|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
4.5.2010 16:06:26   
Anonimen
VAŽIČKA!!!!  Res so lepi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sem vesela, da si zadovoljna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2776
4.5.2010 19:10:06   
katrinka
ledenka - lepi nohtkiuser posted image

ziva - no pa dejve v petek, pa upajmo da ledenka pride...a bi loh ob devetih, a ves k ob petih ustanem da grem z mojim pa tale moj trebuh je vse vecji, pol bi pa dam prsla pa tamalo porihtala - ce lahko prosim, kje mi je pa vseen - meni je v supernovi lustn nasprot milerja, loh pa tud kje da se mali igrajo...to mi pa pomagi kjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
4.5.2010 19:47:03   
Anonimen
Uh si me našla... Nimam pojma kje so igralnice... user posted image user posted image user posted image ŠE!!!

Meni je kul ob 9ih... Sej pravim... Meni je vseeno. Lahko se dobiva potem kar tam, pa je... nehamo komplicirat user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2778
5.5.2010 7:48:04   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Uh si me našla... Nimam pojma kje so igralnice... user posted image user posted image user posted image ŠE!!!

Meni je kul ob 9ih... Sej pravim... Meni je vseeno. Lahko se dobiva potem kar tam, pa je... nehamo komplicirat user posted image user posted image

ok zmenjeno, petek ob 9:00...
joj tocn mislim da ga renovirajo..ups

pejd gremo v kolosej - tam je igralnica a pravuser posted image

SE KDOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vabljene zabarkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
5.5.2010 8:42:42   
ledenka
M. časti danes

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
5.5.2010 11:08:46   
katrinka
vse najboljse MAKS, suzana ti posilja poljubcekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
6.5.2010 17:47:55   
Anonimen
na 2. strani smo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katrinči a velja za jutri?

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2782
6.5.2010 19:50:25   
katrinka
ja velja...ej ziva midve mave pa tezave - kolosej se odpre sele ob 10ih...kje zdaj - jaz nimam vec pojma, vse kar recem je tezave...hehe,pa dej mi kr tle napis sej bom vidla, moj telefon spet strajka pa sm ga ugasnla in dala na pec...jaz jutri vsekakor imam avto k ob 12ih sm zmenjena na banki da podaljsam zavarovanje za avto torej bom ob petih ze pokonc...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
6.5.2010 20:05:07   
Anonimen
Ej Katrinči prezgodne sva ;) user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2784
6.5.2010 20:06:53   
Anonimen
Ej veš kaj... Ob 8ih se odpre McDonalds. Se dobiva tam?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2785
6.5.2010 20:12:23   
katrinka
loh ob devetih tam kot zadnjic
bo ok
in upam da majo tokrat toplo oz. vroco vodo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
6.5.2010 20:14:23   
Anonimen
Ah če se dobiva ob 9ih se lahko tudi v Supernovi dobiva. Je več prostora in po zadnjih izkušnjah tudi boljša kava ;)

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2787
6.5.2010 20:16:48   
katrinka
a se slisive vmes...lej jaz bom okol sedmih doma pa bom sla se v trgovino pr nas k se ob sedmih odpre - pol pa da tamala doma poje, pa da jo porihtam - ne morm obljubit da bom ob osmih ze...bi te policala k bi sla od doma

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
6.5.2010 20:24:09   
Anonimen
lahko se slišiva ja. Pokliči ko boš...

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2789
6.5.2010 20:47:45   
ledenka
uživajta jutri, sta prezgodnji zame user posted image pol mam pa zdravnika, končno, je 2 mesca trajalo, da sem se uspela naročit.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
6.5.2010 21:23:39   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Sem vedla da te ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej babe a kašna trebušna pi... spet razsaja? Men je slabo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2791
7.5.2010 14:19:04   
katrinka
kava uspela...jupi, ledenka pa drugic - popoldne k vem da bos sla kmalu v sluzbouser posted image user posted image user posted image

ej ziva - ja nek virus pa res razsaja okol ... mors kr malo pazit...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
7.5.2010 17:28:56   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

ej ziva - ja nek virus pa res razsaja okol ... mors kr malo pazit...user posted image

ja res ja, bo treba okol vaju hodit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
7.5.2010 20:16:45   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

ja res ja, bo treba okol vaju hodit user posted image user posted image user posted image

ja ja...nalezljivo pa je jauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
7.5.2010 20:20:25   
Anonimen
LOL pa sej nista resni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No zdej imam nov podpis in en nov tickerček... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2795
7.5.2010 20:26:37   
ledenka

LOL pa sej nista resni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No zdej imam nov podpis in en nov tickerček... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
7.5.2010 22:30:51   
majana79
živček, čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

frajerka, res sem vesela!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
7.5.2010 23:03:05   
Anonimen
hehehehe

Hvala Majana... Samo nič na FB še o tem, ok? user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2798
8.5.2010 7:13:57   
majana79
ja valda user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
8.5.2010 9:17:57   
katrinka

jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

najlepše od teh imen je?
Lupinca

Patricija (12%)

Laura (22%)

Emanuela (8%)

Petja (12%)

Eva (45%)

Število vseh glasov: 364

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!