|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
30.8.2009 14:56:27   
Ayo
Hega, lepe slikce!! user posted image Prava dama je toja Eva! user posted image

Jaz imam tudi se spravljene teste user posted image , tako od Gabriela kot od Ilarie. In vsi se kar lepo kazejo plusek! user posted image Uf, kaksna nostalgija. Ne smem prevec mislit na to, da verjetno ne bom vec nikoli user posted image , ker mi gre kar na jok. user posted image No saj, mogoce se bo kaksna nesreca zgodila, ampak dvomim, ker moj mozek je zelo previden pri teh zadevah in se ne bo dal ogoljufati (on namrec noce vec otrok).
A ni to hecno, tako sem bila navelicana in tecna svojega trebuha, zdaj bi pa kar se bila noseca. user posted image

Anc, a ves da se mi zdi tvoja pupika kar malo podobna moji Ilarii user posted image

Midva z mozekom sva zadnjic primerjala slike od obe najinih otrok in sta Gabriel in Ilaria cisto ista, ko sta bila majhna. No, saj to sem jaz ze takoj rekla, ko sem zagledala Ilario, da je ista kot Gabriel. Edino ima Ilaria malo vec las in bolj temne.
Sva poslala tasci fotko Gabriela, ko je bil star 3 dni in Ilarie, pa je odgovorila, ces koliko las je ze izgubila Ilaria. user posted image Je mislila tudi ona, da sta obe fotki od Ilarie user posted image

Ja, janezev caj je tudi meni njami njami! user posted image

Eee35 in Tejci, me veseli, da dojenje laufa! user posted image

Jaz tudi mislim, da imam kar veliko mleka, moji punci ocitno zadostuje 10 minut, ker potem je do nekje 3 ure mir. in ko se odstavi kar sprica mleko, se kar naprej preoblacimo, Ilario in mami, se vse lima potem od posusenega mleka. user posted image
Drugace pa ponoci se se kar zbuja na 3 ure, je tocna kot svicarska urca. Ja itak a ne user posted image Tako da kar zavidam vsem mamicam, katerih user posted image ze spijo celo noc.

No, zdajle cakam, da se gospodicna prebudi, da greva na en sprehodek in obvezno ena kavica. user posted image Se je lepo ohladilo pri nas, nekje 22° imamo, tako da bo superca. Moja2 fanta pa spita, bosta tako imela mir pred babnicama. user posted image


< Sporočilo je popravil Ayo -- 30.8.2009 14:58:08 >


_____________________________

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: * Avgustovčki 2009 *
30.8.2009 21:03:24   
go_ta
No, da se oglasim, preden začnem našo pikico spravljat spatuser posted image  Upam, da je bil lep vikend! Pri nas je blo prov luštno - smo se mal sprehajali, dobili obiske, Niko je bil pridenuser posted image
Avgusta bo konec, tako da se bo začela orenk debata tukj, ne?user posted image
ayo, jp, že ne mesec je naokrog, saj ne dojamemuser posted image  pa tud jaz zavidam, ko slišim, da je njihov dojenček spal od 6 do 9. matr, kako jim rata ?user posted image  uapm, da tud mene čakajo ti srečni časi, ampak sem se kar navadila na nočno zabavo, pomoje bi mi bilo čudno, da bi spala do 6user posted image
HeGa, kaj maš luštn otročke!!! Eva je res cuker, mali pa ne bo zaostajal za sestricouser posted image
Ja, sem se spomnila na nosečnost. kar pogrešam brcike pa vse ostalo. Na začetku, ko so me mučile slabosti, sem mislila, da ne bi več tega dala skozi, ko sem pa zadnjič videla nosečnico, sem se čisto raznežila. Še enkrat biuser posted image  Isto je blo na začetku, ko smo Nikota pripeljali domov in je imel zamenjan dan za noč, jaz pa kot povožena. Sem pomislila, da še enkrat ne bi dajala tega skozi, ampak za te angelčke se splača. Ljubezen do otrok je res nekaj norega ... ma, čisto sem se raznežilauser posted image
Evo, bo treba spat. Danes bo pa ziher spal do 5, yeah rightuser posted image  lepo ajajte!

_____________________________

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: * Avgustovčki 2009 *
31.8.2009 8:50:28   
simonalokar
živjo mamice

zdajle naša pupika spi in lahk mal poklepetam.  smo kar pridni in zbuja se mi na noč 1x tko da je ok. čez dan se zvijamo in ji dajem kpljice in je vse ok. pokaka se tud bolj umirjeno. mamo mal problemov da zaspi v spalnici kajti misica noče spat tam vse povsod bi spala tam pa ne. tko da imamo mal problemov.

drugače bo v četrtek že 1 mesec. kako gre čas naprej.

moj prvi sine je zamenjal dan in noč mi tko da je bilo zelo težko. in sem takrat rekla da nič več. otrokuser posted image user posted image user posted image . no pa imamo še frajlico.

punce mi lahk povese kako skuhate janežev čaj.

pa pa

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: * Avgustovčki 2009 *
31.8.2009 9:33:50   
eee35
simonalokar: jaz kupim čaj janežev mix, pol pa kar 3 vrečke v vrček, pa jeuser posted image Lahko pa kupiš tudi bebe čaj, pa malo zmešaš skupaj. Meni je zelo okusno in eno in drugo, za prebavo dobro, pa še za malčka zdravo, manj ga napenja.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: * Avgustovčki 2009 *
31.8.2009 14:36:00   
Sanikaa
Živijo punce!!
Imam eno vprašanje : Boste svoje štručke cepile proti rota virusu?
Prijateljica je majčevko cepila prejšnji teden in mala driska že tri dni in ima vročinouser posted image Čeprav praviijo da vsi stranski učinki cepiva niso nič spram pravi okužbi pri dojenčkuuser posted image Vid HB ni še nikoli zbolel z rota , ampak če zboli, Leo bo zbolel 100%.
Leo ima danes že 4 tedne!! Krči ga dajejo od 5 zjutraj do 8 in potem je mir. Danes sem nabavila Gaia kapljice..če ne bojo pomagale bom še tiste iz deteljiceuser posted image , ali neke Simplex , ki kao resorbirajo pline v črevesju? Uporablja katera te?
lp

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: * Avgustovčki 2009 *
31.8.2009 18:29:27   
anjasa
Jaz sem nova na tej strani. Upam,da me boste sprejele medse.
Rodila sem 25.8.,šest dni čez rok. Pridružil se nam je Jan težak 3890 kg,52 cm velik.
Poleg dveh punčk je fant,kar prijetna sprememba.
Po šestih dneh se še lovimo v spanju in hranjenju.Jan lepo podira kupčke,edino ko kakaga malo zvija in joka.
Se pa dojiva.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: * Avgustovčki 2009 *
31.8.2009 18:35:47   
*anč*
sanikaa  jst sm tut razmišljala o tem cepljenju, ker mam Tristana v vrtcu in se bojim, da bi domov prinesel. a mogoče veš kolko morajo bit stari?  ko je mel tristan krče sem najprej kupila kapljice sab simplex pa ga je po njih še bolj črvičilo, pomagale so mu ene iz domače lekarne.  

_____________________________

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu anjasa)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: * Avgustovčki 2009 *
31.8.2009 18:54:23   
anjasa
Nam je zdravnica v Novomeški porodnišnici rekla,da če damo cepiti otroka za rota virus,da imamo časa do 2 mesecev starosti otroka.
Je pa samoplačniško tam okoli 130 evrov,naj bi bila pa dva cepljenja.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: * Avgustovčki 2009 *
31.8.2009 21:08:06   
Alisa
oj,
mene pa zanima ali ve pijete ta janežov čaj, al ga dajete user posted image , ker naša  se je tud začela po vsakem dojenju zvijat in komaj zaspi. Sm joka pa ne, tako da ne vem ali ma krče al neuser posted image . Je pa danes mal štrajkala od 15h ko sva se dojile je kar nekaj jokcala pa bi se sm crkljala pa joško skoz išče? Ne vem kaj jo je dajalo zdaj po kopanju pa spi ko user posted image .
Bom si jutri vzela več časa da mal napišem ko bo Anže v vrtcu, ker drugač če se ne ukvarjam z dojenjem in cartanjem se pa z Anžetom. Ne vem pa kdaj bo dragi prišel na vrstouser posted image , božček moj.

anjasa- seveda da sprejmemo a ne  punce? Več nas je boljš je.
Sab simplex sem pa jaz imela pri Anžetu in je bilo še slabše, take izkušnje imam jaz. Kaj bom pa zdaj vzela pa bom videla, partonažna je priporočala neke od Deteljice. Bom vidla še kako in kaj.
Punce lepo spančkajte!

< Sporočilo je popravil Alisa -- 31.8.2009 21:11:47 >


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu anjasa)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: * Avgustovčki 2009 *
1.9.2009 9:31:35   
Sanikaa
Anč. Cepijo se samo dojenčki do 6 meseca starosti. Povedale so mi da prvo dozo lahko že dobi na prvem sistematskem pregledu (se pogoltne ni injekcija). Druga doza pa kakšen mesec kasneje. Obe dozi morata biti do 6 meseca starosti. Dva različna sta proizvajalca. En ima tri doze (pa je cena doze okoli 50 €) drugi ima dve dozi pa je cena od 65-75 € odvisno kje se cepi otrok.
Veliko njih na forumu pravi da otrok ni imel nobene reakcije, par njih pa da je zbolela cela družina ...kao z blažjo obliko.

Punce so prej že govorile da so zadovoljne s temi kapljicami od deteljce pa bom te naročila. Spet smo imeli arije od 4-6. Tako ga je zvijalo da je meni tudi šlo na jok user posted image user posted image user posted image Zdaj sem si kar orang kofe naredila ker sem kot en zombiuser posted image . Mali spi jaz pa ne morem ker danes imam žensko ki mi pomaga..
Muka mi je že tudi od te čišče..nikakor da se ustaviuser posted image Pa včeraj je bilo 4 tedneuser posted image Se beremouser posted image Lepo uživajte

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: * Avgustovčki 2009 *
1.9.2009 9:40:18   
Sanikaa
Ja pozabila sem napisati kaj sem prebrala v knjigi od Majo klinike o dojenju.
Ko otrok lepo spi in se hrani na 3-4 ure je dovolj mleka, ampak ko začne iskat hrano na 2 uri in pogosteje pomeni da mu malo manjka, ampak NE SMEMO dodajat umetno hrano , ampak mal potrpet in ga/jo pač imet mal več na joški , ker edino tako bodo joške dobile signal za večo proizvodnjo. Piše da to lahko traja več dni in da bi se v enem tednu morala proizvodnja spet zadostovat za 3-4 ure. Če začnemo dodajat umetno mleko ..polako se lahko poslovimo z dojenjem.
Upam da bo kateri koristilo user posted image
lp

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: * Avgustovčki 2009 *
1.9.2009 10:21:12   
Ayo
Dan!

Mene je pa vceraj popoldne/zvecer zakuhalo, bruhala sem in sem bil cisto fertik user posted image Na sreco je saj Gabriel bil dokaj priden in je lepo ob 9 zaspal, ga je pa do polnoci srackala Ilaria, bogi moj mozek je bil cisto prec (jaz sem bila v postli enostavno nepokrektna) user posted image
Ilario tudi kar naprje nekaj zvija in crvici, in ni to neko jokanje ampak javkanje in stokanje (moj ji pravi kar skripajoca vrata user posted image )

No, jaz sem zdajle malce bolse, me je pa udarila vsa bolecina zdaj v ramena in hrbet, sem vzela paracetamol, da lahko vsaj funkcionoram normalno. Bi pa se spala, pa je Ilaria spet tecka user posted image user posted image user posted image

Sem pa ugotovila, da ji bolj pase lezalnicek od posteljice, ker je v bolj dvignjenem sedecm polozaju.

Sanikaa ja tole o dojenju in dodajanju se pa tudi jaz strinjam. Cim zacnes dodajat, imas zmeraj manj mleka. Jaz se bom kar trudila in stisnila zobe, tudi ce na 2 uri. Vem, da imam dovolj mleka, in hoce na 2 uri, ker je enostavno en podoj prekratek (5-7 minuto, potem pa pade v komo in jo nic na svetu ne zbudi)
Sem pa brala, da v poletnem casu je tudi na 2 uri cisto normalno in ok, ker so pac user posted image zejni.

Cisce sem pa tudi jaz ze sita. Zdaj je par dni ni blo, potem pa vceraj spet user posted image

Alisa, janezev caj pijem jaz, ga ne dajem Ilarii.

K nam pa pridejo danes na obisk tasca in sestra od mozeka z 2 otroci in ostanejo do cetrtka. Po resnici se mi nic ne da zdej se z drugimi ljudmi ukvarjat, bi rada mir in pocivala user posted image

_____________________________

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: * Avgustovčki 2009 *
1.9.2009 12:04:25   
Tanchy
Pozdravljene,

evo mene po dolgem času....še vedno se lovimo z našo Hano.

Podnevi je zelo pridna, lepo je, je tudi pokonci, najbolj ga pa sračka ponoči. Poje namreč samo iz ene dojke in je kmalu spet lačna....vsako noč pa imamo tudi fešto od 3.30 pa do 6.00. Takrat je treba jest, pa zvija jo za kakat (podnevi pa ne user posted image ), potem še kakšno  kolcanje in spet po kakanju jest....tako, da res potem šele ob 6.00 zaspiva user posted image user posted image user posted image user posted image...smo skoraj na istem...z arijami user posted image .
Tako, da sem tudi jaz naročila kapljice od Deteljice, če bo kaj bolje user posted image . Koliko časa ste pa čakale od naročila?

Ayo, bogica...si kaj boljš? Držim pesti, da boš čim prej prišla k sebi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim pa, da imamo sedaj mamice kar precej dela.....je zelo malo postov za prebrat za nazaj.

Zdej pa najboljš, da grem spat, da ne bom cel dan user posted image user posted image user posted image .

Lepo se cartajte!




_____________________________

Najlepše je živeti za svoje otroke!


(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: * Avgustovčki 2009 *
1.9.2009 12:08:05   
HeGa
Ayo upam, da se čimprej pozdraviš. Se spomnim sebe par dni nazaj, ko sem mastitis fasala, sem bla čist neuporabna, pa so na srečo antibiotiki hitro pomagali. Sem imela full slabo vest, ker nti zase nisem mogla poskrbet, kaj šele za moja dva sončka. Kar se pa obiskov tiče ti jih tudi nič ne zavidam. Vem, da sedaj potrebuješ predvsem čas in mir, da se spraviš k sebi. Naj ti bodo vsaj v pomoč.

Janežev čaj tudi jst pijem, ga ne dajem Janu. Zanj imam samo kapljice.

Oh ta čišča, sem prav sita teh vložkov. Pa je šele dobrih 14 dni. Upam da se kmalu neha. Na srečo je tokrat taka zelo šibka.

Rota virus - midva Eve nisva dala cepit, za Jana pa še ne vem. Po moje tudi ne. Ga je pa Eva že enkrat prebolela, pa smo šli skozi brez večjih problemov. Mah tukaj res nisem pametna. Bi dala, pa nebi dala cepit. Bomo še vidli. Pa ni mi škoda denarja, vse prej kot to. Ker je največja muka na svetu gledat svojega otročička kako trpi, ti pa mu ne moreš pomagati.

anjasa dobrodošla!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: * Avgustovčki 2009 *
1.9.2009 12:09:10   
HeGa
Še nekaj: hvala vsem za pohvale za slikce.

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: * Avgustovčki 2009 *
1.9.2009 12:11:12   
HeGa
Tanchy kapljice od deteljice dobiš že naslednji dan od naročila. Jst sem kar po telefonu naročila.

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: * Avgustovčki 2009 *
1.9.2009 12:58:20   
anjasa
Mene pa zanima,če lahko katera napiše telefonsko ob Deteljice. A kapljice potem pridejo po pošti in jih plačaš po povzetju.

Mi imamo zaenkrat še mir ponoči,se zbudi 3x4 ampak podojim in spi naprej. podnevi pa mi spi zelo malo. Je skoraj po celi dan na dojki. Tudi naš se zvija in krega,ko gre kakat.
Kaka mi pa od 4x5 čez cel dan in enkrat ponoči.

Hvala ker ste me sprejele.


Čeprav je to moj že tretji otrok se mi zdi,kakor da bi bil prvi. Je pa res,da niti dva otroka nista glih,kar se tiče obnašanja.
Danes imam tudi jaz malo miru.Tavelka Anja je šla v šolouser posted image ,Jasna je tasrednja pa v vrtecuser posted image .


(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: * Avgustovčki 2009 *
1.9.2009 13:00:24   
Sanikaa
Tanchy imava pa res enaki scenarijuser posted image Do 3 lepo spimo ..pol pa hranjenje in potem vse skupaj..napenjanje , kakanje jok pol pa še kolcanje pa če ga takoj ne dvignem ..še bruhauser posted image In tko eno dve uri pol pa mir. Spi kot da nič ni bilo in natančno 4 ure po hranjenju spet se zbudi in išče joško.
Nič tudi jaz bom poklicala Deteljico

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: * Avgustovčki 2009 *
1.9.2009 13:06:05   
Sanikaa
Anjasa.. tel. od deteljice je 04) 592 4600
Glihkar sem jih klicala in mi jih bodo danes poslali user posted image Upam da jih res dobim jutri ..sam ta naša dostava paketov je tudi zgodba za sebe. Pričakujem pošiljko iz babycentra in včeraj 31.8. dobim obvestilo v nabiralnik da 27.nisem bila doma in da od 28.8. lahko dvignem na poštiuser posted image Za popi.. upam da bom res dobila ze kapljice kmalu

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: * Avgustovčki 2009 *
1.9.2009 13:54:47   
Tanchy
 
IZVIRNO SPOROČILO: HeGa

Tanchy kapljice od deteljice dobiš že naslednji dan od naročila. Jst sem kar po telefonu naročila.


user posted image user posted image user posted image ja, sem ugotovila....včeraj naročeno...danes jih že imamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Res so ekspresni!
Telefonska Lekarne Deteljica: 04/59 24 600, res dobiš po pošti, plačaš po povzetju....mene samo jezi, ker pošta tok zaračuna poštnino user posted image user posted image user posted image user posted image ...kapljice so 4,90€, s poštnino pa nekaj čez 8€ user posted image !!! Sam pošta ima tako tarifo...joj, monopoli user posted image user posted image user posted image !
Anjasa dobrodošla med nami user posted image !

Sanikaa....jaz računam na kapljice user posted image , mi je pa čudno, da ko Hana kaka podnevi je vse ok, je zelo malo zvija, ponoči pa vedno user posted image . Kaka mi pa 1x na dan in 1x ponoči (Leon je imel vsako pleničko pokakano, kako različno!), pa polno se dojiva.
Boš dobila kapljice...jutri!

Kako pa ve dozirate kapljice? Glede na navodila:" Začnete s 5 kapljicami na žličko s prekuhano vodo ali čajem. Kaj pa če ji po dojenju takoj kapnem v ustka teh 5 kapljic? A tudi 3x do 5x na dan? Postopoma povečate odmerek na 15-20 kapljic dnevno pred obrokom. A ni to kar malo velika količina za tok majhne otročke user posted image , pa koliko je to postopoma, koliko dni? Ta velika količina je tudi za spit s čajem/vodo?"

Prosim za praktična navodila user posted image . Hvala.








_____________________________

Najlepše je živeti za svoje otroke!


(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: * Avgustovčki 2009 *
1.9.2009 14:36:51   
Sanikaa
Tanchy to kar pokliči v lekarno deteljca. Kaj so zraven sploh kakšna navodila? saj bi morala navodila vedno biti zelo natančna in to ti jih samo farmaceut ki je naredil te kapljice lahko pove, ker oni vejo kakšne so koncentracije in podobno.

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: * Avgustovčki 2009 *
1.9.2009 14:40:19   
Sanikaa
Ups bi se morala spet v blond pobarvatuser posted image
tanchy postopoma povečuj dozo od 5 kapljic in na dozi ki deluje pri Hani se ustavi. Ni potrebno da ji daješ 20 kapljic če ugotoviš da ji je doza od 10 kapljic umirila zadevo. To je moje mnenje. Vseeno lahko pokličeš v lekarno pa vprašaj.
lp

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: * Avgustovčki 2009 *
1.9.2009 14:42:15   
Tanchy
Sanikaa navodila so tisto kar piše v narekovajih s črno....se bom pozanimala. Sam verjetno je že ok, da delamo po navodilih kot piše user posted image .

_____________________________

Najlepše je živeti za svoje otroke!


(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: * Avgustovčki 2009 *
1.9.2009 15:46:22   
Sanikaa
Ja ja kasneje sem pogruntala da si napisala navodila zato sem rekla da bi se morala pobarvat blonduser posted image
Mislim da ti je začetna max. dnevna doza 5 kapljic, povečuješ postopoma. Vid je meni imel dosta burno reakcijo na d3 kapljice. Zato vse kapljice počinjem z eno ,ali dve. In postopoma vsak dan povečuješ dozo. Mislim da bom začela zvečer pred dojenjem pol pa pred tistim dojenjem ko se vse začne. Pa tudi bom nadaljevala z probiotičnimi kapljicami. Upam da bo kaj pomagalo.

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: * Avgustovčki 2009 *
1.9.2009 16:04:24   
Flora2
Hej punce,
vidim da čvek že laufa, jaz pa kar ne utegnem oz. si ne vzamem časa.
Naša pupa je bila včeraj stara 1mesecuser posted image user posted image , joj kako čas beži, neverjetno...
drugače pa je pridna punca, doji se na tri do štiri ure, ponoči na malo več, veliko spi, joka pa samo ko jo oblačimo oz. slačimo, takrat pa pokaže kako se pljuča razvijajouser posted image .

HeGa, sem si pogledala slikice od vašega fantiča, luškan je za umret pa kako modro gledauser posted image .

Ayo upam da se ti je stanje že izboljšalo in da si se naspala.

Božčki, vsi otročki, ki imajo krčke, upam da vam čimprej izvenijo. Kolca pa tudi Daša, ko se naje pa ne vem zakaj??

Pa še fotka od včeraj, prvi mesecuser posted image

user posted image


(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?