|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
19.8.2010 5:46:39   
katrinka
jutrouser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
19.8.2010 7:34:30   
majana79
Jutro!

Evo, da vas spet ne zanemarim. user posted image

Katrinka, kaj pa ti pokonci sred noči?!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
19.8.2010 7:35:20   
Anonimen
Sam res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kaj ti delaš tok zgodi pokonc?? Greš rodit?? user posted image user posted image user posted image

A si se že pripravila na akcijo v soboto? Držim pesti, da bo kratko in sladko in da bo dete POPOLNOMA OK!!! Kar pa itak da bo... Sam strašili so te brez veze celo nosečnost user posted image

Pa sicer??

Danes me neki glava boli, sicer pa OK! Že na delovnem mestu in komaj čakam, da grem domov k Žigatu user posted image Ga pogrešam... Pa sem mislila da ga ne bom user posted image user posted image user posted image

No sicer pa me je član v trebuhu začel redno spominjati, da tudi on obstaja user posted image Konkretno brca in to najbolj v službi, da mam pol slabo vest, ker sem ga zatajila user posted image No ampak sej ga dolgo ne bom mogla več skrivat user posted image user posted image user posted image

Ajsi nam je pa spet na morje pobegnila a ne?

Majana
zakaj nas pa ti nič ne obiščeš?

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3303
19.8.2010 9:05:50   
majana79
živček, ker pozabim user posted image emšo pa te zadeve user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
19.8.2010 9:10:20   
Anonimen
Ja ja... Majana vsak izgovor je dober user posted image user posted image user posted image

Men je pa rahlo dolgčas user posted image NI nobenih ljudi in seveda sama še nimam nobenega pametnega dela... Ker še nimam ponudb in strank user posted image NO pa sej bo kmalu bolje, a?

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3305
19.8.2010 9:29:39   
majana79
ah, itak da bo, dej... še prekmal ti ne bo več dolgčas user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
19.8.2010 9:40:41   
Anonimen
popravek.... ORNK mi je dolgčas user posted image user posted image user posted image Še nobenga nisem mela danes user posted image Zdele en telefon in to je vse... Nevem če se ne bom pridružila Zmajčicam, da mi ne bo dolgčas user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3307
19.8.2010 10:51:26   
majana79
živček ti kar, zadnje dni je pestro user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
19.8.2010 11:19:15   
Anonimen
sem vas brala zdele ja  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sem mela celo nekaj strank zdele user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer še nič prodala, ampak ok user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3309
19.8.2010 18:37:35   
ledenka
oooo, a že dihamo s Katrinko user posted image user posted image user posted image  GOGOGO!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
19.8.2010 19:05:22   
ledenka
katrinka je rodila Sandro Lariso, veliko 45 cm in težko 2040 g!

user posted image user posted image user posted image  čestitke! naj mala pupa hitro zraste in se poredi! user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
21.8.2010 19:53:47   
majana79
no, sam da katrinke ni, pa vse zamre user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
21.8.2010 20:04:08   
Anonimen
Sam res... Sem prov o tem že razmišljala danes user posted image Bomo še njo med zmajčice navlekle, pa lahko ljubljanske mamice nove čvekice naselijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3313
23.8.2010 8:33:44   
majana79
ja sam res user posted image

a se ti je še kej oglasila, sta že doma?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
23.8.2010 8:51:56   
Anonimen
nč še ne vem... Sem ji mal prej poslala mesič, kaj dogaja... Čakam na odgovor user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3315
23.8.2010 10:08:53   
majana79
je bla na fb prej, sta že doma

je rekla da je komi čakala da prideta, kar ji čist verjamem, meni je bilo grozno, sploh ker tisto tehtanje user posted image kr živčnega fašem ko se spomnim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
23.8.2010 11:16:28   
Anonimen
Ja sem dobila SMS, da sta že doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej se bo kej oglasila, ko bo lahko pa bo kej več povedala... Mene so tudi tok psihirali v P da JOJ... Sem jokala k dež en večer in glih v tistem mi je prišla pritisk merit in pol še zato panika user posted image Mah... Zdej se prov psihično pripravljam na to, da tokrat ne bo tako, pa čeprav dvomim, da mi bo ratalo user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3317
24.8.2010 13:36:01   
nmagk
Hojla evo mene doma,nimam časa brat za nazaj samo sem pa vidla da ima naša Katrinka že bebiko ČESTITAM,BRAVO,kdaj je točno rodila?

Živa,kako si ti a je še katera nosečka,je kaj novega???

Se še oglasim sedaj pa pranje likanje....ah spet vse po starem.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
25.8.2010 10:36:55   
ledenka
jutro user posted image  

Katrinka, čakamo tvoje javljanje in porodno zgodbo! user posted image

nmagk user posted image  dobrodošla nazaj! kako je bilo? jaz bi tudi šla še dol... smo uživali!

< Sporočilo je popravil ledenka -- 25.8.2010 10:38:18 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
25.8.2010 11:39:08   
Anonimen
OOO NMAGK!!! Welcome home user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3320
25.8.2010 11:48:54   
nmagk
Ja hvala,jest bi tud še šla,kljub temu da je dva meseca kar dolga samo smo tok uživali,edin počitka ni blo,moja Karolinca je naspidirana kot bi jo kdo celo noč navijal smo letal za njo kot veše,samo so bili pa vsi otroci fuuuuuuul pridni moram jih pohvalit,moj 17 letnik se je pa pošteno zaljubil,tako da je bilo pestro,upam da pade še kak vikend da bo lepo vreme,prikolico imam dol do oktobra.

Katrinka no si imela prav da boš že rodila predno pridem domov,tudi jaz čakam tvojo zgodbico,Živa a buši raste?

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
25.8.2010 20:55:39   
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

ANCI BANCI!!!! DRŽIMO PESTI!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ti pa le pridno poročaj, da bomo vedele, kdaj bomo spet tini mini tetke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo tini mini tetke..poročilo...od dveh zamrznjenčkov je preživel samo eden in ta ede je pri meni v bušiju..počakat moram še 12 dni in takrat naredim test..seveda bom pa rezultat sporočila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
25.8.2010 21:26:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

ANCI BANCI!!!! DRŽIMO PESTI!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ti pa le pridno poročaj, da bomo vedele, kdaj bomo spet tini mini tetke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo tini mini tetke..poročilo...od dveh zamrznjenčkov je preživel samo eden in ta ede je pri meni v bušiju..počakat moram še 12 dni in takrat naredim test..seveda bom pa rezultat sporočila

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

UPAM DA BOMO MELI NOVO NOSEČKO!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa kako že pravijo?...... Veliko ležanja na levem boku? Al kako že gre to?? Ajsi...???

(odgovor članu anci banci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3323
25.8.2010 21:27:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Katrinka no si imela prav da boš že rodila predno pridem domov,tudi jaz čakam tvojo zgodbico,Živa a buši raste?

Jp... Bauh raste user posted image Zbiram pogum, da v službi povem... Pa ga nikakor ne zberem user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3324
26.8.2010 11:35:39   
nmagk
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Anci,dajmo navijamo zate še ena nosečka ,še mal pa vas bo spet veliko,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Živa le pogum

Ej ljubljančanke ste za kako srečanje,kak kufe?

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?