simonae
|
Sarchi in Oktavija ! Ostale upam, da ste OK. Jaz bi samo počivala! Pa opažam zadnja dva dni, da sem grozno lačna (pa se mi trebuh še ni nič spustil) in se komaj nazaj držim, predvsem pri kosilu in tudi danes - cel dopoldan bi kar jedla . Veselka kako - se ti je umiril izcedek? Če se je in če ne boli več, je verjetno vse OK. Jaz sem imela enkrat takole, a rjav izcedek je bil zaključen v 24 urah, pa ni me nič bolelo. Larilu - pri nas pa je kontra - saj bi rada, da malega odvadimo plenic, a se mi ne da preveč pucati za njim, posebej dokler ne kaka. Ko smo zunaj pred hišo pa ga pustim čisto brez (tudi brez hlačk) in uživa. Mož pa mu da plenico le za nočno spanje - torej čez vikend se odvajamo, med tednom pa se šlepamo. Sicer pa glede na to, da sem proti koncu septembra nimam še nič oprano za dojenčka, le kupček je pripravljen. Čeprav pa me spominjate, da bo sedaj pa treba začeti. Maline sem začela piti ta teden - enkrat na dan - mi paše okus, pa še odžeja me, ko me ne niti voda. Masaže presredka ni - tudi jaz ne vem, kaj čakam , saj sem tokrat rekla, da bi poskusila. Morda pa zato ne bom raztrgana, kot pravijo? No, bomo videli, če se bom spravila. Strije - po nogah za izvoz, ostalo OK. No, mejte se in pridno ter čim enostavneje rojevajte, tiste, ki ste tako daleč.
|