|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
24.8.2009 10:23:30   
Alisa
Dan,
Tanchy- ja tudi pri meni je boljš  tako hemoroidi kot šivi, zdaj lahko vsaj sedim na riti, čeprav še včas zapeče ko user posted image , ker malo čudno vstanem ali pa stopim.  šiva sta mi popustila in glih te2 me matrata zdaj ampak bo. Kar se pa glede čišče tiče je pa tak čez dan bolj malo skoraj nič, zjutraj ko pa vstanem se pa vlije in potem spet mir user posted image . Zgleda da ko ležim na hrbtu da se nabere user posted image user posted image
Najraje ležim na trebuhu, da ga tlačim nazajuser posted image user posted image , sm pol mi pa iz joškic teče in se zbudim v bazenu z mlekomuser posted image .

Miška ne me kregat in bit huda, jaz sem te čakala, mala pa je imela že vsega dovolj in je pospešila. važno je da sva dočakale in prehitele PDP.
No mala se je prej zbudila, godrnja pridem tja in že spet spi, tako da zdaj čakam da se prebudi da bova jedle.
A katera ve kok časa je za čakat rojstni list? Jaz nisem s sabo imela v porodnišnici podpis očetovstva in zdaj moram počakat da pride in potem še enkrat poslat z podpisom očetovstva skupaj da bom dobila na njem tudi napisan očeta gor. Mater so smotani no. Ne morem nič rihtat zdaj ko je še moj doma ker povsod rabim emšo, dš., ne morem oddat ne za otroške , ne za znižanje vrtca, ne na občini za denar ki ga da ob rojstvu otroka. Nič.

Ah, grem še mal v vodoravnouser posted image


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: * Avgustovčki 2009 *
24.8.2009 23:34:53   
Sanikaa
Ah mene tudi matra kaj jest kaj pa ne. Lea kar veliko napenja in se mal joka ko kaka , ampak ko je prijateljica zgubila mleko in mala bila od drugega meseca na formuli, je imela enake težave. Enako je bilo ko je dojila in enako pri formuli (vetrovi in napenjanje pri kakanju). Pa tudi pedijatri pravijo..pač eni imajo krče drugi srečneži pa ne. Danes se več nisem mogla zadržat sem kar svežo breskev in marelice in banano , ker mi kompoti in pudingi in rdeča pesa grejo na ušesa venuser posted image . Tudi si zjutraj privoščim kavico in zvečer zraven večerje deci pivičkeuser posted image .
Boge vi kaj dojite na dve uri. Leo se je dojil na dve uri, ko je spil iz samo ene joške (prvih par dni) , ko je začel iz obe imam kar mir po 3-5 ur. Sam res pravijo da je prav dati otroku koliko išče in rabi. Božajte svoje male angelčke in uživajte
lp

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: * Avgustovčki 2009 *
25.8.2009 11:35:33   
Sanikaa
pa sem dobila svoje :(
Po noči se je bogi tok napenjal in so ga vetrovi matrali...nič več svežeg sadjauser posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: * Avgustovčki 2009 *
25.8.2009 13:45:20   
simonalokar
ja groza z krčki jaz moram tudi naročit kapljice. sem včeri jedla mal zelene solate pa jo je zvijal. groza

pa shujšala sem že zelo veliko kar 10 kg- pa sem hotela vsaj 5 jih obdržat pa zgleda da ne bo šlo



(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: * Avgustovčki 2009 *
25.8.2009 14:24:30   
go_ta
Hej, mamice! sem hotla že zjutraj se oglasit, pa ima najina žabica preveč energije. Čez dan spi samo, če dam v vozičekuser posted image  Pa se vidi, da je zaspan, ampak ali se joka ali gleda okoli ... Mislim, da ga krčki matrajo, smo pa že kapljice kupil, še dobro, da sem 10 minut od Bistrice doma, kjer jih prodajajouser posted image  Sanikaa, ravno zato jst ne upam jest svežega sadja, pa tako bi ga jedla, ker sem se prej 9 mesecev prenažirala z njimuser posted image  Bom že malo zdržala.
Rojstni list smo mi kar hitro dobili, 1 teden je trajalo. Zdaj mu moramo samo še osebno narest, da ga lahko na morje peljemouser posted image
Eee35, možno, da hujšaš ... dojenje, za tamalega skrbiš. jst sm po prihodu iz P imela še 5 kg viška (na koncu nosečnosti sem imela + 19), zdaj se je pa mal ustavilo, ker očitno se začenja poznati, da dobro jem zarad dojenja, skoz me nekaj futrajo (simonalokar, ti posodim teh 5 kg?user posted image ) Ja, pa jedla sem tuno iz pločevinke, Nikotu ni nič škodovala.
Sicer smo pa ponoč spali najprej od 10 do 3, potem pa se je spet ob 5 zbudil in sva šla v dnevno, da ne bi očija zbudilauser posted image  pa sva še tam mal zaspala.
Jutri imava pa posvetovalnico, sem kar živčna ... A je dobil na teži, je vse okej, kaj je zdj s tem polivanjem (včer je spet ful polival),, bo priden (beri: kako glasno se bo začel dretiuser posted image ).
No lep dan vam želim za zdaj. Niko okol gleda, pa nekaj se oglašauser posted image  Aja, pa začel se je nasmihat včerjuser posted image  Z user posted image  sva ga gledala ko dve limonadi in bla čist navdušena, ko se nama je smejaluser posted image


_____________________________

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: * Avgustovčki 2009 *
25.8.2009 14:34:26   
go_ta
Aja, še to ... Tanchy, eee35, sulfinija, videla sem slikce vaših sončkovuser posted image  Hočem še slikc teh luštnih dojenčkov!user posted image

_____________________________

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: * Avgustovčki 2009 *
25.8.2009 16:46:17   
eee35
go_ta: saj slikce boš itak dobilauser posted image tudi če ne bi hotela, jaz ga slikam kot nora, mi je takšen cukerček! Pa je dost miren, ne joka se preveč, samo jezi pri dojenju, neučakan. Danes mi je mojuser posted image kupil blazino za dojenje, zelo je udobna, sama sem prvič malega naštimala, ne da bi se mi metal kot mala hobotnica...Včasih imam občutek, da ima 10 rokuser posted image , jaz štimam nastavek za dojenje, on pa ga ven vleče in tako naprej, meni roke drsijo od mleka...groza. No ampak na blazini je bilo res okej, sem ga lahko naštimala, pa še zelo udobna je za roke držat, pa za hrbet.
Tvoj poliva? Najin pa skoraj nič, vsakič ga dajeva da podre kupček, ampak jih zelo redko, pa se ne pritožuje nič, ne vem, kaj je to, zvija ga tudi ne.
Tuno pa bom si pol privoščila, na začetek malo, pa bom vidla efekt. Pa stran od svežega sadja...Bom že potrpela, saj kompota mi tudi paše. Evo, zdaj pa letim likat!

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: * Avgustovčki 2009 *
25.8.2009 21:18:17   
go_ta
evo še mal pred spanjem se oglašam. Saj ko vse rodijo, bo pa malo bolj živahno tukajuser posted image
eee35, ja mi tud slikamo ko nori, saj hvalabogu, mene so glih ene dvakrat slikal kot dojenčkauser posted image  ja Niko dost poliva, pol si pa lohk predstavljaš, kolikokrat je treba pratuser posted image  Saj če pridobiva na teži, je pomoje okej. Bomo videli jutri na posvetovalnici. He he, tud meni se včasih zdi, da ma mali 100 rok, najbolš je pa, ko mu kaj ne paše, pa začne mahat pa se boksauser posted image
Drgač pa spet ni spal čez dan, razen v vozičku, tko da se moram skoz šetkatuser posted image  Ko sva pa hotla z dragim še na večerni sprehod, se je začel dret, da so ga slišal še 10 km daleč, sva morala samo obrnit.user posted image Aja, sem poskusla danes s prižganim fenom, če ga bo slučajno uspaval, pa nič od tegauser posted image  
aja, pa danes sem mu dala kapljice proti krčem in potem se je začelo prdenje ...user posted image je pa bolj miren kot prejuser posted image
Lepo ajajte, mi bomo šli tud počas ... zdaj ga še user posted image  zabava.

_____________________________

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: * Avgustovčki 2009 *
26.8.2009 9:13:55   
simonalokar
mamice a vam kapljice pomagajo grem takoj v nabavouser posted image user posted image user posted image .

našo ful zvija

drugače smo ok

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: * Avgustovčki 2009 *
26.8.2009 9:24:47   
HeGa
Ojla mamice!

Jst čist neprespana. Že drugo noč zapored ga tako zateguje da joj. Sem mu včeraj dala kapljice, pa ni bilo nič bolje. Se mi revček tako smili. Sem pa tudi jst ukinila vse sveže sadje in zelenjavo, pa bomo vidli, če bo kaj bolje, ma se mi dozdeva, da pri nas nima ravno vpliva. Smo ga mislili jutri prvič kopati, pa bomo mogli zgleda prestavit, ker mu je d teh krčkov še popek ponovno malo zakrvavel (tako pravi patronažna, ga pride danes pogledat, pa upam da bo imela tehtnico s seboj, ker me res zanima kako kaj napreduje na teži) V prvih 4 dneh po odpustu iz porodnišnice je dobil 110g. Lump pa vedno je samo iz ene dojke, pol pa ni šans, da mu še ta drugo podturim. Upam, da je dovolj.

Polivanje hja, pri nas tudi. Ko ga začnejo kej krčki matrat, se začne revež premetavati, potem začne še kolcati, in pol zelo rad polije. Ga skoz preoblačim. Al se polije al polula. Vglavnem čist druga pesem, kot pri Evi.

Se tolažim, da bo čez ene 4 mesece bolje.

Jst se moram tudi slikc lotit, sam mi je domač rač. crknl. Je šel disk. Zdaj pa čakam, da mi moj še vse zinštalira, do takrat pa sem na njegovem službenem laptopu. Še dobro, ker drugače bi bla pa čist odrezana od sveta. Se še noben ne upa na obisk prit, pa sem jim rekla, da lahko, ker mi je kar malo dolgčas. Mi pa moj dragi še ta teden družbo dela.

Pa čestitke vsem, ki na novo pestvate!

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: * Avgustovčki 2009 *
26.8.2009 10:59:47   
Ayo
Dan!

Hitro izkoristim cas, ko mala princeska drnjoha. user posted image
Zadnje dni je kar naporno, veliko je budna in takrat hce bit samo po rokah. Da ne govorim o tem, da bi na 2 uri jedla. user posted image Imam pa obcutek, da je temu vzrok (tudi) dejstvo, da enostavno en podoj ne traja vec kot 7 minut. Zaspi kot top, tako da obicajno ena joska ostane neizkoriscena. Pa jo premetavam, pa previjeva se, pa ogovarjam inp...jo probam pristavit, mleko tece kar v potokih ona pa v totalni komi. user posted image
Ponoci spi prvo rundo nekje 4 urce in to je edini cas, ko se lahko naspi tudi mami. Potem naslednje budilke so za ne 2 uri oz. zame je dobra urca, ker probavam dojit vec kot 7 minut, pa previjanje, pa kupcek, pa potem se premetava v posteljici...in predno mi uspe zaspat nazaj se takoj obrne ena ura!
Pa se Gabriel ga je zacel spet srackat ponoci!!! user posted image user posted image user posted image
Tako da z mozem tudi ne spiva vec skupaj, on je pri Gabrielu v sobi, jaz pa v spalnici z Ilario. user posted image

Ilario tudi veliko zvija, ampak jaz jem vse, se ne obremenjujem, pa po moje tudi nima nobene veze, user posted image pac zvija, ker se mora zelodcek se dokoncno razvit za opravljanje svoje funkcije, pa ceprav dobiva samo materino mleko user posted image
Nam kar veliko pomaga, da jo drzim pokonci. Pa tudi kadar ne podre kupcka, se vidi da jo matra, potem vcasih nam uspe in je bolje.

Jaz sem se ob prihodu iz P tudi stehtala in kar nisem mogla verjet, da sem imela 3 kg manj kot pa pred samo nosecnostjo user posted image user posted image user posted image user posted image sem zacela pri 59, zdaj sem pa na 56 user posted image
Samo jema pa ogromno tudi jaz, recimo na 2 uri moram kaj konkretnega in kaloricnega popapcat, da sem ok user posted image Da ne govorim koliko sladkarij pojem user posted image user posted image user posted image

Mi imamo pa danes oblacno, tudi ponoci je dezevalo, tako da se je kaksno stopinjo ohladilo user posted image

A vasi cmrli kaj kihajo?

Jaz imam se kar cisco, recimo vsak drugi dan, hecno. Moj me ze sprasuje in priganja, da zacnemo user posted image user posted image
Moram pa priznat, da mogoce mi bo kar pasalo, ker enostavno nimava vec casa drug za druzga, se samo se z otroci ukvarjava user posted image Kje so tisiti casi, ko sva se skos neki stiskala in lubckala in hecala, pa plesala po stanovanju objeta...user posted image Zdaj pa celo spimo narazen user posted image

Nic grem pocasi pripravljat kosilo, dokler se ne zacne dretje. user posted image

_____________________________

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: * Avgustovčki 2009 *
26.8.2009 11:10:45   
Ayo
Tanchy, sem ti pa kar fous, da ti je v drugo ratal naravni porod!! user posted image
Jaz sem si ga tako zelela, pa sem pristala na cr!!! user posted image
Zakaj si pa v prvo imela cr?

_____________________________

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: * Avgustovčki 2009 *
26.8.2009 11:50:58   
simonalokar
joj punce nevm več kaj naj nareidm moja bi jedla na1 uro user posted image user posted image user posted image .  pa ko stisnem imam mleko. ko jo dam gor mi mal potegne nato pa zaspi ko jo dam dol pa spet gleda. jo imam že od 7 zbujeno zdaj pa je skor že 12 pa še ne spi dmao na joški bi blauser posted image user posted image da se že sprašujem če imam dovolj.

pa kapljice čakam

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: * Avgustovčki 2009 *
26.8.2009 12:06:09   
Mateja4
jaz sem naročila kaplice od lekarne Deteljica in nam pomaga. krčkov ni več. pa še mala jih ma ful rada k so sladke kot med. probajte, nas nč več ne boli

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: * Avgustovčki 2009 *
26.8.2009 15:12:12   
Anonimen
punce če kera potrebuje od aventa črpalko za mleko jo prodam

majčica 2009

(odgovor članu Mateja4)
  Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: * Avgustovčki 2009 *
26.8.2009 17:51:21   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: simonalokar

joj punce nevm več kaj naj nareidm moja bi jedla na1 uro user posted image user posted image user posted image .  pa ko stisnem imam mleko. ko jo dam gor mi mal potegne nato pa zaspi ko jo dam dol pa spet gleda. jo imam že od 7 zbujeno zdaj pa je skor že 12 pa še ne spi dmao na joški bi blauser posted image user posted image da se že sprašujem če imam dovolj.

pa kapljice čakam


o simona, pri nas je danes isto, ne vem če je skupaj spala 1h, skoz bi jedla, je in zaspi jo dam spat pa je spet jok, pa gleda. Pa še Anže je dons kot bi 50 user posted image mela doma.
Pa tako lep ritem smo že imeli z dojenjem, sej to je to sploh se nebi smela pohvalit, zdaj pa mam.
Smo pa včeraj jedli kumarično juho, meni full dobra sm smo pa vsi 4 driskal in očitno še danes malo Klaro mal nagaja.

Včeraj smo se prvič peljali z avtom (no razen iz porodnišnce) in se mi zdi da Klari sploh ni bilo všeč, pa še tako mala je in vsa zvita tam v lupinici. Sploh ni zaspala in skoz neki tečkala. Pa v vozičku tudi nič ne spi, sam gleda.
Nekam tiho je ratal, mogoče je pa le zaspala. Grem še jaz mal vodoravno preden prideta Anže in dragi nazaj.
Lepo cartajte in lp


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: * Avgustovčki 2009 *
27.8.2009 8:45:45   
simonalokar
alisa naša tudi v avtu ne spi. gleda ko čuk. glede hranjenja me pa bradavice že tako bolijo da je joj. no vsaj ponoči mi spi 2x se zbudi.
zda pa že hoče jstuser posted image user posted image .

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: * Avgustovčki 2009 *
27.8.2009 15:36:26   
go_ta
Hej! Evo pa se končno malo oglašam, upam, da bom uspela tole oddat, ker Niko zadnja 2 dni če dan nič ne spi - razen če je v vozičkuuser posted image  In potem doma nič ne nardim, ga moram zabavat, če ne mu ne paše. Vidi se, da je zaspan, ampak ne, mali vraziček noče spat. Tud ponoči je slabo spal, ga je napenjalo. Sicer mu kapljice pomagajo, ampak jih ponoč nisem dajala.
Včerj smo imel posvetovalnico in smo zdaj težki 4715, veliki pa 56user posted image  Je zdrav, krepak fantiček, samo šum se še malo sliši na srčku, ampak to bo spremljala. Je bil pa mali ful priden, res, edino, kar je naaredil, je, da se je pokakal in pri medicin. sestri in pri zdravniciuser posted image
evo, mali spet kliče, treba bo it... pa tolk smo hotla še natipkatuser posted image

_____________________________

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: * Avgustovčki 2009 *
27.8.2009 18:41:38   
eee35
Joooooj jaz bom tudi crknila, mali bi samo na jošku visel, vmes pa noče spat, samo gleda, pa kvaka nekaj, niti ne joče, samo pač skoz neke zvoke oddaja, tako, da tudi, če probam zaspat, pa moj ga ima ne morem...user posted image bučka mala...Tako, da go-ta, zgleda, da isto približno imava, tudi težko kaj naredim, začela sem danes krompir kuhat, pa sem ga morala izklopit, ker je hotel na roke

Pa še s popkom sva imela težave, je začel ponoči mičkano krvavet, patronažno sva klicala, saj baje se dost pogosto dogaja, amak me malo s tira vrglo, ker drugače je mali lušten, redi se, pa zdrav zgleda, upam, da ga ne boli.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: * Avgustovčki 2009 *
27.8.2009 21:55:32   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: eee35


Pa še s popkom sva imela težave, je začel ponoči mičkano krvavet, patronažno sva klicala, saj baje se dost pogosto dogaja, amak me malo s tira vrglo, ker drugače je mali lušten, redi se, pa zdrav zgleda, upam, da ga ne boli.


Mene je pa partonažna opzorila, da se zna naredit, da bo kri iz popka mogoče tekla, če bo jokala al pa ko se napenja. Rekla je da se ne ustrašit. Naj pa to čistim zjutraj in zvečer z alkoholom in biba palčko in da jih to ne boli. Tako da ne skrbi.


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: * Avgustovčki 2009 *
28.8.2009 7:35:11   
go_ta
dobro jutro, bejbe, upam, dA ste imele dobro noč.user posted image niko je spal od 10 do 2, pa od 2 do 4, pa do 7 ... HB  za kapljice, mu res pomagajo, da takoj zaspi, prej je mal trajal. včer je bil res cel dan pokonci in mi je že zmankal idej, kako naj ga zabavamuser posted image , ko smo šli pa ob 6 na sprehod, je takoj zakumiral, ob 9 pa je že komaj gledaluser posted image  
ja, eee35, očitno imava ista falotkauser posted image  pokonci pa na joški. jst komaj kaj naredim čez dan, me čist okupira, morm potem, ko dragi pride, vse nadoknadit in pospravituser posted image  včer zvečer sem za danes skuhala, tako da imam vsaj s tem miruser posted image
aja, zadnjič sva ga nesla slikat za osebno, ker gremo čez en mesec na morje, je mali take face delaluser posted image ampak zdaj je treba še to narest, pol pa greeeeeeemouser posted image
upam, da bo vražiček danes kaj spal, ker bo noro vroče, men je pa včerj res kuhalouser posted image zdaj mali poje do konca (jp, je, jst pa tipkamuser posted image , kaj češ, morm več stvari naenkrat delat he he), pol greva pa ven!
držite se, mamiceuser posted image

_____________________________

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: * Avgustovčki 2009 *
28.8.2009 8:08:04   
simonalokar
gota in eee meni tudi hoče samo na joški bit in je tako zaspana a lumpa noče spat. se poslužujem tudi dudice amapk flek vn in že iščeuser posted image user posted image . tud jaz ne morem nč naredit.

kako jim dajete kapljice jaz jih imam od lek. detelica. prosim za nasvet


evo je že pokonci in že kliče

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: * Avgustovčki 2009 *
28.8.2009 8:37:26   
*anč*
a tukaj ste vse? user posted image no, se vam še jst pridružim. trenutno jeva, tko da se javim kasneje.

_____________________________

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: * Avgustovčki 2009 *
28.8.2009 9:39:12   
*anč*
punce, a mi lahko ena plove kako je z zdravstvenim zavarovanjem za dojenčka. kaj morm narest?

drugače ste pa boge tiste s krčki. pri nas jih na srečo še ni, upam pa tut, da jih ne bo, ker je blo pr tristanu kr naporno, je bil full bogi.


_____________________________

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: * Avgustovčki 2009 *
28.8.2009 10:00:08   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

punce, a mi lahko ena plove kako je z zdravstvenim zavarovanjem za dojenčka. kaj morm narest?

drugače ste pa boge tiste s krčki. pri nas jih na srečo še ni, upam pa tut, da jih ne bo, ker je blo pr tristanu kr naporno, je bil full bogi.



Prva dva meseca je zavarovana po tebi, in hodiš zdravniku s kartico svojo, potem pa mislim da neseš rojstni list kopijo na šiht in ti oni tam zrihtajo. Za to drugo nisem čist sigurna bom danes partonažno še enkrat vprašala, pa ti sporočim. Mi je že povedala pa sem pozablauser posted image .


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?