|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Če odteče voda in ni popadkov
3.8.2009 21:54:18   
Anonimen
Ma ful ti trebuh uplahne, to je vse kar sem čutila jaz. Pa eno praznino čutiš v trebuhu.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Če odteče voda in ni popadkov
4.8.2009 22:44:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Jaz imam pa eno mogoče mal neumno vprašanje. Ampak nimam izkušenj z odtekanjem vode, tako da ne vem, kako to zgleda.  user posted image user posted image
Finta je  v tem, da smo trenutno na morju, tako da sem non stop v vodi. Do PDP še 4 tedne, domov gremo čez 10 dni. Kaj če mi začne v morju ali bazenu voda odtekat? Sej hodim na vsake toliko ven pa se posušim, tako da takrat bi že opazila, ampak a to načeloma traja neki časa pa po malem odteka ali je lahko tud recimo v petih minutah? Kolikor berem poste, drugih "simptomov" razen mokrih hlač sploh ni, npr.popadkov ali da bi kaj čutile. Moj je čist paničen in mi vsake pet minut teži, naj grem iz vode.
Aja še to - glede na to, da so nam v materinski šoli prvič rekli, da če ti vsa voda odteče, je treba ležat in rešilca klicat - jaz imam namen sest v avto in se odpeljat čez mejo vsaj do Izole (mož bo vozil, ne jaz, da ne bo pomote), če bo šlo (smo blizu Pule). Al je lahko kaj narobe? user posted image
Mal sem zmedena, prvič je bilo vse čist šolsko - popadki vso noč, zjutraj v P, tam so mi predrli mehur, plodovnica odtekla in sem rodila v 2 urah s svojimi popadki.
user posted image



Mislim, da za to je pa tako malo možnosti, ZmajTolovaj, da se nikar ne obremenjuj s tem. Rajš uživaj!

(odgovor članu ZmajTolovaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Če odteče voda in ni popadkov
5.8.2009 15:31:07   
ZmajTolovaj
Mislim, Meta, HVALA, da je še kdo mojih misli user posted image user posted image user posted image
Sam ta moj zganja paniko, ko da bo jutri konec sveta.
Jaz čist uživam.  user posted image


_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Če odteče voda in ni popadkov
5.8.2009 23:19:35   
kaminek
ko ti začne odtekat voda, morš v roku 48 ur rodit, drgač lahko pride do komplikacij (preventivno so men direkt v žilo na vsakih 8 ur vbrizgali antibiotik, da je user posted image  in mene zaščitil pred morebitnimi okužbami, ker ko ti voda začne odtekat, ni v posteljici več "sterilno"). men je voda odtekla v soboto ob 6 zjutraj in ker nism mela nč svojih popadkov, sm šla v nedeljo ob 9.15 v porodno in sm dobila umetne, rodila pa ob 22.24 isti dan. odtekala mi je pa postopoma, se mi ni kr vlila in definitvno čustiš, da gre iz "druge" luknjeuser posted image .

nam so tud v MŠ razlagal, da ne smeš hodt, če ti odteče, da morš ležat itd. itd. pol sm pa tud jst mogla sama vse narest. izpred P sama it do oddelka in pol tud v porodno, tko da ni to čist res, kaj povedo v MŠ, kako to poteka. pa mene ni noben vprašal, kako je otrok obrnjen-recimo vratarka, k je rekla, da naj kr grem peš na oddelekuser posted image

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?