ljudi okoli sebe. Podtikali druge ženske "sem bila ravno v bližini"... je bilo tudi treba mojemu povedat, da bo živel z mano, ne z njimi in naj upošteva mene.
Zdaj sicer za njih veljam za piz***, imam pa čudovit mir. user posted image

< Sporočilo je popravil natasa77 -- 6.6.2009 18:57:42 >

(odgovor članu Vijoličarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Konec je...
6.6.2009 19:17:08   
Tanja55
IZVIRNO SPOROČILO: princeska29

tako punce končno malo časa in da vam odpišem.danes ga spet ni blo na spregled in sem popizdla.najprej sem poklicala od te sestrične dragega in ga izprašala od kod njemu te uzjave!po dolgem prepiru in izbruhu moje jeze mi je povedal gdo je krivec za to izjavo.nato sem še lepo poklicala tistega frajerja in mu povedala par krepkih za povrh pa je zraven mene poklicat mojega partnerja in mu povedat da so to izmišljotine in da je princeska njegova hči.ne vem kako je dragi odreagiral a poslala sem mu sms da ga kljub vsemu ljubim in da ga pogrešamo.jutri ga pokličem da vidim kakšno je stanje in kako naprej.jaz sem odločena se potrudit da nama uspe in upam da se je tudi on


Ko sem brala tvoj post prvic nisem hotela odgovorit, ker bi napisala cel esej in ker sem zelo jezna. Jezna pa nocem pisat na forum. Ampak ti pa povem zdajle: NIMAS KAJ TI OKROG NJEGA SKAKAT IN MOLEDOVAT, resno ti govorim, bolj ko bos moledovala vecji bo njegov obcutek, da si morda res cesa kriva, ker se ocitno sekiras. Torej, skusaj bit cim bolj mirna, daj mu prostor in cas, potem bos pa videla kaj se izcimi. Nikar pa vanj silit in zdej nekaj na silo dokazovat.

Strinjam se z Vijolicarko,kot vedno. Dejstvo je, da je sam v sebi prevec labilen, da bi lahko kar koli storil. Gradit bo moral na sebi, ni popolnoma odrasel. Ni nujno spet takoj rect, da ma drugo, poznamo veliko zgodb, ko to ni razlog za taksno labilno obnasanje. Vendar pa, potrebno bo veliko dela, njegovega dela, da se zgradi spet zaupanje in s tem utrdi zveza. Samo z zaupanjem se odnos lahko gradi in razvija, brez tega s takim clovekom niti noces ostat, ker te bo samo custveno izkoriscal in izmozgaval.

To pa, da pop**** ko ti partner rece, da to ni njegov otrok...edino prav, jst bi tud cist znorela. Zdej si naredila kar si morala in zmogla, zdej pa pusti stvari in NE SILI. Itak ma po vsem tem tvoj partner vsa dejstva na dohvat ruke, samo njegova odlocitev je kaj bo z njimi storil. Ce je pripravljen zavrect otroka zaradi enih strupenih pijavk, ki niti v ozjem sorodstvu niso...potem naj kar bo tak cepec, ampak kot tak ni vreden ne tebe ne hcerke.

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Konec je...
7.6.2009 23:48:27   
tweed
IZVIRNO SPOROČILO: **NiNa**

Jaz sem pa svojega moža vprašala kako bi on reagiral, če bi mu nekdo rekel, da hčerka ni njegova. Pa je rekel takole: ja pa kaj pol, ja kaj je pa otrok kriv. Jaz sem že od vsega začetka njen ati in ona je moja! Testa zagotovo nebi šel delat. Ko sem možu pokazala tvoj post je rekel, ja kaj - drugo ma. Sedaj ko je hiška skoraj gotova bo lepo z njo v njej tudi živel. Zato ti tudi ne odgovarja na sms-je, ker mu vse skupaj dol visi.  


user posted image To so tudi moje besede... Zdaj je čas za tvoj napad Princeska29. Obtoži ga, da ima drugo. Če je res tam v hiši, potem ga boš našla, drugače ga pa poišči v službi, tam se ne bo mogel izogniti...


_____________________________

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?