Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
..moje še ni od nikoder in po moje je sploh ne bom dobila, dokler se spet ne bom začela filat s hormoni

pa z kako blazinco podlož bo dekolte da bodo dol padl,jest mam tud eno številko manjši modrc pol pa not zatlačm in pol kr neki zgleda,drgač so pa ne v spodnjem štuku ampak že v kleti.
No, kokrkolže.... A maste že odgovore za vrtce? Eni vem da so že pošilal, mi nismo še nč dobil in se bojim da bo itaq zavrnjen - baje da je v ljubljani za 1. st. obdobje prosto samo še eno mesto
Sem pa najdla eno stran kjer ponujajo varvanje mulčkov. A je kera že kdaj kej podobnga sprobala? Poklicala kr eno x osebo na dom npr. da je pazla na
al pa dala malega/malo nekam v vrastvo, ki po možnosti niti ni strokovno, niti prijavljeno? Kakšne maste kej izkušnje s tem? Pr nas bo treba neki uredit, mama je sicer doma ma z osteoporozo in prepovedjo dvigvanja več kot treh kil nima velik za počet s tamalim...
ronja 3.1.2009 Lejla