|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
19.4.2010 9:28:12   
ledenka
jutro user posted image od danes naprej pa sem uradno na dopustu, konc lepega user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
19.4.2010 9:57:47   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutro user posted image od danes naprej pa sem uradno na dopustu, konc lepega user posted image

a ves da je meni kot vceraj ko smo se vse s trebuhi bile v centru k si ti prisla z maksom - kok je bil - ene mesec dni star...zdaj gres pa ze kmal delat

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
19.4.2010 10:14:55   
Anonimen
meni je tudi kot včeraj user posted image zdej se mi pa že mudi službo najt user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2703
19.4.2010 10:21:05   
ledenka
men je kot včeraj, ko smo se dobile s trebuhi v Čolnarni user posted image ko mi je mulček tako pritiskal v popek, da me je peklo user posted image daj pa že skoraj hodi, čim ga kako sekundo ne gledam, gre pa obvezno po stopnicah gor.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
19.4.2010 10:26:52   
Anonimen
joj sej res... se spomnim... Takrat sem imela prvič nosečniške hlače oblečene user posted image user posted image user posted image   Zdej pa mulo že sam na vse 4 in z rokami naprej... Nogice ga še ne ubogajo user posted image

Kdaj se bomo kej vidle?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2705
19.4.2010 10:56:01   
Sonchek83

No, potem pa še moraš sedaj na polno izkoristiti dopustuser posted image Uf, ko vas sedaj berem, ko ste se srečevale kot nosečnice.... Res hitro beži čas, tko kot pravijo, šele ko imaš otroke vidiš kako čas leti.

Živa, ti si tudi na lovu za službo? Mene sicer kao čaka prejšnja, ampak to je vse tako na majavih tleh, da se nič ne zanašam na to, še posebej v teh čudnih časih. Ti pa želim srečo pri iskanju. Ali pa dobre veze, ker to danes itak zgleda največ veljauser posted image

Super vreme se dela, naša je malo prej komaj zaspala, je že ob pol šestih vstalauser posted image user posted image Potm pa eno uro telovadila in spet za eno uro nazaj zaspala, jaz pa itak čist zbujena potemuser posted image Pa kar neki mi spet čara s hranjenjem. Končno se je malo poredila, sedaj pa lih pred pregledom k mave ga jutri pa spet neki štrajka. Ah ja, pazi na linijo, da ne bi šlo preveč v bokeuser posted image

Nč babe žabe, naužijte se sončka in pozitivne energije, da bo dan lepšiuser posted image user posted image

Aja, srečanje... Jaz ne bom nič več rekla, ker vedno obljubim pa se potem izjalovi vse skupaj. Zmenite se jaz pa se bom samo nenapovedano pojavila, ker drugače spet ne bo nič, če bom planirala.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
19.4.2010 12:14:37   
katrinka
samo res gre hitro ta cas - otroci pa skoraj leto stari - o joj...kam leti ta casuser posted image
ja sluzbo najti ni tok lahko, sploh v teh casih...upam da bo kmalu bolje in da ta kriza mineuser posted image

jaz pa za sosedi vohunim...hehe, je sosed na jesen umru in sestra ki deduje je rekla da bo vse skup prodala in je vprasala ce bi midva kaj zemlje kupila - itak, pustmo to da ni dnarja - sej ne ve, smo se zmenili da pocakamo zapuscinsko - logicno, in tle v lj itak to skor en let traja, sva pa zdej opazila da doskrat folk pride gledat - prej eni mladi...morva it kmalu tja da vidiva kako in kajuser posted image

(odgovor članu Sonchek83)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
19.4.2010 15:26:02   
Sonchek83

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

samo res gre hitro ta cas - otroci pa skoraj leto stari - o joj...kam leti ta casuser posted image
ja sluzbo najti ni tok lahko, sploh v teh casih...upam da bo kmalu bolje in da ta kriza mineuser posted image

jaz pa za sosedi vohunim...hehe, je sosed na jesen umru in sestra ki deduje je rekla da bo vse skup prodala in je vprasala ce bi midva kaj zemlje kupila - itak, pustmo to da ni dnarja - sej ne ve, smo se zmenili da pocakamo zapuscinsko - logicno, in tle v lj itak to skor en let traja, sva pa zdej opazila da doskrat folk pride gledat - prej eni mladi...morva it kmalu tja da vidiva kako in kajuser posted image

Uf, v Ljubljani je pa vsak kvadratni meter dragocen...Pa drag tudi! Ampak se pa res splača tak da kr v napaduser posted image

Jaz mam pa eno vprašanje - full bi rada tekla zvečer ko mala spi, tam po osmi uri, ampak sama se težko spravim zraven, še posebej ker že leto in pol nisem konkretno riti premaknilauser posted image pa me zanima, če bi katera od vas tudi malo migala? Res bi bla veselauser posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
19.4.2010 15:36:59   
katrinka
ja baje so cene od 80eur na kvadratn meter...in naprej seveda...upam da se bomo loh kej zmenili - nocem da na naju pozabijo...sej en vikend al pa k bova doma popoldne bova sla ''na sprehod'' mim bajte...heheuser posted image

ce ne bi bla noseca, bi se ti z veseljem pridruzila..tako pa zal ne greuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2709
19.4.2010 21:10:50   
nmagk

Jaz tudi do 5.5.potem pa odpoved,tok dopusta mi še pripada glede na to leto in regres pol pa papa,odpoved bom dala z veseljem,ker kar se sedaj dogaja v vrtcih kaj vse zahtevajo od vzgojiteljic je tema,ma raje bom vzgajala svoje mulčke so tok nevzgojeniuser posted image user posted image .

Živa upam,da najdeš službo katero smer pa iščeš?

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
19.4.2010 21:17:14   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Sonchek83

Jaz mam pa eno vprašanje - full bi rada tekla zvečer ko mala spi, tam po osmi uri, ampak sama se težko spravim zraven, še posebej ker že leto in pol nisem konkretno riti premaknilauser posted image pa me zanima, če bi katera od vas tudi malo migala? Res bi bla veselauser posted image user posted image

jaz hodim na pilates, teka žal ne maram user posted image

katrinka, držim pesti za parcelo user posted image

nmagk, ti kot mama 5ih imaš sedaj možnost, da ti 10 let plačujejo prispevke, ali kako? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2711
20.4.2010 7:59:59   
katrinka

katrinka, držim pesti za parcelo user posted image

ja hvala, a ves kok prav bi nama prisla - ful, vsaj to da je ta zemlja ne zazidljiva - da je manj denarja - no, loh bi se gradil gor sam je treba namembnost sprmenit, a ves da sm se s sodelovko pogovarjala - pri njih na dolenjskem je taka zemlja od 5eur na kvadrat naprej, tle pa 80user posted image te cene kr zvijejo - sej ta vikend bo ziher soseda prsla kej okol pa bova sla mal se pogovortuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

jutro od danes naprej pa sem uradno na dopustu, konc lepega

Jaz tudi do 5.5.potem pa odpoved,tok dopusta mi še pripada glede na to leto in regres pol pa papa,odpoved bom dala z veseljem,ker kar se sedaj dogaja v vrtcih kaj vse zahtevajo od vzgojiteljic je tema,ma raje bom vzgajala svoje mulčke so tok nevzgojeni .

o joj, nmagk - ne me strasit, me bomo dale otroke v vrtce - kak nasvet je vedno dobrodoseluser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
20.4.2010 9:39:20   
ledenka
jutro user posted image tak lep sonček je, da je kar kičasto user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
20.4.2010 11:36:50   
katrinka

jutro user posted image tak lep sonček je, da je kar kičasto user posted image

heheuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
20.4.2010 17:42:02   
nmagk
nmagk, ti kot mama 5ih imaš sedaj možnost, da ti 10 let plačujejo prispevke, ali kako?

Ja točno to bom koristla.

Katrinka nč bat z vrtci je vse ok,le od nas preveč zahtevajo,mislim tako,da je bolj važna papirologija kot pa otroci sami.Moj Grega gre tud septembra v vrtec,če pa rabiš kak nasvet sem pa tu.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
20.4.2010 18:43:55   
Anonimen
Hej čvekice... V petek 30.4. ob 18h imam predstavitev Justa. Ker ni šlo drugače sem organizirala popoldne user posted image

Vabljene ste pa prov VSE!!! user posted image user posted image user posted image

Danes je moj doma... Je neki driskal in vročino ima, pa je mal na bolniški... Ga morm pohvalit, da se kar dobro drži... Je pa zunaj bolj toplo kot v stanovanju user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 20.4.2010 18:45:02 >

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2716
20.4.2010 19:47:10   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Hej čvekice... V petek 30.4. ob 18h imam predstavitev Justa. Ker ni šlo drugače sem organizirala popoldne user posted image

Vabljene ste pa prov VSE!!! user posted image user posted image user posted image

o joj, mene pa zal ne bo - imamo septembrke spoznavno vecerjo...pisuka sm kr malo zalostna samo na dveh koncih pa ne morem biti,bom pa enkrat na kavo k teb prisla a pravuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Katrinka nč bat z vrtci je vse ok,le od nas preveč zahtevajo,mislim tako,da je bolj važna papirologija kot pa otroci sami.Moj Grega gre tud septembra v vrtec,če pa rabiš kak nasvet sem pa tu.

aha, ok - sm mela neke cudne scenarije v glavi...heheuser posted image caki da mala zacne hodt v vrtec - pol te bom skoz s kaksnimi vprasanji nadlegovalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
20.4.2010 20:52:40   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Danes je moj doma... Je neki driskal in vročino ima, pa je mal na bolniški... Ga morm pohvalit, da se kar dobro drži... Je pa zunaj bolj toplo kot v stanovanju user posted image

hvala za povabilo, ampak M. se ob 7h začne spravljat spat. ker je pri tem odvisen od moje joške, moram bit ob tem času žal doma user posted image

pa user posted image user posted image user posted image za tvojega!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
20.4.2010 21:27:02   
nmagk
Živa jest bom pa žal na morju,gremo rihtat prikolico.

Ledenka a tvoj M.je tud še odvisen od joške,moja tud pa je bla že en let stara,ej a maš že M,jest ne še mal pa bo dve let kr je nimam,sem v meno padla al lih zato kr še mal dojim.

Katrinka ti kr sprašuj ni problem,bom z veseljem odgovarjalauser posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
20.4.2010 21:31:15   
ledenka
nmagk, M je pri meni prišla že 2x naokoli, ampak je neredna in šibka. se ne sekiram, čeprav počas resno razmišljamo še o enem. sam ne vem, a bom potem tandemsko dojila user posted image ker moj M. tudi podnevi še kar konkretno papca pri meni... zaspi zelo redkokdaj drugače, včasih v avtu ali vozičku, tako da me zanima, kako bo varuška folgala user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
20.4.2010 22:04:35   
nmagk
Ledenka super bo M dobil bratca ali sestrico.Moje M pa ni od nikoder,pa jo nč ne pogrešam,mogoče bom pa res kar v meno padlauser posted image ,ja moja Karolinca ,kadar je utrujena,me začne kar slačit,je prava zizomanka,zjutraj ko se zbudi in jo vzamem k sebi v posteljo je ful dobra,mi prime srajco in vleče gor da pride do zize pol se pa prklop in me gor pogleda in se nasmehne,joj bi jo kar požrla bubuca mala,Grega pa vedno reče,ah ne no Linca spet boš zizala,gremo se oblečt pa dol pust joško,se nasmejim že zjutraj.Glej boš dala enega na eno drugega pa na drugo joško.Ko bo pri varuški naj se pa ona kar znajdeuser posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
21.4.2010 9:56:40   
katrinka
zizomanka - kaj sem se nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image
imam kolegico ki je dojila hcerko 18 mesecev in mala bi itak se vedno, samo je kolegica zanosila in je morala nahatuser posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
21.4.2010 14:26:08   
nmagk
haha,jest bom mogla drugač ukrepat,če bo to predolg trajalo,zanosila ne bom več.Sicer pa mi bo pa joške vzdrževala,da bodo bolj čvrste,zdej po 40 bodo počas že take k ušesa od kokršpanjela,tko,da bo za nekaj dobruser posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
21.4.2010 19:35:46   
katrinka
mogoče pa bos mela se enga - drugace si me pa spet nasmejala z opisom joskic...heheuser posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
21.4.2010 21:49:00   
nmagk
Po mojem bi ga mela,če bi bla mlajša,tko pa ne bi rada vidla da bi mu pol rekl,,ej a je tvoja prababi pršla po tebe v šolo,,.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

najstniška varuška
mami007

ali bi dovolili, da vašega otroka varuje 15, 16, 17 letna varuška?

da (31%)

ne (69%)

Število vseh glasov: 330

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!