|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
3.9.2010 11:02:43   
draja
Ja res, tolk se dogaja, da komaj sledimuser posted image .

Skratka mi smo praznovali Filipovo prvo svečko. Zdaj je prebolel neko virozo, ko se dokončno pozdravi, začneva počasi se uvajati v vrtec.
Živa je super. Uživa v vrtcu, zdaj so že v sobi "za velike" in je že 19 otrok v skupini. Še vedno kar naprej fantazira in živi v svojem domišljiskem svetu. Včasih komaj sledim, kaj se ji je res zgodilo, in kaj se je zgodilo "njeni namišljeni družini"user posted image .

Dve njeni zadnji izjavi:

1. Je bil župnik pri nas zaradi priprave na Filipov krst, pa Živa še ni spala in se igra tam zraven, kar naenkrat pa pride k župniku in ga vpraša: "Ej, a si ti ful vesel, ker jaz že glavo pod vodo potapljam?"

2. Zvečer pred spanjem jo vedno malo božam po podplatih (hoče, da jo žgečka). Pa mi kar naenkrat reče: "Mami, dej zahvali se mi no." Pa jo vprašam da zakaj pa, pa ona: "Ker ti ponujam obe nogi za božanje."

Drugače pa imam eno vprašanje - kje kupite kakšno pametno jesenko, prehodno jakno za tele naše marčke? jaz povsod naletim na same "kičaste" ali pa svinjsko drage.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 901
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
3.9.2010 16:23:02   
Ana009
Draja - res faca Ziva! Verjetno je bil zupnik tud cist srecen! Pa ti tudi vsa hvalezna, da ji lahko masiras obe nogi :) user posted image
Srecno Filipu za 1. svecko!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 902
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
3.9.2010 21:08:18   
Pikca
Čestitke Filipu za prvo svečko in user posted image Živi za izjaviuser posted image user posted image user posted image
Mi pa imamo po novem šolarko. Je vsa ponosna in v šoli ji je všeč (vsaj zaenkrat)user posted image . Imamo pa problem z zobom (in strahom pred zobozdravnikom), a slučajno pozna katera kakega zobarja z občutkom za otroke? Ta naša jo je čist prestrašlauser posted image  

Jernej se je kot "pravi moški" pogumno poslovil od vzgojiteljic in začel spoznavati prijatle v novem vrtcu...oz. šoli; ker je vrtec premajhen, sta dve skupini dobili prostore v šoli in tako sta z Živo v sosednjih učilnicah. Zaenkrat izgleda, da ne bo večjih problemov z menjavo vrtca. Kok so že velikiuser posted image

Aja, pa dobili smo datum montaže hišice; 30. 9. jo bodo začeli postavljat. Izgleda, da nam bo tudi uspelo prodat stanovanje (v pon. naj bi se dokončno zmenili).  Same dobre novice torej, samo škoda, ker je konec poletja IN DOPUSTA...

(odgovor članu Ana009)
Neposredna povezava do sporočila: 903
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
3.9.2010 21:08:40   
K_a_t_i
No, super, da glavo pod vodo potaplja user posted image . Za jakno pejd pogledat v Baby Center. Pa pejd v sredo, imaš 10% popusta na teksti. Majo ful robe, samo za punčke nisem gledala. Cene... Jah, cene so pa res user posted image Al pa mogoče kaka Zara, Iana, kej tazga?

_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Ana009)
Neposredna povezava do sporočila: 904
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
4.9.2010 8:12:31   
Žabika
U, koliko lepih novic. Čestitke vsem za vse dosežke!

jakne: kaj lepega in tudi ne tako dragega imajo tudi v Okaidiju.

Tudi Hana je zamenjala vrtec - popolnoma brez težav, zaenkrat se mi zdi, da v novem še bolj uživa. Glede na njen pokroviteljski karakter, ji očitno mlajša družba bolj ustreza.

Ja res so veliki; ne potrebujemo več nastavkov, pručk, nepremočljivih podlog, rezervnih oblek, mokrih robčkov, ... pa še kaj bi se našlo. Predvsem mi je pa všeč to zdaj že bolj resno obnašanje.

Nisem pa še zaključila, kako se je Hana obnesla v "gosteh". Pri B in D v Bohinju je noro uživala, in drugo leto gre spet, še za dalj časa pravi. Hodili so po hribih, nabirali gobe in seveda so se vsi cel dan ukvarjali z njo. Poleg tega so imeli vsak dan kakšne druge obiske, tako da se je res dogajalo. Kar spremenila se je v tistem tednu in postala dosti bolj odprta za tuje ljudi.

Takoj naslednje dva vikenda pa smo naredili še en podvig; najprej je Hana vzela v KG svojo najboljšo prijateljico, naslednji vikend pa njena prijateljica Hano na morje. Vse povsem brez težav, mali sta res uživali, starši pa tudi, ker ste se zelo lepo igrali ena z drugo. Se mi zdi, da je bil to tudi kar podvig za punci.

Zdej grem pa preverit, če je bila danes polna luna, ker je bila današnja noč - grrrrrrrrrrr, kar eno tečnarjenje v spanju. In to 3x!!!!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 905
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
4.9.2010 9:09:56   
draja
Oooo pozdravljene nazaj!

Hvala vsem za info o jaknah. Sem bila prezgodaj v BC zgleda, ko še ni bilo robe, pol pa iskala po vseh drugih trgivinah. V Okaidiu pa tudi takrat še ni bilo nič pametnega.

Pikca super za hiško in stanovanjeuser posted image user posted image . Pa za šolarko in menjavo vrtca!

Žabika tole z jemanjem prijateljice na dopust pa se mi zdi res velik podvig! Predvsem za starše! Bravouser posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 906
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
16.9.2010 20:25:20   
A-N-J-A
Če katero zanima ima Medis do 17 akcijo  http://www.imunoglukan.si/narocilo-imunoglukana/

draja-vse najboljše Filipu za prvo svečko!!!
 
pikca super za hiško, nov vrtec in prvošolko.Zobarja imamo mi v Mengšu  v Zd.Je super zobozdravnica , mogoče poskusi tam .

Drugače nič posebnega , rastemo, uživamo v hiški, se igramo, mal jokamo in tečnarimo....itak user posted image .
V soboto smo bili na Bazarju , smo srečali Meaa-o. Čez dober mesec pričakuje bebikouser posted image . Pol smo šli še na igriše zraven gospodarca in je super.Ta maledva navdušena...mormo ponovit.

A bi se mogoče kje zmenile, da mal vidmo kolk so naši marčki zrastli???? Upam da bo kera za in ne bo spet vse padlo v vodouser posted image .

Javite se!!!               Lahko bi si tud kakšno igralnico rezervirali user posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 907
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
17.9.2010 20:23:42   
Pikca
Lepo bi bilo videt marčke na kupu... kdaj predlagaš in kje?

Mi smo lepouser posted image  Stanovanje prodano, hiška začne rasti že drug teden user posted image

Jernej se je brez problemov navadil na nov vrtec, ima že novo ljubezen, ki pa je menda že oddana. Živino začetno navdušenje nad šolo pa je že malo splahnelo in je včeraj že želela it na dopustuser posted image


(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 908
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
20.9.2010 10:16:44   
draja
Dan!

Tisto igrišče za Bežigradom je res super. Smo bili poleti parkrat tam.

Pikca super za stanovanje, hiško, Jernejev vrtec. Pa upam, da bo Živa zdržala do krompirjevih počitnic v šoliuser posted image  

Srečanje jaz sem zauser posted image . Če bomo le zdravi. Od kar je konec poletja smo skoz nekaj bolaniuser posted image


(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 909
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
21.9.2010 20:09:17   
Žabika
Ojla!

Kaj pa če se jutri kje dobimo? Ampak jaz vseeno predlagam ZOO, ker tole naše igrišče je tudi kakšen drug dan primerno, ZOO pa hitro prehladen.

Pofočkajte se!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 910
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
22.9.2010 11:22:25   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Ojla!

Kaj pa če se jutri kje dobimo? Ampak jaz vseeno predlagam ZOO, ker tole naše igrišče je tudi kakšen drug dan primerno, ZOO pa hitro prehladen.

Pofočkajte se!

Jaz sem za, če je to ZOO v Blackpoolu ali pa Chestru user posted image Pupe, uživejte in se naklepetajte še zame!


_____________________________

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 911
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
29.9.2010 8:50:09   
draja
Jah, s tem srečanjem bo očitno bolj švoh... Smo premalo aktivne tle goruser posted image .

Kakšne aktivnosti bodo kaj letos obiskovali vaši malčki? Živa je zdaj začeka z atletsko šolo in smo super zadovoljni. Smo hoteli jo še vpisati v nadstandardni ali individualni plavalni tečaj v Atlantisu, ampak glede na to, da ima zdaj atletiko 2-krat na teden po 60 minut, se mi zdi kar dovolj zaenkrat. So le še tako majhni, da si ne upam pretiravat.

Drugače smo super, uživamo 100 na uro. Res nam je lepo!

Dajte se kaj javit noooooo!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 912
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
29.9.2010 10:01:24   
Ana009
hej vsem, ki se berejo :)

L. hodi v slovensko solo, pa doma se vsak dan ucimo jezika, tako na easy.. sem gledala, ce bi jo dali na kaksno fizicno aktivnost, pa se vse yacne sele s petimi leti. :( Glede na to, da je velika za 5 let, jo bom pa vseeno poskusala kam vpisat :) tako, da mi se iscemo.. je v SLo hodila na telovadbo in je bila zelo srecna..


(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 913
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
1.10.2010 10:19:33   
soncek78
Hello pupice!user posted image

Še malo glasu od nas... Mi smo v redu. Nika z veseljem hodi v vrtec. Kot popoldansko dejavnost smo si omislili plesni tečaj in princeska je navdušena. Komaj čaka da gremo. Kmalu bomo že nastopali.

Drugače se mi ponavadi sprehajamo po Portorožu in Kopru. Do zdaj pa smo s zadrževali bolj v vinogradih.

Lepo se imejte, pozdravčekuser posted image

_____________________________

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D


(odgovor članu Ana009)
Neposredna povezava do sporočila: 914
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
10.10.2010 8:37:21   
tinaaja
PA se mal glasu iz nasih logov :)
Punci rasteta noro :) Skoz je pestro, dogaja na vseh frontah, meni bi prav pasal en miren odklop od vsega, ampak mi srce ne da, da bi sla kam sama, ker ze tko imam prevec sluzbenih poti.
Malo smo skupaj raziskovali tople kraje in prisli nazaj v to zmrzal iz 30st - prav turobno. Komaj cakam,da zima mine, sloh zaradi bolezni. Je bilo super cez poletje, sam da se je september zacel pa .. user posted image
Obe punci sta uspesno zamenjali vrtec, zdaj pa ze vec kot 2,5tedna itak nista bili tam - dopust, bolezni,.. Tko da jutri startamo no vo rundo, upam,da zdrzi.

Aktivnosti malckov - brino bi/bom dala na telovadbo v bliznjo OS za 3&4 letnike, ce se bo sprostilo mesto. Spomladi pa v kak plavalni tecaj. Obe sta navduseni nad vodo.
Ju je pa zanimivo gledat, kok sta razlicna karatkerja.

Kaj se... jah nic.. jaz se morda podajam nazaj v studisjke vode, najprej dokoncat dolge  na faksu pri nas, pol pa .. no ja vse ob svojem casu. se ugotavljam, kako zbalansirat sluzbo, otroka, ženo, sebe, studij... v 24/7 user posted image user posted image user posted image user posted image mi se ni cist jasno.

Hiska je super, aja najboljsi nakup leta ali desetletja- irobot roomba user posted image Private Fata user posted image

Nic grem se mal bajto v red spravljat preden se pokaze soncek in sibamo ven (vsaj upam,da se bo)


_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 915
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
10.10.2010 22:40:42   
K_a_t_i
Glej naslednji post user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 10.10.2010 22:42:56 >


_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 916
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
10.10.2010 22:42:03   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

najboljsi nakup leta ali deset__letja- irobot roomba user posted image


ti to resno user posted image
Ok, dej mi s prve roke... - kako posesa kote? Kako posesa stike med steno in tlemi? Kako mu gre, če je na poti ovira (recimo majhna stopnička, preproga, igračka? Ali dejansko posesa celoten prostor ali pa več ali manj sesa ves čas po istem mestu? koliko časa potrebuje, da posesa 70m2? Je sploh kakšna šansa, da posesa kopalnico, ki ima 3m2 in je po tleh cel kup stvari? Ali moraš prej vse ven nesti? Okrog radiatorskih cevi ma kej šans? Kok je to sploh močno? Mislim - a sesa samo parket, ali povleče prah in smeti tudi iz kakšne konkretne preproge? Na vrečke ali kam se lovi prah?
Hvala!

Žiga smo vpisali na G-Rega - gibalna abeceda (telovadba, spoznavajo različne športe). Uživa! Opa, zaenkrat! :))) Mi pa tudi - namreč pripeljemo ga ob 16:20 in odpeljemo ob 17:40. Preoblečejo ga oni. Mi smo vmes FREJ! user posted image



_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 917
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
11.10.2010 7:11:49   
tinaaja
Kati, nakup je bil splet okoliscin. Jaz sem zmeraj mislila, da je to bedarija, svetoven nateg. Zdaj je ne dam za noben denar..  KAko naj ti recem - jaz ne sesam vec, ce ti to kaj pove. Vecino kotov, robov... posesa super. Preproge so ciste. Ampak ja valda moras s tal dvignit manjse zadeve - pa saj ce sam sesas jih moras tud, ce hoces dobro posesat. Gre cez 1,5 visoke ovire. Gre priblizno 5x cez vsak prostorcek v prostoru. Ima posodico za smeti, ki se prazni. In sem skor dol padla, ko sem vidla, kok smeti je na tleh pa jih na oko niti ne opazis. rabi na nek povprecen prostor ene 30min. Prednost tega je,da sesa ko te ni doma npr, namenjen je,da sesa vsak dan. Skoz cisto :) No meni pri 200m2 ornk rit odnasa. Ampak tudi dnevno sesanje npr kuhinje - umaknem stole, da dobro posesa, prizgem in se ukvaram s puncami. Meni sesa kopalnico spodaj, ki ima sesalne povrsine ene 1,5m2 :) ampak jaz umikam zadeve - no saj ni neki velik, smeti, preproga, smeti.. Vsaj se malo pospravis user posted image Skratka, meni je fantasticno - res :) Punci sta navduseni in teceta pred "fato", ki ju pol lovi...  Z najboljs prijateljico sva ga kupili istocasno in imava enako mnenje. Kupili smo ga pol se tasci in je navdusena... In ne, ne dobim nobenih procentov user posted image od prodaje.. Ampak sem resnicno zadovoljna stranka.
Seveda pa rabis navaden sesalec za strop, stopnice, pa tudi kdaj je kak bolj delikaten kot za posesat, ampak 95% pa je vse cisto.



_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 918
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
16.10.2010 11:55:32   
Pikca
Ojla po dolgem cajtu!

Pri nas dogaja...  hiška zdaj napreduje noro hitro in bomo imeli drug teden dan odprtih vrat.

Jernej je ponosen Levček, se je lepo vživel v nov vrtec (oz. pravi, da hodi v šolo - ker imajo prostore v šoli). Na dodatne dejavnosti pa noče. Smo ga vpisali na telovadbo, kjer se učijo tudi angleščino - se mi zdi ful dobra kombinacija - pa noče. Pol smo ga vpisali na glasbeno pripravnico - je rekel, da bi šel, ima ful rad glasbo - pa tudi ni hotel iti prvič. Naslednjič bom šla z njim, mogoče bo potem šel... Sicer je postal pravi navihanec, skoz se smeji... in večkrat kaj ušpiči, pol pa reče "Mamica, a me maš še lada", mulo obvladauser posted image

Živa je pridna v šoli (doma se moramo sicer včasih mal pregovarjat, ko je treba kaj do konca pobarvat, a jo je učiteljica pohvalila na govorilnih urah. ) Hodi na ritmično gimnastiko in je čist navdušena. Prejšnji teden je praznovala RD - povabila tudi prijateje (no, v glavnem prijateljice) iz šole.

Pa še ena novica... ki je tudi nas presenetila, ker nismo planirali... pa se zdaj kar veselimo... pleničke se bodo sušile v novi hišici. Novi član družine naj bi se nam pridružil nekje okrog dneva mladostiuser posted image . Otroka se ful veselita, sploh Živa, tako, da mi je malo žal, da sva jima že povedala... bi bilo bolj pametno počakat na rezultate biopsije horionskih resic, ki jo imam že 9. 11. - sem najprej mislila, da bom šla na AC, ki se dela kasneje.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 919
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
16.10.2010 12:26:45   
draja
Vau Pikca! Jeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke, čestitke, čestitke! In seveda dobro opravi vse teste.

Pa super za hiško!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 920
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
19.10.2010 19:59:27   
sezam
Pikca - user posted image user posted image user posted image  Čestitke za user posted image  in hiško. Še mal pa boste uživali user posted image

_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 921
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
22.10.2010 22:06:47   
K_a_t_i
user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke Pikca!!!

Tinaaja, hvala user posted image


_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 922
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
10.11.2010 12:27:19   
Dajadada
Sem s tamalima na bolniški in sem se spomnila na vas user posted image , pa vidim, da nas skoraj ni več user posted image .

Da mal poročam kako smo: N in T sta vsak dan bolj živa - kadar sta v družbi domačih, poznanih. ko pa je kdo drug zraven, ki ga ne poznata zelo dobro, pa se skrivata, ne govorita, v glavnem postaneta čisto drugi osebici. Mi ljudje sploh ne verjamejo, da ju drugače komaj krotim in da nista nikoli tiho. Tim je že pravo malo gobezdalce...če ne govori, pa poje user posted image . Z nejcem sta pravi tim, prava bratca, ki se imata najrajš na svetu, se smejita na polno, v naslednjem trenutku se pa že tepeta. V zadnjih dneh najraje listamo kataloge igrač in izbiramo, kaj vse bi imeli user posted image . Namesto ene igrače iz kataloga, bi si onadva izbrala po eno iz vsake strani. V vrtcu uživata (nejc ima že pravo klapo), doma nočta bit, zdej ko smo na bolniški se bomo naigral vseh mirnih iger, ampak mi počasi zmanjkuje domišljije. Nejc zdrži največ 10 minut pri eni stvari, pol pa vpraša "Kaj se še lahko igramo?" Tim se bolj znajde, zaigra, vse mu je prav...je še vzgojiteljica rekla, da je tak na izi fant - se ne razburja, ne joka, nardi kar je treba, večinoma je zelo flegma, razen ko ga kaj res vrže iz tira...takrat je pa jojjoj.
A se marčki in marčice že kej učite črke, številke, ipd.?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 923
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
12.11.2010 11:15:21   
Pikca
Hvala za čestitke. Sem tudi jaz na bolniški im imam čas prit sem goruser posted image  V torek sem imela BHR, tako, da zdaj čakamo rezultate, sicer počutje OK.

Črke in številke; ne učimo načrtno, le kolikor se sam zanima - ko se igramo npr. Enko ali človek ne jezi se - Jerneja zanimajo bolj številke, Živo pa so vedno zanimale bolj črke. Tko, da Jernej zna že štet do 20 in naprej, pozna vse cifre... skor isto kot Živa, ki je zdaj v 1. razredu. Živa je pa poznala pri tej starosti že vse črke, številk pa ne.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 924
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
12.11.2010 13:49:22   
tinaaja
Pikca, cestitke in drzim pesti za HBR!! A na NS si bila? Kako kaj hiska?

Dajadada - pri ans je z brino enako - pri domacih je akcija 100 na uro, pri nepoznanih najprej mir pol pa v veliki vecini ena sama samopromocija, nastop.. jaooo..  jaz sem pa danes brino dam iz vrtca pripeljala - je bruhala in driskala. razpolozena ok, sam driskala je se enkrat ornk.

Dost imam tega vremena, pa se se ornk azcelo ni. Pa spet izolacija cez vikende, ker je kdo bolan ..

V sluzbi kot se kocnu leta spodobi tempo na 1000 obratih, en kup potovanj pred mana, da se mi pa itak nic user posted image Al sto je treba nije tezko, al kaj ze pravijo..
kje ste vse?


_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?