bborutt
|
Živjo Dulsineya čestitam, bravoooooooooo Prej mi sploh ni zneslo napisat... Midva sva pa tudi včeraj rodila. Včeraj ob 10.45 se nama je rodil sinček Maks. 3050g in velik 48cm. Sara in Maks sta super. Oba sta OK, zdrava, brez posebnosti. Zdravnica je celo rekla, da se ji sploh ne zdi, da je rojen v 36 tednu, ker je kot donošen. Bravo Maks. Včeraj zjutraj je bilo že 45 ur od odteka vode, zato so morali nekaj naredit. Sara se ni nič odpirala, zato so se odločili za carski rez. Sem bil pa zraven, ker je imela samo lokalno. Carski je potekal bp, ime ima očitno res zato ker je carski. Sara, ki jo je prej zvijalo 100 na uro se je po porodu počutla 1000 krat boljše, vse skupaj pa je trajalo 1 uro (infuzija, priprave, porod, šivanja). Jaz sem počakal, da so jo pripravili na vse, potem so me pa peljali k njej preden so začeli. Z moje strani, vam povem, da je to noro doživetje, sploh ko vidiš svojega otroka takoj po porodu. Toliko čustev......jupiiiiiiiiiii...ni za verjet... No takoj ko so ga vzeli ven, pa so ga odnesli očistiti. jaz sem šel z njimi, vse gledal, vse je blo tako lušno...nikoli mi ne bo žal, da sem bil zraven....hehe..potem sem ga pa še jst pestval dokler sare niso pripeljali ven z operacijske... no, zdej pa čakam da pride sara iz šok sobe na oddelek, da jo bom lahko šel pogledat ... Bom slikco prilimal gor, samo da jo dam dol z fotoaparata....
|