|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
26.8.2009 11:23:30   
baby blue
Ja še malo več kot dva tedna... Se že prav veselim... user posted image user posted image Čeprav sem ji dala že zeleno luč... Zaenkrat še nič ne kaže... Bomo vidli jutri na CTG-ju... Če ne bom pa do blue mooj počakala user posted image user posted image

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
26.8.2009 11:25:48   
sontschica
jaz pa pogrešam larilu...tut na mamini čvekalnici je niuser posted image mislite, da že carta?

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
26.8.2009 11:27:13   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej

Hej čvekaste user posted image !!!!

Jst sem še kar tu!!!! 2v1!!!

Včeri sem celi dan spala, hrane sploh videt nisem moglauser posted image !!!

Wc-e je pa itak moj naj naj naj prijatelj!!!!!!user posted image user posted image

Eltea333 user posted image user posted image user posted image !!!!!

(Sam ni pa fer ker sma mele na isti dan rok!)

Ona pa je rodila na moj novi rok!!!

Naš mali lumpi pa zgleda da bo kar čez rok! (Tolko o tem kao da bomo prejt rodili po besedah G bi mogla že rodit 1. al pa 2. teden v avgustu!!!)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jasmina, to se pa zgodi, če rok prestavljajo tik pred koncem. Saj je ena že napisala... na koncu različno rastejo in pridobivajo na teži in je brezveze prestavljat rok, sploh naprej. Samo živčki potem delajo. Ti se kar drži prvotnega, če bo prej, bo pa še boljše.

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
26.8.2009 11:28:21   
Lubenička
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

jutro,

si bom kar dovolila objavit (Kepica ne zamert):

Eltea333 sporoča:

"Mama Tea, tata Luka in sin IZAK so zdravi in veseli."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

sarchi super, da ste že doma in da uživate skupne trenutke z Maksom res je pravi cukerček. veliko cartanja vam želim pa javi se še kaj.

se podpišem user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
26.8.2009 11:30:58   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Septembrke že s popadki, špikanjem, uglavnem z dogajanjem, avgustovke ki se švercamo pa še vedno v enem kosu user posted image . Čakam, čakam da se kaj zgodi, zgodi se pa nič! Rok imam pa čez 2 dni!!!!! Očitno mi preostaneta samo še 2 stvari - seks in trampolin user posted image . Zgleda da je to res kazen za čvekanje pri septembrkah user posted image

A je Tulpek še vedno brez neta? Mogoče je šla pa v P....

Sem še prisotna in prisebna... seks preverjeno ne pomaga, vsaj meni ni, čeprav sva si dala duška user posted image . Za na trampolin počakam do noči, da ne bodo sosedje mislili, da se mi meša. Razmišljam o kakšnem daljšem sprehodu in tudi o makedamu... ampak danes imam za pospravit, tak da bi še kak dan počakala user posted image .
Js čvekam tudi pri avgustovkah, tak da si kazni ne zaslužim user posted image user posted image user posted image user posted image .

Počutje? Če ne bi vedela, da sem noseča, bi šla laufat, danes sem super.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
26.8.2009 11:31:55   
tulpek
Veselka, srečno jutri na pregledu user posted image user posted image user posted image .

Eltea , čestitam user posted image user posted image user posted image .

Punce, zdaj pa dost prehitevanja user posted image user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Punce, ve še pijete magnezij? Jaz ga še pijem, pa ne vem, če ni bila enkrat debata, naj bi ga proti koncu nosečnosti nehale pit Imam prav ali sem kaj zamešala?

Js sem vprašala svojega G glede magnezija, pa je vprašal, če kaj berem Pušenjaka (ker sem mu omenila, da na forumih različno piše) user posted image . In je rekel, da so ti porodni krči tako močni, da jih ena tableta Mg ne bo preprečila. No, ampak js ga ne pijem, ker že mesec in pol nimam nobenih krčev, prej pa fulll. mi je pa ta Mg postal že ogaben. Tak da me je tudi ta nadloga pred koncem user posted image zapustila.

IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA

Vse pijete tale magnezij? Men je tako ogaben da sem sam eno tabletko spila mislim da.

Meni tudi ni višek kulinarike, ampak če ti hoče ponoči raztrgat stegna in meča hkrati, eksneš tisti deci tekočine dvakrat dnevno user posted image .

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
26.8.2009 11:33:17   
Lubenička
Tuplek...jaz mislim, da je zdaj povsod gužva user posted image

Jaz sem pa dobila danes še eno lepo novičko...še ena moja kolegica, ki je imela rok (5.9) je včeraj rodila punčiko. Je pa ful majhna (48cm in 2750g)...moj je bil tak 5 tednov nazaj user posted image user posted image user posted image

No...jaz tudi odstopim mesto altaji in tulpku. user posted image
Čeprav že nestrpno čakam...
Mam že vsega dovolj...ponoči se zbujam, ker mi noben položaj ne ustreza, vroče mi je, na wc-ju sem skos, sklepi me bolijo, trebuh imam trd, kot kamen (tudi v ležečem položaju)...tečna sem...dost mam!! user posted image

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
26.8.2009 11:34:36   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Tulpeeeeeek, sem te vesela user posted image  user posted image  user posted image , sem misla da si mi že ušla user posted image

Jst tud pravim, da če ni blo včeraj, naj bo v petek ali v nedeljo....

Pa sem se tud jst trudila da bi blo 25. ampak ni šlo....user posted image

:)) js pa ne bi imela nič proti, če bi ti  pobegnila... user posted image user posted image user posted image . Se mi zdi, da nama bo na koncu vseeno za datum, samo da pride ven user posted image user posted image user posted image .

Drugače pa moje dete vedno bolj boleče miga in brca. Včasih moram prav sapo lovit, brcne tako, kot da trenira user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
26.8.2009 11:35:26   
Bety11
Strije....user posted image user posted image user posted image ....Pa sem vam svetovala, da se mažete z navadno kremo Solea in da strij ne bo....Pa ste zapravljale za draga mleka in mazila, ki pa vem, da nič ne nucajo....In zdaj so strije, kot da se sploh niste mazale....Moj trebuh pa ogromen, brez strij.....user posted image user posted image user posted image ....Verjemite prej izkušnjam, kot reklamam....Ker jaz ne mislim z vami zaslužiti....Lekarne, tovarne in ostali pa imajo samo to v glavi...user posted image ...zasluuuuužekkk...user posted image

Gibi otročička.....Moj Damjan je (imam en občutek user posted image ) zelo pameten fantiček.....Obrača se, kobaca in ven pokuka nekaj špičastega. Mogoče koleno, nogica, komolec, rokica....ne vem....In jaz poooočasi primem za tisto reč in pozibljem..... začutim, da ga zibljem skozi vodo.....In če oče da roko na tisto izboklino, pa Damjanček takoj zbeži.user posted image ..se resnično skrije nekje od zadaj....user posted image user posted image ....In sem tiho, da mojega ne ožalim in mu ne povem, da meni ne skriva nogice.....Jooojjj kako sem vesela ob teh trenutkih..user posted image ..In spi v času, ko jaz spim, ni kaj...Me prav nič ne obremenjuje....
Zjutraj pa je zeeelo poskočen in vesel....tako, da nekaj časa ležim in mu pustim, da potelovadi....Največ telovadi in se premika, ko pridejo drugi otroci zraven in se z mano menijo....Joooj.....Včasih prav pomislim, da jih sliši in se jim veseli........

Nič ne pretiravam....

Še nekaj sem opazila.....Če poslušam glazbo, ki mi seže do srca in solzice začnejo kapljati....pa me močno rukne nekje v trebuhu, tako da moram prenehati s cmeravostjo.....In tako razmišljam, da mi hoče sporočiti: "Daj nehaj se cmeriti..."....hi hi hi....
Ta bo tudi moj športnik....Vsi otroci mi športajo in sem ponosna na to....user posted image

//////////////////////7
Sonček Lara.....Veš, z leti ne postaneš bolj miren, zbran, optimističen....Z leti odpadejo lastnosti, ki jih ne gojiš in ostane samo tisto, kar si največ počel in kako si se največkrat počutil...
Če boste panične zdaj in se ne boste trudile to spremeniti, boste z leti samo še bolj panične in paranoične....
Majhen perfekcionist postane večji perfekcionisti, kdo rad špara postane veliki skopušnik, kdo ljubi resnico postane nekdo brez dlake na jeziku,.....

Dokaz za to so starostniki, ki imajo samo eno ali dve lastnosti....Vse drugo je izginilo...In če premisliš, boš ugotovila, da imam prav...Poglej svojo mamo, poglej svojo babico......To ni moje dognanje, temveč znanstveno dokazano.....jaz se pa profesionalno ukvarjam s gerontologijo, zato ne lupam v prazno....

Lastnosti vam ni dal Bog, temveč jih gradite same.....

Lep dan želim....in pri nas napovedan dež popoldan...user posted image user posted image user posted image ...Konec je poletja...HB!!!...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
26.8.2009 11:37:05   
Lubenička
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Drugače pa moje dete vedno bolj boleče miga in brca. Včasih moram prav sapo lovit, brcne tako, kot da trenira user posted image user posted image user posted image .

Te razumem... Nimajo več prostora, pa se jim vseeno nič ne mudi. user posted image So radi natlačeni user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
26.8.2009 11:37:24   
škorpijončica

Živjo!
Bravo eltea!!!!!!!!!!!!!!! Čestitke!user posted image
No, jst sm nazaj s pregleda in je blo danes čist brezveze...pogledal ctg in rekel samo naj pridem čez en teden. Pa sem mu razlagala, da me je včeraj fajn zvijalo, pa se mu ni zdelo pomembno, še pregledal me ni, niti ultrazvoka mi ni na hitro naredil...nič..je bil ravno čas za malico... zdaj sm pa že v 39 tednu in bi pa res lahko šla rodit..pa nič.. te kar matra ko vidiš, da je čedalje več septemberčkov, moja se pa kar obira..

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
26.8.2009 11:40:16   
tulpek
Škorpijončica, dokler smo še avgustovke v enem kosu, se ne sekiraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
26.8.2009 11:52:27   
škorpijončica
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Škorpijončica, dokler smo še avgustovke v enem kosu, se ne sekiraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Aja, za seznam; kile so enake, le datum nasl. pregleda je 2. sep.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
26.8.2009 11:52:28   
baby blue
Naša je tudi aktivna in ni lepšega za zdej kot čutit te gibe pa ostre robove oziroma izbokline na mojem trebuhu user posted image user posted image Ja ja kmalu ne bo več tega... Bo pa drugačno veselje user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
26.8.2009 12:01:32   
Rožica82
Tudi midve sve s pregleda! JA, punčka bo! Končno je pokazala kaj skriva. Je pa zelo težka tak, da upam da počaka še kakšen teden potem pa se spoznave.
Kg so skupno na +7, kar je čist ok
Naslednji pregled +CTG 2.09.09.
Čestitke vsem puncam, ki že cartate

Neposredna povezava do sporočila: 2865
26.8.2009 12:04:03   
Erdbeere
Dober dan čveke....jaz sem pa danes mal po trgovinah letala...nabavljava keramiko pa kopalniško opremo pa take reči...zdej sem pa po kosilu in sem vas prišla pozdravit, da novte mislile, da sem kam odpeketala.

Eltea čestitke za Izaka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj user posted image se je pa včeraj pa danes začel veliko veliko bolj premikati, kot se je zadnje čase. Zdej so pa spet začele lepo tiste ta prave brcike deževat...HB, ker prej mi je bilo pa vse skupaj že prav grozno, ko je bilo vse tako mirno.

Sem pa danes ponoči sanjala, da sem rojevala in da mi je babca rekla, da naj si z dlanjo pritiskam dol pod sramno kostjo, da naj tako nekak masiram in se bo mehur sam od sebe predrl..pa se je res in pol jaz tam ležim vsa mokra, babce nikjer pa enkrat pogledam in vidim, da je šla poleg vode tudi posteljica že kar ven in je bila ravno tako na postelji...pol me je pa začelo skrbet, če je vse ok, da to pa verjetno ne bi smelo tako biti in sem se zbdila, pa najprej potipala, če imam sploh še trebuh user posted image user posted image user posted image v glavnem pestro.

Spala sem pa drugače fino.

Neposredna povezava do sporočila: 2866
26.8.2009 12:12:21   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Naša je tudi aktivna in ni lepšega za zdej kot čutit te gibe pa ostre robove oziroma izbokline na mojem trebuhu user posted image user posted image Ja ja kmalu ne bo več tega... Bo pa drugačno veselje user posted image

Vidiš, jst še vedno čutim take konkretne gibe... oz sedaj ko nima prostora verjetno čutim prav vsak gib. Tko da če bom mogla čakat da se bo umiril bom glih enkrat oktobra rodila.... Evo, ravnokar nekaj kolovrati z nogicami in se prav bunka nardi na trebuhu.

Bety, naš pa zjutraj takoj reagira na očita ko ga poboža. Dobi že za dobro jutro pozdravček od malega. Da roko gor in jst rečem da ne bo nič, ker mali še spi in evo ga...nardi bum bum...sta že zdaj zaveznika user posted image . Drugače pa ko mam jst roke na trebuščku lepo miga, ko pride kaka tuja roka gor pa neha user posted image Ti gibi so res nekaj božanskega in nekaj najlepšega. Mislim, da bom to pogrešala, čeprav bodo takrat druge radosti.

Strije: jst sem se mazala s kokosovim oljem (kar s tistim ki je za jest), zdaj na koncu pa občasno s hladilno kremo za ritko...sem si mislila, da če je dobra za otroško ritko, je tudi za mojga bušita. Na boku ta se se mi pred kratkim sicer nardili 2 majhni striji (približno 1cm) ampak kaj čm..lahko bi blo velik slabše.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 2867
26.8.2009 12:25:38   
baby blue
Rožica82 čestitke za uspešen pregled in za punčko user posted image

altaja najina otročka sta bolj nogometne narave in bolj brcata user posted image user posted image ... Meni G zmeri reče da je zelo živahno dete... user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
26.8.2009 12:32:18   
Tanik
dajte mi povedat, a je zadnji mesec res tok naporen, ker jaz imam še cel mesec pred sabo in po vsakem delu se ful utrudim user posted image

pa ta vročina mi čisto nič ne paše, user posted image jaz sem naročila ohladitve

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

Neposredna povezava do sporočila: 2869
26.8.2009 12:42:05   
Erdbeere
Tanik sej bo....vsak dan bo bolše...glede utrudljivosti pa...enkrat bo ful dobr, boš naredila ful, drug dan pa popolnoma nič user posted image user posted image user posted image

Rožica...tud jaz ti čestitam za pupiko.

Joj kok me zanima, kaj bo pri nas ven prišlo...ampak, če do zdej nisem vedla, tudi do rojstva ni potrebno user posted image user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
26.8.2009 12:47:36   
eva Ana
Evo mene iz CTG-ja......nič novega, ni popadkov, ni odpiranja, samo pritisk je bil (pričakovano) previsok. UZ tudi vse ok! To je to. Naslednji pregled 2.9.

Brala in komentirala bom kasneje ko si odpočijem!

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
26.8.2009 12:59:44   
baby blue
Tanik ne skrbi... Pri meni je tako en dan imam energije za izvoz en dan bi pa sam poležavala in molela vse štiri od sebe... user posted image

Meni tkole kar ustreza... Kak dan paše nič ne delat... user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
26.8.2009 13:20:18   
Anonimen
ojla bejbe !
še sm 2 v 1 sam net mi ni delu tko da nism mogla nič od nič,groza zdej v takem cajtu bit brez netauser posted image
mene še zmer matra tko lepo trebuh mi kar izginja sam ne vem kam,k bi človek lahk mislu če ne bi bil tok napet da sm vampastauser posted image še mal pa ga bom mela pr kolenihuser posted image
drugače pa da je danes popolni dan me je še čebela pičila k sm alergična na pike tko da zdej čičam pa čakam da vidim reakcijo k če bo huda bom mogla it pa za to stvar doluser posted image
zdele morm it še stvari zrihtat tko da vas bom mal kasnej al pa jutr prebrala za nazaj

čestitke novim mamicam (če so že dodatneuser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 2873
26.8.2009 13:32:13   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

dajte mi povedat, a je zadnji mesec res tok naporen, ker jaz imam še cel mesec pred sabo in po vsakem delu se ful utrudim user posted image

Ej, meni ni user posted image user posted image user posted image . Sem prav super v glede na prej in imam vsaj 5 dni / teden ful energije v primerjavi s prej.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
26.8.2009 13:47:30   
tulpek
Sem pozabila napisat, kakšen mali šok sem prejle doživela... imamo drug toaleten papir, z roza rožicami, prej je bil pa bel. In grem na wc, naredim kontrolo izcedka in zagledam neko svetlo rdečo barvo... sem že mislila, da je končno začelo kaj dogajat, da se lušči čep... potem pa vidim, da je samo rožica user posted image .
Imam pa malo povečan belo-rumeno-prozoren izcedek. Mogoče pa kaj bo do sredine septembra user posted image user posted image user posted image .
Pa js mislim, da bi se nekaj dni pred rokom mogla slabše počutit, kot se ... bi bila verjetno bolj zadovoljna user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?