Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

res upam, da ne
.Naslednji pregled 18.01.Počutim se odlično,buši raste,tamaučka že ful čutim-še posebi zvečer,ko si želim zaspat-takrat se mu najbolj dogaja.
, sem pa večinoma brez problema nadoknadila zimsko zabušavanje
- tvojih "5 minutk slave"
Listki pa mi služijo za manjše dnevne in sprotne zadeve. Jao, grozna sem.
veš, jaz imam tudi to srečo da je moj na moji strani in da sproti ugotavlja, da gre dejansko za načrtno zafrkavanje (če prav moram rečt, da odkar sem noseča, se lepše obnaša ipak jo bom prvič babico naredila - aja razen če je San že to naredila
, mogoče je to zato, ker mi samo sirne omake dišijo in ima
že dovolj tega sira, revica... pa ta večji je tudi revež, včeraj se je sine kar za glavo prijel ko je pogledal kaj je za jest za večerjo in je bila spet sirova omaka s škampovimi repki... samo komentiral je "pa ne že spet" hahaha
sam vete ka punce mislim d se bo res aktivirala mogoče mi pa uspe..če pa nebom probala bom pa jezna drug let d morm še enkrt u isti letnik
...
!
pridno raste in brca. Baje pa bomo imeli