Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

očitno je bil preslab intenzitet senzorja pa ni zaznal plitvega dihanja pred apnejo. Ja Hruškolinka sem že opazila da Leo za par sec. neha dihat ,ampak ni me skrbelo ker vsi v spanju za par sekund nehamo pa spet začnemo...sam ko je alarm začel piskat po 15 sec me mal zvilo
OMG seveda da je mamica bila vsa presrana kaj je narobe z njenim otrokom!!! Takoj lahko najdem vsaj deset fotografij kje Vid drži prekrižene noge, pa je mali taka bistrica!! Ne vem meni se zdi da res pretiravajo. Sicer Zima ,če me bereš jaz te prosim za mnenje ,ampak meni se to zdi orang pretirano.
Kje je bila pa Tjasa?
Pa ponoci ce sem sama se zjutraj potem vsi trije znajdemo v najini postelji in se stiskamo na toplem iiiiiii
zato visim zdej se na RR.
Prijateljica je naredila za našo miklavževo žurko in je vid ful rad jedel pa sem prosila za recept gre takole :
uf imamo guzvo pri nas med temi prazniki!
je pa ze itak zjutraj sel na sluzbeno pot