|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
5.2.2010 21:46:38   
miska73
Rubin miška moja, drži se. En velik velik objem samo zate.
Pa koš pikapok za Gajo.

Gloria in Gašper, tudi za vaju en koš pikapok.

Držim pesti in mislim na vas vse.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
   RE: Nedonošenčki 2009
5.2.2010 21:57:32   
valči
Tako težko mi je, ko vsa berem,kako se borite.In težko nekaj napisat,da se ne bi bralo plehko in nerealno.

Vsak dan vas berem,res ste mame,ki so močne in daleč nad vsemi z vašo energijo,ki jo dajete svojim borcem.In jo črpajo od vas,ko jo rabijo in rabijo jo vsako minutko.

Rubin,prosim,ne se vdat,daj zberi vse atome moči,ki jih še premoreš,pa prenesi Gaji.Povej ji,da je na računalniku veliko tetic,ki mislimo nanjo,upamo za njo in za vse borčke in to mora pomagat.Gaja,punčka draga mala,ti zmoreš vse in ti boš vredu,ko se bo pomlad prebudila.Toliko si že dala skozi in še to bošuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Rubin,se je okužila,veš kaj?

Ch 21,zate podobno velja,vidve sta tudi borki z veliko začetnico.Klara Gloria bo se izmazala,začela bo jest več,trebušček je verjetno od operacije napet,kaj pa vem,razmišljam.Kaj so sedaj porihtali črevike,da bo vrdu,kolikor je lahko,vsaj,da bi jedla in ne več tolko prejokala,bogica mala.
Tako dolgo,kot gre slabo,se bo enega lepega dne zasukalo na bolje in tako bo ostalo.Mora.
Z mislimi sem z vami.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dadaegon,ti pa tvojemu sineku tudi povej,da sedaj pa res konec s temi padci in nihanji.Saj to človeka psihično ubije.To res ni za vsakega smrtnika.Meni bi se obrnilo.In je res,da bog da najtežje preizkušnje takim,ki zm,orejo.Čeprav nisem ziher,da bog je,niti,zakaj to tako mora bit,nekaj pa je na tem.
Gašper,zunaj bo pomlad,zvončki bodo zacveteli,naj te počasi začne vlečt iz bolnice.
Saj bo,bortec si,vi vsi ste borčki,maleki,ki se ne vdate in prav je tako.Tudi tebi pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsem tu gor en velik user posted image in želim vam samo pozitivno in dobre novičke.Za vas,vaše družine in za nas,ki tu gor držimo pesti in upamo z vami.


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
   RE: Nedonošenčki 2009
5.2.2010 23:21:11   
PERSIDA
Gaja ,Gašper,Gloria - močno upam ,da težave čimprej minejo ,da bo vaše  stanje tako kot mora bit.Mamicam ,pa želim samo to ,da zberete še te zadnje atome moči ,da se pobereteuser posted image user posted image user posted image user posted image .Nenehno mislim na vas.user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
   RE: Nedonošenčki 2009
5.2.2010 23:23:56   
Rubin.
Valči, tako lepo si napisala, za vse tri, da mi tečejo solze.

Resnično je hudo, tako hudo, da je za "navadnega" smrtnika nepredstavljivo. In včasih se vprašaš, kaj si tako hudega zagrešil, da morajo tvoji otroci tako trpeti, posledično pa seveda tudi ti. Ta zdravstvena nihanja so psihološke vojne in enkrat dobiš boj, drugič pa nemočen obležiš. In ponovno zbiraš moč in voljo, da se vstaneš in greš ponovno v boj, za samo en cilj, da končno dobiš otroka domov - živega. Ti naši otročki so takšni borci, tako se borijo, da bi ostali z nami, da ne moreš drugega kot da se jim diviš. Ampak kaj, ko "hodijo" po zelo tankem ledu in če se le-ta zlomi, ne zanjo plavat.

Vsem se iz srca zahvaljujem, da pridete na "našo" žalostno temo in nam stojite ob strani in vlivate moč, ki jo še kako potrebna. Odprla sem jo čisto iz drugačnih razlogov in upam, da bo nekega dne ta žalost samo še odaljen boleč spomin.

Dobre misli pošiljam vsem otročkom, tudi tistim, ki so v toplem zavetju svojih mam.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
   RE: Nedonošenčki 2009
6.2.2010 10:20:34   
23tina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

težko mi je vedno,ko berem to temo!kaj vse morajo mali otročički pretrpeti.drage mamice kapo dol pred vami,res ste močne osebe!
vašim malim herojem želim brezmejnega zdravja.
držite se!

_____________________________

LIJA 28.8.09
porodna 4090g 53cm
1.mesec 5400g 58cm
2.mesec 6530g 62cm
3.mesec 7950g 67,4cm
4.mesec 9050g 69cm

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
   RE: Nedonošenčki 2009
6.2.2010 18:54:12   
Rubin.
Pridem zjutraj na nego, vidim en kup papirjev na mizi in mi ni bilo nič jasno. Vprašam sestro, kaj je to in pravi, da bo bo prišla zdravnica in mi povedala kaj se je dogajalo ponoči. To ne pomeni nič dobrega. Grem v sobo in kaj vidim, Gaja na 100% kisiku in infuziji, antibiotiku, plazmi. Ponoči okoli enajstih ji je močno padla saturacija, postala je modra in takojšnja urgenca. Slikali so pljučka in desna stran, kjer je nastala atelktaza (kolaps zgornjega dela pljučk) se je izboljšala, ampak se je zato leva stran 100x poslabšala (zdravnikove besede), predvidevajo da je prišlo do popolne zamašitve leve strani.
Dopoldne sem bila jaz pri njej, popoldne pa je šel mož v bolnico. Pride tja, Gaja vsa smrkava okoli nosa in ust, slaba saturacija, utrip okoli 80 in seveda nobenega pri njej. Pokliče sestro, da jo uredi, potem pa se pogovarja z dežurnim zdravnikom in mu omeni, da ima slab pulz. Pa on pravi, to pa ni pulz, da kaže vpihe. Mislim to bi bilo 80 vpihov, pa mu ne bi bilo nič čudno, ima jih namreč 35. Gre vprašat sestro,  kaj kaže oxyimeter, seveda mu pove, da kaže pulz in saturacijo. Mislim, nouser posted image   sej pa dela že leta tam. Potem pa bodi miren doma in zaupaj osebju. Jezna sem kot user posted image . Rečejo, da je stanje skrajno resno, da jo je treba podrobno spremljat, potem pa tako. Bom morala biti jutri cel dan tam. No popoldan je dobila še transfuzijo.

Držite pesti,  močno, močno, močno, da se čimmprej zmaže iz tega in da se ne razvije v pljučnico.

Dan D je vedno bolj oddaljen....

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 6.2.2010 18:58:10 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
   RE: Nedonošenčki 2009
6.2.2010 19:01:25   
Dudica1
Moram povedat da vas dostikrat preberem...hočem samo povedat da bodite močni,tako močni kot so vaši mali sončki ki se borijo-borijo da bodo nekega dne zdravi odšli domov!
Za vse pošiljam velik koš objemčkov in pikapok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
   RE: Nedonošenčki 2009
6.2.2010 19:39:19   
Anonimen
joj rubin....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


upam, da je to zadnji  preizkus!
grdo od tistega zgoraj(kdorkoli že je) da vas tako grdo preizkusa!
saj ste ze zdavnaj dokazali, da zmorete....lahko bi vas ze 1x spustil domov!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1333
   RE: Nedonošenčki 2009
6.2.2010 20:26:39   
eee35
Rubin, držite se, grozno mi je, da vaša princeska spet ima težave, zdaj pa bi lahko že bil mir, da začnete uživat skupno življenje, ne pa tako skozuser posted image user posted image user posted image zate, pa cel kupuser posted image za Gajo!

_____________________________

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
   RE: Nedonošenčki 2009
6.2.2010 21:51:50   
ly117
Rubin, kaj jaz to berem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam da se Gaja čim prej izmaže iz te situacije zato vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

_____________________________

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
   RE: Nedonošenčki 2009
6.2.2010 21:55:37   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Rubin, kaj jaz to berem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam da se Gaja čim prej izmaže iz te situacije zato vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Se podpišem!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
   RE: Nedonošenčki 2009
6.2.2010 21:55:52   
marta82
Rubin neskončno user posted image za tvojo princesko in user posted image zate.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
   RE: Nedonošenčki 2009
6.2.2010 22:01:58   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Rubin neskončno user posted image za tvojo princesko in user posted image zate.


se podpišem .....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
   RE: Nedonošenčki 2009
6.2.2010 22:28:55   
Irena R.
Pozdravljene!

Drage mamice, žalostna sem z vami, ko vašim sončkom ne gre dobro in se neskončno veselim, ko se jim stanje izboljšuje.

Rubin vedno mislim na vas in vam pošiljam veliko veliko energije in moči. Bodi še naprej močna, tako kot si bila do sedaj. Verjamem, da je zelo težko, ampak mame premoremo vesolje energije, moči, pozitivizma, kadar gre za naše sončke, ki so taki borci. Če se oni tako močno borijo, mamice ne smemo obupat in nikoli res nikoli podvomiti v srečen konec. In tako bo tudi pri vas. Držim pesti še naprej za Gajo in ji pošiljam ocean pikapolonic, da bo borka še dalje.

Seveda pa tudi vsem ostalim mamicam in malim borcem želim veliko veliko moči še naprej, in tudi vam pošiljam neskončno pikapolonic.

Držite se in ostanite močne.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
   RE: Nedonošenčki 2009
7.2.2010 15:12:42   
Rubin.
Gaja ima pljučnico, je zelo slaba. Dopoldne je bilo njeno stanje kritično, na meji preživetja.

Držite pesti, rabimo vse pikepoke tega sveta.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
   [Brisano sporočilo]
7.2.2010 15:20:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Rubin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1341
   RE: Nedonošenčki 2009
7.2.2010 15:22:26   
lillchy123
rubin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Gaja vsi držimo pesti zate!


_____________________________

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
   RE: Nedonošenčki 2009
7.2.2010 15:22:30   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image krat neskoncno!


nimam besed....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1343
   RE: Nedonošenčki 2009
7.2.2010 15:27:48   
Bubacka
Joj! Pošiljam vam vseh angelov! In boga molim srčno za vašo punčko, malo borko!!! Vse bo, nekaj mi reče da bo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
   RE: Nedonošenčki 2009
7.2.2010 16:30:08   
christiana21
Gaja, vse pikapoke tega sveta zate. Zdrži in bori se, močna si, ne smeš se predati. Vsi verjamemo vate.
Rubin, veliko moči, da zdržiš vse te preizkušnje. Ne vem zakaj je tako, ne bi se smelo to dogajati... ni poštenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .user posted image

_____________________________

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
   RE: Nedonošenčki 2009
7.2.2010 17:00:43   
valči
Gaja,bodi borka še naprej,koliko si že dala skozi,bogica mala.
Saj nimam beseduser posted image mi tečejo po licu,res ni fer,da te tako preizkuša on tam gor...Če sploh je kaj na tem.

Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne vdaj se,s tabo z mislimi smo,vsak trenutek.
Mamici pa user posted image za hrabrost in moč.


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
   RE: Nedonošenčki 2009
7.2.2010 17:58:22   
Janeja
Ojoj. user posted image
Gaja, draga punčka naša, vem da zmoreš premagati tudi to grdo pljučnico.  Bodi močna in borbena tako kot vedno do sedaj. Vse bo še dobro... user posted image

Rubin, bodi močna. Razmišljaj pozitivno in verjemi v Gajo. Premagala je že nešteto ovir in tudi to bo. user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
   RE: Nedonošenčki 2009
7.2.2010 18:51:04   
go_ta
Rubin, tudi jaz pošiljam vse pikapoke tega sveta Gaji!!!! To se res ne bi smelo dogajat nikomur ...
Pa tudi ostali borcem pošiljam neskončno svojih pozitivnih misli, vsak dan mislim na vas. Premagajte vse težave in se vrnite v svoje domove, v objeme svojih mamic in očkov!

_____________________________

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
   RE: Nedonošenčki 2009
7.2.2010 18:55:55   
Lolita23
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za GAJO IN TUDI OSTALE

_____________________________

18.3.2009

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
   RE: Nedonošenčki 2009
7.2.2010 19:00:05   
Katy78
Rubin, držim pesti in sem v mislih z vami. Gaja, punčka mala, dokaži, da si prava borka. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?