Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 22:11:22
BarbaraGS
nic, tudi jaz odjadram spat k moji morksi deklici Ce bo tako kot vceraj me bo spet na 3 ure budila s svojim petjem in vabila z ladje v morje. Pa se voska nimam tako kot Odisejevi pajdasi, da bi si usesa zamasila
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 22:11:43
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea
Pogrebna povorka gre proti pokopališču, v povorki pa so sami dedki 80-90 let. Komaj gredo, stare kosti škripajo, jamrajo, umrl jim je Franc. Na pol poti z voza pade venec. Jože ga gre pobrat, prime ga in ga komaj dvigne, Janez pa mu zakliče: "Kaj je, Joža, si ujel šopek?"
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 22:14:06
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS
nic, tudi jaz odjadram spat k moji morksi deklici Ce bo tako kot vceraj me bo spet na 3 ure budila s svojim petjem in vabila z ladje v morje. Pa se voska nimam tako kot Odisejevi pajdasi, da bi si usesa zamasila
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 22:25:02
Onasiss
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 22:37:27
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: mlea
Kapljice (A)D3 (zamenjave): - Idroplurivit (Italija) - Oleovit D3 (na oljni bazi, naj ne bi povzrocal krcev. Dobi se v AT ali lekarna Arnika. Sk. loka) - Plivit D3 - dodajte!
Kapljice proti krčem: - Mylicon (Italija) - Sab simplex - Colic calm http://www.coliccalm.com/index.html - Antiflat (AT) - Milicon Goccie (IT) - Colikind (homeopatske granule, IT ali lekrna Arnika) - Vetrovne kapljice (koroske lekarne) - Lefaxin (AT) - GasBimbi (v lekarni receno, da naj ne bi bile najboljs) - bioGaia (probiotiki www.biogaia.si ) - dodajte!