Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

to izbrala. Sem gledala tv in je enemu bilo tako ime pa sem rekla evo tak bo naš fant
, je pri nas bolj moj tisti firbec. Jaz tudi v 1 sem bila bolj za to da bi bilo presenečenje...
. Sem preveč firbec!
. No, mene edino zdaj moti zvečer ko se uležem, ko imam tak čuden občutek v nogah in kar ne vem kam bi jih dala, ker mi nič ne paše. In ratam vsa tečna. In zdaj se to dogaja vsak dan. Komaj odmislim in zaspim.
upam da se ne bo pogosto ponavljalo.
??? danes sem res polna energije in že cel dan razmišljam o
...dekleta, kdaj in kam greste na dopust??
mate vse čas al kira ne more...sicer pa nas ni neki velik lih...
mislim....
.
...špica84 vesela, da je vse v redu
...seveda, če ne boš čakala kot en mujo, bi ti pasalo ob 10h?...
...čist drugače kot prej... prej sem bila jutranji tip in sem se okoli 6 včasih tudi 7h zbudila in pridno začela dan, ob 10h pa že spaaaala zzzzZZZZzzz...zdej...pa čist drugač... zjutraj se sploh ne morem zbudit in ko se že zbudim komaj zlezem iz postelje, ker ponavadi takoj nazaj zaspim...zvečer bi pa gledala tv... pa vmes dremam sam tv more bit...gledam same preiskave zločinov, moi bogi lubek, bi pa spal k ma zjutri službo....sam, da knjigo odprem že zeham in spiiim....