dreja79
|
Dan čveke , danes sem imela pregled in kakor kaže je vse OK Dopolnila sem 35. tednov in me je sestra hotla dat na CTG . Mal čudn sem jo pogledala, kot češ a že . No, potem je pa vidla, da res še ni potrebe in ga bom imela čez 2 tedna. Vzeli so mi kri, da še enkrat preverijo za hepatitis, toksoplazmozo in železo. Poslušala sem srček, ki tako lepo bije. Dobila sem tudi napotnico za rešilca in za porodnišnico. Za seznam: +2kg, naslednji pregled 07.09.2009. Drugače sem pa že jest čist neučakana, pa imam še 5 tednov do roka, k vas berem. Tud jest bi šla že kar rodit, no še 3 tedne zdržim potem pa lahko pičim . Tud jest imam zadnji teden skoraj drisko . ( imam pa še 5 tednov do konca) Pa ni čist driska, samo večkrat grem na wc in bolj na redko. Z glavobolom pa se zbudim skoraj vsako jutro, če ponoči ne spijem vsaj 2 kozarca vode. Kot, da bi bila zjutraj malo dehidrirana. Pa kar neki sem skoz utrujena! Se mi nič ne da, al pa naredim samo kakšno stvar v celem dnevu. Drugače pa Altaja,Veselka in Tulpek, ne vem, kako to, da se nič ne pritožite , ker vas je že toliko septemberk prehitelo. Jest res ne vem, kam se jim mudi. Me mal skrbi, da bom skor cel mesec sama na forumu ostala, k boste že vse prej rodile . Hvala bogu, da je vročina popustila, je prav prijetno. Naj tako tudi ostane. Se enkrat pa čestitke vsem novopečenim mamicam .
|