Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
( v prostem času rada slikam - je čisto ampatersko, ampak to ima tudi sine rad in potem skupaj ustvarjava), drugače pa se nama velikokrat zgodi, da se okrog naju pojavi velik kup otrok, sva knjigoždera oba,.. in imava knjigo skoraj zmeraj s seboj in tako včasih sediva v parku ali na igrišču in mu jaz kakšno pravljico berem in ko dvignem glavo je okrog mene polno radovednih malih bučk... Drugače pa ja, ta visoka merila pa so včasih malo moteča, ampak boš videla, da boš znala merila za otročka zmanjšat...

, sicer pa se tako nisem mogla odločit ali se naj prijavim al ne...
)
, upam, da mene tudi ta sindrom zagrabi, namreč zadnje čase sem takooo utrujena in zaspana, da se silim pospravljat
bo pa tudi bikec (bikica), kot očka, samo da je moj aprilski. Jaz pa devička. Vsi bomo zemlja, kar pa tudi ne more bit slabo, hehe. Drugače pa še info za Štejrko26: jaz sem dvojčica z mojim bratom (drugače nas je vseh otrok skupaj 4) in moram rečt, da je bila v otroštvu to prav zanimiva izkušnja - res sva se malo kregala in tepla, ampak zdaj je pa kar fajn met nekoga, ki si je delil mamin trebušček s tabo. Se dobro razumeva.
sm kr jezna nase. me pa zanima. če jo ve mislte jemat do konca nosečnosti, ali samo do konca 12. tedna?
, ta pa res ni čist pri sebi.