|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
13.4.2010 13:38:48   
ledenka
jaz navijam za Saro Neli user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
13.4.2010 16:38:10   
nmagk
Živa,če bom le lahko pridem tudi jaz,ti kar organiziraj predstavitev,se bomo pa magari dvakrat zmenile,loh vzamemo pol na dva obroka,haha.
Katrinkamen je všeč Sandra Neli,ja a že veš da bo punčka?
No tvoja pljuva maske v obraz,moja pa zlaga posodo iz omar in to zna tako hitro,da je en,dva,tri vse zunaj,razmišljam o prenovi kuhinje,user posted image

Vreme je pa za kozlat,mene vse kosti bolijouser posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
13.4.2010 16:45:09   
Anonimen
Voila... Sem prišla v LJ, da se malo nasurfam :))) Doma je internet iz kamene dobe :( user posted image user posted image   Meni je všeč Sandra Neli in Sara Neli, ampak meni je tudi Stela Neli fuuul lepo zveni user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2678
13.4.2010 19:25:40   
katrinka
o joj...pa lih moje favoritke mi nastejete - sara je bila prva - pa naju je pogostost imena kar nazaj potegnila, potem mi je ful sandra vsec - in najbrz tudi tako bouser posted image user posted image user posted image
ne vem spola - nisem vprasala - vsaj zaenkrat se ne - samo za fanta imamo se od prej, za punco moramo pa novo najtiuser posted image user posted image user posted image user posted image

nmagk - ja mogoče bo pa notranja dizajnerka mami a ne...pa more doma najprej probat vse prenovit...heheuser posted image user posted image user posted image user posted image

ziva - a mas ful slabo povezavo a kako - doma mislimuser posted image no sej, ce midva enga na telekomu ne bi poznal, ne bi sploh mela interneta ker so nama 4krat avtomatsko zavrnili vlogo ker sva predalec od centraleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
14.4.2010 8:20:17   
katrinka
dobro jutro...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
14.4.2010 11:19:19   
ledenka
jutro user posted image

katrinka, Sandra Neli je tud ful lepo user posted image itak se na koncu vidva odločita

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
14.4.2010 12:18:44   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutro user posted image

katrinka, Sandra Neli je tud ful lepo user posted image itak se na koncu vidva odločita

saj mislim da bo kar tako - saj ne recem sara se mi ful dopade a mi je res prepogostouser posted image

A JE KATERA ZA KAVO JUTRI - DOPOLDNE ENKRATuser posted image
vim, ledenka,ziva,kera druga...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
14.4.2010 16:49:34   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

jutro user posted image

saj mislim da bo kar tako - saj ne recem sara se mi ful dopade a mi je res prepogostouser posted image

A JE KATERA ZA KAVO JUTRI - DOPOLDNE ENKRATuser posted image
vim, ledenka,ziva,kera druga...

imava frizerja, tako da žal ne gre user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
14.4.2010 20:02:58   
katrinka
skoda...grem se na fb napisat k tle tko skor nobene ni...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
15.4.2010 10:18:50   
Lsica
En sončen pozdravček !!!

Živa, vidim da si bla v Lj.... se bomo kaj videli?

Katrinka imena so lepa, se mi zdi da je za punčko itak lažje izbrat ime, a ne? Pa počasi s svojim lubijem...saj veš da nas znajo presenetit v zadnjem momentu. Jaz sem celo nosečnost zbirala ime pa spraševala...pa še v porodni sobi nisem vedela do konca kako bom dala ime najini punčki....ko se je pa rodila je pa moj sam rekel a bo Maja? In tako je bilo.
No ja, niso vsi tako neodločeni do konca kot jaz.

Blu - lepo kaj prebrat od tebe čeprav sam kakšen kratek pozdravček. Tvoja Gaja bo imela pa kmalu eno svečko na tortici, a ne? Boš kako slikico gor dala?

Pozdravček vsem, ledenki, vim, sonchek,...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
15.4.2010 12:07:48   
katrinka
o lsica - kok je fajn k si se oglasilauser posted image user posted image user posted image
ma sej mas prav glede imen a jaz mam tko rada v neprej vse pripravljen, sej moj k bo ugotovu da sm sama izbrala vse, bo pa vse ulozu v to da najde kaj - ga bom hecala da bo zoja - k tok ne mara tega imena...heheuser posted image user posted image

midve s suzano sva mele pregled, je vse ok, pol pa kava z zivo in zigcem - zelo fajn je blouser posted image user posted image user posted image user posted image
zdej pa sibamuser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
15.4.2010 14:38:40   
Sonchek83
Paše tale sonček a ne? Uf, kok smo ljudje odvisni od vremenauser posted image

Lsica, you are alive?!!user posted image user posted image Ma jaz pa tudi kokoš, bi te lahko kaj poklicala za kak sprehod, ampak zdaj me pa res skoraj 3 tedne ni bilo v Ljubljani.

Živa25, a je možno, da sem te danes dopoldan videla v Pikapolonici na Rudniku? Nisem bla ziher pa si nisem upala pristopit. user posted image

Katrinka, luštno predlogi za ime, jaz mam tukaj prazno glavo kar se tega tičeuser posted image Sicer maš pa še res full časa tak da kar na easy! Kako pa je buši?

Danes smo mi spet fajn spali po doooooolgem času, ampak ker se hvalim....

Nč, grem kaj za papcat na hitro naredim, potem pa nazaj na sončkauser posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
15.4.2010 17:14:56   
Anonimen
pa si res smotka :( Zakaj nisi prišla... Seveda sem bla jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   mene se težko sfali... Kje sva se pa videli? Menda ja nisi bla tista, ki sem jo za senčnik sprašvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lsica seveda se lahko vidimo... Jutri bova spet v LJ, pa lahko gremo na sprehodka, če bo sonček... bom fuuul vesela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katrinči super sem se načvekala in lušna si fuuul (nosečka mislimuser posted image ) suzi je pa itak očarljivka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonchek83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2688
15.4.2010 17:48:08   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Sonchek83

Katrinka, luštno predlogi za ime, jaz mam tukaj prazno glavo kar se tega tičeuser posted image Sicer maš pa še res full časa tak da kar na easy! Kako pa je buši?

buhi uboga...za razliko od moza...heheuser posted image
ma ja itak je se cas, samo sm trmasta kaj ces - bik po horoskopu in k si neki zmislim more bit takojuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: živa25
Katrinči super sem se načvekala in lušna si fuuul (nosečka mislim ) suzi je pa itak očarljivka

o hvala - ceprav jaz pravim da sem k krof...heheuser posted image a ves da sm mojga celo pot domov hecala da se bosta ziga in suzi porocila, je bil kr zelen...hehe, sm zleht a ne...je ce pa je moj mali ziga tak cukercek...a ja - mi je zaupal da ga mami zelo zelo uboga...pridna mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2689
16.4.2010 13:49:05   
katrinka
pospravljam, pospravljam, pospravljam in ko bo moj veliki otrok:beri moz prisel domov, bo spet vse umazanuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
17.4.2010 10:10:48   
katrinka
lep vikend zelim ljubljanskim cvekamuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
17.4.2010 10:41:28   
Sonchek83

lep vikend zelim ljubljanskim cvekamuser posted image

Hvala enakouser posted image Glede na to, da so nek sonček napovedovali....user posted image

Midve s pupo greve mal zapravljat, ata je šel na motor tak da ga cel dan ne bouser posted image

Čistilna akcija odpade za mene, ker ne mislim s tamalo šarit po smetehuser posted image Itak je pa to za mene en larifari, ker celo leto nesnago delamo, potem pa bi naj v enem dnevu vse pospravili?? Ja ja, pa kaj še!! Ampak namen je pa dober tak da če katera gre naj še za mene kakšno smetko pobereuser posted image

Torej, mejte se super fajn pa se verjetno šele v ponedeljek kaj pišemouser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
17.4.2010 12:36:48   
katrinka
uuuuuuuuuuuuuuu jaz bi sla tud v shoping pa zal dragi placo dobi sele v ponedeljek - sva vceri oba user posted image ker je ni bilo vceraj...heheuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2693
17.4.2010 15:34:52   
ledenka
jaz pa sem bila v šopingu v četrtek, sem si po dooooolgem času privoščila ene senčke a oči. zdaj imam spet 2 leti mir user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
17.4.2010 15:51:04   
Sonchek83

uuuuuuuuuuuuuuu jaz bi sla tud v shoping pa zal dragi placo dobi sele v ponedeljek - sva vceri oba user posted image ker je ni bilo vceraj...heheuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, dnar zna bit res včasih povod za kreganje, ni ok, ampak taki pač smo ljudje. Denar je sveta vladar, sedaj pa še posebejuser posted image

Drugače pa shoping uspel, itak za sebe nisem nič kupila, ker mi to nikoli ne rata, prej ves dnar za pupo zapravim. Itak mi pa nič ne manjka.

Sonček je, jupiiiiiiiiuser posted image user posted image Mala se je zdaj najedla, malo bo odspala, potem pa greve nazaj ven in upam, da ve tudi uživate zunajuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
17.4.2010 16:37:13   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Sonchek83

Ja, dnar zna bit res včasih povod za kreganje, ni ok, ampak taki pač smo ljudje. Denar je sveta vladar, sedaj pa še posebejuser posted image

Drugače pa shoping uspel, itak za sebe nisem nič kupila, ker mi to nikoli ne rata, prej ves dnar za pupo zapravim. Itak mi pa nič ne manjka.

ne ne...mislila sem da sva bila oba jezna ker ni bilo place ker sva imela namen it v nabavo - pa lih petek k mas pol vikend pa se nic ne mudi - tko mormo pa v ponedeljekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2696
17.4.2010 16:37:44   
katrinka

jaz pa sem bila v šopingu v četrtek, sem si po dooooolgem času privoščila ene senčke a oči. zdaj imam spet 2 leti mir user posted image

hehe...a tok dolguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
17.4.2010 20:53:19   
katrinka
gora cunj zlikana...zdaj pa user posted image spatuser posted image

user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
18.4.2010 9:09:36   
katrinka
dez pokvaril nacrteuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
19.4.2010 8:27:50   
katrinka
smo se izgubile na drugi straniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kje živite?
sashy

v stanovanju (26%)

v hiši (43%)

v najemu v stanovanju (9%)

v najemu v hiši (1%)

Pri njegovih/svojih straših (20%)

drugo (1%)

Število vseh glasov: 438

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!