katka11
|
ojla bejbe!!!! evo mi smo zdej z dopusta, no ze cel teden , mal sem prebrava ze v nedeljo, pa ne veliko, ker ste toooooolk napisale. me je pa pretresla novica glede rubin in njene male pikice. pa upam, da je zdaj z Gajo vse o.k., ampak saj pravim, da zdej cel teden nisem nic brala. sem bla pridna in sem nabavila vse za malega . danes grem se po vozicek, lupinco in lezalnik. posteljo in joi imam naroceno pri Recinkotu, baje pride danes. torbo imam pripravljeno, skratka to je to. aja ne, se v lekarno moram danes. v ponedeljek sem imela tud pregled, kri se mi je mal izboljsala ampak mam se vedno tabletke, se ni cist ok, dobila sem canesten pa vec moram pit. ja priznam sem malo manj pila, ker me pece zgaga kot pri norcih in itak mam ze ves cas filing ce se pom pripognila mi bo vse skup ven odneslo. se mi dviguje... no ja ampak se trudim.v torek sem mela se UZ, vse ok, malo vecjo glavico ima dete, ampak to jo ima tudi mali razgrajac doma in prav tako njegov ati . se podatki za seznam: vsega skupi +6kg, naslednji pregled 7.9. ja na morju je bilo fajn, vse ok, plavati je res cudovito, saj se ne pocutis kot slon. no tko neki podatkov in seveda pozdravcke vsem. zdej grem pa mal prebirat za nazaj, kaj se je kaj dogajalo. aja se to, vsem, k mate ze pikice: CESTITAM!!!!!!!!!! pa lep dan vsem!
|