Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Kako naj prodam poročno obleko? 25.5.2005 12:51:24
Yasmin
baguska..jaz nimam nic slabega za reci cez mojo tasco..oz.nobeno od tasc..jaz sem dala ze na zacetku vedet kdo je boss..:)-..bi mogla videt kako sta v bolnici obe jokali, ko so me peljali na CR..takrat sem se komaj zavedala, kaj jima pomenim..res sta zlati..
Kako naj prodam poročno obleko? 25.5.2005 13:03:53
Anonimen
Ej, Yasmin, jest iščem enga, če jih že ponujaš. Obleko tud že mam tko, da če zrihtaš desca, ni blema. Lih ker jih ponujaš. Saj če ne nebi vpadla v debato:)-:)-:)-:)-:)-:)- Sem pa roba iz druge roke. A take tud jemljejo?:zmeden:
Kako naj prodam poročno obleko? 25.5.2005 13:12:19
Yasmin
pikec0..ne bit zalostna..tudi iz druge roke pridejo v postev..take so boljse z izkusnjami;).. vedno bolj razmisljam o agenciji z zenitnimi ponudbai mogoce bi pa slo..kaj pravite8)
Kako naj prodam poročno obleko? 25.5.2005 13:30:04
Anonimen
Ej Yasmin, jest sem fleksibilna, lahk me tud na Novo Zelandijo zataušaš... Ma če maš kakega šejka ni blema... Rada stanovanja opremljam, pa me ne moti tud, če bom tatretja...:)-:)-:)-:)-:)-:)- Pa po pesmici gre... Lepa sem in pametna, mlada sem in fiiina ...... :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-