polari
|
Škorpijončica, mate pa pestro pri vas... ...glavno, da se je vse v redu izteklo... Meni se je pa zadnja dva tedna teža povečala za kaki dve kili.....pa ne vem...zdi se mi, da isto jem kot prej, zajtrki so isti, vmes sadje, pijem,.....kosilo....ne vem, zakaj mi gre tak gor.....mogoče zvečer preveč jem??? Že vidim, da me bo danes G. čudno gledal. Ker zadnjič me je še pohvalil glede teže....tam pa mi bo itak še več pokazalo....tak da danes ne bom kaj dosti jedla. Zajtrk sem imela, zdaj si bom kako sadje še narezala, pa pol en mali košček ribice. Za kosilo bomo imeli ribo! File pange (vitki som)-kak je to dobro!- pa krompirjevo solatko zraven....mmmm....bom se raje potem najedla (beri nabasala ), ko pridem iz pregleda, hehe Altaja, daj zapleši malo, pa prinesi nek dež.....zaenkrat je za vzdržat, no....vsaj sonca ni....napoved pa je vseeno 32 stopinj.... Prej sem gledala po seznamu, pa vidim, da še vas je res doooooooooosti pred mano.....meni bi pa kar pasalo kaki dan prej.... ...no, saj se bo počasi začelo, samo da pride konec avgusta.....potem pa bo deževalo Erdbeere, kak si pridna...jaz dobim slabo vest, ko berem, kak pridno delaš in pospravljaš..... Danes mi kar naprej otrdeva trebuh....samo ni boleče....pa mali mi bo rito ven porino!!!!