Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Bolečine baje šele pridejo :)!!! 
Ma, veš, se ves čas zavedam tudi tega, da življenje ne gre in ne more it po planu
Človek se sicer lahko maksimalno trudi, ima neke želje in predstave, ampak kako pa se potem odvijejo stvari, na to pa mi nimamo vpliva. Zgodilo se bo, kar nam je pač namenjeno, kar je meni in mojemu dojenčku usojeno, izkušnja, ki jo potrebujeva, pa naj bo lepa ali manj lepa.
eee..kok se mi ne da!!!
Pa so potem se posvetovali med sabo in sem šla lahko do jutri še domov. Jutri pa bom mogla tam ostati. Vse je super po UZ-ju in CTG-ju, edino kar jih "moti" je datum. Čisto vsak dan me vprašajo, kako je zračunan PDP. Ma, je točno po zadnji M in nuhalni. Kako žalostno, da bi bilo treba samo zaradi datuma sprožit (zaradi tega je lahko mekonij v plodovnici, ker je za otročka to velik stres in kasneje so lahko težave z dojenjem...), čeprav je otročiček še v zelo dobrem stanju
) še vedno pod strogo kontrolo zdravnikov upamo na spontani začetek, ampak nespontani je vsako uro bližje. Je pač božja volja izgleda takšna, jo sprejmem z odprtim srcem!