|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
10.6.2010 3:38:22   
katrinka
user posted image

sasa - z zamudo a vse najboljseuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
10.6.2010 9:04:46   
Anonimen
Katrinči a ti spat ne moreš? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2977
10.6.2010 10:20:22   
katrinka
suzano jevrocina kuhala pol sm se pa tok zbudla da nisem mogla nazaj zaspat, pa se pusenjaku sm pisalauser posted image
sem prele dubla se po posti izvide od ac - vse okuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
10.6.2010 11:30:38   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

sem prele dubla se po posti izvide od ac - vse okuser posted image

user posted image user posted image user posted image  super!

M. ma pa 6. bolezen zgleda... user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
10.6.2010 19:42:16   
katrinka
upam da boste kmalu zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
10.6.2010 19:50:59   
majana79
kukuc! user posted image

vas kar pozabim pridet pogledat, še dobro da imamo FB da sem na tekoče z dogajanjem user posted image

katrinka, Stipe je pa mojmu ime, pa je čist fejst fant da veš user posted image sam res ga pa v tem času ne bi dala otroku user posted image

pišuka, bi mogla it še na ljubljanske nosečke, a sta tam tut? da vidm kdaj mata rok user posted image

zdej vama bo ledenka sledila, čez kaki 2 leti pa še jst, lih k bosta vidve imeli tretjega user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
10.6.2010 22:09:30   
nmagk
Katrinka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za izvide,no sej smo vedel,da bo vse ok,sedaj pa uživaj še zadnje mesece,kokr napovedujejo boš mela tak poletje kot jaz leta 2006,ko sem septembra rodila Gregorja,vročeeeeee,zato se čuvaj.

Poljubčke Maksu da čimprej ozdravi.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
11.6.2010 8:07:49   
katrinka
majana - sej ime ni slabo samo je ful podobno nasem priimku in zato je nama cist mimo...nisve pri ljubljanskih noseckah...no jaz sem bila na zacetku pa me je minilo ker....mah dolga zgodba, jaz imam septembra rok, ziva januarjauser posted image

nmagk - ja tale vrocina zna biti zahrbtna...se pazim, ze zaradi suzane ce ne drugace...komi cakam se kako stopinjo vec morja...pol pa cofa cofauser posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
11.6.2010 12:35:03   
Nina231
A mate že zaprt seznam al se da še kam priklopit user posted image ?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
11.6.2010 13:45:34   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Nina231

A mate že zaprt seznam al se da še kam priklopit user posted image ?

uuuuuuuuuu nova mamica...ja dobrodosla...seveda smo ''odprti''...heheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina231)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
11.6.2010 14:08:33   
Nina231
Hehehe...no fino :)
Sicer nisem več čist nova ... mamo eno podivjano user posted image , pa enga pridkanega user posted image , pa user posted image čakamo še eno šenevemokakšnouser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
11.6.2010 20:19:43   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Nina231

Hehehe...no fino :)
Sicer nisem več čist nova ... mamo eno podivjano user posted image , pa enga pridkanega user posted image , pa user posted image čakamo še eno šenevemokakšnouser posted image

u vas pa je velik...super, iz kerega konca lj pa si....
a napises podatke za seznam - ce zelis seveda...torej tvoj roj.dan in mesec...letnice ni trebauser posted image pa kdaj si rodila...spol...teza...visina
imas na prejsnji strani sezname da si loh ogledasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ziva
- dej poglej pri pusenjaku kaj je zame napisu...sej bos nasla takoj po vzdevku...kaj ti mislisuser posted image jaz sploh vec ne vem kaj in kakouser posted image

(odgovor članu Nina231)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
11.6.2010 20:32:11   
ledenka
nina, dobrodošla user posted image

katrinka, sem prebrala Pušenjaka... na kratko, nima te kaj skrbet user posted image  kaj pa, če v porodnišnici zahtevaš še njega na pregledu? tule pomaga samo ciganka in kavni zoc... ko vsak dohtar drugače reče in so vsi ultra pametni...

M. še kar ni ok, jutri greva spet na pregled in dat kri. bo že.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
11.6.2010 23:22:39   
Anonimen
Bogi maksi user posted image user posted image user posted image

Katrinči sem prebrala že popoldne ampak nisem uspela še nič komentirat user posted image Jst res nevem več... Nisem več tok pametna.... Meni je že od vsega začetka čudno, sej ti pravim, ker če je od zadnjega pregleda normalno zraslo dete nevem zakaj komplicirajo.... Kaj pa če so paniko nardili popolnoma brezveze???

Dej ti ko boš prišla v P, prosi, če te lahko še kdo drug pregleda, al pa če greš samoplačniško z vsemi izvidi in vsem k njemu ali h komu drugemu pa naj ti dajo še eno mnenje. Jst tudi na tvojem mestu nebi več vedela kaj nardit user posted image Se ne more stroka zeedint, kako naj se potem šele mi laiki user posted image user posted image user posted image

Sicer pa sem zgleda uničla računalnik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zdej mi je dragi posodil svojega službenega, ampak moj pa zgleda ne bo delal več user posted image   Je Žiga padel na nos in mu je v ustih tekla kri in letim po led in mu dam led v usta in odložim preostanek vuser posted image ečke (led delamo v vrečkah) in čez ene 2 ure ugotovim, da računalnik plava user posted image user posted image user posted image   Zdej se pa sploh prižgat noče več user posted image user posted image user posted image user posted image   Še delat ne morem več user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2989
13.6.2010 7:38:52   
katrinka
a vama povem da se mi kr blede...eni pravjo tko, ene pa tko...kako naj jaz vem kaj je prav in kaj ne...isto je bilo z ac...in pol ce bo kaj narobe si bom itak ocitala-ce vzamem inekcijo ali ne,mah solit naj se grejo...cist mam zmesano glavouser posted image

ledenka - kako maksuser posted image

ziva - kako racunalnikuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
14.6.2010 15:28:01   
Anonimen
JUPIIII!!!!!

Moj oči se me je usmilil in greva popoldne pogledat za računalnik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   JEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Upam da kar takoj kaj najdeva in domov pridem z novim računalnikom user posted image Sem neučakana, kot malo dete user posted image user posted image user posted image

Katrinči kako si??? Fuuul te je bilo lepo zadnjič videt... Dobro zgledaš user posted image user posted image   Kaj si se odločila glede injekcije?

Ajsi sem prebrala da je vročina padla in da sta danes že špancirala user posted image user posted image user posted image   A pikic pa ni? je bla samo viroza?

DOBRODOŠLE NOVE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2991
14.6.2010 17:34:32   
katrinka
ziva - bravo oci...sporoci kako bo sel shopinguser posted image user posted image user posted image user posted image

sva se z mojim zmenila da se bomo odlocili jutr k mam pregled pri svoji g, da vidimo kaj pove se ona...tko da zaenkrat je se status quouser posted image
drugace pa hvala za kompliment...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
14.6.2010 17:37:27   
majana79
živček, jeeee dejmo nov računalnik čim prej user posted image

katrinka, super avatar user posted image upam da ne zameriš, sem šla jaz tudi pogledat na MON... a ti imaš pregled za injekcijo v LJ P? Kaj če napišeš Pušenjaku ZS na MON pa vprašaš če je slučajno on takrat v službi, da ceniš njegovo mnenje in da če je možno, da je takrat pri pregledu? Zgubit itak nimaš kaj.
Vama pa ne zavidam pri tem, samo mislim, da so preveč panični. Držim pesti! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
14.6.2010 19:41:45   
katrinka
majana - ja hvala za slikco...hehe, mi je blo malo dogcasuser posted image user posted image user posted image

v cetrtek sem sicer narocena, vendar sva se z mojim zmenila, da pocakam kaj bo moja g jutr rekla k mam redn pregled...tko da bom vidla,
drugace pa si mi dala dobro idejo...da vprasam skodit ne moreuser posted image kako si tiuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
15.6.2010 10:39:06   
Anonimen
ooooo Katrinči... Kok si lepa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poroćčilo s pregleda prosim!!! user posted image user posted image

Sicer pa mi spet šibamo v LJ. Dragi ma dohtarja, voziček bi naj bil danes popravljen in pa računalnik gremo pogledat, če ga bo moj lubi dobil.

Se tipkamo kej zvečer... Upam da že z novega računalnika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2995
15.6.2010 12:22:20   
majana79
katrinka, jaz sem ok, še kar doma, ampak bo treba kmalu delat user posted image user posted image

lih danes smo šli za varstvo za J. se menit, mu je blo kar všeč, sploh ker je polno novih igrač user posted image

no, sporoči kako bo na pregledu

mi gremo pa v četrtek na PEK, bodo J. eeg delali

upam da ne bomo rabil bit cel dan tam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
15.6.2010 14:02:23   
ledenka
majana, super za varstvo user posted image

katrinči, lepa slikca user posted image

živa, kak računalnik dobiš? user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
15.6.2010 14:45:39   
Anonimen
MAM GA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TAKEGA:

user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2998
15.6.2010 19:18:41   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

ooooo Katrinči... Kok si lepa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ne...hehe, pa ful slanguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAM GA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TAKEGA:

user posted image

uuuuuuuuuu noro lep...vazickauser posted image user posted image user posted image user posted image
pa prosim naj ne dozivi kmalu kakih ''nezgod''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

katrinka, jaz sem ok, še kar doma, ampak bo treba kmalu delat 

lih danes smo šli za varstvo za J. se menit, mu je blo kar všeč, sploh ker je polno novih igrač

no, sporoči kako bo na pregledu

mi gremo pa v četrtek na PEK, bodo J. eeg delali

upam da ne bomo rabil bit cel dan tam

se ti porodniska iztece a ne - meni se konec mesecauser posted image

zakaj pa mu ga bodo delali - a je kaj narobeuser posted image

Sicer pa mi spet šibamo v LJ. Dragi ma dohtarja, voziček bi naj bil danes popravljen in pa računalnik gremo pogledat, če ga bo moj lubi dobil.

in...je vozicek zrihtanuser posted image

porocilo z danasnjega pregleda:
a temu se kao rece pregled - ja za moje pojme ni bil, trajal je vse skup 5 minut, hitr vse izvide pogledat in hitr na vprasanja odgovort, nic uz-jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo poslusanje srcka - je moja g stopila korak naprej in si uno napravco - ala angel sound nabavla tko da loh pozabm na 5 sekundne uz.je samo zato da je slisala srcek jaz pa vsa srecna dete vidla,dubla sem ze papirje za socialno pa napotnice za prevoz in porod,pregled imam sele cez tri tedne pa se to se je na koncu spomnila da sm rizicna nosecnost in mi je dala prej kot je mislila...mislim razocarana na celi crti...fuj fuj

bom sla v cetrtek po inekcijo,tm vem da bodo delali uz,malo mi mori k bo mami mela cel dan malo...k je tok sitna zdej pa mami ni lih pri zdravju samo ne gre drugac...sej bom ji stolcek in vozicek peljala,pa se stajico razmisljam...mogoče je napaka mogoče ne,a menim da mi bo huje ziveti z mislijo da bi loh kaj naredila pa nisem kot obratno...seveda upam na najbolje,
a ja - mi je dala g spet nazaj datum na 7.9. - pa kolikokrat bodo to spreminjal . jaz stejem samo od nuhalne - sploh ne mislim vec drugac in to pomeni da sm noseca dons tocn 28 tednov....tale junij in julij naredimo pa smo zmagal...heheuser posted image user posted image user posted image

po vsem razocaranju sem sla v center - presenetljivo takoj dobila parking...hmmmm
suzana sla danes prvic na avtobus - baje je bila tako naudusena da je skor pozabla dihat...hehe,jo je mami celo pot hecala, sem ji kupila dvoje cevlje, mami me je zalozila s sadjem k sva sle se na trznico pa se doma me je nafitrala in dala se za sabo - torej kar se tice hrane - zmaga...hehe

sem se spomnila kok smo visele v centru lansko leto k smo bile nosece - tecnarile nas vrocino, dieto zaradi cukra, zatecenimi nogami...a je blo tok lustn
kr pogresam tisti cas, mi je blo tok lustn

sibam
papa
lepe in mirne sanje vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
15.6.2010 19:56:09   
majana79
živček, fensiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image zdej pa ne več ledu zraven puščat user posted image

katrinka, meni se je porodniška iztekla že 27.5., zdej sem na lanskem dopustu, potem mam pa še letošnjega, da ni treba J. takoj v varstvo

EEG mu bodo delali, ker je imel neke reakcije po cepljenju, pa med drugim je imel precej časa glavico postrani

sam tale tvoja G je pa kr neki no user posted image

držim pesti za četrtek!!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

pitje otrok
Lelly28 RR

Kaj največkrat pije vaš otrok, ko je žejen?

voda (77%)

sladkan čaj (0%)

nesladkan čaj (17%)

kupljen sok (0%)

domač sok iz sadja in/ali zelenjave (6%)

Število vseh glasov: 35

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!