Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ampak preprosto ni blo časa.tako po novem sem samska mamica z dvema sončkoma.uvidela sem da nima nobenega pomena sestavljat neke veze in nekoga prosačkat da naj bo s tabo če si tega ne želi.očitno je pač tak moglo bit.sumim da je to zaradi druge ženske !a s tem se ne bom ubadala ampak se popolnoma posvetila otrokoma in naredila nekaj zase.zadihala bom s polnimi pljuči in se nehala obremenjevat saj sem do zdaj bla sama za vse pa bom pač še naprej!!!le da gospoda to prej ni udarlo po žepu sedaj pa ga bo in to precej!!v ponedeljek grem na sodišče urejat za preživnino,potem pa do odvetnika da vidim kaj mi pripada po skupnih 12 letih!!res mi ni vseeno a sem se sedaj toliko pobrala in prepričala samo sebe da se ne splača izgubljat časa in živcev.ker mogoče bi blo 2 ali pa 3 mesece vredu pol pa kalvarija kreganja jovo na novo eh ne hvala tega mi ni treba!!raje uživajmo življenje in naj imata otroka lepo otroštvo brez kreganja
.
...