Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

?Jaz uporabljam mandeljevo olje ( kupujem ga v lekarni ),pri zdravniku pa sem zadnjič dobila prav kremo za nosečnice proti strijam?
.
.
.
drugače pa ema se mi zdi da sma si precej podobni kaj sma se menli na fb
.
. Praktično sredi noči... Sicer pa "vse OK" - srček bije, mam krčne žile, popkovno kilo, beljakovine v urinu zaradi dehidracije (no, to je od 1 meseca nazaj), una baba v laboratoriju me je nahrulila (ker so ji poslali naj dam kri in vodo, dohtarca mi je pa naročila naj ji rečem, da krvi ne rabi jemat - in pol je mela eno nalepko viška
). Pred laboratorijem je pa sedel en z masko... Ne rabim razlagat, da sem od wcja v laboratoriju do izhoda iskala razkužilo, ki ga v ZD Bežigrad NI! Pr nas na šihtu so ga namontirali v vse hodnike, v ZDju ga pa nimajo... Ah ja...
@mber
...
. Evo pa smo na sredi tedna, v soboto imama predavanja in tot popoldne od 14-19 tko da nč od dneva, upam da se bo dalo vsaj nedeljo izkoristit.