|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
15.6.2010 20:13:17   
Anonimen
Joj Katrinči... Kr neki... Ti kar pejdi... Jst bi tudi šla po injekcijo, ker si vsaj tako rečeš, da si naredila vse, da bi otročku pomagala user posted image user posted image user posted image   Me bomo pa navijale, da bo vse ok!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Že vnaprej ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majana reakcija na cepljenje? Kaj pa je blo? nismo nič na tekočem user posted image

Zdej definitivno ne bom več ledu zraven puščala... UPAM VSAJ!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3001
15.6.2010 21:56:43   
nmagk
Živa jest mam tud tak računalnik,čist enakega,jeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

Katrinka kar pojdi po inekcijo in vse bo vredu boš vidla,ja nad pregledi sem bla pa tud jaz včasih zelo razočarana,včasih je tako,kot da nas ne bi bilo tam naredijo vse mimo nas,njim je to vse taka rutina,ti pa vseeno rada slišiš da kaj porečejo in da te pomirijo,a ne,oh ti naši dr.........

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
15.6.2010 22:04:45   
Anonimen
NMAGK a pol si ti tut kej važna? Men je tok lepi user posted image user posted image user posted image Edin sem hotla manjšega, ampak ga niso imeli user posted image Zdej mam pa spet 17"  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3003
15.6.2010 22:12:16   
ledenka
kater računalnik pa je to? pa cena? je leeeeeep user posted image

katrinči, bomo navijale user posted image user posted image user posted image  mora še not ostat do konca avgusta, nema nič prej.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
15.6.2010 22:32:13   
Anonimen
To je HP Pavilion DV. Moj je bil slabih 800 EUR. Ima pa vse, kar sem želela od novega računalnika, tako, da sem zaenkrat zadovoljna :)

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3005
16.6.2010 6:55:38   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

katrinka, meni se je porodniška iztekla že 27.5., zdej sem na lanskem dopustu, potem mam pa še letošnjega, da ni treba J. takoj v varstvo

EEG mu bodo delali, ker je imel neke reakcije po cepljenju, pa med drugim je imel precej časa glavico postrani

sam tale tvoja G je pa kr neki no user posted image

aha, ja itak da bos se dopust izkoristila...upam da e bo navadil na varstvo, ja dej sporoc kako bo slo na eeg...drzimo pestiuser posted image
glede moje g - mislim obup, brez komentarjauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Joj Katrinči... Kr neki... Ti kar pejdi... Jst bi tudi šla po injekcijo, ker si vsaj tako rečeš, da si naredila vse, da bi otročku pomagala    Me bomo pa navijale, da bo vse ok!!!!

ma sej bom sla, kaj pa naj - pravi g da je bolje da pretiravajo kot ne...ok, do neke mere razumem vendar naredijo veliko skode s tem, k se me tok sekiramo

IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Katrinka kar pojdi po inekcijo in vse bo vredu boš vidla,ja nad pregledi sem bla pa tud jaz včasih zelo razočarana,včasih je tako,kot da nas ne bi bilo tam naredijo vse mimo nas,njim je to vse taka rutina,ti pa vseeno rada slišiš da kaj porečejo in da te pomirijo,a ne,oh ti naši dr.........

ja mas prav, sej sm realna in vem da nimas vsakic ultrazvoka samo loh bi me pogledala k mamo tako stanje, pri suzani je blo vse ok in sem prezivela s tremi uz-ji,samo zdej je pa malo drugac...pa moti me ta odnos - ker me ces v porodnisnici rihtajo pa gledajo nje ni treba tok, najbrz bom vsaj naslednjic delezna uz-ja k bom noseca 31 zednov in mi tako in tako pripada...ali pac

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
katrinči, bomo navijale  mora še not ostat do konca avgusta, nema nič prej.

iiiii hvala, ja se strinjam...loh tud cel september ce zeli...heheuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
16.6.2010 15:21:33   
nmagk
Katrinka h kateremu dr. hodiš na UZ v porodnišnico?Kdaj greš spet?Povej ti bom zrihtala da te mal lepš sprejmejo.

Živa ja sem jest tud važna,super računalnik je res vse ma gor,tud tist kr jest ne znam uporabljatuser posted image ,edin mogoče bi bil še mal lepši,če bi bil rdeč.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
16.6.2010 17:44:35   
Anonimen

Katrinka h kateremu dr. hodiš na UZ v porodnišnico?Kdaj greš spet?Povej ti bom zrihtala da te mal lepš sprejmejo.

Živa ja sem jest tud važna,super računalnik je res vse ma gor,tud tist kr jest ne znam uporabljatuser posted image ,edin mogoče bi bil še mal lepši,če bi bil rdeč.

Ja itak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ni dvoma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3008
16.6.2010 20:44:27   
katrinka

k dr.šajina...edin enkrat me je k enmu drugem poslala - najbrz po drugo mnenjeuser posted image samo ne vem a jo bom jutr mela...neki cudn je govorila - baje jo bom...user posted image
a poznas koga - ja ce loh kej reces...vsaj da bi bla hitr konc no...ce se sploh dauser posted image bi bila hvaleznauser posted image

se jutri javim ko bom lahko
lahko noc cvekeuser posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
16.6.2010 21:11:37   
ledenka
a pol navijamo za jutri, da je bebica super zrasla user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
17.6.2010 20:03:19   
katrinka
no takole - prihod ob pol osmih, po vzemu krvi in urina tri urno cajanje na izvide, vmes naredili ctg - vse ok, dobila zajtrk,ob enajstih izvidi - vse ok, dobila prvo dozo inekcije, potem dobila kosilo, po kosilu ultrazvok - dete se je zredilo,nadoknadilo 1 teden,ima kilo dvajset,ful razigrano,plodovnice dovolj za izvoz - dete se non stop obraca,posteljica ni tok slaba tko da sm ful vesela,jutr grem samo po drugo dozo,kontrolni uz cez10-14 dni,
tako da dobre novice,vse uredu,jaz presrecna :D 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
17.6.2010 21:29:51   
nmagk
Katrrinka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem prepozn vidla če boš kaj rabla iz P mi povej.
Sam da je vse ok sicer smo pa to vedle a ne.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
17.6.2010 22:18:28   
majana79
katrinka, sej smo vedle da bo vse ok! user posted image  user posted image  user posted image

a si bla gor na E oddelku? še zmeri se spomnem na enga mladga med. brata user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
17.6.2010 22:23:47   
Anonimen
saj vem, nič se ne oglasim na tem forumu, potem pa kar naenkrat... ampak berem o nosečki, dvehuser posted image ...
katrinka user posted image user posted image  za vaju z otročkom, da bosta okej!
povej mi, o kakšni injekciji si pisala?

živa, nmagk, dv6 je pa res en super prenosnik. bi ga prec imela. tudi dv7 se ne bi branila.
ampak moram počakati, da mojemu zvestemu poide sapa...

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3014
17.6.2010 23:06:15   
Anonimen
Majana a še zdej nisi pozabila Cassanove?? Ga bom pozdravla, ko bom šla zdej spet rodit user posted image user posted image user posted image   Lahko ga pa gremo enkrat pozdravit kar tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Katrinči a si mela kakega Tadeja? Tak mali, štajerec, črn, smešen, simpatičen med. brat?? user posted image user posted image user posted image

Sicer pa kot sem ti že v msg napisala!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   SEM VEDLA DA DELAJO PANIKO BREZ VEZE!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3015
18.6.2010 6:45:39   
katrinka

Katrrinka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem prepozn vidla če boš kaj rabla iz P mi povej.

ah ni problema,morm rect da je bilo ful uredu,bila je le ena sestra ki je vse vodila-ekstra prijazna,dve studentki je uvajala-ful uredu punci in se dohtarca na ultrazvoku...ki je bla tudi uredu,tako da morm rect da se lepo skrbli zame in se eno...nic osladnosti ampak lepa beseda in nasmeh..ul dobr no,a ja-pa hrana je bila odlicnauser posted image user posted image user posted image user posted image

a si bla gor na E oddelku? še zmeri se spomnem na enga mladga med. brata

he he...a to vam gre po mislih....heheuser posted image user posted image user posted image user posted image
bila sem na F oddelku...zaluser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
katrinka  za vaju z otročkom, da bosta okej!
povej mi, o kakšni injekciji si pisala?

oooooooo lej jo, ja lepo da si malo spet se oglasila,
vceraj sem dobila prvo dozo inekcije za pljucka,dons grem po drugo,
malo so se bali da bi prej rodila k je bila prva diagnoza zastoj rasti, potem pa preko vse ultrazvokov,ac...smo iz preventive se odlocili za inekcijo,no vceraj na uz pa je dete nadoknadilo en teden...od dveh...tako da sm ful vesela in mislim da bo vse okuser posted image

a ja - sicr nism dohtarca ampak k tko laicno razmisljam - zakaj so oni meni skoz govorili zastoj - in me s tem presrali do konca, sej zastoja ni nikoli bilo,dete je rasto, k na vcerasnjem izvidu pa ze pise upocasnjena rast - kar se mi zdi da je bolj primerno glede na vseuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Majana a še zdej nisi pozabila Cassanove?? Ga bom pozdravla, ko bom šla zdej spet rodit    Lahko ga pa gremo enkrat pozdravit kar tako    Katrinči a si mela kakega Tadeja? Tak mali, štajerec, črn, smešen, simpatičen med. brat?? 

hehe..kake mate...ne ne zal ne,na F so same zenske pa se to ni tko oddelek k drugi k tle mas genetiko,pa pdc - to k sm bla jz,pa ultrazvocne preiskave - tm delajo tud nuhalne,tko da nis ob za lezanje,majo lezalnike da si opomores po ac,al pa ce si cel dan not kot sm bla jzuser posted image

a ja - pozabla sm napisat - MOBILNA SM,je dragi vceri svoj avto registriru tko da sta spet dva vozna pred bajto in mi ni treba gnit vec doma...jupiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
18.6.2010 10:01:28   
majana79
živa, itak da ne user posted image  user posted image ideja sploh ni slaba, sam jst grem kmal v službo user posted image user posted image user posted image lahko pa bi šle kdaj popoldne med obiski, če bi vedle kdaj dela user posted image

katrinka, končno maš avto user posted image user posted image user posted image user posted image je bil že čas!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
18.6.2010 14:19:33   
katrinka

živa, itak da ne user posted image  user posted image ideja sploh ni slaba, sam jst grem kmal v službo user posted image user posted image user posted image lahko pa bi šle kdaj popoldne med obiski, če bi vedle kdaj dela user posted image

katrinka, končno maš avto user posted image user posted image user posted image user posted image je bil že čas!

no dons k sm bla na F oddelku in sla mimo E sm malo vohljala a zal nobenega moskega ni bilo za videt...heheuser posted image user posted image user posted image user posted image
ma sej ne vem a bi jokala al kaj - po 4,5 mesecih avto registriran a moj pride dons dam in pravi da ne dela tko k bi mogu in bo treba k mehaniku....ja super a ne...najbrz ni nic groznega samo malo ga bo treba pregonit k je stal...sej smo ga vzgali vmes samo ni to to...mah,bomo videliuser posted image

torej drugo dozo dubla,cez 10 dni kontrolni uz...jupiuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
20.6.2010 20:24:40   
katrinka
hello drage...jaz se trenutn ukvarjam s torto za naso suzi za prvi roj.dan - pa ne mislit da jo delam k tok dobra kuharica pa nisemuser posted image user posted image user posted image user posted image
torta za cirka 40 ljudi me bo tok stala da me vse mine,bom pri svakinji najboljse prijateljice narocila k tam bo ceneje pa zaupam ji...panajprej vabila vn da folk potrdi ali pride ali ne k ce jih bo pol samo 10 ne mislim ne vem kaj delat...to,to sm mogla napisat...upam da se kaka cveka jutri najde tu gor...heheuser posted image

lahko nocuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
21.6.2010 9:25:29   
ledenka
katrinka, pri vas bo pa velika fešta user posted image user posted image user posted image  nas je bilo sam 11, tako da sem torto dala kar naredit

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
21.6.2010 10:12:32   
Anonimen
Ej Katrinči ko sem tole včeraj jaz prebrala sem tut kar zatrokirala... 40 ljudi??

Čeprav ko malo bolj razmislim, je hitro toliko ljudi na kupu... Jaz se še nisem odločila kako bomo praznovali in kje... Mamo še malo časa za razmislek user posted image user posted image

SICER PA DANES ODDIDEMO DOMOV!!! Smo v MS že od četrtka in mam počasi že pol k.... vsega... Sej jih mam rada, ampak to je čisto in popolno razvajanje otroka in pametovanje z vseh strani kaj mu kdaj manjka, midva pa se že komaj upirava da vsem v glavo ne skočiva user posted image

HB da gremo danes domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3021
21.6.2010 11:07:48   
ledenka
Ste opazle, mamo "konkurenco" user posted image  Ljubljanske srake user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
21.6.2010 11:20:49   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še dobro, ker se jim na Ljubljanskih nosečkah sploh ni dalo pridružit...

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3023
21.6.2010 15:34:55   
katrinka
hello hello...

ja no 40 - pa ne mislit da je to v moje veselje...sploh ne, me je kap k sm gledala kake so cene, s tem da je nejvecja za 30kosov...stos je v tem da ce enga povabm morm druzga tud...obup, sej najprej grejo vsem vabila in bom zahtevala da se zjasnejo kdo pride kdo ne, k ce nas bo pol 10 ne mislim met 2krat prevelke torte...
hb da je od kolegice svakinja slascicarka pa mi bo naredila ceneje - pa se zmisljujem se loh...
no vabila mam narejena, jutr morm po kuverte,sm hotla dons pa mi ni blo da tamalo vlecem po dezju....user posted image user posted image user posted image user posted image

drugace pa avto iz servisa dons - dela...koncno dejansko mobilna, mah bom raje tiho da se ne pokvari...heheuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja ja...vidla konkurenco...itak veste kaj se je dogajal...user posted image user posted image user posted image user posted image

ziva - ja vrjamem da ti zivci grejo...sej bos kmalu domauser posted image

ledenka - kako v sluzbi, si se ze navadilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
21.6.2010 21:47:06   
nmagk
Ej kaj pa je zdej to mamo srake do sedaj so se nam vse pridružle očitno za te pa nismo dobre,no kokr hočjo.
Tud moj avto je dons bil na servisu in sicer rednem ker je še v garanciji sedaj je prštiman za go go na morje,še tri dni in me ne bo dva meseca komaj čakam da grem mal ven iz te Lj.za malo dlje,tle jih mam zadost za en cajtuser posted image user posted image user posted image sploh pa ene kao prjatlce k mi je maja meseca zasadla nož v hrbet,sm pisala na fb-ju,tega še nisem prežvečla kako je bla podla jest pa njej vse nardila vse za njo matr sm koza,cajt da grem mal možgančke dat na pašo,dol me čakajo pravi prijatelji kateri mi pomagajo in bi zame marsikaj naredili tako da mi ne bo hudega čeprav bom pretežno sama z mojimo četico,možek mora delat,bo prihajal čez vikend in pol konc julija za ene 10 dni.
Bom mislila na vse vas sicer bom mela pa tud internet dol tako da se bom občasno javila da vidim kako ste.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

sindarin

Si kdaj ogledate spletno stran Sistema za obveščanje o izdelkih umaknjenih s trga, RAPEX?

pogosto (5%)

redko (7%)

nikoli (22%)

ne poznam RAPEX-a (66%)

Število vseh glasov: 242

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!