|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
11.8.2010 9:25:45   
katrinka
VSE NAJBOLJSE ZIGAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
11.8.2010 11:21:40   
majana79
Vse naj naj! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
11.8.2010 18:00:42   
katrinka
nasla lustn kompletek za dete za prihod iz porodnisnice domovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
11.8.2010 21:03:31   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

nasla lustn kompletek za dete za prihod iz porodnisnice domovuser posted image user posted image user posted image user posted image

komi čakamo da vidmo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
11.8.2010 21:56:47   
Anonimen
Kje si spet bla Katrinči? user posted image user posted image user posted image

Midva sva bla cel božji teden v LJ, jutri pa ostaneva doma in pospravljava stanovanje za soboto... Mislim, nevem sicer kje bom zbrala energijo in voljo, ampak upam na najbolje... Celo na to, da mi bo Žiga dovolil pospravljat namesto da se z njim kregam user posted image

Sicer pa imamo nove copatke za v vrtec, pižamo, kocke, trenirko, 2 majčki in 3 bodije user posted image user posted image user posted image In mami ni NIČ zapravila user posted image user posted image user posted image

No takle čas lani sva se z Žigatom pakirala na oddelek iz porodne... morm rečt, da je tole obujanje spominov pripomoglo k pričakovanju novega člana.... Veselem pričakovanju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Držite pesti, da tako tudi ostane user posted image

no zdej pa čakam, da Žiga ornk zaspi, da grem posodo pospravit... Ampak se ne bom pritoževala če mi za jutri ostane user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3280
12.8.2010 6:52:09   
katrinka
ziva - ja itak v supernovi,sem v c&a nasla,sej majo v bc tud ful lepe pa so drazji pa sm raje pol za isti denar kupila ta kompletek pa se pizamco in majcko za suzano...mislim da je to blo boljeuser posted image

pospravljanje - ja upam da ti rata,meni je vceri komi k mi je suzana ful nagajala...ona vidi igro v tem da me lovi in mi hoce vzeti cistilo iz rok...pa pospravla mi je omaro z cunjami - to veste kaj mi je naredila a ne...

ziva - a vas bo velik v soboto...kaksno tortico boste pa imeli....

majana - kompletek je rdece bele barve,sm pa enega v vijolcni gledala - hehe,spet nevtralne barve a ne...spet ne veste kaj dobimo...kok sm ponosna na svojo zlehtnobouser posted image

ja ziva vrjamem da takole podozivljas vse,tudi jaz...vsakic k sem v p se spomnim kako je bilo....tudi ti bos spet kmalu v p...ampak ne na e oddelku...zaluser posted image
zdej pa sibam sebe in suzano oblect pol pa k dohtarju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
12.8.2010 9:06:46   
Anonimen
Nič ne bomo pospravljali user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj fantek ma 39 vročine user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3282
12.8.2010 12:02:00   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Nič ne bomo pospravljali user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj fantek ma 39 vročine user posted image

o groza...kaj pa je tokrat...kak virus,le zobki...upam da boste kmalu boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz iz pregleda - nic posebnega,nobenih novih novicuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
12.8.2010 20:31:55   
katrinka
da nas malo dvignem...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
13.8.2010 1:47:37   
katrinka
ziva...kako zigauser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
13.8.2010 12:56:28   
majana79
evo, da nas dvignem

zjutraj sva z živo smsali, pa je rekla da ni bakterija, točno pa še niso vedeli kaj mu je, da je imel še vedno vročino

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
13.8.2010 13:20:57   
katrinka
aha, hvala za info majana...upam da bosta kmalu doma

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
13.8.2010 21:37:43   
Anonimen
EVO NAJU!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vročina padla, driska še vedno vztraja ampak ne tako hudo... Sva doma user posted image user posted image user posted image   Zdej sem pa u totalni gužvi... Jutri namreč praznujemo user posted image user posted image Zdej bomo sicer malo prilagodili Žigatovemu stanju, ampak vseeno moramo praznovati, ker je torta narejena in kupljena user posted image

Sicer pa sva bla odpuščena ob petih, domov smo prišli pa pred pol ure user posted image Žigata prepričujeva da je čas za spanje, mene pa čaka še francoska in porova solata, roba iz trgovine, stanovanje v razsulu,.... user posted image user posted image user posted image user posted image Še nevem kje bom začela user posted image

Držita pesti, da mi uspe vse do jutri do 2h ko začnejo prihajat obiski user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3288
14.8.2010 11:24:22   
katrinka
najprej dobro jutro,

ziva vesela sem da sta doma in da je ziga bolje,upam tudi da se je cez noc spocil in da je stanje zdaj okuser posted image
ja vrjamem da imas veliko za pospravit...upam da ti uspe...user posted image

jaz sem pa taka kot da bi me tank povozil,smo se septembrke dobile vceri na vecerji v kavalu - smo ble glavna atrakcija zarad buhijev...hehe,domov sem prisla ob pol enih...heheuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
15.8.2010 20:12:02   
katrinka
da nas dvignemuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
15.8.2010 21:03:59   
ledenka
kuku, se jqavljam z morja in vse lepo pozdravljam!

Živa, čestitke Ž ob 1. svečki, upam, da je fešta uspela in da je korenjak zdrav!

Katrinči,super, da siše v enemkosu!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
16.8.2010 18:47:10   
katrinka
uuuu ledenka...a uzivate,upam da mate lepo vremeuser posted image

novice - dan d bo v soboto...se je dons dohtarca odlocila, meni pa to ustreza...boste cez vikend dihale z mano...heheuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
17.8.2010 7:44:07   
katrinka
user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
17.8.2010 7:52:55   
Anonimen
Dobro jutro lublančanke  user posted image

Samo na brzino iz delovnega mesta... Trebuh je problem skrivat!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   No pa sej dolgo ga ne bom več mogla user posted image

Kako ste ve? Ajsi kako je blo na morju? važička si da veš user posted image

Katrinči komaj čakam soboto in tvoj SMS da je z malim štručkom vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image   Glej da mi ga pošlješ user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 17.8.2010 7:53:38 >

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3294
17.8.2010 8:14:57   
ledenka
Katrinči, še malo, pa dihamo user posted image

živa, drži se na šihtu!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
17.8.2010 11:28:30   
katrinka
sem vedla da delas ziva...super za sluzbo,naj te potolazim da ne bos vec dolg...heheuser posted image

ja ja...dihat morte z mano,najprej vam sporocim na katerem oddelku sm pol pa k rodim...heheuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
17.8.2010 11:50:52   
anci banci
ojla bejbe..long time no see:)

Živa..čestitke Žigatuuser posted image user posted image user posted image

mi smo bili na morju, sedaj pa v nove boje po 2 otroča..upam da nam spet uspe v prvo:)

en lep pozdravček

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
17.8.2010 13:42:46   
katrinka
anci se je oglasila tu...ma superuser posted image user posted image user posted image

drzimo pesti bodoca noseckauser posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
18.8.2010 7:46:09   
Anonimen
Dobro jutro lublančanke user posted image user posted image user posted image

Jst na delovnem mestu user posted image Zdej že celo nekaj malega lahko sama delam user posted image Kako pa ve kej? Katrinči vidim, da si še zadnje dni ne daš miru, da bi malo počivala... Pejdi rajši malo na kakšno manikuro, masažo al pa kej podobnega user posted image

Mi smo sicer vsi OK. Mali je bolje, rita tudi, bauhi raste in ga je kar problem skrivat user posted image Ampak sej dolgo ga tako ne bom več mogla, tko da mi je v bistvu malo vseeno user posted image Sicer mi je delo všeč, ampak... Nimaš kej... Ziher se je vse tole zgodilo z razlogom user posted image

Danes je Žiga prvič za cel dan v varstvu. HB da pri tašči, sicer bi bla živčna ko hudič user posted image Je pa fino ker mam taščo na obisku in mi je včeraj stanovanje pospravila še po žurih, tako da nisem vedla, če sem v pravo stanovanje stopila, ko sem prišla domov user posted image user posted image user posted image   BI jo kar za skoz imela user posted image user posted image user posted image

No zdej ste pa še druge na vrsti za malo tipkanja user posted image user posted image user posted image

ANCI BANCI!!!! DRŽIMO PESTI!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ti pa le pridno poročaj, da bomo vedele, kdaj bomo spet tini mini tetke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3299
18.8.2010 8:24:08   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25
ANCI BANCI!!!! DRŽIMO PESTI!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ti pa le pridno poročaj, da bomo vedele, kdaj bomo spet tini mini tetke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iiii kok se mi dopade - tini mini tetke...heheuser posted image

ziva
- ja fino da ti je delo vsec,tko ti dan vsaj hit mine v sluzbi,pa super za tasco - dej jo vprasi kje delajo take k jz bi jo tud mela - moja mi ne bi nic pospravla,bi jz njej moglauser posted image

ja dela mam pa prevec,sej sm sama kriva k si ga sama delam,planiram pa tudi manikuro itd - v petek najbrz bo tak danuser posted image

midve sve dons spali do skoraj osmih - luksususer posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?