Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
pa pri U-kristali piše številne amorfne soli!?

... sicer je osebno ne izvajam.. odsvetujejo jo pa samo prvih 12 tednov.. tako, da komot lahko greš, če te res zatekanje tako moti...upam pa, da boš naletela na res usposobljeno maserko, ker kvazi-maserjev je dandanes veliko in limfno je treba res pravilno izvajat, da so učinki.. drugače pa zatekanje v nosečnosti ni nič takega...
. Vsi mi govorijo da je zatekanje sicer normalno, ampak jst vseeno raje ne bi. Je zelo moteče in tud zaradi žil ni fajn. Očitno počivanje in prehrana ni dovolj, bom poskusla še s tem pa še prav pasalo mi bo malo crklanja
, še nikoli v življenju toliko, vendar je bila voda bp, tako da niso nič komplicirali. Si pa moram vsak dan 2x merit pritisk in zapisovat, ampak imam skos normalnega, HB.
nimam še nič pripravljeno, ker smo si dodatno zakomplicirali življenje in razmišljamo o nakupu stanovanja, dober mesec pred porodom
Moram pohiteti, da bo trebušček še z mano
(ponoči)... tko da je tud manevriranje z wc papirjem pol cela umetnost
... ne razumem, zakaj morajo nekateri vse po svoje narest, čeprav mu daš jasno vedeti, kako pa kaj... zato jaz moji tašči ne pustim nič kupit brez moje vednosti, ker bi drugače bli založeni z izdelki Hello Kitty
. to je pač moj otrok, ona je svojega že imela
. samo je vse št. 62, tko da ni za iz porodnišnice.
in oddelek za
.